• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Cnm yaa evet inş ikimizinde pozitif olur ben bayram dönüşü iğnelere başlıcakmışım . Senin ne zaman cnm iğneler ?
cnm benim bayram sonrası ilk adetimle(28 ekim gibi) başlıycaz kısmetse bu kez farklı bi yerde denicez (acıbadem maslak)
ufak ufak heyecanlanıyorum ;)

tebrik edrim Apple11 rabbim saglilki sihatli kucagina almayi nasip eder...aminnnn

sagol arkadasim. umarim sende bu sikintili gunleri tez zamanda atlatirsin. lutfen kendine iyi bak. doktorlar moralin cok cok onemli oldugunu soyluyorlar, biliyoruz bizde soylemesi kolay ama yasamak farkli. kafani rahat tutmaya calis, ruhen ve fiziken seni rahatlatacak seyler yap. bu zor gunlerde gececek insallah.

tesekkür edrim feriha evet esimde bu sorun vardi ne biliyim 2 defa normal olunca bizde iylesdi diye sevinmisdik hayirlisi dedigin gibi ah tüb bebk tutacgini bilsem 4 kere denedik bilmiyorum belkide bu kadar üzerine düstünm zamani ve vakti var isde insnogluyuz nefsimize yenik düsüyoruz herkesin 2,3 cocugu olurken bizde durmadan care ariyoruz feriha benim vücüd ve kafa olarak cok kötüym ne yapacagimi bilmiyorum rabbim bana bir cikar yol gösterir insalah icim raliyor artik rabbimden umudumu kesmiyorum ama son yasadiklarim agir geldi bunlari yazarken bile gözyasi döküyorum rabbim bizlere sabir versin..

Canim benim ya seni cok iyi anliyorum daha once dedigim gibi bak benimde elim hep bosa cikiyor bende senin gibi dusunuyorum cogu zaman cok mu israrciyim acaba diye benim nasibimde bi evlat sahibi olmak yok mu diye ama bazende olmicak olsa biz hic bu kapilara gelmezdik diyorum bu benim 4. Denemm olcak dedigim gibi daha olcagini bile bilmiyorum sen kafani rahatlat canim seni okadar sevdimki ben bak normal yolla oldu tedaviyle bence olur benmde rahatlamam yigenim yardimci oluyor yeni geldi bakicusi izinde ben bakiyorum cok minnos ya ama cokda yaramaz hep yuzune bakip allahim bizde nasp et diyorum sende annenlere felan mi gitsen biraz rahatlarsin hem

Merhaba kızlar oh güzel tedaviler başlamış Rabbim inşallah hepinizin göbüşlerini şişirir..
Mirage havin hamileliğiniz maşallah güzel gidiyor allah tamamına erdirsin
Diğer kızlar hadi çok bekletmeyin tedaviyi sizde katılın en kısa zamanda aramıza inşallah
Ayşegulu stres yapma canım bebiş geç tutunduğu için bile değerin düşük çıkmış olabilir ki zaten çok erken yaptırmışın. İİnşallah içinde büyüyorlardır minikler.

çok şükür hkerecim. sen napıyosun? özledim seni. bebişlerin nasıl? çok zorlanıyor musun?

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel mutlu huzurlu bir akşam diliyorum bir kaçgündür uğrayamadım topiğe inş hepiniz iyisinizdir ben malum ağırlaşmaya başladık bıraz ve saatim saatimi tutmuyo ondan uğrayamıyom sık

miragem maşallah 16. haftaya geldin rabbim hepimize hayırlı doğumlar vakitlice bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin tedavide olan gün bekleyen canlarımada rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasip eylesin

apple yi merak ettim testi tekrarladımı acaba burda yazmadı inş onunda bebeği onu dokuz ay hiç bırakmaz

amin havinim. haftaya çarşamba kontrolüm var, ufaktan stresler başladı. ayy havin seninkinin gelmesine çok az vakit kaldııı.

