Tüp Bebeğe başlama Hikayem

Merhaba kızlar bugün Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkum hocaya gittik ve son Detay HCG değerimizi öğrendik en son Cuma günü 90'larda olan değer Pazartesi günü 500 lere çıkmış. Şimdiden sonra kese oluşumuna ve kalp atışına doğru ilerliyoruz Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Biz Diyarbakır bahçeciye yine haber vereceğiz bazı şeyleri fakat Şanlıurfa'da Ahmet padak ile devam edeceğiz çünkü Şanlıurfa'da yaşıyoruz. Zaten bugün Zeki Hoca da böyle uygun gördü Şimdilik bu kadar herkesin işi rast gitsin inşallah🥰🥰
Canım tebrik ederim mesajlarını okurken umut doldum. benim tüplerim tıkalı 29 yasındayım. eşimin değerleri tüp için yeterli. benim amh ım 3. rahmimde cok sukur kı yıne de 3 ay takviye kullanalım dedik. elimizden geldiğince hazırlamaya calısıyoruz vucudu. senin tavsıyen varmı neler kullandın veya kullandın mı takvıye omega vs. bizde ocagın sonunda nasipse tedavi için gideceğiz. tavsiyelerine ihtiyacım var canım , vakit yaklaştıkça stres sarıyor beni de

Canım tebrik ederim mesajlarını okurken umut doldum. benim tüplerim tıkalı 29 yasındayım. eşimin değerleri tüp için yeterli. benim amh ım 3. rahmimde cok sukur kı yıne de 3 ay takviye kullanalım dedik. elimizden geldiğince hazırlamaya calısıyoruz vucudu. senin tavsıyen varmı neler kullandın veya kullandın mı takvıye omega vs. bizde ocagın sonunda nasipse tedavi için gideceğiz. tavsiyelerine ihtiyacım var canım , vakit yaklaştıkça stres sarıyor beni de

Canım benim Teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin takviyelerden önce tek tavsiyem ne biliyor musun kendini kesinlikle sıkıntı yap sokma çünkü sen kendini sıkıntıya soktuğum anda strese doktordan aldığım takviyelerin hiçbir işe yaramıyor Ben de çok sinirli ve stresli bir insanım. Ama o süre boyunca babası Bu süre boyunca ve öncesinde istemeye başladığım andan itibaren stresimi öyle bir kenara bıraktım ki... O yüzden her güzel oldu. Senin için de her şey çok güzel olacak inşallah. Şimdi ben sana sadece şunu söyleyeyim ben tedaviye başlamadan önce eşim de ben de bana karıştırdığımız hurma poleninden Başka hiçbir şey yemedik Ben tedavi için başka hiçbir şey yapmadım Sadece folik asit başladım bir de ben değerleri çabuk düşen bir insanım gittim kanımda ne var ne yok hepsine baktırdım ne yüksekse onu düşürmek için çalıştım ne düşükse onu yerine getirmek için çalıştım Sadece bu kadar

Canım benim Teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin takviyelerden önce tek tavsiyem ne biliyor musun kendini kesinlikle sıkıntı yap sokma çünkü sen kendini sıkıntıya soktuğum anda strese doktordan aldığım takviyelerin hiçbir işe yaramıyor Ben de çok sinirli ve stresli bir insanım. Ama o süre boyunca babası Bu süre boyunca ve öncesinde istemeye başladığım andan itibaren stresimi öyle bir kenara bıraktım ki... O yüzden her güzel oldu. Senin için de her şey çok güzel olacak inşallah. Şimdi ben sana sadece şunu söyleyeyim ben tedaviye başlamadan önce eşim de ben de bana karıştırdığımız hurma poleninden Başka hiçbir şey yemedik Ben tedavi için başka hiçbir şey yapmadım Sadece folik asit başladım bir de ben değerleri çabuk düşen bir insanım gittim kanımda ne var ne yok hepsine baktırdım ne yüksekse onu düşürmek için çalıştım ne düşükse onu yerine getirmek için çalıştım Sadece bu kadar

tüplerimin tıkalı oldugunu pimpirik bir doktor sayesınde denemeye basladıgımız 5. ayda öğrendim. bu erken öğrenişimi şu an şükür sebebi görüyorum ama ilk zamanlar cok negatiftim. bazen hala dizlerimin üzerine çöküyorum ama şükrederek tekrar kalkıyorum. hamd olsun ki tüp gibi bir seçeneğim var diye. omega 3ler multivitaminler boğuluyorum gibi hissediyrum bazen. elimden geleni yaparsam pozitif olurum diye düşünüyorum. allaha dayanıyorum ama kolay bir süreç olmadıgı aşikar. ama zor zor diye de karartmıyorum kalbimi sürekli. bazen işte duygusal olarak sarsılıyorum. bana dua eder misin? inşallah benim işlerim su gibi akar gidecek

