miragecim ne güldürdün beni kız seni kendime çok benzetiyorum valla bana bu soruyu kimse soramaz cesaret edemez herhalde
bakıyorumda ağzın kulaklarında demi seni cadı seni eee pozitifi aldım mutluluk var evinizin içinde
sen pozitifi alınca bana bi iştah geldi tedaviye başlıcam galiba kız sen sanki bana bi umut oldun vallahi bak
gerçi anım anıma uymuyorda yarın sorsanız ağlıyorum ben umutsuzum derimde aman neyse kız bi ev daha bebek sesiyle dolacak inş ikizlerin olur kız lalenin bebişler çokkk şeker demi
banada çok dua tamam mı ilk bebişi gördüğünde rabbim banana isteyenlere nasip edr inş
benim olduysa senin de olur ferihacım hiç meraklanma artık. ben de senin gibi umutsuz dolaşıyordum kısa bir süre öncesine kadar hatırlarsan. ferahlama var tabi ama bu hayat öyle bir şey ki hayatının hiçbir döneminde herşey dört dörtlük olmuyor insanın. bu defa da babama takılıyor kafam. elimden geldiğince kendimi üzmemeye, bebeğe zarar vermemem gerektiğine odaklanmaya çalışıyorum ama işte tuhaf işler. Allaha şükür yine de, isyanım yok tabi.