• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

miragecim ne güldürdün beni kız seni kendime çok benzetiyorum valla bana bu soruyu kimse soramaz cesaret edemez herhalde
bakıyorumda ağzın kulaklarında demi seni cadı seni eee pozitifi aldım mutluluk var evinizin içinde
sen pozitifi alınca bana bi iştah geldi tedaviye başlıcam galiba kız sen sanki bana bi umut oldun vallahi bak
gerçi anım anıma uymuyorda yarın sorsanız ağlıyorum ben umutsuzum derimde aman neyse kız bi ev daha bebek sesiyle dolacak inş ikizlerin olur kız lalenin bebişler çokkk şeker demi
banada çok dua tamam mı ilk bebişi gördüğünde rabbim banana isteyenlere nasip edr inş

benim olduysa senin de olur ferihacım hiç meraklanma artık. ben de senin gibi umutsuz dolaşıyordum kısa bir süre öncesine kadar hatırlarsan. ferahlama var tabi ama bu hayat öyle bir şey ki hayatının hiçbir döneminde herşey dört dörtlük olmuyor insanın. bu defa da babama takılıyor kafam. elimden geldiğince kendimi üzmemeye, bebeğe zarar vermemem gerektiğine odaklanmaya çalışıyorum ama işte tuhaf işler. Allaha şükür yine de, isyanım yok tabi.

kızlar, bugün öyle acayip bir gün geçirdim ki. şimdi size de anlatıcam. sabah dükkana gittim, normalde 14:30da dükkanı teyzeme devrediyorum. saat 13:00de bir cesaret geldi.teyzemi beklemeden gittim eczaneye aldım testimi. sonra da gittim kan verdim. geç kaldığım için ancak yarın sabah çıkar dediler. peki dedim idrar testimle birlikte geldim eve. önce tansiyonumu ölçtüm :) sonraki durumumu değerlendirebileyim diye. düşünmeden de girdim tuvalete. damlattım damlaları ve daha damlatırken ikinci çizgiyi gördüm. keşke görme şansınız olsaydı o anımı. ağlamaktan bayılıyodum nerdeyse. uzun ağlayışım bittikten sonra, sanki üstümde bir kamyon vardı ve artık yok gibi hissediyordum.

feriha - duygu durumu olarak en çok kendimi sana benzettiğim için önce sana sonra diğer tüm bekleyenlerimize söylüyorum. bu hamilelik sorunsuz tamamına erecek mi bilmiyorum. ama herşeyin bir zamanı var. neye göre belirleniyor bilemiyoruz. ama sabır, azim ve inanç...bunları kaybetmemiz gerekiyor.

hayat öyle tuhaf ki, bir yandan buna sevinirken öbür yanda hastanedeki babamla konuşuyorum. dede olacak ama bunu görüp göremeyeceğini bilmediğinden kaygılı, ağlıyor.

nolur dualarınızı eksik etmeyin. sağlıklı gitsin bu hamilelik, sağlıklı doğsun bebiş ya da bebişler henüz bilmiyoruz. ben de sizler için, bu yola baş koymuşlar için dua edicem. salak gibiyim şu anda :))) kendime gelince daha mantıklı bişeyler söylerim herhalde.

devam eder mi etmez mi bilmem ama o takvimi yapcam ben bana ne :)))

canımm tebrik ederim gözün aydın. allah tamamına erdirsin.darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah

canımm tebrik ederim gözün aydın. allah tamamına erdirsin.darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah

çok teşekkürler canım. sen de bayağa büyütmüşsün bebişi. hayırlı doğumlar olsun inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Tuğbadan aldım haberini canımm nasıl sevindim anlatamam çok şükürrr seninde güzel haberini duyduk... Sağlıcakla doğum yaptığın haberini de alırız inşallah.... Sıkıntısız güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah canım çooooook sevindim çoooooookkkk

Tuğbadan aldım haberini canımm nasıl sevindim anlatamam çok şükürrr seninde güzel haberini duyduk... Sağlıcakla doğum yaptığın haberini de alırız inşallah.... Sıkıntısız güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah canım çooooook sevindim çoooooookkkk

çok teşekkür ederim dumanııım :) ben de çok sevindim valla. ama tırsıyorum tabi biraz. şu 3 ayı atlatsak hayırlısıyla biraz daha rahat ederim herhalde.

çok teşekkürler canım. sen de bayağa büyütmüşsün bebişi. hayırlı doğumlar olsun inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

amin canım.aylar ilerledikçe, gün yaklaştıkça heyecan artıyor.inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.

napıyon canım hayırlı sahurlar

canım epey bi zaman geçti ama cevap vermemek olmazdı....tatlım iyiyim bu aralar çok sık dolanamıyom buralarda çünkü 4444 salatı tefriciyeye başladım.Allah razı olsun havinimde katkıda bulundu.okurken sizleride aklımdan geçiriyorum hep merak etmeyin.şu anda sayım 2822 bakalım inşallah 2-3 gün içinde rabbim kısmet ederse bitirebilirim.dualarımdasınız....