tüplerimin tıkalı oldugunu pimpirik bir doktor sayesınde denemeye basladıgımız 5. ayda öğrendim. bu erken öğrenişimi şu an şükür sebebi görüyorum ama ilk zamanlar cok negatiftim. bazen hala dizlerimin üzerine çöküyorum ama şükrederek tekrar kalkıyorum. hamd olsun ki tüp gibi bir seçeneğim var diye. omega 3ler multivitaminler boğuluyorum gibi hissediyrum bazen. elimden geleni yaparsam pozitif olurum diye düşünüyorum. allaha dayanıyorum ama kolay bir süreç olmadıgı aşikar. ama zor zor diye de karartmıyorum kalbimi sürekli. bazen işte duygusal olarak sarsılıyorum. bana dua eder misin? inşallah benim işlerim su gibi akar gidecek

Ederim tabii ki arkadaşım biz de 3. ayda öğrendik erken öğrenmek çok güzel bir şey bence Tamam öğrendiğin şey kötü olsa da erken öğrenmiş olmak Elinden ne geliyorsa daha iyi yapacağını anlamına geliyor daha çok öğreneceğin anlamına geliyor şimdi sürecinizi araştırın ne yaşayacağınızı bilin eğlenin gezin vitaminlerinizi alın değerlerine baktır değerlerini yerine getir kanındaki. Dua herkese ediyorum sana da ederim bana da çok dua ettiler insan Duasız hiçbir şey yapamıyor önüme gelen herkesten dua istiyordum ben de işlerin inşallah su gibi akıp geçsin. Ama sürekli zorlu bir süreç bunu hiçbir zaman aklından çıkarma bak 4 ayıma kadar iğnelerim haplarım falan devam edecek yani oldu bitti olmuyor bizim işimiz Bunu bilerek hareket etmelisin🥰😘

Ederim tabii ki arkadaşım biz de 3. ayda öğrendik erken öğrenmek çok güzel bir şey bence Tamam öğrendiğin şey kötü olsa da erken öğrenmiş olmak Elinden ne geliyorsa daha iyi yapacağını anlamına geliyor daha çok öğreneceğin anlamına geliyor şimdi sürecinizi araştırın ne yaşayacağınızı bilin eğlenin gezin vitaminlerinizi alın değerlerine baktır değerlerini yerine getir kanındaki. Dua herkese ediyorum sana da ederim bana da çok dua ettiler insan Duasız hiçbir şey yapamıyor önüme gelen herkesten dua istiyordum ben de işlerin inşallah su gibi akıp geçsin. Ama sürekli zorlu bir süreç bunu hiçbir zaman aklından çıkarma bak 4 ayıma kadar iğnelerim haplarım falan devam edecek yani oldu bitti olmuyor bizim işimiz Bunu bilerek hareket etmelisin🥰😘
çok çok haklısın, rabbim eline ayagına kavustursun inşallah

PART 4
21.10.2024 İLK MUAYENE
3000 TL verdik 6 aylık muayeneyi kapsıyordu.
Tabii muayeneden sonra başlama kararı aldık bunun sonucunda 22.500 ilk verdiğimiz ücret
İLAÇ OLARAK; Ocean D3K2 damla, Re Genesis Max 30 kapsül, gonal-f kalem iğne 3 adet, oxotide 4 adet ilaçlar toplamı 30.000 tl.

25.10.2024 KONTROL İÇİN ÇAĞRILDI
İlaçlara devam etmem söylenildi.

28.10.2024 TEKRAR KONTROL EDİLDİ
Rahimin OPU için hazır olduğu söylendi.
İLAÇ OLARAK; 1 Adet oxotide daha verildi
Ovitrelle- çatlatma iğnesi verildi
Toplam; 2.750 tl verildi.
Ekim ayının 31'ine ise yumurta toplama işleminin yapılacağı söylendi yumurta toplamadan bir gün önce gece 12'de çatlatma iğnesi vuruldu.