merhaba kizlar,

Testimi tekrar yaptirdim ve sonuc guzel katlanmis cok sukur :-) haftaya dr a gidecegim, umarim hersey yolunda gider bu sefer, dusunmemeye calisiyorum, sevinmeye bile cok korkuyorum, hepimiz hakkinda hayirlisi olsun, hayirlisiyla hepimizin kucaklari dolsun :-) cevremde hiiic kimse bilmiyor, bir tek sizlerle paylasiyorum, rahatliyorum..... hepinizin aksami guzel olsun....

gözümüz aydın applecım. umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsin ve vakitlice sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım.

cnm benim bayram sonrası ilk adetimle(28 ekim gibi) başlıycaz kısmetse bu kez farklı bi yerde denicez (acıbadem maslak)

hadi bakalım şimdiden hayırı olsun. zyxellcim Amerikan hastanesini neden düşünmüyorsun?

Beni unuttun sen ya

niye unutiim kız, unutur muyum hiç. dua ederken bile Ayşegül, feriha ve diğer tüm arkadaşlarım die ediyorum. ama bazen çok kızıyorum sana bilesin. benim de çoook çok karamsarlığa düştüğüm zamanlar oldu. ama hiç senin kadar umutsuz, hevessiz olmadım. hiç durmadan peşpeşe gittim bütün tedavilere. ben yoruldum tedavi olsam mı acaba demedim. Allah bana bu yolu açtı, açtıysa verecektir diye inandım. sen bu kadar genç yaşta niye bu kadar ümitsizsin hiç anlamıyorum inan. üzülmeni, başka hamilelere, çocuklulara sinir olmanı çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım hepsini de ümitsizliğini anlamıyorum.

niye unutiim kız, unutur muyum hiç. dua ederken bile Ayşegül, feriha ve diğer tüm arkadaşlarım die ediyorum. ama bazen çok kızıyorum sana bilesin. benim de çoook çok karamsarlığa düştüğüm zamanlar oldu. ama hiç senin kadar umutsuz, hevessiz olmadım. hiç durmadan peşpeşe gittim bütün tedavilere. ben yoruldum tedavi olsam mı acaba demedim. Allah bana bu yolu açtı, açtıysa verecektir diye inandım. sen bu kadar genç yaşta niye bu kadar ümitsizsin hiç anlamıyorum inan. üzülmeni, başka hamilelere, çocuklulara sinir olmanı çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım hepsini de ümitsizliğini anlamıyorum.

Bilmiyorum mirage ya aslinda disardan cokguclu gozukuyorum ama icime girince oyle degil doktorumda cok kiziyor bana kendi kendime diyorum olcak diye ama zaman geliyor butun kapilar kapandi gibi hissediyorum cok korkuyorum cok ben boyle degildim kurtajdan sonra gozumu acar acmaz bida ne zaman baslarim diye uynmistim ama pes pese yikimlar beni alt ust etti inan cok hirsliydim ama simdi oyle degil tedavi benim icin zor bi surec oluyor cok gergin oluyorum esimle bi butun olcagimiz yere ben hep bagiran cagiran biriyim inan ilk defa sizlere diyorum bunu sonrda kendime cok kiziyorum onun sucu ne diye hep alttan aliyor esim bana nazaran cok anlayisli biri ins bu son olsun benim ve tum istiyenlerin

memnun kaldığın yönlerinden bahsetsene diğerlerinden farklı gördüğün hoşnut kaldığın neydi mirage

çok şükür hkerecim. sen napıyosun? özledim seni. bebişlerin nasıl? çok zorlanıyor musun
Kızlarla uğraşıyorum canım iyiyiz çok şükür bende sizi özledim ama gündüz pek fırsat olmuyor bazen okuyup çıkıyorum gececi benim kızlar gündüz uyuyorlar gece dörde beşe kadar ayaktayız. Hiç zor olmuyor hiç yardımcım yok yakınımda biri de yok allah kolaylığını veriyor. Şimdi ek gıda işinr başlayacağız bugünlerde belki onun sıkıntısı olur diye düşünüyorum benimkiler zor emdi şimdide biberon almıyorlar bakalım uğraşacağız inşallah. Çok dikkat et kendine hiç bir şey yapma ne kadar taşıyabilirsrn okadr iyi. 26dan sonra sıkacak seni ama bol bol dinlenmeni tavsiye ederim. Birde ciğer geliştirici iğneyi bir dozda olsa vurun derim Dr una sor ve bence ısrar et. Çünkü her zaman risk var ikiz gebelikte. Bak benimkiler erken olmasına rağmen oksijen almadılar 26.haftada drum ilk doz verdi ikinicyi gerek görmedi. Birde 2kg geçerse küvez ihtimal i daha düşük. Başka sıkıntı olmazsa inşallah. O yüzden beslenmene dikkat et. İncir hurma süt muz ceviz direk bebeğe kilo yapıyor
canım benim güzel dileklerin için sağol senin iki meleğin ne yapıyo şimdi ne tatlı olmuşlardır bizede dua et rabbim sağlıkla kucağımıza lamayı nasip eylesin

