Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi (((([/QUOTE
cok uzuldum canim, ama herseyin basi sagligin, once operasyonunu ol, dinlen, guclen, yola devamhepimizin hakkimizda hayirlisi olsun diyoruz hep.... sabir gerektiren bu yol hepimiz icin, ha gayret biraz daha sabir, ama bu sureclerde nolur hicbirimiz hayati kacirmayalim.... bugun uzul arkadasim, ama yarin yepyeni bir gun olacak.....
Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi ((((
Canim benim ya ne dicegimi bilemedim nasil zor bunu ben iyi bilirim surekli aklimdaydin dua ettim durdum sana imtihanimiz bitmemis demekki ne diyebilirizki baska toparlan hemen belki o miyomdan tutunmadi doktorkar dedimi bisey kendini yipratma inan eline bisey gelmiyor k.i.b. canim
Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi ((((
Aslinda sami beye kizginim..miyomu ilk tedavidede söylemisti ama simdilik almayalim rahimin ustünde bebege zarari yok demisti tutmadi keske bu defa miyomunu almadam 2. Yi yapmam deseydi ..simdide diyoki miyomu alalim...ben fuat beye görünucem bide..cok icim acıyor
Canim inan o kadar uzuldum ki ya yaninda olup sana sarilip derdini almak isterdim dilek hanima gitsene bide iyide ya boyle bi sorun var neden goz ardi yapmislar bazen bende cok sinirleniyorum doktorlara deneme tahtasimiyiz biz ya sinirlerim hopladi inan arkadasim ben herseyin cok ustune dusuyorum doktorumda biliyor sorup duruyorum sende oyle yap canim neden olmadigini bastira bastira sor ben senin doktorunu hic sevmedim zaten sonuncu denememde olmayinca konusmaya gitmistik dilek hanim yoktu ali sami beylegorusturduler benle dalga gecer gibi bahar ayinda basla ohh miss diye konustu muayene bile etmedi beni ozaman ve uzun sure adet gordum onun yuzunden o gun muayene etseydi belkide bunkadar ikac kullanmak zorunda kalmicaktim fazla konusmuslugum yok ama icime oyle dogdu benim
ama dilek hanim oyle degil ben sevdim doktorumu
Sikma tatlim canini bi dahaki denemendede en ufak bisyi gozardi yapma kafan rahat olur
Valla canim ne yapacagimi sasirdim aslinda yoksa hicmi konyaya gitmesem tekrar burdan bi dr merkezmi arastirsam bilmiyorum..maddi manevi uzgünüm
Birde orda basla bi doktora canim benim imkanim oksa antalyada tup bebek merkelerini cok iyi diyorlar ora giderdimbide orda gorus bence kolaymi gelip gitmek konyaya canim ginede iyce bi dusun
Bilmiyorum operasyon olmam gerekiyormu bide bosubosuna bicak altina yaticam bana bu miyomun hic bi sıkıntısı yok adetlerim cok düzenli agrım yok sızım yok bilemedim valla..ama nerde olur bilmiyorum ama tekrar hemde hemen yrni bi tedaviye baslayacam ins..Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi (((([/QUOTE
cok uzuldum canim, ama herseyin basi sagligin, once operasyonunu ol, dinlen, guclen, yola devamhepimizin hakkimizda hayirlisi olsun diyoruz hep.... sabir gerektiren bu yol hepimiz icin, ha gayret biraz daha sabir, ama bu sureclerde nolur hicbirimiz hayati kacirmayalim.... bugun uzul arkadasim, ama yarin yepyeni bir gun olacak.....
Aminnn insallah canim benimaysegül cok üzüldüm insallah en kisa zamnda toparlanirsin zamani ve vakti geldiginde saglikla bebgini kucagina alirsin insallahh rabbim sabir versin......
Valla canim ne yapacagimi sasirdim aslinda yoksa hicmi konyaya gitmesem tekrar burdan bi dr merkezmi arastirsam bilmiyorum..maddi manevi uzgünüm
Birde orda basla bi doktora canim benim imkanim oksa antalyada tup bebek merkelerini cok iyi diyorlar ora giderdimbide orda gorus bence kolaymi gelip gitmek konyaya canim ginede iyce bi dusun
Pazartesi burda bi arastirma yapacam ama nasil yapacam bilmiyorum varmı bildigin duydugun bi merkez
Canim benim bu tedavimde sami beyde oldu aslinda pozitif bi merkez evet banada 2. Gün embriyosu yapildi ...ben konyada oturmuyorum antalyadayim..bide burdan arastiracagim bakalim..konya eurofertilde basarili aslinda ama kidmet isi iste benim abimin 22 yildan sonra eurofertilde oldu ama dr..dilek hanimdi ..seninde insallah bu son tedavin olur yavrunu alirsin kucaginaNegatif sonucun için üzüldüm. Rabb'im en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin evladını.
