• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

miragee nerelerdesın yaa :) guzel haberlerle gelmişsin tebrik ederım çokk sevındım inşallah saglıkla devam eder..

benımde iki tane embiyorm tutundu bırısı ıkıye bülünmüş üçüzlerim olucak inşallhh degrın kaç cıkmıstı senın benm test tarıhınden bi gün önce 300 çıkmıstıı Rabbım hayırlısı nı nasıp etsın rısklerıne ragmen devam edıyruzz kanamalrım oluyo sık sık ama miniklerim çok iyi çok şükür sanırım üçüde erkek olucak nasıp kısmet bakalımm

amanınnn :) üçüz ha. gözün aydın canımm. üçüzü bilmiyorum ama benim en yakın arkadaşımın ikizleri var. yeni doğduğunda biraz zorlandı ama şimdi etrafımdaki bütün diğer tek çocuklulardan daha rahat. niye dersen, 3 yaşındalar şimdi. hiç annelerine bulaşmıyorlar hep birbirleriyle meşguller :)) ben 12. gün test yapmadım. 12. günğ 12 gün daha geçtikten sonra yaptım :)) o yüzden benim sonucumla bir yere varamazsın :) 11 bin küsür bişeydi.

ay ay hemen de takvim yapılmış maşallah :emir_bebek:
Allah bize de nasip etsin inş.en taze hamile olarak dualarında bizleri de unutma miragecım :)

canım dua ediyorum tabi. Allah her isteyene versin, kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah...

selam güzeller bugün duanıza ihtiyacım var hem meleğimi göreceğim için heyecanlıyım bide şeker yüklemesi yapılacak onun içinde bıraz endişeliyim inş sonucu güzel çıkar dua edin canlar meleğimde inş büyümüştür güzel güzelde kilo alıyordur

havin insallah cok güzel sonucla gelecegin bebegin saglikla gelisip kocaman olmustur rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin rabbim bu duygulari isteyen herkese nasipi etsin aminnn... havin gelince o güzel sonuclarini yaz canim....

uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum .ben 5 yıldır evliyim malesef bir evlat sahibi henüz olamadık. 2 aşılama 2 tüp denemem var negatif :( son olarak dondurulmuş blast transferim yapıldı.günler geçmek bilmiyor. dayanamayıp 6. günü idrar testi yaptım pozitif 7. ,8. günlerde pozitif cok heyecanlandım .... üstelik ilk 2 dakikada belirdi.ama bugün sabah yaptığım test diğerlerine göre hem daha silikti hemde 10 dk. sonra belirdi. cok üzüldüm nolur yardım edin .... estrofem ,jel , ve folik asit kullanıyorum acaba ilaçların etkisinden mi pozitif cıkıyor cok endişeliyim

kızlar nerde hareket orda bereket misali bakalım mirageden sonra kim hamiş olarak geliyor...arada bir bakıyorum nete komşum doğum yaptı ona gidiyorum bebişi sevmeye..geçen günde oturdum ağladım biliyormusunuz bir arkadaş aradı sana bu sorulmaz ama dedi ben test yaptım çift çizgi gördm dedi mal gibi kalmak deyimi varya aynen öyle kaldım bu bana neden sorulmasın diyesim geldi boş ver dedim yani benim çocuğum olmuyor diye çocuk muhabbeti yapılmayacak bir insanım yada eksikmi kalacağım bazı şeylerden anlamadım...sonra eşimi aradım oda beni güldürüyor soonrada onu aradım diye üzüldüm ya ne bilim burda konuşurken öyle bir rahatlıyorum ki herkes aynı acıyı mutluluğu yaşıyor burası olmasaydı ne olurdu diye düşünüyorum...

uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum .ben 5 yıldır evliyim malesef bir evlat sahibi henüz olamadık. 2 aşılama 2 tüp denemem var negatif :( son olarak dondurulmuş blast transferim yapıldı.günler geçmek bilmiyor. dayanamayıp 6. günü idrar testi yaptım pozitif 7. ,8. günlerde pozitif cok heyecanlandım .... üstelik ilk 2 dakikada belirdi.ama bugün sabah yaptığım test diğerlerine göre hem daha silikti hemde 10 dk. sonra belirdi. cok üzüldüm nolur yardım edin .... estrofem ,jel , ve folik asit kullanıyorum acaba ilaçların etkisinden mi pozitif cıkıyor cok endişeliyim

merhaba eylül. transferden sonraki 6,7 ve 8. günden bahsediyorsan idrarda gebeliğin çıkma ihtimali pek mümkün değil gibi geldi bana. kan testini bile 12. günden, hadi bilemedim 10.günden önce yapmayın diyorlar sen de biliyorsundur. jel ve folik asitin etkisi olmaz,ama estrofemi bilmiyorum. estrofem hatırladığım kadarıyla östrojen hormonuydu, idrar testinin prospektüsüne bir bak, onda yazıyordu nelerin etkilediğini. ya da tüm bunlarla hiç uğraşma ve sabırla gününü bekle. ben senin soruna cevap vermek için çok yanlış bir kişiyim gerçi. testten bucak bucak kaçarım ben. kan testimi normal yaptırmam gereken zamandan 12 gün sonra yaptırdım, düşün artık. umarım pozitif sonuç alır bebişine kavuşursun.

