Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım ben seydişehirdeyim tek o merkez yok konyada biliyorum ama ben ali acarda gördüm ilk tedavimi doktor muthiş bir insan ama ben orda çok yoruldum sabahın 8 de gidip aksam 8 de cıkıyorduk bunaltıcıydı cok sıkıntı çektim o tedavide
bu merkeze gelince çom rahat baskada tüp bebek merkezi olmayan bi yerde tedavi görmem benim doktorum sadece tüpcü olsun inan daha rahat oluyorsun
inş canım ya ne bilim zor bi dönemden geçiyoruz hepimiz boyle konularda ben hemen etkileniyorum sanki olmicakmış gibi oluyor hemen kalbinide kırdıysam özür dilerim tatlım

Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi ((((

inş. bi dahaki sefere bebeğini kucağına alırsın ayşegül, bütün gün aklımdydın çok üzüldüm

Ayşegülcüm Rabbim sabrını artırsın daha fazla ne denir ki Allah'a emanetsin. Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum

Hepinize bana destek oldugunuz icin tsk..simdi ben yeni bir tedaviye hic ara vermeden baslamak istiyorum miyomsa miyomum alinacak ama burda yani antalyadada bi kac merkezle görüsmek istiyorum en azindan bilgi alirim ...antalya hakkinda bilgisi olanlar lutfen yardimci olun

selam kızlar ancak girebildim 18 eylülde ameliyat oldum herşey gayet iyiydi ki geçtiğimiz perşembe şşiddetli karın ağrısı ateş başlayana kadar dalağın yerinde sıvı toplanmış şimdi dren taktılar yeniden yattım hastaneye 3 gündür yatıyorum bugün yalvar yakar izin aldım bi saat bebeklerimi görmeye gittim annnem ve kayınvalidem bakıyorlar bebeklere yarın yeni bi dren daha takılacak bi kaç gün daha burdayım
dualarınız güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden rabbim heinizin gönlünün muradını versin

Cok gecmis olsun canim ins en kisa zamnda toparlanip bebeklerinin yanina yani evine gidersin

offf Ayşegül yaa, demek ki az daha sabretmek gerekiyor. ama fikrini sonuna kadar destekliyorum. ara vermeden devam et. öylesi daha iyi bence de. ben de öyle yapmıştım. bu hissettiğin duyguyu daha önce ben de hissettim biliyorum. hiç düşmeden ayağa kalkmak icap ediyor başarmak için canım...

tubadefekti, geçmiş olsun canımmm. çok sevindim senden haber aldığıma. umarım herşey düzelir en kısa zamanda, sağlığına ve yavrularına kavuşacaksın inşallah.

selam canlar nasılsınız beni sorarsanız rabbime şükür işte hala ayaktayım sanki soğuk algınlığı geçiriyom oturamıyom yatamıyom işte yaşıyom rabbime şükürler olsun inş hepinizde iyisinizdir

şöyle bir geçmişe bakayım neler var neler yok

tuba canım senden haber aldığıma çok sevindim inş bu sürecide çabucak atlatırısn rabbim birdaha böyle sıkıntılar yaşatmaz inş sana rabbim bebeklerinle sağlıklı huuzrllu uzun yıllar nasip eylesin sana canım

burdayım ya kız? havin kayıp yine :)

napıyosun? iyi misin?

yok miragem kayıp değilimde bilgisayara eskisi kadar rahat oturamıyom laptop var ama benim hani yazmıştımya gözümden ameliyat olmuştum son haftalarda da uykuzusluk hat safada olunca gözlerim bulanık görüyo laptoptan ne yaza biliyom ne okuya biliyom bügünüme şükür işte hala ayaktayım bebeğim sağlıklı olsun hiç birşey önemli değil canım

Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi ((((

ayşegül canım rabbim bizim bilmediklerimizi daha iyi bilir rabbim hakkında hayırlısını naisp eylesin dedik hayırlısı buymuş demekki daha imtahanın bitmemiş rabbim inş bu negatifini son negatifin eyler canım ve hiç ara vermeden hayırlısıyla tedavine yeniden başlarsınm ve rabbim yüzünü inş bu sefer güldürür

boyacı canım herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim tedavini şimdiden hayırlı eylesin sonu bebişli olsun inş

dilakız canım ne oldu neler yaşadın bilmiyorum ama rabbim sabrını artırsın ve inş meleğin sana bu olumsuzlkukları unutturup sıkı sıkı tutunsun canım

HAVİNİMM sen ne zaman hissetmiştin bebeğini hatırlıyo musun?

canım benim senin haftalarında kalp atışı gibi hissediyodum ben bebeğimi seninde bu haftada hissetmezsen 18 den sonra hissetmeye tam başlarsın

merhaba güzeller....ne zamandır yokum hatamı biliyorum kaç gündür griple uğraşıyorum bide eşime geçirdim ikimizde yattık evde..çok şükür atlattık sayılır sizler neler yapıyorsunuz..
Ayşegülü canım benim inşallah başlayacağın tedavin son olur bizlerede nasip eder rabbim dualarımız kabul olur..
kızlar 1.sınıflar var bende şimdi yoruluyorum çok bi kaç gündür de dondurulmuşları düşünüyorum bir kaç ay beklesem mi yoksa heen başlasam mı diye bakalım hayırlısı bi bakmışsınız almış gelmişim donmuşları :) gerçi ara tatili bekliyorum o zamana kadar normal yolla olmazsa onları düşünüyorum inşallah bütün bekleyen arkadaşlarla göbüşlerimiz dolar sonrada kucaklarımız..
havinim nasılsın..miragem sende büyüttün maşşalh bebişleri..kızlar hepinizi çook öpüyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..

cnm ayşegülcüm çok üzüldüm senn adına ve inan 6 ay önce yaşadıklarım geldi aklıma ne acı bişey rabbim beterinden korusun inş hiç ara verme bence sende ben diyodum vercm falan diye şimdi bir ilham geldi doğum kontrol hapımdan yrn 4 tane kalıcak ve sabah ilk iğnemi vurucam inş hayırlısıyla rabbim yoktan var etsin evlatlarımızı daha fazla aratmasın bizimde dolsun kucaklarımız inşş

ee kızlar nasılsınız hepiniz ben iğnelere başlıyorum ve aranıza dönüyorum yoğunluklarımdan arınıyorum :))

Idare eder bakalim asil sen nasilsin bebeklerr nasil annesi ins bir ay sonra bende burda hamileyim diye yazarim

ben iyiyim canım. yarın kontrolüm var birazcık gerginim. inşallah ferihacım inşallah senin de yüzün gülecek tez zamanda.

geçmiş olsun havinim aman dikkat et kendine.

geçmiş olsun demetcim, herkes hasta oluyo yaw. ben de dikkat edeyim bari kendime. bence hemen başla dondurulmuşuna fırsat varsa canım.

ee kızlar nasılsınız hepiniz ben iğnelere başlıyorum ve aranıza dönüyorum yoğunluklarımdan arınıyorum :))

hadi hayırlısı şekerim. yeniden hoş geldin dielim o zaman.

hoşbuldum cnm sabah eşim gitmeden vurcak ilk iğnemi inş hayırlı olur bebeğimiz bizimle olur yine bi heycan sardı umarım artık büyüdüğünü görme heyecanlarımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…