Olmazsa da Allah'tan. Tabii ki merkez suçlanmaz. Kesin tedavinin olumlu sonuçlanacağı merkez olsa stedikleri parayı bulur muradımıza kavuşuruz. Benim kızdığım nokta beni oyalamaları. Yoksa kafama tabanca dayamadı kimse. Yazın İstanbul'a giderdim. şimdi okul açılıdı. İstanbul'a gidemiyorum. Ayrıca tedavim iptal oldu transfer paranızı alabilirsiniz dye demediler. biz başka yerden duyduk parayı alabileceğimizi.
Bence sen kafanı karıştırma. Başlamışsın tedavine hayırlısı ile olumlu sonuçlansın inşallah. Ayrıca Konya dışına çıkmana gerek yok. Ben Başkent Üniversites Hastanesinde Hulusi Bey'e tedavi olacağım inşallah. Perşembe günleri Konya'ya geliyor. Muayene oldum. Aralıkta tekrar gideceğim ve ilaca başlayacağız. Embriyo kalitesi içinmiş. Hayırlısı ile olur bu kez inşallah...
Ben senin orada tedavi gördüğünü bilsem yazmazdım. Ayşegülü'yü bir nevi uyarmak istedim... Umarım güzel haberler verirsin. Konyanın neresindesin bu arada?
canım ben seydişehirdeyim tek o merkez yok konyada biliyorum ama ben ali acarda gördüm ilk tedavimi doktor muthiş bir insan ama ben orda çok yoruldum sabahın 8 de gidip aksam 8 de cıkıyorduk bunaltıcıydı cok sıkıntı çektim o tedavide
bu merkeze gelince çom rahat baskada tüp bebek merkezi olmayan bi yerde tedavi görmem benim doktorum sadece tüpcü olsun inan daha rahat oluyorsun
inş canım ya ne bilim zor bi dönemden geçiyoruz hepimiz boyle konularda ben hemen etkileniyorum sanki olmicakmış gibi oluyor hemen kalbinide kırdıysam özür dilerim tatlım