Ali Sami bey benim de doktorumdu. 3 kez tedavi oldum. olmadı. Embriyolarda gelşme problemi vardı. Bana hep 2.gün transferi yaptı. en son tedavide embryo gelişiminde sorun var deyip bizi daha iyi bir merkeze yönlendirdi!!!
Görüştüğüm başka doktorlar "neden hep 2.gün embriyosu transfer edildi?" diye bana sordular... Yani 2.gün transferi yapılmamalı imiş. eğer bana transfer yapmayıp beklese idi embryoların gelişimindeki sorun daha erken fark edilecekti.
Kısaca ben o merkezin önünden ble geçmek istemem.
İmkanın varsa başka yerlere bak derim. Ben şubatta Hulusi Bülent Zeyneloğlu (Başkent Üniv)'de ttedaviye başlamayı düşünüyorum. perşembeleri konyaya geliyor. bir görüş istersen.
Negatif sonucun için üzüldüm. Rabb'im en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin evladını.
Ali Sami bey benim de doktorumdu. 3 kez tedavi oldum. olmadı. Embriyolarda gelşme problemi vardı. Bana hep 2.gün transferi yaptı. en son tedavide embryo gelişiminde sorun var deyip bizi daha iyi bir merkeze yönlendirdi!!!
Görüştüğüm başka doktorlar "neden hep 2.gün embriyosu transfer edildi?" diye bana sordular... Yani 2.gün transferi yapılmamalı imiş. eğer bana transfer yapmayıp beklese idi embryoların gelişimindeki sorun daha erken fark edilecekti.
Kısaca ben o merkezin önünden ble geçmek istemem.
İmkanın varsa başka yerlere bak derim. Ben şubatta Hulusi Bülent Zeyneloğlu (Başkent Üniv)'de ttedaviye başlamayı düşünüyorum. perşembeleri konyaya geliyor. bir görüş istersen.
Canin valla iki tane tup bebek merkezi varmis antalyada ismini bilmiyorum ama bizim burdan gidipte cocugu olan cok var benim hep aklimda ama zor bizim icin esim birgun zor izin aliyor simdi seninde olmayinca sogudum iyce meekezden ya baslamasammiki yol yakinken diyorum nedn 2. Gun transfer oluyoki sana anlamadim ben bu isi bana israrla pgt diyorlar belki sanada onerirler beni haberdar et canim mutlaka gittigin merkezleri
Canim benim bu tedavimde sami beyde oldu aslinda pozitif bi merkez evet banada 2. Gün embriyosu yapildi ...ben konyada oturmuyorum antalyadayim..bide burdan arastiracagim bakalim..konya eurofertilde basarili aslinda ama kidmet isi iste benim abimin 22 yildan sonra eurofertilde oldu ama dr..dilek hanimdi ..seninde insallah bu son tedavin olur yavrunu alirsin kucagina
Slm canim sen benim kafami karistirdin bende o merkezde tedavi goruyorum goz ardimi yapiyorlar yani tereddud icinde kaldim simdi
Ayşegül çok geçmiş olsun canım ne denilir ki her işte bir hayır vardır deyip ümidini yitirmemelisin Allah imtihanını kolay etsin ,çok zor ama sen güçlü bir insansın toparlanınca yeni umutlarla yeiden başlarsın inşallh
Allah razı olsun canım, Allah hepimize hayırlısı, sağlıklısı ile evlat nasip etsin inşallah...
Kafanı karıştırmak için yazmadım, inşallah senin tedavin olumlu sonuçlanır. Olsa da olmasa da Allah'tan. Ama ben son tedavide bazı şeyleri daha iyi farkettim. Ben ilk iki tedavmde neredeyse yalvardım "bana 2.gün transferi yapmayın" diye. Bana embriyoların gelişimi iyi, doğal ortamlarına bir an önce verelim" dediler. 3.tedavimde transfer bile yapılmadı. doktor embriyo gelişiminizde sorun var, istanbul'da bir merkeze gidin" ded. eger daha önce 2.gün embriyosu transfer etmeseydi bu sorun daha önce fark edilecekti. ben öğretmenim. istediğim zaman istediğim yere tedavi çin gidemem. benim 1 yılıma mal oldular. Ayrıca bana yüksek doz ilaç verdiklerini de düşünüyorum. benim tüplerim kapalı başka ne bende ne de eşimde hiçbir problem yok...
İnşallah senin yüzün güler. Ama olmazsa hiç moralini bozma, daha ne doktorlar var...
Benim bu merkezde 3. Denemem olcak bu sonuncuyu bende cok dusundum degistirsemmi diye ama olmadi esim izini yok hic bir gun zor izin aliyor antalya ya gitmeyi dusundum benim doktorum dilek hanim kendisi iyi bi doktor ben olmadi diye suclayamam onu ne bileyim bi an geliyor iyi bi merkez gibi goruyorum bide boyle hamilelik olmayinca kafam cok karisiyor anliyamadim ben iyi bi merkez oldugunu nerden anlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?