Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım. Zaman bullamadım. Kızım aramıza katılalı 4 gün oldu rabbim herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah darısı başınıza inşallah. Uyku düzenimiz yok ama her şeyi bambaşka çok mutlluyum rabbim bana bu duyguları yaşttı bu mubarek ramazan ayında şükürler olsun. ( AMİN) Kızlar doğumdan önce sizler içinde duaa ettim. Bizden bukadar şimdilik sizleri takip edicem inşallah şu yoğunluk bir geçsin. Hoşçakalın

canım benim tekrar gözün aydın rabbim bebeğini analı babalı büyütmenizi sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin rabbim kuzuna darısı başımıza inş

canım benim görmemmi rabbim hayırlı uzun ömürler nasip eylesin yavrularına dua et canım hayırlısıyla bende gününde saatinde burdaki hamiş arkadaşlarımda öyle vaktinde kuzularımızı kucağımıza alalım tedavi sürecinde olan arkadaşlarımız tedaviye başlıyacak olan arkadaşlarımızada rabbim tez vakitte bu güzel duyguları yaşatsın inş

canım benim hiç endişelenme rabbimin izniyle yaerın bebişini belkide bebişlerini göreceksin belkide kalp atışlarınıda bu gidişinde rabbimin izniyle duyacaksın bulantın vardı diye sormamın sebebi kiminde erken başlıyo bende 7. haftamda başlamıştı ama 6 aylık oldu bebiş hala ara ara bulantım oluyo inş sen rahat bir hamilelik geçirirsin canım bulantıda zor hele koku hassasiyeti daha zor bazen burnumu koparasım geliyo her kokuyumu alır bir burun eskiden olsa koku almakta sıkıntı çekerdim şimdi mıknatıs gibi her kokuyu çekiyo mübarek inş sen bulantısız rahat bir hamilelik geçirirsin canım bulantı olunca iştahta olmuyo bebeği neyle besleyeceğini şaşırıyon bu sefer

hkere canım hoş geldin nasılsın prenses nasıl şimdi ne tatı olmuştur prense benim için öp prensesi annesi

mirage canım yarın kontrolden gelince hemen yaz bizi merakta bırakma tamammı rabbimin izniyle herşey güzel olacak pozitif ol aklına olumsuz düşünceler getirme rabbim bebişlerini sana bağışlasın rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almanbı nasip eylesin canım

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı geceler hayırlı sahurlar

hkere canım hoş geldin nasılsın prenses nasıl şimdi ne tatı olmuştur prense benim için öp prensesi annesi

İyiyiz canım bira uykuya direniyoruz okadar bu saat oldu hala uyumadı gülmeler başladı çok şükür keyifli bir hal aldı bebek bakımı. Sen nasılsın ne isim düşündünüz canım. Kaç kg aldın. Benim sekiz kg kalmıştı üstüne iki kg daha aldım sarkık bi göbeğim oldu zamanla gider diye ümit ediyorum. Cepten takılıyorum uyutmaya çalışırken yoksa hiç bişeye vakit yok.beşik aldınız mı. Valla sallanmayan mobilya büyüyen beşik almıştım birde taşıması kolay olsun diye park beşik. Sallanmayada alıştık mobilya yı nasıl kullanacağımızı düşünüyoruz. Doğum nasıl düşünüyorsun yoksa hayırlısı mı diyorsun

canım şimdiki bebekler hep öyle ablamın oğluyla biz hep sabahlardık hiç saat 8 den önce uyuduğumuzu bilmiyom ablamın oğluyla ondan bunlar normal yani inş zamanla oda düzene giriyo canım uyumak istemediğinden prenses sana nasıl sevimli görünsem diye kendince metotlar oluşturuyo inş hayırlısıyla prensesin uykusuda düzenme girer annesi inş en kısa sürede fazla kilolarından da kurtulursun canım

ben o kadar ilaç alıyomki yediğimden değil ilaçlardan aldım kilo kiloyu hiç takmıyom rabbim ömür versin kilodan kurtulurum bebeğim sağlıklı olsun yeter diyorum canım isim eşim çok beğendiğinden sena düşündük ve beşik olarak önümüzdeki ay park beşik alacağım ablam kızında kullandı halada kullanıyo çok memnun kaldı bende ondan park beşik almayı tercih ettim zaten kiracıyım mobilya beşiği evimde küçük nere koyacaktımki canım eğer gününde olur bir sıkıntı olmazsa normal düşünüyom benim düşüncem ilerliyen haftalar neyi gösterir bilemem rabbim sağlıkla kucağıma almayı gününde nasip eylesin inş dua et

nasılsınız mirage doktordan güzel haberlerle gel inş
benim kafam gine çok karıştı adet düzene girmeden tedaviye başlanırmı bende bi sorun mu var acaba diya benim tedavi hevesim gine kursağımda kaldı
bi sorun olsaydı histereskopide çıkarmıydı başka ne yaptırmam lazım ya bana yardımcı olun valla kafat-yı yicem

havin kız ablamı görünce aklıma hep sen geliyorsun oda hamile ya senin göbüş iyce büyümüştür artık demi ne güzel allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

caım benim hayırlı olsun,demek aldın bebeğini kucağına ne kadar güzel!Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallh.Hmen büyüyorlar bnmkiler tontiş oldu :) minnacıklardı .Sallamya alıştırmazsan rahat edersin ,bn hiç alıştırmadım yatağa koyunca uyudular kimseyede sallatmadım ,ama şimdi çook rahatım .iki çocuk daha kolay mı ne! :)))

hkere seni bebişi nasıl görcez bn çok merak ediyom avatarına koyarmısın,asıl düzene soktun mu?huysuzluk yapıyor mu?mümkünse hergü yıka masaj yap bn hergü yıkıyorum ,masaj yapıyorum çok sakin bebekler oldular.

