Canııım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Şansı da güzel olsun inşallah :)
havinim geldim ben. ancak geldim de yazabiliyorum. doktor geldiğinde ben krizlerdeydim, suratım falan kıpkırmızı olmuş. ne oluyosun ya sakin ol falan dediler. ben de dedim geçmişte böyle kötü bir tecrübe yaşadım tekrarlamasından korkuyorum. sonra alttan muayene etti. dedi ki aa biz iki tane mi koymuştuk burda iki tane var dedi :)))) sanki koydurtan ben değilmişim gibi bir şaşırdıııım :)) sonra dedi ki nefesini tut, heyecandan tutamıyorum. tutsana kızım nefesini sen ilkokulda hiç nefes tutma oyunu oynamadın mı 5 saniye bile tutamıyo musun dedi :)) dedim tamam tamam tutuyorum şimdi. baktım kalpleri küt küt atıyo, dinletti de, bi onunki atıyo bir öbürünün. bugün yaşadıklarım rüya gibi ben de şu an hayal alemindeyim zaten havin ne diyeyim. Allahıma şükür ediyorum.
feriha sana bir daha söylüyorum, sana her bir şey yazdığımda lafa böyle başlıyorum ama öyle bir içime doğuyor ki, yani dolu dolu doğuyor. sen hamile kalacaksın ve bebeğini de doğuracaksın. sorununun nasıl çözüleceğini de söyleyeyim. seni strese sokan ortam ablan bile olsa girme arkadaşım. herkes zaten anlayış gösterecektir. bu işin anahtarı o, stres yapmayacaksın. bana sor sen şimdi sen stressiz miydin diye, asla, bir de babam akciğer kanseri oldu hastanede yatıyor üstüne. hayat buymuş, kabullenmekten başka çare yok. kendine rahat ver, bu ay olmasın da sonraki ay olsun tedavi. ama histeroskopiyi yaptırdıysan üstünden çok geçmeden başla, çünkü bak havşn de histeroskopiden sonra hamile kaldı ben de.