Canım melekleri yıkadım mışıl mışıl uyuyorlar çok uykum vat ama işler beni bekliyor iş yapıyorum çok tatlı oldular küçüğü büğünün elini kolunu kapıp ağzına götürüyor çok sırnaşık ama büyük kızım çok ağır hiç hoşlanmıyor. İnşallah sende alırsın yavrunu kucağına kaç hafta kaldı göremiyorum telden. Allah kolay doğumlar nasip etsin diğer arkadaşlarımızada bir an evvel bu duyguları yaşatsın inşallah

Mirage canım birde ısrarla normal doğum istedim ama küçük kızımın suyu azalmış erken aldılar sezaryen ile ve sana tavsiyem genel anestezi alma eger sezaryen yaparsan çünkü o duygu doğum anı çok güzel mevlam herkese yaşatsın

Komsunun biriyle cok kotu tartistim kizlar bu insanlar neden bu kadar bencil ya yigenime bakiyorum ben bakicisi izine ayrildi karsi komsu surekli bana elinde bi cocuk olsun istermisin sacma sapan laflar edip duruyordu parka goturdugumde elundeki cocuk senin olsun istermiydin diye surekli sacmaliyordu bugun markete gidiyordum gine karsima cikti gine sacmaladi o kadar sinirlendimki bende agzima geleni saydim sen bencilsin utanmazin tekisin benim neler cektigimi bilmeden neden yarma basip duruyorsun diye cok kotu oldum ya o da tabiuste cikcam diye ugrasti moralimi cok bozdu kucucuk cocugin yaninda beni agltti

Canim benim ya seni cok iyi anliyorum daha once dedigim gibi bak benimde elim hep bosa cikiyor bende senin gibi dusunuyorum cogu zaman cok mu israrciyim acaba diye benim nasibimde bi evlat sahibi olmak yok mu diye ama bazende olmicak olsa biz hic bu kapilara gelmezdik diyorum bu benim 4. Denemm olcak dedigim gibi daha olcagini bile bilmiyorum sen kafani rahatlat canim seni okadar sevdimki ben bak normal yolla oldu tedaviyle bence olur benmde rahatlamam yigenim yardimci oluyor yeni geldi bakicusi izinde ben bakiyorum cok minnos ya ama cokda yaramaz hep yuzune bakip allahim bizde nasp et diyorum sende annenlere felan mi gitsen biraz rahatlarsin hem[/QUO

insallah feriha bizimde olacak allahin izniyle bizde evlat sahibi olacagiz bir yerde okudum( bir kari koca musa peygamberin yanina gelip bizim cocugumuz olmuyor Allah ile konusup bizim cocugumuz olacaKmi diye sorarmisiniz derler musa peygaberde bu kari kocanin istegini yerine getirmak icin Allah ile konusur onlarin hic bir zaman cocuklari olmayacak der bir gün biryerde kari kocanin yaninda 4 cocuk görür sonra allah ile konusurak o kari kocanin cocuklari olmayakti der Allah o kulum hic bir zaman isyan etmediler dua ettiler devamli tevekkül ettiler hic bir zaman umudlarini kesmeden yalvardilar bende o kuluma isdediklerini verdim der) bunu okudugumda cok etkelndim özet olarak yazdim biz de hic bir zamn umudumuzu kaybetmielim dua edelim rabbim zamni ve vakti geldiginde saglila evlatlarimizi kucagimiza almyai nasip edr... aminn.... feriha benim ailem türkiyede yasiyor kardesim evlendi yanima geldi aramiz uzak ama coook tali bir melegi oldu aramiz cok uzak olsada oonu görmek icin gidiyoruz kardesimde geliyor cocuklari cok seviyorm faretmiyo komsularin bir isi olsa devamli bana birakirlar hayirlisi insallah bir gün kendi evlatlarimizi bakib onlari canimizdan cok severizz.....