çok teşekkür ederim dumanııım :) ben de çok sevindim valla. ama tırsıyorum tabi biraz. şu 3 ayı atlatsak hayırlısıyla biraz daha rahat ederim herhalde.
Atlatırsın canım bundan sonra zamam çok hızlı geçecek zaten ;) sen olumsuz bişey aklına getirme negatifliği çağırma yeter ...

slm kizlar INSALLAH iyisinizdirr canlarr
mirage ALLAH hayirli ugurlu etsiin hamileligini kucagina almakta nasip olsunn :emir_bebek:
havin masalah hersey yolundaymis hamilelgin saglikli bir sekilde ilerliyorsunn :49: heyecan basladimi dogum icin.
diger hamile kizlar RABBIM sizlerde ayirlisiyla bebklerinizi kucaginiza almayi nasip etsinn :emir_bebek:benim gibi bebk özlemi cekenlerde tez zamanda saglila bebislerimize kavusuruzz INSALLAHHH :16: hasretimiz yanlizligimiz bitsin artikk.

beni soracak olursanizz hic iyi degilim son yilarin en zor günlerini geciriyorumm :5::5:
ramazan girdi bende manen cöktüm :14: hic ramazan havasi yokk :14: cok yanlizim cok ezan yok muhabbet yok :14:
hic acikmiyorum cok az susuyorum zor olan benim icin yanlizlikk :14::14:
ahhhhh ahhh ALLAHIm bu yanlizligiizi gidersin :5: ne muhabbet edecegim bir esim var nede arkadaslar aff :14: herkes türkiyedee ben burda yapa yaanlizim :5::5: neyse basinizi agirtmiyim sunu bilinki tükendim yoruldum hayati hic sevmiyorumm :14: hayatim hic degismiyor hicc :19:
yazicak birseyim olmadigi icin sizinde kafanizi sisirmek istemedigm icin topige girmiyorum ALAHA emanet olunn bbb

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum umarım hepinizin keyfi yerindedir.

mirage ALLAH hayirli ugurlu etsiin hamileligini kucagina almakta nasip olsunn :emir_bebek:
havin masalah hersey yolundaymis hamilelgin saglikli bir sekilde ilerliyorsunn :49: heyecan basladimi dogum icin.
diger hamile kizlar RABBIM sizlerde ayirlisiyla bebklerinizi kucaginiza almayi nasip etsinn :emir_bebek:benim gibi bebk özlemi cekenlerde tez zamanda saglila bebislerimize kavusuruzz INSALLAHHH :16: hasretimiz yanlizligimiz bitsin artikk.

beni soracak olursanizz hic iyi degilim son yilarin en zor günlerini geciriyorumm :5::5:
ramazan girdi bende manen cöktüm :14: hic ramazan havasi yokk :14: cok yanlizim cok ezan yok muhabbet yok :14:
ahhhhh ahhh ALLAHIm bu yanlizligiizi gidersin :5: ne muhabbet edecegim bir esim var nede arkadaslar aff :14: herkes türkiyedee ben burda yapa yaanlizim :5::5: neyse basinizi agirtmiyim sunu bilinki tükendim yoruldum hayati hic sevmiyorumm :14: hayatim hic degismiyor hicc :19:
yazicak birseyim olmadigi icin sizinde kafanizi sisirmek istemedigm icin topige girmiyorum ALAHA emanet olunn bbb

canım benim rabbim yardımcın olsun gurbet ellerde rabbim taz vakitte yalnızlığına ilaç sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin sana dilakız canım gurbetin yurt içi yurt dışı olanı yok bence bende bu şehirde ailemden uzağım ve bazen boğuluyomuş gibi hissediyom kendimi bunlar hayatın gerçeği doğduğumuz yerde değil doyduğumuz yerde hayatımızı idame ettiriyoruz

canım bebiş hayırlısıyla büyüyo daha doğumu düşünmedim o zamanlara hayırlısıyla ulaştırsın rabbim heyecan endişe başlar rabbim tüm hamile arkadaşlarımında benimde sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı mevlam nasip eylesin bu topikteki tedaviye başlıyacak tüm arkadaşlarımada rabbim bu güzel duyguları tez vakitte nasip eylesin

mirage canım nasılsın bulantı işaretlerin başladımı nasipse ilk kontrolun ne zaman

