Olmazsa da Allah'tan. Tabii ki merkez suçlanmaz. Kesin tedavinin olumlu sonuçlanacağı merkez olsa stedikleri parayı bulur muradımıza kavuşuruz. Benim kızdığım nokta beni oyalamaları. Yoksa kafama tabanca dayamadı kimse. Yazın İstanbul'a giderdim. şimdi okul açılıdı. İstanbul'a gidemiyorum. Ayrıca tedavim iptal oldu transfer paranızı alabilirsiniz dye demediler. biz başka yerden duyduk parayı alabileceğimizi.
Bence sen kafanı karıştırma. Başlamışsın tedavine hayırlısı ile olumlu sonuçlansın inşallah. Ayrıca Konya dışına çıkmana gerek yok. Ben Başkent Üniversites Hastanesinde Hulusi Bey'e tedavi olacağım inşallah. Perşembe günleri Konya'ya geliyor. Muayene oldum. Aralıkta tekrar gideceğim ve ilaca başlayacağız. Embriyo kalitesi içinmiş. Hayırlısı ile olur bu kez inşallah...
Ben senin orada tedavi gördüğünü bilsem yazmazdım. Ayşegülü'yü bir nevi uyarmak istedim... Umarım güzel haberler verirsin. Konyanın neresindesin bu arada?
Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi ((((
selam kızlar ancak girebildim 18 eylülde ameliyat oldum herşey gayet iyiydi ki geçtiğimiz perşembe şşiddetli karın ağrısı ateş başlayana kadar dalağın yerinde sıvı toplanmış şimdi dren taktılar yeniden yattım hastaneye 3 gündür yatıyorum bugün yalvar yakar izin aldım bi saat bebeklerimi görmeye gittim annnem ve kayınvalidem bakıyorlar bebeklere yarın yeni bi dren daha takılacak bi kaç gün daha burdayım
dualarınız güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden rabbim heinizin gönlünün muradını versin
Topik bombos nerlerdesini siz ya
burdayım ya kız? havin kayıp yine :)
napıyosun? iyi misin?
selam kızlar ancak girebildim 18 eylülde ameliyat oldum herşey gayet iyiydi ki geçtiğimiz perşembe şşiddetli karın ağrısı ateş başlayana kadar dalağın yerinde sıvı toplanmış şimdi dren taktılar yeniden yattım hastaneye 3 gündür yatıyorum bugün yalvar yakar izin aldım bi saat bebeklerimi görmeye gittim annnem ve kayınvalidem bakıyorlar bebeklere yarın yeni bi dren daha takılacak bi kaç gün daha burdayım
dualarınız güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden rabbim heinizin gönlünün muradını versin
burdayım ya kız? havin kayıp yine :)
napıyosun? iyi misin?
Olmadı 00.1...cok agladim cok ama allahım yine vermedi....bayram tatilinde rahimin üstünde miyomum var onun ameliyatini olucam hakkimda hayirlisi ((((
Bugün histereskopimi oldum şuan kanamam ve ağrım var biraz ama ilaç kullanıyorum geeçer inş. Şükür temiz çıkmış herşey.. Bide parca alınmış onunsonucuda 20 güne cıkarmış.. Bnden haberler böyle işte .. Bayram dan 3-5 gün so ra başlarız iğnelere:))) hakkımızda hayırlısı..
Aysegülcüm yarın pozitif sonucu buraya yazmanı sabırsızlıkla beklicem
Kızlar hepinizin tek tek hatırını sordum
sayın :)))
slm kizlar INSALLAH herkesler iyidir
beni soracak olursaniz hic iyi degilimcok zor günler gecirdim transferden öncede sonrada
hic ümidim kalmadi daha tarnsferden hemen sonra o kadar üzüldm strese girdimki hic ümidim yok nerdeyse
tabiki hersey ALLAHtan ama sanmiyorum zaten belirtilerimde basladi.biz ne yaparsak yapalim nasipde varsa olur yoksa yok. gecen senede cok üzülmüstümbenim meselem bebek olup olmamasi degil baska seylerr yoksa takdir ALLAHTAN. hakkimizdan hayrlisi olsun diyorum her zaman.
iki yildr yaptirdigim tüp bebkler daha baslamadan benim icin hüsran oluyor.
ttansferden hemen sonra ALLAHim önce arkadaslarima sonrada bana hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn dua ettim.
ayasegül INSALLAH yarin bize müjdeverirsin hayirlisiyla.
hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun.
HAVİNİMM sen ne zaman hissetmiştin bebeğini hatırlıyo musun?
Idare eder bakalim asil sen nasilsin bebeklerr nasil annesi ins bir ay sonra bende burda hamileyim diye yazarim
selam canlar nasılsınız beni sorarsanız rabbime şükür işte hala ayaktayım sanki soğuk algınlığı geçiriyom oturamıyom yatamıyom işte yaşıyom rabbime şükürler olsun inş hepinizde iyisinizdir
şöyle bir geçmişe bakayım neler var neler yok
merhaba güzeller....ne zamandır yokum hatamı biliyorum kaç gündür griple uğraşıyorum bide eşime geçirdim ikimizde yattık evde..çok şükür atlattık sayılır sizler neler yapıyorsunuz..
Ayşegülü canım benim inşallah başlayacağın tedavin son olur bizlerede nasip eder rabbim dualarımız kabul olur..
kızlar 1.sınıflar var bende şimdi yoruluyorum çok bi kaç gündür de dondurulmuşları düşünüyorum bir kaç ay beklesem mi yoksa heen başlasam mı diye bakalım hayırlısı bi bakmışsınız almış gelmişim donmuşları :) gerçi ara tatili bekliyorum o zamana kadar normal yolla olmazsa onları düşünüyorum inşallah bütün bekleyen arkadaşlarla göbüşlerimiz dolar sonrada kucaklarımız..
havinim nasılsın..miragem sende büyüttün maşşalh bebişleri..kızlar hepinizi çook öpüyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..
ee kızlar nasılsınız hepiniz ben iğnelere başlıyorum ve aranıza dönüyorum yoğunluklarımdan arınıyorum :))
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
ben iyiyim canım. yarın kontrolüm var birazcık gerginim. inşallah ferihacım inşallah senin de yüzün gülecek tez zamanda.
geçmiş olsun havinim aman dikkat et kendine.
geçmiş olsun demetcim, herkes hasta oluyo yaw. ben de dikkat edeyim bari kendime. bence hemen başla dondurulmuşuna fırsat varsa canım.
hadi hayırlısı şekerim. yeniden hoş geldin dielim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?