• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Dedim dimi dedim amaa Çookk çok inanılmaz mutlu oldum anlatamam,artık sende 2014 ikiz anneleri grubunu kurarsın
Allah ne zaman senin için hayırl o zamanda iki tane verdi aynı bana verdiği gibi,Rabbim meleklerini kucağına almayı ,zamanında almayı nasip etsin inşallh.Kız ikimizde ikiz anesi oluyoz şimdi Miragem
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64: hehe halaya geç kaldım ama naparsın iki çocukluyum mirage :)

inşallah aminn... :)) tecrübelerinden faydalanırım artık kedicim.

Mirage gözünaydın arkadasım, uzun süredir topiğe girmemiştim. çok sevindim senin için, :49:Allah kucağına almayı nasip etsin.

teşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Soucum negatif dostlar.. Hakkımda hayırlısı. Kendimi iyi hissedince dondiriklerimle deneyeceğim. İnşallah dondiriklerimle hamile olmak kısmet olur bana. Embiryom kaliteliydi. Geçen sefer hamile kalmıştım. Rahimde sorun yok. Ama tutmadı. Herşey nasip kısmet...

akasyacım devam canım, devam...

mirage senin sözünü tuttum ve ablamla konuştum bugun bana kahvaltıya gelcem diye aramış
bide ablamın görümcesi var çocukluk arkadaşım benden sonra evlendi 1 yaşında bi kızı var bi de 6 aylık hamile ablamlada altlı üstlü oturuyorlar sürekli beraberler hiç yanlız oturamam ablama gittimmi hemen çıkar çocukluk <rkadaşımdan nefret ettim resmen ya gelirken sakın görümceni çağırma dedim neden dedi o da oruç değil dedi hiç anlamıyorsun beni kaldıramıyorum onu dedim hep kendini düşünüyon dedim kucağında bi var bide karnı burnunda bide bana bak dedim uğraş uğraş yok ortada bişi felan dedim ikiniz oturuyorsunuz ben yokmuşum gibi davranıyorsun karnınızdaki çocukları konuşup duruyorsunuz dedim uzak dursun benden geldiğim yere çağırman dedim
bana biraz bozuldu allahın verdiği canı napsın o istermiydi arka arkaya felanda arkaşına kin besliyon diye biraz sitem eder gi,bi oldu ama rahatladım valla sanki içimde bi dertti artık çağırmaz görümcesini kolay kolay

fazla beklemeyi düşünmüyorum bende mirage bayram sonu hemen başlıcam tedaviye çok dua edin banada bu son olsun artık

bu kadar basit, şimdi o düşünsün nasıl gelme diycem diye :) diyorum sana sen çocuk sahibi olana kadar yanından uzaklaştırdıkların, çocuğunu kucağına aldığında yanındalarsa hala gerçek dostlar. çekip gittilerse zaten dostun olmamışlardır. yani ben kendim için böyle düşünüyorum. çünkü tavrım çok net. kişisel problemim yok, senin hamileliğin bana stres yaratıyor arkadaş. off unutucaz bunları konuştuğumuzu bile feriha.

yine aynı doktorla mı devam edeceksin? sanki doktor değişimi iyi gelir mi ne dersin?

canım demek çifte mutluluk geliyor :) ayyy ne çok sevindim senin adına anlatamam... evin yuvan çocuk sesleriyle dolacak...bıdı bıdı yanında biri elinde öteki kucağında gezdirip durucan :)maşallah sana...:49::49::nazar::nazar::nazar::49::49:

teşekkür ederim yasevciiiim :)))

miragem geliyor bebişler nasıl sevindim anlatamam ....:))))) Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah....kız hani geçen bana soru soran arkadaşım vardıya o bana geldi oturduk konuştuk sorulaına hep normal cevap verdim ama içim içimi yedi amaannnn dedim içimden kendi utanmıyorsa ben ne utanayım değil mi ama insanlar sanıyorlar ki ben üzülüyorum kıskanıyorum ama yok ne yapim zorla mı kıskanayım....:):::)))))) onlar normal sorunca bende normal cevap verdim Rabbim öyle büyük ki sabrınıda veriyor çok şükür..

amin canım, cümlemize inşallah :)

dün kendi kendime macera yarattım kızlar. dün annem geldi, işten gelmişti çok da yorgundu. sinirini kocamla benden çıkarttı. ben ağladım bağırdım çağırdım. sonra bağırdım bebeklere bir şey oldu mu diye 1 saat daha ağladım :) sorsanız valla sebep yok :)))) o kadar ay nasıl geçecek bakalım.