dilakız biz iyiyiz sen nasılsın.. cnm havininde dediği gibi yurt içi yurt dışı farketmiyor benm annemle aram dolmuşla 3 dak . ama çok sık görüşemiyoruz hem annem çalışıyor ondan hemde eşiminde öyle çok gönlü olmaz sık gidersem bende ağzıma bile almıyorum... sıkıntı da işte uzaklıktan deil zaman zaman hepimize oluyor ben bak ocakta aldım negatifi ağustos geldi ancak başlıyorum 8 ay geçti ayaklarım gitmedi hastaneye.. cnm hiç bişi yapmak istemedi...boş boş gezmeye verdm kendimi oyalamaya yanii... gurbet te zordur tabiki ama ne yapıcan eşinle gezmeye falan gidin..ne bieyimm arkadaş yoksa kendin oyalanmak için çareler bulucan napıcan artık..kitap falan oku vs.. kafanı dağıt sonra ilk fırsatta da yeni tedaviyi düşün :) ayrıca sizi sıkmak istemiyorum ne demek duymamış olalım.. buradaki kimsenn sıkılacağını düşünmüyorum ;)

slm dilakiz bende gurbeteyim cok zor seni cok iyi anliyorum ama yapacak bisey yok eger mümkünse ise gir Calis bana cok iyi geliyo 4 kere tüb bebek denmesi gecirdim 4 denemede bos gebelik oldu kürtac oldum aradan 2 ay geceti normal yolla hamile kaldi 9 haftalik bebegimin gelismedi yine kürtac oldum ama kendimi calismaya veriyorum urlaba ciktigimda aklima geliyor cok kötü olup aglama kirizlerine giriyom rabbim insallah vakti ve Zamani gelice saglikli sihatli bebklerimizi kucagima aliriz hic bir Zaman umudunu kaybetme bir gün hepimiz anne olacagiz sabir allahin izniyle.......

nasılsınız dilakız canım uzulme bence kafan rahat ıyısın orda benim butun akrabam herkezle aynı şehirde hatta aynı mahallede sayılırız ama inan o kadar boğuldum ki anlatamam herkez doğurup duruyor etrafımda eee tanıdıkta gitsen ayrı gitmezsen ayrı aman ben de herkezden uzak yaşamayı çok soranada istemiyoruz bebek daha der geçiştirirdim

kızllaaaaar ben sürekli adet oluyorum ya kafayı yicem nerdeyse 15 güne bi oluyorum bir türlü düzene girmedi ben nasıl başlıcam tedaviye ya adet düzenleyicer neler kullandım ama düzelmedi bir türlü bu şekilde tedaviye başlarsam negatif olcak diyede çok korkuyorum inanın iyce sinirlerim mahfoldu hayatımda hiç bişey düzene girmedi girmicekte
bu şekilde olanınız varmı yardımcı olun bana

canım epey bi zaman geçti ama cevap vermemek olmazdı....tatlım iyiyim bu aralar çok sık dolanamıyom buralarda çünkü 4444 salatı tefriciyeye başladım.Allah razı olsun havinimde katkıda bulundu.okurken sizleride aklımdan geçiriyorum hep merak etmeyin.şu anda sayım 2822 bakalım inşallah 2-3 gün içinde rabbim kısmet ederse bitirebilirim.dualarımdasınız....

iyi olmana sevindim uğramayınca merak etmiştim seni allah kabul etsin tatlım şu mubarek gecelerin yüzühüyürmetine allahım bizede evlatlar nasip etsin

nasılsınız dilakız canım uzulme bence kafan rahat ıyısın orda benim butun akrabam herkezle aynı şehirde hatta aynı mahallede sayılırız ama inan o kadar boğuldum ki anlatamam herkez doğurup duruyor etrafımda eee tanıdıkta gitsen ayrı gitmezsen ayrı aman ben de herkezden uzak yaşamayı çok soranada istemiyoruz bebek daha der geçiştirirdim

kızllaaaaar ben sürekli adet oluyorum ya kafayı yicem nerdeyse 15 güne bi oluyorum bir türlü düzene girmedi ben nasıl başlıcam tedaviye ya adet düzenleyicer neler kullandım ama düzelmedi bir türlü bu şekilde tedaviye başlarsam negatif olcak diyede çok korkuyorum inanın iyce sinirlerim mahfoldu hayatımda hiç bişey düzene girmedi girmicekte
bu şekilde olanınız varmı yardımcı olun bana

tatlım sürekli olan bu adet kanamalarına doktorun ne diyor?tüp bebek tedavisindeki iğnelerin yan etkisi mi yoksa öncedende mi bu kadar sık adet olurdun?benim her tedavimden sonra düzenim alt üst olur.o yüzdende hep başarısız tedavilerimin üzüntüsünü çokta yaşayamam çünkü bitmek bilmez kanamalarım devam eder hep,rahimimin düzelmeme korkusu içinde olurum.bi daha denemicem bu tüp bebeği derim sonra sonra için için ağlar isterim ve tekrar denemeye karar veririm.
bu arada bir arkadaşımın hamile haberini aldım az önce ...
ya rabbim ne kadar kolay hamile kalıyo millet?bi de bize bak.Rabbim bu kadar kolay olan birşeyi bize vermememekle bizim ona daha da yakınlaşmamızı mı sağlıyo sanırım.neyse herşeyin hayırlısını dilemek lazım.
aman iyki varsınızda içimi saçmada olsa döküyorum sizlere...Allah a emanet olun...

