hkere seni bebişi nasıl görcez bn çok merak ediyom avatarına koyarmısın,asıl düzene soktun mu?huysuzluk yapıyor mu?mümkünse hergü yıka masaj yap bn hergü yıkıyorum ,masaj yapıyorum çok sakin bebekler oldular.
ben daha yeni düşük yapmıştım, daha o zaman tüp bebek yaptırmamız gerekeceğinden de haberim yoktu. eltim 2.sine hamile kaldı. bir de ayda bir kere yapınca da olur muymuş oluyomuş diodu. eşimin ailesinde de herkes bana sevinmişti öncesinde, sonra birden ben tepetaklak geldim, o güzel güzel ikincisine de doğurdu. Allah sağlık sıhhat versin evlatlarına da. ama ben o süre boyunca eltimlerle hiçbir aile ortamında görüşmedim inan. herkes de acı çektiğimi o yüzden gelmediğimi biliyordu. şimdi de aramız hiç bozulmadı, gayet iyi. yani diosun ya gelmiyorum mu diycem die. önce ben diyeceksin bu dönemde, gerekirse yok gelmiyorum diyceksin eğer gerçekten bunalıyorsan. bu geçici bir süreç, o da senin ablan. anlayacaktır.
ayrıca benim de düzenim değişmişti histeroskopiden sonra, benim de senin tam tersin araları uzamıştı adetlerimin. 2 ay geçtikten somra başladım ben tedaviye. sen de hemen git görün bir sonraki reglinde. doktora da durumu bildir, o bilir zaten başlamaya uygun olup olmadığını. Allah korusun yine olmazsa da yine yıkılma feriha. hemen ayağa kalk yenisine hazırla kendini. kimlerin kimlerin oluyor bu yaşında senin mi olmayacak. isyan etme, sadece iste.
folik asit alıyorum canım solgarın folacin mi ne var onu alıyorum. bir de bana karbonhidrat yeme ki ilk aylarda kilo almayasın dedi. benim de aklım hep makarnalarda nasıl olcaksa bakalım :))
çok sevindim cnm ya ama çoook :)
ne güzel bir kere de iki minnoşun olacak inş.
şu mübarek ramazan günü Allah ben ve benim gibi evlat hasreti çekenlerinde yavrularını kucağına almayı nasip etsin inş. amiiiin.:)
Düzenimiz pek yok canım gelen giden hiç rahat bırakmıyor uyuyan çocuğu beşiğe bile yatırmıyorlar büyüklerimizede bişey diyemiyorum sonuçta herkes bekledi herkes sevmek istiyor. Bende hastalık olmasında varsın kucak istesin zaten hasret kalmışım kucağımda uyusun bu minnacık halleri gelmeyecek geri belki bi daha yaşarmıyız allah bilir o yüzden herşeyin tadını çıkarmaya çalışıyorum
Mirage tekrar tekrar gözün aydın beklediğine değdi rabbim çifte mutluluk verdi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Ümitsiz olmamak lazım başkaları hamile diye kızmamak lazım herkesin imtihanı farklı evet çok zor evlatsızlık kimse anlamıyor ama sabretmek lazım mevlam böyle Çifter Çifter yollar bereketini
Bebek özlemi çekenlere de rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin
Havin doğru söylüyorsun idare ediyorum çok şükür bugünler biraz insanı yıpratır ama evlat özleminden daha çok yıpratamaz. Uykusuzluk yorgunluk herşeye alışıyor insan yeterki miniklerimiz sağlıklı olsun
canım bende eltime baktıkça şaşırıyorum bizim olmazda bunların nasıl oldu ki acaba diye sonuçta eşimin kardeşi diye aklıma takılıyor
aman mirage ben hep kendi kendime yapıyorum hiç belli edemiyorum dışarıya mesela yanım da konuşuyorlar hamileliği bende katılıyorum sanki bi çocuğum varda diyorum kendi kendime sonra kendimi çok dışlanmış görüyorum saçma sapan hale giriyorum aslında ablam inanın oyle biri değil benimde mutlu olduğumu sanıyor bana hep sen ikizi çok istiyorsun allah seni onu için bekletiyor felan diyor ama yanımda gine o minik mink tulumları alıyor ve ben eve gelip saatlerce ağlıyorum bi belli etsem yapmaz zaten çünkü o kadar biraradayızki mecbur evlerimiz aynı sitede
mesela bugün eşimin dedesine gittik iftara butun torunları ordaydı allahım hepsinin kucağında bi bebek ben varım aralarında saatlerce bebek konuştular ben sustum ay ilk ayları anlatırlar ultrasona girince eşlerinin tepkilerini anlatırlar hiç düşünmeden ben orda yok muşum gibi takıldılar kaynanamında gözleri doldu doldu bana baktı ne vaakit geçti ne zaman saate baktım durdum bende eve kendimi zor attım
allah korusun mirage valla içimde bi korku bi sıkıntı bi olacak diyorum bi olmayacak diyorum salak gibiyim evin içinde geleri bile hep hamile görüyorum kendimi çok dua et bana senin duan kabul olur
artık senin önünde kocaman bir hayat var allahım kucağına almayı nasip eder inş
kızlar akasyadan haber yok mu?çok merak ettim.inşallah hayırlı haberlerle müjdelendirir bizleri....
