anladım cnm.ben daha hiç kilo almadım.bakalım bende bu aydan sonra almaya başlarım herhalde. şuan sadece elevit kullanıyorum
bebişim kilo alsında sağlıklı olsunda ben almasamda olur ama merak ettim sana sorayım dedim sağol cnm
geçen cuma bebişim 150 gr dı..iyi gidiyo maaşallah.
mirage canım gözün aydın rabbim tamöamına erdirsin test yapmamak için direndin ama bi yönden iyi oldu ikisi bir arada çıktı testi erken yapsaydın önce kese sonra da kalp atışı için doktor çağıracaktı bu seferde acaba kalp atışını duyacakmıyım endişen olcaktı şimdi meleklerinin kalp atışlarınıda duydun rabbim sağlıklı gelişip büyümelerini sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip eylesin bir dahaki kontrol ne zaman canım nasipse kuzucuklar haç haftalık çıktı ultrasonda canım
kızlara bak yaa kilo almıyorlar :) maşallah size. bebekler zaten alıyordur ihtiyaç kadarını. içimden bir ses konuyla ilgili topicin yüz karası olacağımı söylüyor bende dombili olma potansiyeli var :))
kızlara bak yaa kilo almıyorlar :) maşallah size. bebekler zaten alıyordur ihtiyaç kadarını. içimden bir ses konuyla ilgili topicin yüz karası olacağımı söylüyor bende dombili olma potansiyeli var :))
canım sen kilo almıyom diye korkma bende kan sulandırıcı iğne vuruluyom haftalık iğnem var kan hapım elevit trayit hapı birde demir damlam var yani bende yok yok doktorumda diyo bunlara rağmen iyi gidiyon fazla kilo almıyon bebeğim kilo alsın sağlıklı olsun gerisi boş zaten tüm gayretlerimiz onlar için rabbim sağlıkla tamamına erdirir sağlıkla kucağımıza alırız inş canım cinsiyet belli oldumu benim tam 4 aylıkkken belli almuştu yani 16. haftam dolmuş 17. haftadan 2 gün almıştım kontrole gittiğimde
ya gördün mü havinim, kendimi bildim ondan akıllı davrandım :)) 6+1 çıktı canım. bir sonraki randevu bayramdan sonraki ilk pazartesi 12 ağustos. Allah olmayana acilinden nasip etsin, bizlere de vakitlice sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
cnm ilk zamanlar veriliyo kilolar bende öyle olmuştu 1.5 kilo verdim kokulardan tiksinmiştim.halada hamile kaldığım kiloya geri dönemedim.olsun cnm sen iki bebiş taşıycaksın bizden biraz daha fazla kilo alman normaldir..sağlıklı olsunlarda kilolar verilir..
canım ben yemediğim halde her ayı 1 kilo ile kapatıyom benim kizçe çok nazlı herşeyi yiyemiyoz her yemekle aramız yok sabah kahvalti akşamda zorla bir tabak yemek onun haricinde aklıma gelecekte meyve yiyeceğim yani yesem heralde ben kapılardan sığmazdım ama yemekle aram hiç yok zorluyom işte sabah yumurta peynir akşamda 1 kase yoğurt doktorum bunları tüketmemi istedi çünkü sen bide ikiz annesi olacaksın hayırlısıyla canım bebişler için hiç bişey insanın gözüne gelmiyo kuzucukların sağlıklı olsunda hepsi halloluyo rabbimin izniyle
Kan suladırıcı iğne bende kullanıyorum hergün.doğuma kadarda kullnıcakmışım.bi elevit başkada bişey vermediler bana.
evt cnm sağlıklı olsunlarda inş.
cinsiyet belli olmadı cnm 12. haftada doktorum kıza benzetti ama kesin değil dedi.o haftalarda yanıltıcı olabiliyomuş sanırım.
geçen hafta giddiğimde yine göremedi.bugün 15+5 olduk.bayram sonrası kontrolüm var 17+5 olucam o zaman gösterir kendini meleğim inş.çok merak etmiyorum aslında o ekranda görüyorum ya sağlıklı kıpır kıpır ohh rahatlıyorum.
