Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canim benim tedavidi de kontrole gittigimde goruscem transfere kadar artik.ne kendimle nede insanlarla bas edemiyorum cok sinirlerimi bozdu kadim istermiydin diyor bide bana benim sucum ne de ya ben mi yapmiyorum sanki felaket tartistim kadinla bi yondende iyi oldu aslinda konusmasim aptal aptal agzima geleni saydim bencilsin aptalsin sen dedim annem yasindaki kadin cildirtti beni cunki her gordugunde diyor evinde kosturan bi cocuk olsun istermiydin diyor denecek laf mi ya nasil insan bunlar ben kendimi rahatlat maya calistikca insanlar ustume geliyor aglaya aglaya geldim eve elimde yigenim de korktu kucucuk coxugun yaninda aman bida diyemez artik sussun da otursun evinde bende ins hamile olcam inanmasamda icimde azda olsa bi umit var bu son olsun miragem baskada bisey istemiyorum ben

Bak ferihacım bu is önce sabır isi...üzgünümama sakin olmalısın...herkez sennin istedigin gibi olmasi mümkün degil ben tam 20 yildir bebek pesindeyim dile kolay yillarim gecti ama hala pes etmedim cunki sebepsiz infertilite bundada umudum yok ama rabbimdem ümidimi hic kesmedim...bunca yildir basimdan gecmeyen kalmadi bebek icin..ama rabbim vermiyor..yillardir tedavi goruyorum 3 defa hamile kaldim ilki düstü..2.si dıs gebelik oldu ve acik ameliyatla sol tüpüm alindi..ardindan asilama sonra tüp denemesi ve bu arada abimin eurofertilden bi kızı oldu bi hevesle 2. Denemeyi orda yaptik biliyorsun gecen sene ve olmadi...2. Sine hazirlanirken annem yogunbakima girdi 3 ay sonra onu kaybettim..sonra konyaya sıgamadim ve yyeni aldigimiz daha icinde sadece 3 ay oturdugumuz evi sattik konyadan antalyaya tasindik 5 dakikada okudugun bu yazilari ben cok zor atlattim ama bu sürecin hepsi bana bi sınavdı ve hala sınavım bitmedi bu sürecte bi süru arkadasimin bebegi oldu ve ben onlar seviuorum onlar mutlu oldukca bende mutlu oluyorum eger her bebegi olandan uzak kalirsak burasida bize göre degil dimi...bütün eski arkadaslarimiz hamile ve bi cogu dogum yapti..ins..bi gün bizimde olacsk ama bu moralle itikatla ve sabırla olacak bi is..sakin bana kizma...yarin test günüm tutmadıysa hemen 3. Bi tedaviye baslayacagım ama konya ama baska bi yer...ki bu defada olmazsa dr..rahimin üstünde miyom var zarari yok bebege ama onu alicam 3. Denemeye demisti yani önümde birde riskli bi ameliyat var canım arkadasim bunlar sana morsl olsun diye yazdim rabbim kimseyi bu tür imtihanla denemesin..esimin ve brnim psikolojimiz nerdeyse bitti ama canimiz sag ve birbirimizi seviyoruz....

Son düzenleme:

Canim benim niye kizim insan basindan geceni anlatirken iki uc satirla yaziyor ama yasamasi cok zor bu benim ve bizim imtihanimiz ben bunu biliyorum ama bi arkadasinda cocugu olunca gidip te sevemiyorum cok etkileniyorum ben belkide benim etrafimda olan insanlardan kaynaklaniyor bilemecem sende oyle dusunme ins guzel haberleri verirsin burda bunu cok istiyorum ins bebegin seninledir canim sen bize bi umut ol

canım benim yerin senin meleklerini bu ayları en tatlı ayları zaten rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin meleklerine

