hkere seni bebişi nasıl görcez bn çok merak ediyom avatarına koyarmısın,asıl düzene soktun mu?huysuzluk yapıyor mu?mümkünse hergü yıka masaj yap bn hergü yıkıyorum ,masaj yapıyorum çok sakin bebekler oldular.
Düzenimiz pek yok canım gelen giden hiç rahat bırakmıyor uyuyan çocuğu beşiğe bile yatırmıyorlar büyüklerimizede bişey diyemiyorum sonuçta herkes bekledi herkes sevmek istiyor. Bende hastalık olmasında varsın kucak istesin zaten hasret kalmışım kucağımda uyusun bu minnacık halleri gelmeyecek geri belki bi daha yaşarmıyız allah bilir o yüzden herşeyin tadını çıkarmaya çalışıyorum
Mirage tekrar tekrar gözün aydın beklediğine değdi rabbim çifte mutluluk verdi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Ümitsiz olmamak lazım başkaları hamile diye kızmamak lazım herkesin imtihanı farklı evet çok zor evlatsızlık kimse anlamıyor ama sabretmek lazım mevlam böyle Çifter Çifter yollar bereketini
Bebek özlemi çekenlere de rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin
Havin doğru söylüyorsun idare ediyorum çok şükür bugünler biraz insanı yıpratır ama evlat özleminden daha çok yıpratamaz. Uykusuzluk yorgunluk herşeye alışıyor insan yeterki miniklerimiz sağlıklı olsun