miragee nerelerdesın yaa :) guzel haberlerle gelmişsin tebrik ederım çokk sevındım inşallah saglıkla devam eder..
benımde iki tane embiyorm tutundu bırısı ıkıye bülünmüş üçüzlerim olucak inşallhh degrın kaç cıkmıstı senın benm test tarıhınden bi gün önce 300 çıkmıstıı Rabbım hayırlısı nı nasıp etsın rısklerıne ragmen devam edıyruzz kanamalrım oluyo sık sık ama miniklerim çok iyi çok şükür sanırım üçüde erkek olucak nasıp kısmet bakalımm
ay ay hemen de takvim yapılmış maşallah
Allah bize de nasip etsin inş.en taze hamile olarak dualarında bizleri de unutma miragecım :)
selam güzeller bugün duanıza ihtiyacım var hem meleğimi göreceğim için heyecanlıyım bide şeker yüklemesi yapılacak onun içinde bıraz endişeliyim inş sonucu güzel çıkar dua edin canlar meleğimde inş büyümüştür güzel güzelde kilo alıyordur
uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum .ben 5 yıldır evliyim malesef bir evlat sahibi henüz olamadık. 2 aşılama 2 tüp denemem var negatifson olarak dondurulmuş blast transferim yapıldı.günler geçmek bilmiyor. dayanamayıp 6. günü idrar testi yaptım pozitif 7. ,8. günlerde pozitif cok heyecanlandım .... üstelik ilk 2 dakikada belirdi.ama bugün sabah yaptığım test diğerlerine göre hem daha silikti hemde 10 dk. sonra belirdi. cok üzüldüm nolur yardım edin .... estrofem ,jel , ve folik asit kullanıyorum acaba ilaçların etkisinden mi pozitif cıkıyor cok endişeliyim
kızlar nerde hareket orda bereket misali bakalım mirageden sonra kim hamiş olarak geliyor...arada bir bakıyorum nete komşum doğum yaptı ona gidiyorum bebişi sevmeye..geçen günde oturdum ağladım biliyormusunuz bir arkadaş aradı sana bu sorulmaz ama dedi ben test yaptım çift çizgi gördm dedi mal gibi kalmak deyimi varya aynen öyle kaldım bu bana neden sorulmasın diyesim geldi boş ver dedim yani benim çocuğum olmuyor diye çocuk muhabbeti yapılmayacak bir insanım yada eksikmi kalacağım bazı şeylerden anlamadım...sonra eşimi aradım oda beni güldürüyor soonrada onu aradım diye üzüldüm ya ne bilim burda konuşurken öyle bir rahatlıyorum ki herkes aynı acıyı mutluluğu yaşıyor burası olmasaydı ne olurdu diye düşünüyorum...
sanırım haklısın ama sabretmek o kadar zor ki...bide bu kadar isteyince....kısmetse yarın kan vericem 10. gün .benim blast transferiydi .artık saatler gecmiyor.teşekkür ederim ilgin için
demetim o sorunun kime sorulduğuyla alakalı biraz. mesela ferihaya veya bana sorsaydı tepkimiz seninkiyle aynı olmazdı :)) cadılık mı var acaba bizde? :)
iki tane transfer edilmişti. hemen eskimek istiyorum ben de kendi şahsıma :) teşekkür ederim canım, darısı hemencik senin de başına olsun inşallah. mutluyum tabi, müthiş bir rahatlama geldi, gözlerin feri derler ya, anladım onun ne olduğunu inan. bir de babacığım iyi olsaydı, mutluluğum tam olacaktı. bir yandan aklım onda hep.
ne güldüm sana şimdi valla bende millet üzülmesin diye kendini üzenlerdenim..biraz cadılık yapsan kıskanıyor dedikoduları çıkıyor..işte insanların ağzına düşmeye gör..Allahtan akrabalar bilmiyorda rahatım..tüp bebeği ailelerimiz bilmiyor iyiki de bilmiyorlar.böle insanları görünce diyorum ya teyzem ya dayım dese hayatımdan çıkarırım o yüzden bilmemeleri ve konuşmamaları daha iyi...garip işte...bizede dua et miragem bizde şişirelim göbüşleri....:))
mirage canım çok tebrik ederim çok sevindim valla darısı başımıza dualarda unutma bizi de
Canım seni de ikiz olmasın bnm 10.gün 333 tü senin 12.gün 11.000 küsurden bahsediyon kaç yumurta konulmuştu?inşallh senin de ikiz olur yaa
demetim o sorunun kime sorulduğuyla alakalı biraz. mesela ferihaya veya bana sorsaydı tepkimiz seninkiyle aynı olmazdı :)) cadılık mı var acaba bizde? :)
napıyon bebiş nasıl iyimi çok merak ediyorum senin bebişi olur olmaz koy resimlerini tamam mı
kuranıkerim okumasını biliyormusun bugun sohbette duydum hamile bi kadın hergun yusuf suresini okursa o bebek çok zeki uslu ve güzel yüzlü olurmuş biliyorsan kızımız için oku annesi
havin insallah cok güzel sonucla gelecegin bebegin saglikla gelisip kocaman olmustur rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin rabbim bu duygulari isteyen herkese nasipi etsin aminnn... havin gelince o güzel sonuclarini yaz canim....
mirage seninde ikizlerin olacak bence inşallh bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.Dediğim çıkarsa bu sefer halayın başında bn olcam.haftaya mı gidiyorsun keseleri görmeye:)) heheyytt bee darısı tüm burdaki dostlara,hepinize dualarım
Ezgiciğim bebişlerin hayırlı olsun ,seni 9 ay bırakmasınlar inşallh(üçüzler için 28.hafta normal diyolar)
havinciğim şekerim senin bebişi de çok merak ediyom yaa doğunca face koyarsan bakarız ordan dimi?
uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum .ben 5 yıldır evliyim malesef bir evlat sahibi henüz olamadık. 2 aşılama 2 tüp denemem var negatifson olarak dondurulmuş blast transferim yapıldı.günler geçmek bilmiyor. dayanamayıp 6. günü idrar testi yaptım pozitif 7. ,8. günlerde pozitif cok heyecanlandım .... üstelik ilk 2 dakikada belirdi.ama bugün sabah yaptığım test diğerlerine göre hem daha silikti hemde 10 dk. sonra belirdi. cok üzüldüm nolur yardım edin .... estrofem ,jel , ve folik asit kullanıyorum acaba ilaçların etkisinden mi pozitif cıkıyor cok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?