Soucum negatif dostlar.. Hakkımda hayırlısı. Kendimi iyi hissedince dondiriklerimle deneyeceğim. İnşallah dondiriklerimle hamile olmak kısmet olur bana. Embiryom kaliteliydi. Geçen sefer hamile kalmıştım. Rahimde sorun yok. Ama tutmadı. Herşey nasip kısmet...

akasya canım sonucunu marek ediyordum rabbim sabır versin ne desek boş acını hafifletmez rabbim inş dondurulmuş embriyolarınla yüzünü güldürür canım rabbim hayırlı evlatlar nasip eyler inş cümlemize

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum

dün kendi kendime macera yarattım kızlar. dün annem geldi, işten gelmişti çok da yorgundu. sinirini kocamla benden çıkarttı. ben ağladım bağırdım çağırdım. sonra bağırdım bebeklere bir şey oldu mu diye 1 saat daha ağladım :) sorsanız valla sebep yok :)))) o kadar ay nasıl geçecek bakalım.

canım benim daha ne duygu patlamaların olacak bu hormanlar bizim dengeleri alt üst yapıyo sen hep pozitif olmaya çalış ben kendimi polyannaya bağladım inanki herşey bebişler için biz ne kadar rahat olursak bebişlerimizde o kadar rahat huzurlu oluyo

evet canım ben kendi yükümü attım onlara ablamda bulsum bi yolunu gettirmesin yanıma o arkadaşimda çok iyi bi kız bi görseniz ama işte benim gözümde canavar oluyor bazen sürekli bana mesaj atıyor arkadaşim küsmüsün neden konuşmuyon benle diye cevap bile veremiyorum

çok kararsızım valla bizim merkez çok iyi eşim gittiği doktora sordu değiştirelim midiye o da gerek yok demiş bende acaba antalyada varmış onamı gitsek diyorum bilemiyorum burda bütün tahlillerimiz önden tahlil parası aldılar eşimiz dondurulmuş spermleri hep bu merkezde eşime diyorum eşim bi işçi kendi işi değilki ta antalyalarda napcaz nasıl duracam ben orda diyor
sizce napmalıyım senin histereskopini bu doktorun mu yaptı önceki doktorun mu yatıp kalkıp bunu düşünür oldum iyce

evet canım ben kendi yükümü attım onlara ablamda bulsum bi yolunu gettirmesin yanıma o arkadaşimda çok iyi bi kız bi görseniz ama işte benim gözümde canavar oluyor bazen sürekli bana mesaj atıyor arkadaşim küsmüsün neden konuşmuyon benle diye cevap bile veremiyorum

çok kararsızım valla bizim merkez çok iyi eşim gittiği doktora sordu değiştirelim midiye o da gerek yok demiş bende acaba antalyada varmış onamı gitsek diyorum bilemiyorum burda bütün tahlillerimiz önden tahlil parası aldılar eşimiz dondurulmuş spermleri hep bu merkezde eşime diyorum eşim bi işçi kendi işi değilki ta antalyalarda napcaz nasıl duracam ben orda diyor
sizce napmalıyım senin histereskopini bu doktorun mu yaptı önceki doktorun mu yatıp kalkıp bunu düşünür oldum iyce

canım doktorundan memnunsan doktorunu merkezini değiştirme bence rabbim inş bu sefer hayırlısıyla seninde doldurur kucağını sen bundan sonra çıkacağın yolda hep pozitif ol olumsuzlukları aklından çıkart ilk defa tedaviye başlıyormusun gibi düşün doktorum bana öyle demişti bu tedaviyi ilk tedavin düşün sen ne kadar pozitif olursan şansın o kadar artar bizim stresimizi bebişler hissediyo stresten en çok etkilenen rahim bunları düşününce bizim bu süreçlerde hep pozitif olmamız lazım dış dünyaya bıraz kendimizi kapamamız lazım seni anlamıyan insanlardan uzak durman lazımki stresin olmasın

canım doktorundan memnunsan doktorunu merkezini değiştirme bence rabbim inş bu sefer hayırlısıyla seninde doldurur kucağını sen bundan sonra çıkacağın yolda hep pozitif ol olumsuzlukları aklından çıkart ilk defa tedaviye başlıyormusun gibi düşün doktorum bana öyle demişti bu tedaviyi ilk tedavin düşün sen ne kadar pozitif olursan şansın o kadar artar bizim stresimizi bebişler hissediyo stresten en çok etkilenen rahim bunları düşününce bizim bu süreçlerde hep pozitif olmamız lazım dış dünyaya bıraz kendimizi kapamamız lazım seni anlamıyan insanlardan uzak durman lazımki stresin olmasın