canım ben rabbimin izniyle 36. haftaya başladım 5 haftam kaldı ama normal doğum olursa bir hafta daha ekliyo doktorum üzerine tam 40 günüm var anlıcan çoğu bitti azı kaldı inş bende sağlıklı sıhatli alırım yavrumu kucağıma vakitlicew doğar meleğim

güzel temennilerin içinde sağol canım rabbim burdaki tüm can arkadaşlarımızada bu duyguları tez vakitte nasip eylesin inş

canım benim böyle insanların dediğini duyma böyle insanlar sana laf attığında bile dönüp bakma bu tür insanlar çocuğun yokkende konuşurlar olduğunda da sen hiç böyle insanları muhatap alıp kendini üzme sen rabbimin izniyle yeni bir yola çıkıyosun ve hayırlısıyla inş bu yolun sonu bebişli olacak sen bebeğine konsantre ol gerisi konuşsun hiç duyma hani ilk hami kaldığımda burdan yazmıştım bende eşimin akrabalarından biri aynen şunu demişti bana bunca zamandır çocuğun olacakmışta neden 14 yıl bekledin insan bir gözün aydın der olurmu laf sokmak isteyen insan olsada konuşuyo olmasada bende hiç umursamadum çünkü rabbim herşeyin saatini vaktini bizden daha iyi biliyo bizde rabbime yönelelim ve sürekli kapısında dua ile dualım hep inş vakti gelmiştir vakit bu zamandır diye dua edelim rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin bunca yaşadığın stres son olsun canım bu tedavinin sonunda meleğin seni hiç bırakmasın rabbim üzmesin seni

amin havinim. haftaya çarşamba kontrolüm var, ufaktan stresler başladı. ayy havin seninkinin gelmesine çok az vakit kaldııı.....

canım benim inş kontrolunden güzel haberlerle geleceksin sana stres yapma desemde aynı haftalarda bende öyleydim eşim hep diyoduki bizimkinin kontrole gideceği belli oluyo yine kulaklarından ateş çıkıyo bende çok stresli oluyordum rabbim meleklerine sağlık versin canım güzel haberlerle gelirsin inş bizi merakta bırakma kontrolden sonra yaz diğer miniğininde cinsiyeti kesinleşmiştir şimdi

canım evet azar azar meleğimi kucağıma alacağım güne yaklaşıyorum rabbim gününde saatinde vakitlice sağlıklı meleğimi kucağıma almamı nasip eylesin inş bende haftaya kontrole gideceğim eğer randevu alabilirsem cuma bende doktordayım inş bende güzel haberlerle gelirim meleğim iyidir inş

canım her işin başı sabır biz sabredip rabbimden isteyelim rabbim ol dedinmi herşey olur eşinde sende bir birinize bu süreçte sıkıca sarılın ve inş bu sürecin sonunda rabbim sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek rabbimden başka isteyecek kapımız sığınacak kapımız yok herşey vesile rabbim ol dedimmi vesileler araya giriyo işte bize düşen sadece sabırlı olmak rabbim bu yolda sabrınızı arttırsın inş

canım benim çok sevindim rabbim tamamına erdirsin rabbim keseyi görüp kalp atışını duymanı miniğinin içinde büyüdüğünü hissetmeni sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin ilk haftalar dediğin gibi insan sevinemiyo bile hep acabalar dolaşıyo beyninde ama sakın stres yapma meleğini düşün ve kendin eçok dikkat et ilk haftalar çok önemli canım kendini sakın yorma iş falan yapma