tatlım sürekli olan bu adet kanamalarına doktorun ne diyor?tüp bebek tedavisindeki iğnelerin yan etkisi mi yoksa öncedemutlanıyoruz gine aynı gine ynde mi bu kadar sık adet olurdun?benim her tedavimden sonra düzenim alt üst olur.o yüzdende hep başarısız tedavilerimin üzüntüsünü çokta yaşayamam çünkü bitmek bilmez kanamalarım devam eder hep,rahimimin düzelmeme korkusu içinde olurum.bi daha denemicem bu tüp bebeği derim sonra sonra için için ağlar isterim ve tekrar denemeye karar veririm.
bu arada bir arkadaşımın hamile haberini aldım az önce ...
ya rabbim ne kadar kolay hamile kalıyo millet?bi de bize bak.Rabbim bu kadar kolay olan birşeyi bize vermememekle bizim ona daha da yakınlaşmamızı mı sağlıyo sanırım.neyse herşeyin hayırlısını dilemek lazım.
aman iyki varsınızda içimi saçmada olsa döküyorum sizlere...Allah a emanet olun...

doktorum ısrarla sitresten olduğunu söylüyor bana ama ben pek ondan olduğunu düşünmüyorum bu kadar olmazdı benim son tedaviden sonra bi düzelmek bilmedi histereskopide oldum hiç bi sorun cıkmadı ama hala rahim düzelmedi bi sıkıntıdan yiyip bitiriyorum kendimi valla bi rahim kendini aylarca toplayamaz mı ya ben nasıl başlıcam tedaviye o zaman offff offff
yaya allahım herkeze üst üste veriyor bi varken kucağında bidaha veriyor ama biz seneler ce uğraşıp duruyoruz valla daha bi anne dicek evladımızın olacağını bile bilmiyoruz bi yola cıkıyoruz umutla negatifi alıp oturuyoruz sürekli aynı hayatı yaşayıp duruyoruz

tabi dua ediyorum size de ama bana sorarsanız başta bebeğini kucağına alanlar hepimiz için dua etsinler.

yok kız naptın :))) benimki 3. gün transferiydi, 12. günde test yaptırmam gerekiyordu, ben onun üstüne bir 12 gün daha bekledim öyle test yaptım.

Allahım yarabbim nasıl bekledi sen okadar yaaalemsin ki ne alem bravo.bugün eşimin ıphoneden girdim üye girişi olmadan da Allahım kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sen bu sefer de negatif yazmışsın olamaz dedim ! sonra tarihe baktım şubatı gösteriyordu.ama 1.sayfadaydım ne biliyim şoke oldum valla .Üye girişi olmayanlar eskilerimi okuyorlar anlamadım ki

Havinciğim,bebişleri gördün demek Rabbimm burda herkese asip etsin erken oldular ama kuzularım çok azimli çıktı sen zamanında al inşallh,bizim gibi küvezlerde uğraşma inşallh.

beni eklemek isteyen ekleyebilir

DİLAKIZ canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda senin de başına inşallah.

mirage canım nasılsın bulantı işaretlerin başladımı nasipse ilk kontrolun ne zaman

havinim iyiyim, ama çok heyecanlıyım. Ne bulantı ne birşey, hiçbirşey yok yine. Korkuyorum tabi ister istemez, belirti olsun istiyorum. İlk kontrolüm yarın 10:40da. Çok korkuyorum.

Allahım yarabbim nasıl bekledi sen okadar yaaalemsin ki ne alem bravo.bugün eşimin ıphoneden girdim üye girişi olmadan da Allahım kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sen bu sefer de negatif yazmışsın olamaz dedim ! sonra tarihe baktım şubatı gösteriyordu.ama 1.sayfadaydım ne biliyim şoke oldum valla .Üye girişi olmayanlar eskilerimi okuyorlar anlamadım ki

Havinciğim,bebişleri gördün demek Rabbimm burda herkese asip etsin erken oldular ama kuzularım çok azimli çıktı sen zamanında al inşallh,bizim gibi küvezlerde uğraşma inşallh.

beni eklemek isteyen ekleyebilir

ayy kabus gibi :(( yarın kontrolüm var zaten :) inşallah Allahın izniyle iyi olacak herşey bu defa. testi de aynı korku nedeniyle yapmıyodum zaten.

Back