canım benim önce rahat olmaya çalış sabırlı ol rabbim herşeyi öyle yoluna koyuyoki anlamıyoruz biz acele ettikce herşey üst üste geliyo inş hayırlısıyla herşey yoluna girer sende uygun zamanda hayırlısıyla tedaviye başlarsın canım

canım benim benim göbüş fazla çıkmadı daha ben herkese diyomki kızçemi içerde saklı büyütüyom 6 aya göre göbeğim yok yani dışarı çıktığımda kimse hamilemisin diye sormuyo komşularım bile diyo kızçeni nerde saklıyon bende içerde gizli gizli büyütüyom diyorum rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatsın canım hep dua ediyyorum rabbim daha fazla arattırmasın inş

mirage canım hoşgeldin kontrol nasıl geçti yaz merak ettik kız bebişler büyümüşmü

Selam canım nasılsın.
sana bişey sorucaktım. hamileliğin kaçıncı ayında kilo alamaya başladın ..

Canııım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Şansı da güzel olsun inşallah :)

havinim geldim ben. ancak geldim de yazabiliyorum. doktor geldiğinde ben krizlerdeydim, suratım falan kıpkırmızı olmuş. ne oluyosun ya sakin ol falan dediler. ben de dedim geçmişte böyle kötü bir tecrübe yaşadım tekrarlamasından korkuyorum. sonra alttan muayene etti. dedi ki aa biz iki tane mi koymuştuk burda iki tane var dedi :)))) sanki koydurtan ben değilmişim gibi bir şaşırdıııım :)) sonra dedi ki nefesini tut, heyecandan tutamıyorum. tutsana kızım nefesini sen ilkokulda hiç nefes tutma oyunu oynamadın mı 5 saniye bile tutamıyo musun dedi :)) dedim tamam tamam tutuyorum şimdi. baktım kalpleri küt küt atıyo, dinletti de, bi onunki atıyo bir öbürünün. bugün yaşadıklarım rüya gibi ben de şu an hayal alemindeyim zaten havin ne diyeyim. Allahıma şükür ediyorum.

feriha sana bir daha söylüyorum, sana her bir şey yazdığımda lafa böyle başlıyorum ama öyle bir içime doğuyor ki, yani dolu dolu doğuyor. sen hamile kalacaksın ve bebeğini de doğuracaksın. sorununun nasıl çözüleceğini de söyleyeyim. seni strese sokan ortam ablan bile olsa girme arkadaşım. herkes zaten anlayış gösterecektir. bu işin anahtarı o, stres yapmayacaksın. bana sor sen şimdi sen stressiz miydin diye, asla, bir de babam akciğer kanseri oldu hastanede yatıyor üstüne. hayat buymuş, kabullenmekten başka çare yok. kendine rahat ver, bu ay olmasın da sonraki ay olsun tedavi. ama histeroskopiyi yaptırdıysan üstünden çok geçmeden başla, çünkü bak havşn de histeroskopiden sonra hamile kaldı ben de.

Selam canım nasılsın.
sana bişey sorucaktım. hamileliğin kaçıncı ayında kilo alamaya başladın ..

canım ben 16. haftadan sonra başladım her kontrolde bir kilo aldım doktorda normal diyo zaten ilk 3 ay kilo almadım ama 4. aydan sonra her aya bir kilo normal diyo doktor ben çok ilaç alıyom yediğimden değil ilaçlardan kilo alıyom zaten sen başladınmı kilo almaya canım

Gözün aydın cnmm.maaşallah bebişlerinin kalp atışlarını duymuşsunn ahh en güzel bi duygudur oo..
Rabbim sonuna kadar daim etsin sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah kucağına ikisinide.

anladım cnm.ben daha hiç kilo almadım.bakalım bende bu aydan sonra almaya başlarım herhalde. şuan sadece elevit kullanıyorum
bebişim kilo alsında sağlıklı olsunda ben almasamda olur ama merak ettim sana sorayım dedim sağol cnm
geçen cuma bebişim 150 gr dı..iyi gidiyo maaşallah.

mirage canım gözün aydın rabbim tamöamına erdirsin test yapmamak için direndin ama bi yönden iyi oldu ikisi bir arada çıktı testi erken yapsaydın önce kese sonra da kalp atışı için doktor çağıracaktı bu seferde acaba kalp atışını duyacakmıyım endişen olcaktı şimdi meleklerinin kalp atışlarınıda duydun rabbim sağlıklı gelişip büyümelerini sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip eylesin bir dahaki kontrol ne zaman canım nasipse kuzucuklar haç haftalık çıktı ultrasonda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…