cnmmm yeni gördüm burayı iyimi cansın seeennnkimyasal oldu cnm benim kısmet olduğu zamanda kısmetse 4.tedaviye bşlayacağım inşallah
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum
heh havin işte tam bundan bahsediyordum özledim derken :))))))
canım benim ben buraya girdiğimde biliyon hep bunu yazarım
canım nasılsın taze annecik
tuanamasal canım çok üzüldüm rabbim bundan sonraki tedavinde kavuştursun sağlıkla meleğine inş seni
yok canım ilk değerim 71.6 idi ikinci değer 28.5 a geriledi dünde kırmızılar geldi zaten bakalım haftasonu doktorumla görüşmeye gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum..senin adına çok ok çok sevindim,o korkunun olması çok normal canım üzülme sen,olacağın önüne zaten geçilmiyor tadını çıkar inşallah bu mübarek ayda dualarla birşey olmayacak bebişine merak etme senyaaaaaaaa, ben hala hamilesin sanıyordum!!!....üzülme arkadaşım, yola devam. en azından tutunuyor, demek ki olacak sonunda. benimkinin de durumu belli değil. test sonucum olumlu ama daha kontrole gitmedim. pazartesi gidicem.
işte ben kaçak olduğum için göremiyordum ondan. iyiyim, seni eskittim hadi bakalım :)) eski oldun bi anda.
inşallah canım...karnımın büyüdüğünü bende görecekmiyim çok merak ediyorumtuanamasal canım çok üzüldüm rabbim bundan sonraki tedavinde kavuştursun sağlıkla meleğine inş seni
yok canım ilk değerim 71.6 idi ikinci değer 28.5 a geriledi dünde kırmızılar geldi zaten bakalım haftasonu doktorumla görüşmeye gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum..senin adına çok ok çok sevindim,o korkunun olması çok normal canım üzülme sen,olacağın önüne zaten geçilmiyor tadını çıkar inşallah bu mübarek ayda dualarla birşey olmayacak bebişine merak etme senbu kez kucağına alacaksın merak etme sen...neden 12 gün sonra test yaptın????bana gelince pozitifi görüp iki gün sonra kaybedince sebebinide bilmeyince iyiden iyiye korkmaya başladık,prognozumuz kötüye gidiyor ...ilki 9 haftaık ikinci kese oluşmadı..bunda ise değer katlanmadı rabbim sonumuzu hayır etsin hayırlısını versin inşallah
inşallah canım...karnımın büyüdüğünü bende görecekmiyim çok merak ediyorumadınıza ok seviniyorum canım biran evvel kucağınıza alın inşallah
inşallah cnm hayırlısı olsun inşallah..bakalım ne zaman deneyeceğiz bir dahacanım benim rabbim nasip edince hiç birşey engel olmuyo inş bu tedavinde rabbim sanada nasip eder rabbim bunca cefanın sonunda hayırlısıyla sefasınıda sürdürtür inş hiç umudunu yitirme bizimde negatiflerimiz oldu ama rabbim bu sefer nasip eyledi inş sanada eyleyecek bu yakın zamanda başlıyacağın tedavin son tedavin olur inş
teşekkür ederim tuanam. benim bir arkadaşımda da seninkine benzer bir durum olmuştu. en başta kendiliğinden hamile kalmıştı. bebek gelişmiyor diye kürtaj yapmışlardı. sonra tüp bebek yaptılar, bu defa kalbi durdu. onda da neden olduğunu anlamıyorlardı. sonra doktoru akupunktur önerdi. 1 aylık akupunktur seasından sonra yine kendiliğinden hamile kalıp doğurdu kız. şimdi 1 yaşını geçti kızı. acaba sen de mi denesen?
cnm nasıl sevndm ikiz mi acaba ? tek mi transfer edilmişti 2 mi.. ayyy görürsün seni de ben eski anne yapıcamm hıııhhh :))))
tebrik ederimm... inş sağlıkla kucağınıza alırsınız... ayy ne mutlusundur şimdi :)))
iki tane transfer edilmişti. hemen eskimek istiyorum ben de kendi şahsıma :) teşekkür ederim canım, darısı hemencik senin de başına olsun inşallah. mutluyum tabi, müthiş bir rahatlama geldi, gözlerin feri derler ya, anladım onun ne olduğunu inan. bir de babacığım iyi olsaydı, mutluluğum tam olacaktı. bir yandan aklım onda hep.
evet canım valla çok guzel olurdu evet bizi kim anlıcakki ablam hamile mesela bugun teyzeme gitceklermiş benide çağırdılar gittim gitmez olaydım surekli bebeğini anlatıyor içimde hareketlendi diyor tulumlar almış karşımda seviyoorr anlıcağın çok canım sıkıldı kardeş bunu yaparsa el ne yapsın benim yanıp tutuştuğumu bile bile yapıyor aman neyse alsın kucağınada sussun artık bunalttı beni
ben eylul gibi duşunuyorum ama hiç cesaretim yok ya benim içimde bi huzursuzluk var resmen pskolojım bozuldu iyce yatıp kalkıp tedavi zamanını düçünüyorum hadi buda olmazsa nasıl kaldırırım bilmiyorum 1 değil 2 değil 4. tedavim bu şu içimdeki sıkıntıyı bi atabilsem allahım
miragee nerelerdesın yaa :) guzel haberlerle gelmişsin tebrik ederım çokk sevındım inşallah saglıkla devam eder..
benımde iki tane embiyorm tutundu bırısı ıkıye bülünmüş üçüzlerim olucak inşallhh degrın kaç cıkmıstı senın benm test tarıhınden bi gün önce 300 çıkmıstıı Rabbım hayırlısı nı nasıp etsın rısklerıne ragmen devam edıyruzz kanamalrım oluyo sık sık ama miniklerim çok iyi çok şükür sanırım üçüde erkek olucak nasıp kısmet bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?