Nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım. Zaman bullamadım. Kızım aramıza katılalı 4 gün oldu rabbim herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah darısı başınıza inşallah. Uyku düzenimiz yok ama her şeyi bambaşka çok mutlluyum rabbim bana bu duyguları yaşttı bu mubarek ramazan ayında şükürler olsun. ( AMİN) Kızlar doğumdan önce sizler içinde duaa ettim. Bizden bukadar şimdilik sizleri takip edicem inşallah şu yoğunluk bir geçsin. Hoşçakalın
Allahım yarabbim nasıl bekledi sen okadar yaaalemsin ki ne alem bravo.bugün eşimin ıphoneden girdim üye girişi olmadan da Allahım kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sen bu sefer de negatif yazmışsın olamaz dedim ! sonra tarihe baktım şubatı gösteriyordu.ama 1.sayfadaydım ne biliyim şoke oldum valla .Üye girişi olmayanlar eskilerimi okuyorlar anlamadım ki
Havinciğim,bebişleri gördün demek Rabbimm burda herkese asip etsin erken oldular ama kuzularım çok azimli çıktı sen zamanında al inşallh,bizim gibi küvezlerde uğraşma inşallh.
beni eklemek isteyen ekleyebilir
DİLAKIZ canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda senin de başına inşallah.
havinim iyiyim, ama çok heyecanlıyım. Ne bulantı ne birşey, hiçbirşey yok yine. Korkuyorum tabi ister istemez, belirti olsun istiyorum. İlk kontrolüm yarın 10:40da. Çok korkuyorum.
ayy kabus gibi( yarın kontrolüm var zaten :) inşallah Allahın izniyle iyi olacak herşey bu defa. testi de aynı korku nedeniyle yapmıyodum zaten.
hkere canım hoş geldin nasılsın prenses nasıl şimdi ne tatı olmuştur prense benim için öp prensesi annesi
İyiyiz canım bira uykuya direniyoruz okadar bu saat oldu hala uyumadı gülmeler başladı çok şükür keyifli bir hal aldı bebek bakımı. Sen nasılsın ne isim düşündünüz canım. Kaç kg aldın. Benim sekiz kg kalmıştı üstüne iki kg daha aldım sarkık bi göbeğim oldu zamanla gider diye ümit ediyorum. Cepten takılıyorum uyutmaya çalışırken yoksa hiç bişeye vakit yok.beşik aldınız mı. Valla sallanmayan mobilya büyüyen beşik almıştım birde taşıması kolay olsun diye park beşik. Sallanmayada alıştık mobilya yı nasıl kullanacağımızı düşünüyoruz. Doğum nasıl düşünüyorsun yoksa hayırlısı mı diyorsun
Nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım. Zaman bullamadım. Kızım aramıza katılalı 4 gün oldu rabbim herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah darısı başınıza inşallah. Uyku düzenimiz yok ama her şeyi bambaşka çok mutlluyum rabbim bana bu duyguları yaşttı bu mubarek ramazan ayında şükürler olsun. ( AMİN) Kızlar doğumdan önce sizler içinde duaa ettim. Bizden bukadar şimdilik sizleri takip edicem inşallah şu yoğunluk bir geçsin. Hoşçakalın
İyiyiz canım bira uykuya direniyoruz okadar bu saat oldu hala uyumadı gülmeler başladı çok şükür keyifli bir hal aldı bebek bakımı. Sen nasılsın ne isim düşündünüz canım. Kaç kg aldın. Benim sekiz kg kalmıştı üstüne iki kg daha aldım sarkık bi göbeğim oldu zamanla gider diye ümit ediyorum. Cepten takılıyorum uyutmaya çalışırken yoksa hiç bişeye vakit yok.beşik aldınız mı. Valla sallanmayan mobilya büyüyen beşik almıştım birde taşıması kolay olsun diye park beşik. Sallanmayada alıştık mobilya yı nasıl kullanacağımızı düşünüyoruz. Doğum nasıl düşünüyorsun yoksa hayırlısı mı diyorsun
nasılsınız mirage doktordan güzel haberlerle gel inş
benim kafam gine çok karıştı adet düzene girmeden tedaviye başlanırmı bende bi sorun mu var acaba diya benim tedavi hevesim gine kursağımda kaldı
bi sorun olsaydı histereskopide çıkarmıydı başka ne yaptırmam lazım ya bana yardımcı olun valla kafat-yı yicem
havin kız ablamı görünce aklıma hep sen geliyorsun oda hamile ya senin göbüş iyce büyümüştür artık demi ne güzel allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
canım benim hiç endişelenme rabbimin izniyle yaerın bebişini belkide bebişlerini göreceksin belkide kalp atışlarınıda bu gidişinde rabbimin izniyle duyacaksın bulantın vardı diye sormamın sebebi kiminde erken başlıyo bende 7. haftamda başlamıştı ama 6 aylık oldu bebiş hala ara ara bulantım oluyo inş sen rahat bir hamilelik geçirirsin canım bulantıda zor hele koku hassasiyeti daha zor bazen burnumu koparasım geliyo her kokuyumu alır bir burun eskiden olsa koku almakta sıkıntı çekerdim şimdi mıknatıs gibi her kokuyu çekiyo mübarek inş sen bulantısız rahat bir hamilelik geçirirsin canım bulantı olunca iştahta olmuyo bebeği neyle besleyeceğini şaşırıyon bu sefer
Selam canım nasılsın.