canım ben evleneli 14 yıl oldu kardeşim gittiği geceden hamile kaldı ve şuan 3 çocuğu var benim çocuğum olsaydı onun oğlundan 2 yaş büyük olcaktı ama bunu hiç kafaya takmadım neden çünkü rabbim istediğine istediği vakit verir buna inancım varken neden o bu şu yahutta en yakın arkadaşım doğum yaptı diye strese sokayımki kendimi rabbim ona şimdi sana bıraz daha geç nasip edecek böyle düşün sen rabbime sığın cxcanım hep karşımızdakiler bizden önce doğum yaptı bizim hala yok diye kafana takma rabbim sağlık versin herşey oluyo ya umudumuz olmasaydı benim 14 yıl tüm kapılarım kapalıydı eşimin gitmediği profesör kalmamıştı ama yok umut yoktu ama rabbim ol diyecekya tüm kapılar açıldı ne mutlu bizeki hepimize rabbim bu kapıları açmış ayşe doğurdu fatma doğuracak benim yok diye neden strese gireyimki benimde vakti geldiğinde olacak buna inan ve bundan başkada bişeyi kafana takma canım sen kendinin doktoru ol kendini rahatlatki tedavi sürecinde güzel başlayıp güzel devam etsin dış etkenleri hiç umursama çünkü herkes konuşur yahutta can sıkar bunu hepimiz yaşadık haladaha yaşıyoruz rabbim yardımcın olsun sabrını tevekkülünü arttırsın canım

Son düzenleme:
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyoruum

ayşegül canım rabbim inş yarın sana mucizesini yaşatır rabbimin izniyle inş güzel haberler verirsin bize

Canim dediklerinizi uygulayacam denicem yada ben sana cok hayranim inan14 yil.ne demek ben 4. Yilda boyle oldum ins dahada fazla bekeltmez beni yavrum
Sen ne zamandir ugrasiyorsun hani ne zamandan beri tup bebek kapisindasin merak ettim 14 yildirmi tedavi goruyordun

Insallah havinim insallah canım bunu esimde bende cok istiyoruz rabbim büyük ben teslimim yaradana...bana bu gün özel dua ederseniz sevinirum ins kabul olur..

feriha canım sana şöyle anlatayım biz velendikten 1 yıl sonra eşimle birlikte doktora gittik neden çocuğumuz olmuyo diye doktor tüm testleri yaptı ve eşimde sperm sayısı normal olsada canlı hücre yoktu yani sperimleri alındığı gibi tüm hücreleri ölüyodu ve bizde bunun bir yolu olmalı diye eşim doktor doktor gezdi açıkca eşime sen nereye gidersen git bu sperimlerle çocuğun olma zbide seninle uğraşmıyalım dediler böylece biz yine umudumuzu yitirmeden eşime baskı yapıyom habire doktora yolluyadum buna rağmen hiç bir doktor eşime tüp bebekle dahi çocuğunuz olur demedi fakülde profesörleri eşimin tahlillerinden sonra eşime dönmedi bile çok yıkımlar yedim eşim doktordan gediğinde yahutta eşim doktoırları arayıp sonuç ne neasıl bir yol haritası izleriz diye sorduğunda doktorlar açıkca senin çocuğun olma zdiyerek kısadan kesiyodu gel zaman git zaman ama kuluz istiyoruzya rabbimden de umudumu kesmedim ve eşime çalıştığı şerkette yüksek mevkid eolan bir şefi vardı ona de dedim belki bu sefer daha farklı bir doktor buluruız diye eşimd eumuudnu kaybetmişti oda çok üzülüyodu ve tüp bebek yaptığımız doktoru önerdi bize ve doktor açıkca söyledi bu spermlerle tüp bebekte riskli ama deniyeceğiz inş olur ve rabbim ol diyecekki olsun diyorumya önce ben ufak bir ameliyat geçirdim yumurtalkığımda 14cm lik ur oluşmuş biranda doktor bile şaşırmıştı gördüğünde önce ondan kurtulduk ve sonra tedaviye başladık ilk denemem olmadı değerim sadece 10 çıkmıştı ve doktor eşime dondurulmuşlarla deniyeceğiz demişti bende bu yolu bize açan rabbime şükürler olsun dedim hiç üzülmedim çünkü nice kapılar yüzümüze kapanmıştı bu sefer umudumuz vardı kapılar azda olsa bize açılmıştı ve ondan sonra histerskopioldum rahiem doktorum çizik attı tedaviye başladım rahim kalınlaşmayınca doktor ters giden bişey var dedi ve tekrar histerekopi oldum meğer rahimde perde varmış doktorum onuda temizledi ve tedaviye başladım ben artık onca olumsuzluktan sonra rabbime bıraktım herşeyi rabbim ol derse olacaktı çünküğ ben sadece kuran okuyuıp due ediyordum başkada elimden gelen bişey yokltu tevekkül edip bekleyecektim vede rabbim sabrımın tevekkülümün mükafatını verdi dodurulmuşlarla yüzümü güldürü