31.10.2024 YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ
12 yumurta toplandı
11 tanesi döllendi
7 tanesi embriyo oldu
4 adet 5. gün
3 adet 6. gün embriyosu oldu
Eşimin sperm örneği ise opu günü alındı
Bizim durumumuzda mikrotese ameliyatına gerek kalmadı.
TOPLAM; yumurtanın toplandığı gün transfer, opu ve Rahim dinlendirme ücreti olarak 66.900 TL verildi.
İLAÇ OLARAK; infex 8 gün kullandım
Estrofem ise adet olunca başladım.
Toplam 850 tl tuttu
NOT; Estrofem ilacını ayda bir kez aile hekimi de yazabiliyor bilginiz olsun ama sadece bir tane yazabiliyor takipli bir ilaç o yüzden. O zaman fiyatı 40 liraya falan geliyor.

22.11.2024 TRANSFER İÇİN SON KONTROL

Bu kontrolde Kasım'ın 28'i transfer günü olarak belirlendi
İLAÇ OLARAK; ecopirin bir paket
Progestan yumuşak kapsül 2 paket
Progestan dex 2 paket
TOPLAM; 4.700 tl verildi

28.11.2024 TRANSFER GÜNÜ

Öğleden sonra gittik idrara sıkışık bir şekilde herhangi bir anestezi işleme uygulamadan 5aa kalitedeki embriyom transfer edildi işlem sadece 10 dakika sürdü 1 saat dinlendim Sonra 2 saat sürecek bir yolculukla evime döndüm.
Kalan embriyolarım 6 taneydi ve ben dondurmak istedim Bu ücret de 18.000 TL idi

İLAÇLAR ; OKSOPAR 2 PAKET
PROGESTAN DEX 2 PAKET
TOPLAM; 4000 tl
12 gün sonra pazartesi gelin dediler

09.12.2024 TRANSFER SONUCU BELLİ OLACAK

🙏🏻 LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.
D3K2 damla ve renegesisi yumurta toplamaya kadar mı kullandınız acaba

D3K2 damla ve renegesisi yumurta toplamaya kadar mı kullandınız acaba
Merhabalar d3k2 Damla ve RE Genesis hiç bırakmadan sürekli düzenli bir şekilde hep kullanıldı şu anda transferim oldu sonucun belli oldu hala kullanıyorum Bunlar doğuma kadar kullanılacakmış şu anlık Doktorum öyle söyledi Çünkü ben ekstra folik asit veya başka bir takviye kullanmıyorum RE Genesis Çok etkili bir takviyeymiş ek olarak içindekileri ekledim

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-10-21-29-11-295_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-10-21-29-11-295_com.android.chrome-edit.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 2
Merhabalar d3k2 Damla ve RE Genesis hiç bırakmadan sürekli düzenli bir şekilde hep kullanıldı şu anda transferim oldu sonucun belli oldu hala kullanıyorum Bunlar doğuma kadar kullanılacakmış şu anlık Doktorum öyle söyledi Çünkü ben ekstra folik asit veya başka bir takviye kullanmıyorum RE Genesis Çok etkili bir takviyeymiş
Siz yumurta toplamadan 1 ay önce mi başladınız bu takviyelere benimde 1 ay var kullansam etkisini görürüm o halde o yüzden sormak istedim ☺️

Siz yumurta toplamadan 1 ay önce mi başladınız bu takviyelere benimde 1 ay var kullansam etkisini görürüm o halde o yüzden sormak istedim ☺️
Yumurta toplamadan 10 gün önce falan Bence başlattı beni ama hala daha kullanıyorum dediğim gibi Çok etkili bir ilaç içeriğini size tekrar ekliyorum Doktorunuz kontrolünde Bence başlayın 🥰🥰

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-10-21-29-11-295_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-10-21-29-11-295_com.android.chrome-edit.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 2
Yumurta toplamadan 10 gün önce falan Bence başlattı beni ama hala daha kullanıyorum dediğim gibi Çok etkili bir ilaç içeriğini size tekrar ekliyorum Doktorunuz kontrolünde Bence başlayın 🥰🥰
Evet içeriğine baktım bende az önce ikisindende sipariş oluşturdum daha öncede bu vitaminlerden oluşan bir folik asit kullanmıştım inşallah faydası olur ☺️

Evet içeriğine baktım bende az önce ikisindende sipariş oluşturdum daha öncede bu vitaminlerden oluşan bir folik asit kullanmıştım inşallah faydası olur ☺️

Olur tabii Allah şifanı versin inşallah güzel düşünerek iç çok şifalı olsun sana😍😍

X