- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
merhaba güzeller....ne zamandır yokum hatamı biliyorum kaç gündür griple uğraşıyorum bide eşime geçirdim ikimizde yattık evde..çok şükür atlattık sayılır sizler neler yapıyorsunuz..
Ayşegülü canım benim inşallah başlayacağın tedavin son olur bizlerede nasip eder rabbim dualarımız kabul olur..
kızlar 1.sınıflar var bende şimdi yoruluyorum çok bi kaç gündür de dondurulmuşları düşünüyorum bir kaç ay beklesem mi yoksa heen başlasam mı diye bakalım hayırlısı bi bakmışsınız almış gelmişim donmuşları :) gerçi ara tatili bekliyorum o zamana kadar normal yolla olmazsa onları düşünüyorum inşallah bütün bekleyen arkadaşlarla göbüşlerimiz dolar sonrada kucaklarımız..
havinim nasılsın..miragem sende büyüttün maşşalh bebişleri..kızlar hepinizi çook öpüyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..
canım benim rabbim inş bekletmeden doğal yolla nasip eder bebeğini tekrardan bu sefer kucağınada almak nasip olur
ben iyiyim inş işte geri sayıma başladık inş bebeğim teyzesi gününde vakitlice gelir dua edin
cnm ayşegülcüm çok üzüldüm senn adına ve inan 6 ay önce yaşadıklarım geldi aklıma ne acı bişey rabbim beterinden korusun inş hiç ara verme bence sende ben diyodum vercm falan diye şimdi bir ilham geldi doğum kontrol hapımdan yrn 4 tane kalıcak ve sabah ilk iğnemi vurucam inş hayırlısıyla rabbim yoktan var etsin evlatlarımızı daha fazla aratmasın bizimde dolsun kucaklarımız inşş
canım benim yeni tedavin hayırlı olsun rabbim bu sefer kucağını doldursun inş
ben iyiyim canım. yarın kontrolüm var birazcık gerginim. inşallah ferihacım inşallah senin de yüzün gülecek tez zamanda.
geçmiş olsun havinim aman dikkat et kendine.
miragem canım yarın hayırlısıyla güzelhaberlerle gel inş bebişlerin kocaman oldu annesi inş öteki bebeğininde cinsiyetini öğrenirsin havin teyzesi iki meleğinide öper annesi
geçmiş olsun dileklerin için sağol canım bu mevsim gecişi bıraz hırpalıyo insanı aman sen dikkat et canım zor geçiyo nefes alamıyosun rabbim hastalara şifa versin banada inş