evet havinim memnunum yani çok rahat bi merkez aslında sürekli pskolog altındasın yani muayeneden çıkınca sürekli senle konuşuyor başka bi merkeze gitsem başka napabilirler onuda bilmiyorum yapılacak bütün tahliller yapıdı o kadar çok hastası varki benim olmadı diye asla kötüleyemem bana soran herkeze tavsiye ederim çok ilgililr çünki e şimdi bana genetik tüp bebek yapılcak başka merkeze gidersem sıfırdan başlıcak herşey öyle olmuyor mu bana anlatsan doktorunu sende değiştirdin bende kendime bi çizgi çektim uzak durmaya çalışıyorum bana zarar veren insanlardan canım inş son olur gece gündüz dua ediyorum allahım sizi mutlu ettiği gibi benide eder inş sizin evinizin şenlendiği gibi bizim evimizde şenlenir
ben belli etmemeye çalışıyorum ama eşim içine kapanıp gidiyor kendini devamlı şuçluymuş gibi görüp çocuklardan nefret etmeye başladı yiğenlerini felan azarlayıp duruyor hiç kucağına alıp sevmiyor ne benle konuşmuyor doğru düzgün allahım bu son olur işn

şimdiki doktorum yaptı histeroskopimi ferihacım. sen bilirsin tabi de 3 başarısız denemeden sonra yeni bir merkez daha umut verici olabilir diye düşündüm. ama şartlar uygun olmuyorsa aynı yerde yaptır. sonuçta olacaksa oluyor zaten.

bende de hafif kansızlık çıkmış son tahlillerimde. doktor bir ilaç yazmış sabah portakal suyuyla içeyim diye. birşey olmaz de mi kansızlıktan kızlar?

şimdiki doktorum yaptı histeroskopimi ferihacım. sen bilirsin tabi de 3 başarısız denemeden sonra yeni bir merkez daha umut verici olabilir diye düşündüm. ama şartlar uygun olmuyorsa aynı yerde yaptır. sonuçta olacaksa oluyor zaten.

bende de hafif kansızlık çıkmış son tahlillerimde. doktor bir ilaç yazmış sabah portakal suyuyla içeyim diye. birşey olmaz de mi kansızlıktan kızlar?

benim de ilk denememde 5.gün transferiydi olmayınca ikinci denemeden önce histereskopi yaptılar ve bu kez 3.gün embriyosu transfer ettiler iki tane. Çok şükür bi tanesi tuttu. Vücud ilkini kabul etmeyince değiştirdiler. Histereskopi de gebelik şansını artıran bir fonksiyonmuş. Ama bi akrabam ankara hacettepede tüp bebek yaptırdı hamile. Bilmiyorum yalan mı söyledi çünkü benden haberi yoktu. Aşılama falan yapmadan direkt rapor vermişler bi de histereskopi yapmışlar sonra tüp bebek yapmışlar hemen. ilk denemede tutmuş. Bana çok garip geldi hemen rapor vermeleri ya da bir deneme bile yapmadan histereskopi yapmaları. Ben onu anladım da tabi o beni anlamadı :)))

canım benim daha ne duygu patlamaların olacak bu hormanlar bizim dengeleri alt üst yapıyo sen hep pozitif olmaya çalış ben kendimi polyannaya bağladım inanki herşey bebişler için biz ne kadar rahat olursak bebişlerimizde o kadar rahat huzurlu oluyo

canım sana tavsyem şu artık kimse umrunda olmayacak ,üzülmeyip stres yapmayacaksın valla bn tecrübeli olarak şunu diyim bn asla üzmedim bebklerimi onlarda şimdi bni hiç üzmüyorlar.sakın ki gereksiz ağlamalar yapma bebeklerin çok ağlayan sıkıntılı bebekler olur.hastanede araştırmasınıda yaptım 1 hafta bebişlerin yanında yattığımda e uysal maşallh benmkilerdi annelerine sorduğumda hepsi sıkıntılı hamilelik geçirmişler şimdi uzatmayım.Bir de 2 tane olcak o yüzden hep mutlu olmaya çalış sinirini bozanlara fazla gitme derim

kuzular size bişey soracağım adetime on iki gün var ben bugün test yaptırım 3.5 çıktı hamile olabilirmiyim ne yapayım cuma yola çıkıyorum bayram için daha test yaptıramam doktora gideceğim yarın bakalım ne diyecek hem bir daha test yaptırırım bakalım artma olacak mı siz hiç böle bişey yaşadınız mı kafam karıştı ya bide kürtajdan sonra değerlerim anca mı düşüyor acaba iki ay oldu

canım sana tavsyem şu artık kimse umrunda olmayacak ,üzülmeyip stres yapmayacaksın valla bn tecrübeli olarak şunu diyim bn asla üzmedim bebklerimi onlarda şimdi bni hiç üzmüyorlar.sakın ki gereksiz ağlamalar yapma bebeklerin çok ağlayan sıkıntılı bebekler olur.hastanede araştırmasınıda yaptım 1 hafta bebişlerin yanında yattığımda e uysal maşallh benmkilerdi annelerine sorduğumda hepsi sıkıntılı hamilelik geçirmişler şimdi uzatmayım.Bir de 2 tane olcak o yüzden hep mutlu olmaya çalış sinirini bozanlara fazla gitme derim