eşimde alıştı zaten kızım kızım diye seviyoo..İnşallah vakti saatinde evlatlarımıız kucağımıza alırız.:26:
tabi canım hayatta gözümde yok kilo almak falan bunca çekilen ıstıraptan sonra, kilo alınır sonra verilir.
aynen canım ultrasonda bebeği görünce bende herşeyi unutuyom ondan sonrada diyomki ya ben doktora şunu şunu soracaktım 1 ay sonraya kalıyo sorular hep eşin kızım diyo seviyo inş değişmez sağlıklı sıhatli olsunda valla cinsiyet önemli değil onu nasılsa öğreneceğiz canım bayramdan sonra netleşmezse ayrıntılıda kesin netleşir zaten
Aynen cnm eninde sonunda göstericek nasılsa kendini.
ayrıntılı ultrason 20. haftadan sonramı çekiliyo tam olarak ben bu kontrolden sonra randevumu alırım.
canım ayrıntılı yı 20 24 haftalar arasında yapıyolar benim ayrıntılımı yapan doktorun en güzel haftanın 21 ve 22 hafta olduğunu söylemişti sende 21. haftana randevu alabilirsin bebeğin cildi daha şeffaf olduğunda bu haftalarda organları daha rahat inceleniyormuş
çok sağol cnm siz bizden öndesiniz daha tecrübelisiniz siizin bilgilerinizden faydalanıyoruz.
ben çıkıyorum şimdilik yemek yapmam gerekiyor.
öpüyorummmm ikinizideeee.
kız vallahi içime doğmuştu ikiz olduğu ayyy çok sevindim ya sanki kendi karnımda sıpalar rabbim en güzeli için bekletirmiş ya demek senide ikiz için bekletiyormuş kız
aayyy geçen topikte bebek özlemi çeken bütün kızlar hamile kaldı valla ben kaldım bi ya ne zaman olcak benim
haklısın mirage bende uzak durmaya başladım ama kardeş bu mutlaka tplanıyoruz işte arkadaşlarla bak hiç bağim kalmadı ama ablamla sürekli beraber sayılıyoruz iftara gidip geliyoruz e ben gelmicem mi diyeyim olmuyor
inş bu benimde son tedavim olur benim histereskopi olalı 5 ay felan oldu adet düzenli olsa hemen başlıcamda ama sürekli adet oluyorum bu şekişldede başlamak istemiyorum
valla senin evde şenlik vardır demi şimdi eşin napıyor ya uçmuştur havalara
canım ben herkes gibi 55 60 kilo ile başlamadım gebeliğe ben kilolu olduğumdan doktorum endişe ediyo daha fazla kilo demek beni değilse bile bebeği etkiler diyo korkuyo inş hepimiz sağlıklı bebişleri besliyecek sekilde kilolar alırız rabbim sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş canım doktorun folik asit ilacı yazdımı sana ilk 3 ay o ilaç kullanılıyo merak ettim
folik asit alıyorum canım solgarın folacin mi ne var onu alıyorum. bir de bana karbonhidrat yeme ki ilk aylarda kilo almayasın dedi. benim de aklım hep makarnalarda nasıl olcaksa bakalım :))
canım ilk aylarda kilo alma şunu ye son aylarda dikkat et bu doktorlarda alem canım azda olsa ye herşeyden ye benim dokdorum sık sık atıştır diyo ama bende yeme kapastesi yok aklıma yemek gelmiyo zaten ilaçlarım çok olduğundan yemeğe fırsatım olmuyo canım suyunu bol iç kahvaltıda yumurtanı peynirini tüket akşamda bir kase yoğurt tüket bide hergün cevizi mutlaka ye hayırlısıyla bebişlerin gelişip büyüsün sen kloya doktorun dediklerine takılma çünkü belli olmuyo bakarsın 1 hafta sonra bulantılar falan başlar benim 7. haftada başlamıştı belli olmaz seninde başlıya bilir ondan bu arada canın ne isterse ye
sabah kahvaltısıyla hiç aram yoktur. hele yumurta amanıııın. ben ancak böyle pazar kahvaltısı olacak, kalabalık olacağız, kalktıktan da 2 saat en az geçmiş olacak ki keyif kahvaltısı yapayım. başka tür kahvaltı çok zor. hem de yumurtalı falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?