demem oki kaç tedavi gördüğün değil senin beynen rahat olman önemli her yaşadığın stres yaptığın şey önce rahmi sonra yumurtalıkları etkiliyo sen dışarda olanları boşver be tedaviye başladım ablam doğurdu yani onuda kafama taksaydım ooooooo benim hiç bir şekilde çocuğum olmazdı diyorumya rabbime sığın rabbimden iste dış dünyadaki insanlar ablan kardeşin candan yakın arkadaşında olsa bazen konuşmayı bilmiyo seni kırabiliyo bunu ben yaşadım ve dondurulmuşlar transfer edildiğinde kimseyi görmedim duymadım canım sen rabbimiz izniyle eşine sarıl ondan destek al oda sana destek olsun siz bir ailesiniz gerisi boş bu sefer rabbimin izniyle olacak buna inan ve rabbime sığın rabbim içine ferahlık versin rabbim sabrını arttırsın canım

Insallah havinim insallah canım bunu esimde bende cok istiyoruz rabbim büyük ben teslimim yaradana...bana bu gün özel dua ederseniz sevinirum ins kabul olur..

ayşegül canım hep duamdasın bu topikteki tüm arkadaşlarımda bu topikte nickleri neyse o ninklerle ismen dua ediyom sanada canım cuma gecesiydi dün çok dua ettim rabbim inş birimizden birinin duasını kabul eder seninde mucizen seninle olur rabbim bu yolda daha fazla üzmez inş seni

Canim benim ne guzel anlatmissin bak size hic umit vermemisler sukur yavrun seninle bize umit var diyorlar daha kotuleri var diyorkar ama nasip iste benim anlima yazilmis diyorum bende dua eden biriyim ama insanlar beni yikiyor iste ben rahat olmaya cakisiyorum ya iste ustume geliyorlar ya ben bi aralar ablama dusman oldum inanamiyorum ama simdi onuda atlattim kizimiz olcak havin o benimde yavrum nasil yaptim ablama ben bunu diye kiziyorum simdi elimi karnina koyup seviyorum benim icin yigenlerimde benim cocugum yani atlatiyorum herseyi zamana birakiyorum kendimide bu sefer olcak diye umutlandiriyorum pgt de olcak ins bu sefer olur basamk basamk ilerliyorum doktorumuda cok seviyorum atlatacam ins bunlarida siz bana cok yardimci oluyorsunuz siz olmasabiz ben digru bildigim yanlislarla devam edip gidiyorum

Bugün histereskopimi oldum şuan kanamam ve ağrım var biraz ama ilaç kullanıyorum geeçer inş. Şükür temiz çıkmış herşey.. Bide parca alınmış onunsonucuda 20 güne cıkarmış.. Bnden haberler böyle işte .. Bayram dan 3-5 gün so ra başlarız iğnelere:))) hakkımızda hayırlısı..