ne mutlu bi haber bu inanki çok sevindim İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına iki miniğini de.çok mutlu olmam lazım bu habere oldum da yanlış anlaşılmasın kabıma bile sığmadım ama şu gözlerimden dökülen yaşlara engel olamıyorum artık birden akıyor kurumuyorda o kadar ağlamaya.bize de umut oluyosunuz böyle hiç yitirmiyorum umudumu sadece arada bi sıkıntı kaplıyor içimi işte o zaman canavar kesiliyorum ateş püskürüyorum.ama sonra böyle muhteşem haberler alıp huzura eriyorum ne mutlu sana ne mutlu eşine Allahım hiç birimizin bu tarafını eksik bırakmasın inşallah.(amin)evinizin içi bir değil iki neşeyle dolacak artık evinizde ses olacak ne mutlu gerçekten Rabbim hiç birimizin evini sessiz bırakmasın çok acı
Dedim dimi dedim amaa Çookk çok inanılmaz mutlu oldum anlatamam,artık sende 2014 ikiz anneleri grubunu kurarsınsağolasın canım...Allah hepinize nasip etsin inşallahhh.
hakkaten öyle oldu hkerecim. evet isyan etmeden istemek sabretmek gerekiyor. hkerem ben de olsam ben de bebeğini yatağna koymaz kucağımda tutardım. ben karşı tarafı tutuyorum kusura bakma :))) bebek bulunmuş yatağa konur mu? iki uyansın sıpa da sevelim canıııım. ben yeğenime yapardım öyle bebekken, bekleyemezdim uyanmasını falan bilerek kapıyı çalardım ki uyuyosa uyansın da seviyim :))) kötü müyüm? :))
onların yaptığı da anormal değil ki. o an hayatının içinde o var, o yüzden onu anlatıyor tabi. aslında gayet normal de işte bizim durum tuhaf. dün akşam yine dua ettim. sen hayırlısıyla bir tedaviye başlasan yeniden de sonra bıkbıklansan böyle :) durmuş bekliyorsun öyle. e hadi yaniiii.
hakkaten pazar günü test günüydü onun ne oldu acaba?
burcucum çok sağol. Allah size de nasip etsin inşallah canım. şu Bülent urmana bi gitsenize burcu imkan varsa.
sağolasın canım...Allah hepinize nasip etsin inşallahhh.
hakkaten öyle oldu hkerecim. evet isyan etmeden istemek sabretmek gerekiyor. hkerem ben de olsam ben de bebeğini yatağna koymaz kucağımda tutardım. ben karşı tarafı tutuyorum kusura bakma :))) bebek bulunmuş yatağa konur mu? iki uyansın sıpa da sevelim canıııım. ben yeğenime yapardım öyle bebekken, bekleyemezdim uyanmasını falan bilerek kapıyı çalardım ki uyuyosa uyansın da seviyim :))) kötü müyüm? :))
onların yaptığı da anormal değil ki. o an hayatının içinde o var, o yüzden onu anlatıyor tabi. aslında gayet normal de işte bizim durum tuhaf. dün akşam yine dua ettim. sen hayırlısıyla bir tedaviye başlasan yeniden de sonra bıkbıklansan böyle :) durmuş bekliyorsun öyle. e hadi yaniiii.
hakkaten pazar günü test günüydü onun ne oldu acaba?
burcucum çok sağol. Allah size de nasip etsin inşallah canım. şu Bülent urmana bi gitsenize burcu imkan varsa.
Soucum negatif dostlar.. Hakkımda hayırlısı. Kendimi iyi hissedince dondiriklerimle deneyeceğim. İnşallah dondiriklerimle hamile olmak kısmet olur bana. Embiryom kaliteliydi. Geçen sefer hamile kalmıştım. Rahimde sorun yok. Ama tutmadı. Herşey nasip kısmet...