Son düzenleme:

Evet cnm yine aynı tedavimiz bnmde 25 ekimde başlayacak iğnelerim büyük ihtimal.. Hadi bakalım hayırlısı hepimiz için...

Applecım allah sağlıcakla ,kucağına almayı nasip etsn,

Ferihacımm ne desem bilemiyorum maalesef kmse anlamıyor bana da hep soruyorlar ama bende daha evliliğn tadını cıkaramadım diorum eee seneye 2.5 sene olcak ozaamn ne dicem yalancının mumu yatsıya kadar ne yapayım bide insanlarla uğraşmamak için yalan söylüorum istemiyorum diorum:) :( geçicek bi gün bizde gülerek hatırlıcaz bugünleri inş,

Aysegül inş pozitif sonuçla gelirsin gün içinde sürekli aklıma geliyorsun ve duaa ediyorum

Evet cnm yine aynı tedavimiz bnmde 25 ekimde başlayacak iğnelerim büyük ihtimal.. Hadi bakalım hayırlısı hepimiz için...

Ferihacımm ne desem bilemiyorum maalesef kmse anlamıyor bana da hep soruyorlar ama bende daha evliliğn tadını cıkaramadım diorum eee seneye 2.5 sene olcak ozaamn ne dicem yalancının mumu yatsıya kadar ne yapayım bide insanlarla uğraşmamak için yalan söylüorum istemiyorum diorum:) :( geçicek bi gün bizde gülerek hatırlıcaz bugünleri inş,

Aysegül inş pozitif sonuçla gelirsin gün içinde sürekli aklıma geliyorsun ve duaa ediyorum

Senin dha yeni canim ins dahada yalan soylemeden hamile kalirsin benim 4. Senme girdik millette susmuyor iste zor bi durum allahim daha fazla aratmaz biran once biter bu gerginlik ins gecerde bizde dedigin gibi gulerek hatirlariz

Canim benim...duaya çok ihtiyacım var insallah bu defa olur hayirlisi tabiki..ama mart 12 annemin rahatsizligi yogun bakim ardindan aci kaybim annem ((ev al antalyaya yerles vs..cok yoruldum cok yiprandim rabbim belki bu mucizeyi verir bize hepimize(((cumartesi testim var bakalim harolsun insallah..

Merhabalar güzel arkadaşlarım. Yeni tedavilere start veriliyor çok şükür bende dahil. Gerçi benim daha 1 -2 ayım var. Dr.um histereskopiden sonra az bi bekleyelim dedi. Sebepsiz infertilite olduğu için spontan gebelik olabilirmiş:27: Rabbim ol derse olur elbette ancak bunca yıldan sonra normal yolla olma ihtimali çoook uzak geliyor. Yine de olur inşallah inşallah inşallah :21:

Ayşegülcüm dualarımdasın yürekten diliyorum güzel haberlerini almayı. Hepinizi öpüyorum kocaman

Bilmiyorum mirage ya aslinda disardan cokguclu gozukuyorum ama icime girince oyle degil doktorumda cok kiziyor bana kendi kendime diyorum olcak diye ama zaman geliyor butun kapilar kapandi gibi hissediyorum cok korkuyorum cok ben boyle degildim kurtajdan sonra gozumu acar acmaz bida ne zaman baslarim diye uynmistim ama pes pese yikimlar beni alt ust etti inan cok hirsliydim ama simdi oyle degil tedavi benim icin zor bi surec oluyor cok gergin oluyorum esimle bi butun olcagimiz yere ben hep bagiran cagiran biriyim inan ilk defa sizlere diyorum bunu sonrda kendime cok kiziyorum onun sucu ne diye hep alttan aliyor esim bana nazaran cok anlayisli biri ins bu son olsun benim ve tum istiyenlerin

bir de doktorlar daha önce hamilelik yaşamış olmayı avantaj görüyorlar biliyorsun.