sanırım haklısın ama sabretmek o kadar zor ki...bide bu kadar isteyince....kısmetse yarın kan vericem 10. gün .benim blast transferiydi .artık saatler gecmiyor.teşekkür ederim ilgin için

kızlar nerde hareket orda bereket misali bakalım mirageden sonra kim hamiş olarak geliyor...arada bir bakıyorum nete komşum doğum yaptı ona gidiyorum bebişi sevmeye..geçen günde oturdum ağladım biliyormusunuz bir arkadaş aradı sana bu sorulmaz ama dedi ben test yaptım çift çizgi gördm dedi mal gibi kalmak deyimi varya aynen öyle kaldım bu bana neden sorulmasın diyesim geldi boş ver dedim yani benim çocuğum olmuyor diye çocuk muhabbeti yapılmayacak bir insanım yada eksikmi kalacağım bazı şeylerden anlamadım...sonra eşimi aradım oda beni güldürüyor soonrada onu aradım diye üzüldüm ya ne bilim burda konuşurken öyle bir rahatlıyorum ki herkes aynı acıyı mutluluğu yaşıyor burası olmasaydı ne olurdu diye düşünüyorum...

demetim o sorunun kime sorulduğuyla alakalı biraz. mesela ferihaya veya bana sorsaydı tepkimiz seninkiyle aynı olmazdı :)) cadılık mı var acaba bizde? :)

sanırım haklısın ama sabretmek o kadar zor ki...bide bu kadar isteyince....kısmetse yarın kan vericem 10. gün .benim blast transferiydi .artık saatler gecmiyor.teşekkür ederim ilgin için

inşallah güzel haberler alırsın. Allah beraberinde olsun...bize de haber ver.

demetim o sorunun kime sorulduğuyla alakalı biraz. mesela ferihaya veya bana sorsaydı tepkimiz seninkiyle aynı olmazdı :)) cadılık mı var acaba bizde? :)

ne güldüm sana şimdi valla bende millet üzülmesin diye kendini üzenlerdenim..biraz cadılık yapsan kıskanıyor dedikoduları çıkıyor..işte insanların ağzına düşmeye gör..Allahtan akrabalar bilmiyorda rahatım..tüp bebeği ailelerimiz bilmiyor iyiki de bilmiyorlar.böle insanları görünce diyorum ya teyzem ya dayım dese hayatımdan çıkarırım o yüzden bilmemeleri ve konuşmamaları daha iyi...garip işte...bizede dua et miragem bizde şişirelim göbüşleri....:))

Canım seni de ikiz olmasın bnm 10.gün 333 tü senin 12.gün 11.000 küsurden bahsediyon kaç yumurta konulmuştu?inşallh senin de ikiz olur yaa

iki tane transfer edilmişti. hemen eskimek istiyorum ben de kendi şahsıma :) teşekkür ederim canım, darısı hemencik senin de başına olsun inşallah. mutluyum tabi, müthiş bir rahatlama geldi, gözlerin feri derler ya, anladım onun ne olduğunu inan. bir de babacığım iyi olsaydı, mutluluğum tam olacaktı. bir yandan aklım onda hep.

mirage seninde ikizlerin olacak bence inşallh bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.Dediğim çıkarsa bu sefer halayın başında bn olcam.haftaya mı gidiyorsun keseleri görmeye:)) heheyytt bee darısı tüm burdaki dostlara,hepinize dualarım

Ezgiciğim bebişlerin hayırlı olsun ,seni 9 ay bırakmasınlar inşallh(üçüzler için 28.hafta normal diyolar)
havinciğim şekerim senin bebişi de çok merak ediyom yaa doğunca face koyarsan bakarız ordan dimi?

ne güldüm sana şimdi valla bende millet üzülmesin diye kendini üzenlerdenim..biraz cadılık yapsan kıskanıyor dedikoduları çıkıyor..işte insanların ağzına düşmeye gör..Allahtan akrabalar bilmiyorda rahatım..tüp bebeği ailelerimiz bilmiyor iyiki de bilmiyorlar.böle insanları görünce diyorum ya teyzem ya dayım dese hayatımdan çıkarırım o yüzden bilmemeleri ve konuşmamaları daha iyi...garip işte...bizede dua et miragem bizde şişirelim göbüşleri....:))

mirage canım çok tebrik ederim çok sevindim valla darısı başımıza dualarda unutma bizi de

tabi dua ediyorum size de ama bana sorarsanız başta bebeğini kucağına alanlar hepimiz için dua etsinler.