Soucum negatif dostlar.. Hakkımda hayırlısı. Kendimi iyi hissedince dondiriklerimle deneyeceğim. İnşallah dondiriklerimle hamile olmak kısmet olur bana. Embiryom kaliteliydi. Geçen sefer hamile kalmıştım. Rahimde sorun yok. Ama tutmadı. Herşey nasip kısmet...
mirage senin sözünü tuttum ve ablamla konuştum bugun bana kahvaltıya gelcem diye aramış
bide ablamın görümcesi var çocukluk arkadaşım benden sonra evlendi 1 yaşında bi kızı var bi de 6 aylık hamile ablamlada altlı üstlü oturuyorlar sürekli beraberler hiç yanlız oturamam ablama gittimmi hemen çıkar çocukluk <rkadaşımdan nefret ettim resmen ya gelirken sakın görümceni çağırma dedim neden dedi o da oruç değil dedi hiç anlamıyorsun beni kaldıramıyorum onu dedim hep kendini düşünüyon dedim kucağında bi var bide karnı burnunda bide bana bak dedim uğraş uğraş yok ortada bişi felan dedim ikiniz oturuyorsunuz ben yokmuşum gibi davranıyorsun karnınızdaki çocukları konuşup duruyorsunuz dedim uzak dursun benden geldiğim yere çağırman dedim
bana biraz bozuldu allahın verdiği canı napsın o istermiydi arka arkaya felanda arkaşına kin besliyon diye biraz sitem eder gi,bi oldu ama rahatladım valla sanki içimde bi dertti artık çağırmaz görümcesini kolay kolay
fazla beklemeyi düşünmüyorum bende mirage bayram sonu hemen başlıcam tedaviye çok dua edin banada bu son olsun artık
mirage senin sözünü tuttum ve ablamla konuştum bugun bana kahvaltıya gelcem diye aramış
bide ablamın görümcesi var çocukluk arkadaşım benden sonra evlendi 1 yaşında bi kızı var bi de 6 aylık hamile ablamlada altlı üstlü oturuyorlar sürekli beraberler hiç yanlız oturamam ablama gittimmi hemen çıkar çocukluk <rkadaşımdan nefret ettim resmen ya gelirken sakın görümceni çağırma dedim neden dedi o da oruç değil dedi hiç anlamıyorsun beni kaldıramıyorum onu dedim hep kendini düşünüyon dedim kucağında bi var bide karnı burnunda bide bana bak dedim uğraş uğraş yok ortada bişi felan dedim ikiniz oturuyorsunuz ben yokmuşum gibi davranıyorsun karnınızdaki çocukları konuşup duruyorsunuz dedim uzak dursun benden geldiğim yere çağırman dedim
bana biraz bozuldu allahın verdiği canı napsın o istermiydi arka arkaya felanda arkaşına kin besliyon diye biraz sitem eder gi,bi oldu ama rahatladım valla sanki içimde bi dertti artık çağırmaz görümcesini kolay kolay
fazla beklemeyi düşünmüyorum bende mirage bayram sonu hemen başlıcam tedaviye çok dua edin banada bu son olsun artık
evet sanki rahatlamış gibi hissettim kendimi ama bir yandanda utandım sanki çünki belli edemezdim hiç aman neyse ben birdaha sıkıntıya girmem hiç değilse birazcık olup anlasalardı olmaz dı böyleferiham konuşmakla en iyisini yapmışsın ...sonuçta sen ablanın kanısın canısın seni görümcesinden daha üstün tutuyodur emin ol...evet tatlım bencede bekleme....Rabbim bu kez kucağına sağlıkla aldırır inşallah...hadi bakalım önce sen ardından ben...göbişimiz bebişlerle şişsin inşallahhh....
Canım üzme kendini kimse senin gibi düşünemez. insanlar bencil ve farkındalık yok. Tedaviye gidip gelirken ben de bir akrabayla karşılaşmıştım otobüste. Koca otobüste bana demediğini bırakmadı en öndeydim etrafımdaki herkes duydu. Yok işte yapamadın bi tane şimdiye büyürdü falan. Benim elimde olan bişey mi deyince de kimin elinde tabi senin elindeydi zamanında yapmadın gibi salak saçma sözler söyledi. Yanımdaki arkadakiler hep duydular çok utanmıştım ve canım çok sıkıldı. Cuma günü bir yere iftara davetliydik ve dönerken anneme uğradım malesef onlar da ordaydılar. Bütün akşam oturduk eve kardeşim bıraktı onları da bizi de. Arabadan inerken yarım ağızla hayırlı olsun falan.Sanırsın çocuğu elinden aldım yarım yamalak konuşmalar. Akıllarınca söz söylüyorlar iyilik yapıyorlar ama işte ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?