Aysegülcüm yarın pozitif sonucu buraya yazmanı sabırsızlıkla beklicem

Kızlar hepinizin tek tek hatırını sordum
sayın :)))

slm kizlar INSALLAH herkesler iyidir
beni soracak olursaniz hic iyi degilim cok zor günler gecirdim transferden öncede sonrada
hic ümidim kalmadi daha tarnsferden hemen sonra o kadar üzüldm strese girdimki hic ümidim yok nerdeyse
tabiki hersey ALLAHtan ama sanmiyorum zaten belirtilerimde basladi.biz ne yaparsak yapalim nasipde varsa olur yoksa yok. gecen senede cok üzülmüstüm benim meselem bebek olup olmamasi degil baska seylerr yoksa takdir ALLAHTAN. hakkimizdan hayrlisi olsun diyorum her zaman.
iki yildr yaptirdigim tüp bebkler daha baslamadan benim icin hüsran oluyor.
ttansferden hemen sonra ALLAHim önce arkadaslarima sonrada bana hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn dua ettim.
ayasegül INSALLAH yarin bize müjdeverirsin hayirlisiyla.
hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun.

Cok gecmis olsun canim isallah alinan parcada temiz cikar ve ikimiz arka arkaya bebeklerimizi alip geliriz bura isallah ya herkez ayni anda basliyor tedaviye

Dilaız cnm transferin oldu heralde..inş pozitif sonuç alısın seni bu kadar üzecek ne yaşadın ki arkadaşım bnm derdm bebek değil demişsn merak ettim ne demek bu..yani seni bu kadar üzen ne olabilür hemde tam transfer öncesi herneyse bu kadar üzen seni çok ayıp etmiş olacak iş mi.. Sen yinede kafana takmamaya çalış dinlenmene bak lütfen cok önemli bir dönemdesn kendine dikkat et

Cok gecmis olsun canim isallah alinan parcada temiz cikar ve ikimiz arka arkaya bebeklerimizi alip geliriz bura isallah ya herkez ayni anda basliyor tedaviye

Saol cnm inş bakalım inş temiz cıkar...ayy evet yaaa hepimizinde olumlu olur inş ... Son tedavilerimiz olsun

geçmiş olsun boyacım... inşallah güzel olacak herşey. histeroskopiden sonra daha umutluyum ben senin için.

canım söylediklerinden hiçbirşey anlamadım ki! noldu transferden önce ve sonra?

AYŞEGÜLÜM inşallah güzel haberlerle gel bugün.

HAVİNİMM sen ne zaman hissetmiştin bebeğini hatırlıyo musun?

Nasilsininz dilakiz canim ins bebegin seninledir ama transfer oncesi ne olduki bukadar uzuldun bu donemde sikinti yapmaa kendine

Kizlar sizr bi sorum olcak simdi bana 5. Gunu embriyosu transfer olcak ben hic bilmiyorum 3. Gun mu iyi oluyir5. Gun mu embriyosu

canım sen şimdi internette araştırsan 5. gün embriyosunun şansının daha yüksek olduğunu görürsün. ama benim ilk iki başarısız olan denemem 5.gün embriyosuydu. son pozitif denemem 3. gün embriyosuydu. artık bu bilgiye göre sen karar ver :) yani diyeceğim o ki ona da takılma, olacağı varsa oluyor.

Canim saol internetten bilgi almicam arastirmiyorum sadece sizlere sormak istedim bana hep 3. Gun embirosu transer edildi buna pgt olacagi icin 5. Gun olmak zorunda umarim bu pgt ise yarar simdi ona odaklandim ins bende buraya hamileyim diye yazarim

Canim saol internetten bilgi almicam arastirmiyorum sadece sizlere sormak istedim bana hep 3. Gun embirosu transer edildi buna pgt olacagi icin 5. Gun olmak zorunda umarim bu pgt ise yarar simdi ona odaklandim ins bende buraya hamileyim diye yazarim

Bana da ilk denemede 5.gün embriyosu transfer edilmişti. ama ikincide 3.gün oldu. Doktorum ilkinde başarısız olunduğu için vücudun kabul etmeme ihtimalini de göze alarak ikincide 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane. bende senin gibi çekindim 5.gün daha başarılı diye biliyorum çünkü daha çok bölünmüş hücre oluyor blastokist diyorlar galiba. Bir sorun çıkmaz inşallah sıkıntı etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…