miragee nerelerdesın yaa :) guzel haberlerle gelmişsin tebrik ederım çokk sevındım inşallah saglıkla devam eder..
benımde iki tane embiyorm tutundu bırısı ıkıye bülünmüş üçüzlerim olucak inşallhh degrın kaç cıkmıstı senın benm test tarıhınden bi gün önce 300 çıkmıstıı Rabbım hayırlısı nı nasıp etsın rısklerıne ragmen devam edıyruzz kanamalrım oluyo sık sık ama miniklerim çok iyi çok şükür sanırım üçüde erkek olucak nasıp kısmet bakalımm
amanınnn :) üçüz ha. gözün aydın canımm. üçüzü bilmiyorum ama benim en yakın arkadaşımın ikizleri var. yeni doğduğunda biraz zorlandı ama şimdi etrafımdaki bütün diğer tek çocuklulardan daha rahat. niye dersen, 3 yaşındalar şimdi. hiç annelerine bulaşmıyorlar hep birbirleriyle meşguller :)) ben 12. gün test yapmadım. 12. günğ 12 gün daha geçtikten sonra yaptım :)) o yüzden benim sonucumla bir yere varamazsın :) 11 bin küsür bişeydi.
ay ay hemen de takvim yapılmış maşallah
Allah bize de nasip etsin inş.en taze hamile olarak dualarında bizleri de unutma miragecım :)
canım dua ediyorum tabi. Allah her isteyene versin, kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah...