bir de doktorlar daha önce hamilelik yaşamış olmayı avantaj görüyorlar biliyorsun.
canım benim işlemlerim 3 defasında da amerikanda yapıldı. ama ilk ikisi amerikanla anlaşmalı dışardan bir doktordu. çok iyi bir doktor ama tüp bebekçi değildi. üçüncü denememi amerikanın başhekimi Bülent urmanla yaptık. mevzu Amerikan değil doktordu diyebilirim. o kadar işini biliyor, o kadar özgüvene hareket ediyor ki, sırtını dayıyorsun adama. önceki doktorda öyle hissedemiyordum, hep transfer, iyi yaptı mı acaba falan diye tereddüte düşüyordum. Bülent urmana gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum. hastaneye gelince, hastane zaten kendini ispatlamış bir hastane. her tür donanımı var.
ciğer geliştirici ile ilgili doktor ne derse onu yapcam mecbur. küvoz meselesi beni hep korkutuyor. incire acayip düştüm bu aralar. muz ve süt de tüketiyorum. hurma sevmem, ceviz severim aslında ama hamileliğimde hiç yiyemiorum nedense :) kaç kilo aldın hkerecim hamileliğinde ve doğumda kaçı gitti? demek tek başına bakabiliyorsun sen de. süpersiniz kızlar yaa. maşallah size.
ah feriham ah. sen psikoloğa gidecektin noldu o iş. psikolog bu tür insanlarla baş edebilmemiz için de taktikler veriyordu.
Canim benim tedavidi de kontrole gittigimde goruscem transfere kadar artik.ne kendimle nede insanlarla bas edemiyorum cok sinirlerimi bozdu kadim istermiydin diyor bide bana benim sucum ne de ya ben mi yapmiyorum sanki felaket tartistim kadinla bi yondende iyi oldu aslinda konusmasim aptal aptal agzima geleni saydim bencilsin aptalsin sen dedim annem yasindaki kadin cildirtti beni cunki her gordugunde diyor evinde kosturan bi cocuk olsun istermiydin diyor denecek laf mi ya nasil insan bunlar ben kendimi rahatlat maya calistikca insanlar ustume geliyor aglaya aglaya geldim eve elimde yigenim de korktu kucucuk coxugun yaninda aman bida diyemez artik sussun da otursun evinde bende ins hamile olcam inanmasamda icimde azda olsa bi umit var bu son olsun miragem baskada bisey istemiyorum ben