Canım seni de ikiz olmasın bnm 10.gün 333 tü senin 12.gün 11.000 küsurden bahsediyon kaç yumurta konulmuştu?inşallh senin de ikiz olur yaa

yok kız naptın :))) benimki 3. gün transferiydi, 12. günde test yaptırmam gerekiyordu, ben onun üstüne bir 12 gün daha bekledim öyle test yaptım.

miragecim ne güldürdün beni kız seni kendime çok benzetiyorum valla bana bu soruyu kimse soramaz cesaret edemez herhalde
bakıyorumda ağzın kulaklarında demi seni cadı seni eee pozitifi aldım mutluluk var evinizin içinde
sen pozitifi alınca bana bi iştah geldi tedaviye başlıcam galiba kız sen sanki bana bi umut oldun vallahi bak
gerçi anım anıma uymuyorda yarın sorsanız ağlıyorum ben umutsuzum derimde aman neyse kız bi ev daha bebek sesiyle dolacak inş ikizlerin olur kız lalenin bebişler çokkk şeker demi
banada çok dua tamam mı ilk bebişi gördüğünde rabbim banana isteyenlere nasip edr inş

napıyon bebiş nasıl iyimi çok merak ediyorum senin bebişi olur olmaz koy resimlerini tamam mı
kuranıkerim okumasını biliyormusun bugun sohbette duydum hamile bi kadın hergun yusuf suresini okursa o bebek çok zeki uslu ve güzel yüzlü olurmuş biliyorsan kızımız için oku annesi

napıyon bebiş nasıl iyimi çok merak ediyorum senin bebişi olur olmaz koy resimlerini tamam mı
kuranıkerim okumasını biliyormusun bugun sohbette duydum hamile bi kadın hergun yusuf suresini okursa o bebek çok zeki uslu ve güzel yüzlü olurmuş biliyorsan kızımız için oku annesi

canım benim rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günü göstersin inş kızımın resminide koyacağım teyzeleri görsünler diye

canım ben yavrumun kalp atışını aldığım gün onu sağlıkla kucağıma alayım diye hatim başladım doğana kadar her aya bir hatim rabbim nasip ederse tamalamayı düşünüyom zaten yusuf suresinide hatim okurken o cüze gelince okuyom zaten ekstra kumadım hiç çünkü kendime çok ders yapotım onları ve hergün bir cüzümü anca bitiriyom zaten bıraz iş yapsam enerjim bitiyo uzandığım yerde yapıyom ibadetimi rabbim kabul eyler inş

havin insallah cok güzel sonucla gelecegin bebegin saglikla gelisip kocaman olmustur rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin rabbim bu duygulari isteyen herkese nasipi etsin aminnn... havin gelince o güzel sonuclarini yaz canim....

canım benim herkes çok korkutmuştu beni bende endişe ile gittim şeker yüklemesine ama çok şükür herkesin yaşadığını yaşamadım sonuçlarım güzel çıktı sonrada doktora sonuçları gösterdim bebişimide gördüm arası fazla değildi diye doktor fazla ultrasonla bakmadı sırf beni kırmamak için bebeği gösterdi bana sağolsun bebişte rabbimin izniyle teyzesi sağlıklı sıhatli büyüyo rabbim burdaki tüm kader arkadaşlarıma bu duyguyu tez vakitte nasip eylesin inş

canım güzel dileklerine teşekkürler rabbim sanada bunları bu sefer tamamına erdirerek yaşatsın inş daha üzmesin rabbim seni bu imtihanın son imtihanın olsun

mirage seninde ikizlerin olacak bence inşallh bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.Dediğim çıkarsa bu sefer halayın başında bn olcam.haftaya mı gidiyorsun keseleri görmeye:)) heheyytt bee darısı tüm burdaki dostlara,hepinize dualarım

Ezgiciğim bebişlerin hayırlı olsun ,seni 9 ay bırakmasınlar inşallh(üçüzler için 28.hafta normal diyolar)
havinciğim şekerim senin bebişi de çok merak ediyom yaa doğunca face koyarsan bakarız ordan dimi?

kedi canım inş sağlıkla yavrumu kucağıma alayım bende resimlerini eklerim görürsün

canım senin kuzular çok tatlı maşallah rabbim nazarlardan korusun sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin rabbim

sevgili arkadaşım bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım hatta sırf meraktan kan testimi yaptıktan sonra sırf çift çizgiyi görmek için idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ondan çıkıp çıkmayınca üzme kendini birde idrar testine fazla takılma tüp bebekte asıl olan sonuç kan değeri canım rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inş

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı sahurlar diliyorum

yorgun bir günün ardından anca sahur vakti uğraya bildim topiğe umarım hepiniz iyisinizdir.

Back