tamamdır arkadaşım mesaj alındı :))

kuzular size bişey soracağım adetime on iki gün var ben bugün test yaptırım 3.5 çıktı hamile olabilirmiyim ne yapayım cuma yola çıkıyorum bayram için daha test yaptıramam doktora gideceğim yarın bakalım ne diyecek hem bir daha test yaptırırım bakalım artma olacak mı siz hiç böle bişey yaşadınız mı kafam karıştı ya bide kürtajdan sonra değerlerim anca mı düşüyor acaba iki ay oldu

kız demet :)) adetime 12 gün kala test yaptırmak da hiç aklıma gelmemişti. ben test günümden 12 gün sonra test yaptırdım hatırlarsan :)) inşallah hamilesindir de, bir şey olmaz ki sen bayramda git nereye gideceksen. haberin yokken yaptıklarından bebek zarar görmez diolar ya hep.

demet insallah hamilesindir canim bende 1.kürtac oldugumda 1. regen gectikten sonra hamile kalmistim giitigimizde bebegi bile görmüstük rahat ol ben cok stres yapmistim hic olmamis gibi normal hayatina devam et Zamani ve vakti gelmemis 9 haftaliken tekrar kürtac oldum hayirlisi insallah hamilesindir rabbim herkese nasip etsin aminnn

demet insallah hamilesindir canim bende 1.kürtac oldugumda 1. regen gectikten sonra hamile kalmistim giitigimizde bebegi bile görmüstük rahat ol ben cok stres yapmistim hic olmamis gibi normal hayatina devam et Zamani ve vakti gelmemis 9 haftaliken tekrar kürtac oldum hayirlisi insallah hamilesindir rabbim herkese nasip etsin aminnn

canım benim hayırlısı böyleymiş yanlış alarm....daha benim hcg yeni düşmüş bugün tekrar gittim doktora riskli gebelik olabilir endişesi ile ama bugün hcg 1.7 çıktı valla buna bile sevindim yeni düşüyor diye... daha hcg yeni sıfırlanıyor Rabbim hayırlısını versin hepimize bir dahakinede kucaklarımızda dolar inşallah.....

tamamdır arkadaşım mesaj alındı :))

kız demet :)) adetime 12 gün kala test yaptırmak da hiç aklıma gelmemişti. ben test günümden 12 gün sonra test yaptırdım hatırlarsan :)) inşallah hamilesindir de, bir şey olmaz ki sen bayramda git nereye gideceksen. haberin yokken yaptıklarından bebek zarar görmez diolar ya hep.

ya miragem beni güldürdün Allahta seni güldürsün :))) beddua niyetine bebişlerinle hep gül inşallah :)))) yanlış alarmmmış....benim hcg daha yeni sıfırlanıyormuş.bugün doktora gittimde tekrar tahlil verdim şimdide yani bir gün sonrası 1.7 çıktı valla buna bile sevindim sııfırlansında önümüze bakalım değil mi:))))

ya miragem beni güldürdün Allahta seni güldürsün :))) beddua niyetine bebişlerinle hep gül inşallah :)))) yanlış alarmmmış....benim hcg daha yeni sıfırlanıyormuş.bugün doktora gittimde tekrar tahlil verdim şimdide yani bir gün sonrası 1.7 çıktı valla buna bile sevindim sııfırlansında önümüze bakalım değil mi:))))

:)) tabi ki önümüze bakıcaz. keşke topikcene hepimiz birden aynı zamanda hamile olabilseydik. ben mart anneleri topicini hiç sevmedim. burda da sürekli konuşmak istemiyorum. elinizi çabuk tutun biraz hadi sizi bekliyorum laflamak için.

:)) tabi ki önümüze bakıcaz. keşke topikcene hepimiz birden aynı zamanda hamile olabilseydik. ben mart anneleri topicini hiç sevmedim. burda da sürekli konuşmak istemiyorum. elinizi çabuk tutun biraz hadi sizi bekliyorum laflamak için.

ağustosta hiteroskopi mi ne var ya onu yaptıracam ondan sonra bende hamileler kervanına katılmayı planlıyorum:))))

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

canım kan hapını ihmal etmne bebişler ilk üç ay bizden besleniyo biliyon ve ilk üç ay kan değerlerinin yüksek olması çok önemli aslında tüm gebelik boyunca bebeğin kanımıza ihtiyacı olduğundan kan stoğumuzun ful olması lazım ben kan hapı içiyom takviye olsun diyede hergün düzenli 2 kaşıkta pekmez içiyom canım inş kansızlık oluşmadan sende ilaçla hallolur

Back