sana bişey sorucaktım. hamileliğin kaçıncı ayında kilo alamaya başladın ..
Canııım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Şansı da güzel olsun inşallah :)
havinim geldim ben. ancak geldim de yazabiliyorum. doktor geldiğinde ben krizlerdeydim, suratım falan kıpkırmızı olmuş. ne oluyosun ya sakin ol falan dediler. ben de dedim geçmişte böyle kötü bir tecrübe yaşadım tekrarlamasından korkuyorum. sonra alttan muayene etti. dedi ki aa biz iki tane mi koymuştuk burda iki tane var dedi :)))) sanki koydurtan ben değilmişim gibi bir şaşırdıııım :)) sonra dedi ki nefesini tut, heyecandan tutamıyorum. tutsana kızım nefesini sen ilkokulda hiç nefes tutma oyunu oynamadın mı 5 saniye bile tutamıyo musun dedi :)) dedim tamam tamam tutuyorum şimdi. baktım kalpleri küt küt atıyo, dinletti de, bi onunki atıyo bir öbürünün. bugün yaşadıklarım rüya gibi ben de şu an hayal alemindeyim zaten havin ne diyeyim. Allahıma şükür ediyorum.
feriha sana bir daha söylüyorum, sana her bir şey yazdığımda lafa böyle başlıyorum ama öyle bir içime doğuyor ki, yani dolu dolu doğuyor. sen hamile kalacaksın ve bebeğini de doğuracaksın. sorununun nasıl çözüleceğini de söyleyeyim. seni strese sokan ortam ablan bile olsa girme arkadaşım. herkes zaten anlayış gösterecektir. bu işin anahtarı o, stres yapmayacaksın. bana sor sen şimdi sen stressiz miydin diye, asla, bir de babam akciğer kanseri oldu hastanede yatıyor üstüne. hayat buymuş, kabullenmekten başka çare yok. kendine rahat ver, bu ay olmasın da sonraki ay olsun tedavi. ama histeroskopiyi yaptırdıysan üstünden çok geçmeden başla, çünkü bak havşn de histeroskopiden sonra hamile kaldı ben de.
canım ben 16. haftadan sonra başladım her kontrolde bir kilo aldım doktorda normal diyo zaten ilk 3 ay kilo almadım ama 4. aydan sonra her aya bir kilo normal diyo doktor ben çok ilaç alıyom yediğimden değil ilaçlardan kilo alıyom zaten sen başladınmı kilo almaya canım
havinim geldim ben. ancak geldim de yazabiliyorum. doktor geldiğinde ben krizlerdeydim, suratım falan kıpkırmızı olmuş. ne oluyosun ya sakin ol falan dediler. ben de dedim geçmişte böyle kötü bir tecrübe yaşadım tekrarlamasından korkuyorum. sonra alttan muayene etti. dedi ki aa biz iki tane mi koymuştuk burda iki tane var dedi :)))) sanki koydurtan ben değilmişim gibi bir şaşırdıııım :)) sonra dedi ki nefesini tut, heyecandan tutamıyorum. tutsana kızım nefesini sen ilkokulda hiç nefes tutma oyunu oynamadın mı 5 saniye bile tutamıyo musun dedi :)) dedim tamam tamam tutuyorum şimdi. baktım kalpleri küt küt atıyo, dinletti de, bi onunki atıyo bir öbürünün. bugün yaşadıklarım rüya gibi ben de şu an hayal alemindeyim zaten havin ne diyeyim. Allahıma şükür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?