bi arkadaşım memnun kaldı 3. tedavisini orda yaptırdı ve şimdi ikizlere hamile sanırım o beni motive etti.

memnun kaldığın yönlerinden bahsetsene diğerlerinden farklı gördüğün hoşnut kaldığın neydi mirage

canım benim işlemlerim 3 defasında da amerikanda yapıldı. ama ilk ikisi amerikanla anlaşmalı dışardan bir doktordu. çok iyi bir doktor ama tüp bebekçi değildi. üçüncü denememi amerikanın başhekimi Bülent urmanla yaptık. mevzu Amerikan değil doktordu diyebilirim. o kadar işini biliyor, o kadar özgüvene hareket ediyor ki, sırtını dayıyorsun adama. önceki doktorda öyle hissedemiyordum, hep transfer, iyi yaptı mı acaba falan diye tereddüte düşüyordum. Bülent urmana gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum. hastaneye gelince, hastane zaten kendini ispatlamış bir hastane. her tür donanımı var.

Kızlarla uğraşıyorum canım iyiyiz çok şükür bende sizi özledim ama gündüz pek fırsat olmuyor bazen okuyup çıkıyorum gececi benim kızlar gündüz uyuyorlar gece dörde beşe kadar ayaktayız. Hiç zor olmuyor hiç yardımcım yok yakınımda biri de yok allah kolaylığını veriyor. Şimdi ek gıda işinr başlayacağız bugünlerde belki onun sıkıntısı olur diye düşünüyorum benimkiler zor emdi şimdide biberon almıyorlar bakalım uğraşacağız inşallah. Çok dikkat et kendine hiç bir şey yapma ne kadar taşıyabilirsrn okadr iyi. 26dan sonra sıkacak seni ama bol bol dinlenmeni tavsiye ederim. Birde ciğer geliştirici iğneyi bir dozda olsa vurun derim Dr una sor ve bence ısrar et. Çünkü her zaman risk var ikiz gebelikte. Bak benimkiler erken olmasına rağmen oksijen almadılar 26.haftada drum ilk doz verdi ikinicyi gerek görmedi. Birde 2kg geçerse küvez ihtimal i daha düşük. Başka sıkıntı olmazsa inşallah. O yüzden beslenmene dikkat et. İncir hurma süt muz ceviz direk bebeğe kilo yapıyor

Mirage canım birde ısrarla normal doğum istedim ama küçük kızımın suyu azalmış erken aldılar sezaryen ile ve sana tavsiyem genel anestezi alma eger sezaryen yaparsan çünkü o duygu doğum anı çok güzel mevlam herkese yaşatsın

ciğer geliştirici ile ilgili doktor ne derse onu yapcam mecbur. küvoz meselesi beni hep korkutuyor. incire acayip düştüm bu aralar. muz ve süt de tüketiyorum. hurma sevmem, ceviz severim aslında ama hamileliğimde hiç yiyemiorum nedense :) kaç kilo aldın hkerecim hamileliğinde ve doğumda kaçı gitti? demek tek başına bakabiliyorsun sen de. süpersiniz kızlar yaa. maşallah size.

Komsunun biriyle cok kotu tartistim kizlar bu insanlar neden bu kadar bencil ya yigenime bakiyorum ben bakicisi izine ayrildi karsi komsu surekli bana elinde bi cocuk olsun istermisin sacma sapan laflar edip duruyordu parka goturdugumde elundeki cocuk senin olsun istermiydin diye surekli sacmaliyordu bugun markete gidiyordum gine karsima cikti gine sacmaladi o kadar sinirlendimki bende agzima geleni saydim sen bencilsin utanmazin tekisin benim neler cektigimi bilmeden neden yarma basip duruyorsun diye cok kotu oldum ya o da tabiuste cikcam diye ugrasti moralimi cok bozdu kucucuk cocugin yaninda beni agltti

ah feriham ah. sen psikoloğa gidecektin noldu o iş. psikolog bu tür insanlarla baş edebilmemiz için de taktikler veriyordu.

Back