• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

cnmmm yeni gördüm burayı iyimi cansın seeennn:54::54::54:kimyasal oldu cnm benim kısmet olduğu zamanda kısmetse 4.tedaviye bşlayacağım inşallah:43::43:

tuanamasal canım çok üzüldüm rabbim bundan sonraki tedavinde kavuştursun sağlıkla meleğine inş seni

tuanamasal canım çok üzüldüm rabbim bundan sonraki tedavinde kavuştursun sağlıkla meleğine inş seni

yaaaaaaaa, ben hala hamilesin sanıyordum!!!....üzülme arkadaşım, yola devam. en azından tutunuyor, demek ki olacak sonunda. benimkinin de durumu belli değil. test sonucum olumlu ama daha kontrole gitmedim. pazartesi gidicem.
yok canım ilk değerim 71.6 idi ikinci değer 28.5 a geriledi dünde kırmızılar geldi zaten bakalım haftasonu doktorumla görüşmeye gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum..senin adına çok ok çok sevindim,o korkunun olması çok normal canım üzülme sen,olacağın önüne zaten geçilmiyor tadını çıkar inşallah bu mübarek ayda dualarla birşey olmayacak bebişine merak etme sen:nazar::nazar:bu kez kucağına alacaksın merak etme sen...neden 12 gün sonra test yaptın????bana gelince pozitifi görüp iki gün sonra kaybedince sebebinide bilmeyince iyiden iyiye korkmaya başladık,prognozumuz kötüye gidiyor ...ilki 9 haftaık ikinci kese oluşmadı..bunda ise değer katlanmadı rabbim sonumuzu hayır etsin hayırlısını versin inşallah

inşallah canım...karnımın büyüdüğünü bende görecekmiyim çok merak ediyorum:43::43::43::43:adınıza ok seviniyorum canım biran evvel kucağınıza alın inşallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok canım ilk değerim 71.6 idi ikinci değer 28.5 a geriledi dünde kırmızılar geldi zaten bakalım haftasonu doktorumla görüşmeye gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum..senin adına çok ok çok sevindim,o korkunun olması çok normal canım üzülme sen,olacağın önüne zaten geçilmiyor tadını çıkar inşallah bu mübarek ayda dualarla birşey olmayacak bebişine merak etme sen:nazar::nazar:bu kez kucağına alacaksın merak etme sen...neden 12 gün sonra test yaptın????bana gelince pozitifi görüp iki gün sonra kaybedince sebebinide bilmeyince iyiden iyiye korkmaya başladık,prognozumuz kötüye gidiyor ...ilki 9 haftaık ikinci kese oluşmadı..bunda ise değer katlanmadı rabbim sonumuzu hayır etsin hayırlısını versin inşallah

teşekkür ederim tuanam. benim bir arkadaşımda da seninkine benzer bir durum olmuştu. en başta kendiliğinden hamile kalmıştı. bebek gelişmiyor diye kürtaj yapmışlardı. sonra tüp bebek yaptılar, bu defa kalbi durdu. onda da neden olduğunu anlamıyorlardı. sonra doktoru akupunktur önerdi. 1 aylık akupunktur seasından sonra yine kendiliğinden hamile kalıp doğurdu kız. şimdi 1 yaşını geçti kızı. acaba sen de mi denesen?

inşallah canım...karnımın büyüdüğünü bende görecekmiyim çok merak ediyorum:43::43::43::43:adınıza ok seviniyorum canım biran evvel kucağınıza alın inşallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim rabbim nasip edince hiç birşey engel olmuyo inş bu tedavinde rabbim sanada nasip eder rabbim bunca cefanın sonunda hayırlısıyla sefasınıda sürdürtür inş hiç umudunu yitirme bizimde negatiflerimiz oldu ama rabbim bu sefer nasip eyledi inş sanada eyleyecek bu yakın zamanda başlıyacağın tedavin son tedavin olur inş

canım benim rabbim nasip edince hiç birşey engel olmuyo inş bu tedavinde rabbim sanada nasip eder rabbim bunca cefanın sonunda hayırlısıyla sefasınıda sürdürtür inş hiç umudunu yitirme bizimde negatiflerimiz oldu ama rabbim bu sefer nasip eyledi inş sanada eyleyecek bu yakın zamanda başlıyacağın tedavin son tedavin olur inş
inşallah cnm hayırlısı olsun inşallah..bakalım ne zaman deneyeceğiz bir daha:ssz::ssz:umutsuzluk çok kötü deneyen insanın umudu olmadığına inanmıyorum ben zatn ,umutsuz yaşıyamayız rabim tedavi olmamızı nasip ediyor en azından şükür deneyebiliyoruz

teşekkür ederim tuanam. benim bir arkadaşımda da seninkine benzer bir durum olmuştu. en başta kendiliğinden hamile kalmıştı. bebek gelişmiyor diye kürtaj yapmışlardı. sonra tüp bebek yaptılar, bu defa kalbi durdu. onda da neden olduğunu anlamıyorlardı. sonra doktoru akupunktur önerdi. 1 aylık akupunktur seasından sonra yine kendiliğinden hamile kalıp doğurdu kız. şimdi 1 yaşını geçti kızı. acaba sen de mi denesen?
:1::1::1::1:malesef cnm 5..6 aydır akapunktur yapıoruz hatta hala kulağımdalar yok canım..bu tedavimde onuda denedim...haaa kilo almadım hatta verdim stresimlede çok iyi başettim öncekiler den daha rahat geçirdim bu tedavimi ancak sonuç gene aynı...denemediğimiz bir pgt yöntemi kaldı ko kültürle birlikte onuda denemeyti düşünüyorum bakalım ne olacak

merhaba canım nasılsın yazılılarını okudum da bende 4. denememi yapcam allah kısmet ederse sende aynı benim yaşadıklarımı yaşamışşın benim 2.de kese oluştu kalp atışı oluşmadı 3. de ise kimyasal gebelik yaşadım
sizde sorun neydi
benim doktorum boyle olmasının sebebini morfoloji yani şekil bozukluluğuna bağladı bi müddetten sonra bebeği geliştiremiyormus
benim 4. denemem de pgt uygulanacak sanırım sende düşünüyorsun rabbim bu günlerimizi unutturacak evlatlar nasip eder inş bizlere

canım kuranı kerim okumasını biliyorsan 41 gun meryem suresini oku tatlım yaşlı bi teyze dedi banada

cnm nasıl sevndm ikiz mi acaba ? tek mi transfer edilmişti 2 mi.. ayyy görürsün seni de ben eski anne yapıcamm hıııhhh :))))

tebrik ederimm... inş sağlıkla kucağınıza alırsınız... ayy ne mutlusundur şimdi :)))

cnm nasıl sevndm ikiz mi acaba ? tek mi transfer edilmişti 2 mi.. ayyy görürsün seni de ben eski anne yapıcamm hıııhhh :))))

tebrik ederimm... inş sağlıkla kucağınıza alırsınız... ayy ne mutlusundur şimdi :)))

iki tane transfer edilmişti. hemen eskimek istiyorum ben de kendi şahsıma :) teşekkür ederim canım, darısı hemencik senin de başına olsun inşallah. mutluyum tabi, müthiş bir rahatlama geldi, gözlerin feri derler ya, anladım onun ne olduğunu inan. bir de babacığım iyi olsaydı, mutluluğum tam olacaktı. bir yandan aklım onda hep.

miragee nerelerdesın yaa :) guzel haberlerle gelmişsin tebrik ederım çokk sevındım inşallah saglıkla devam eder..

benımde iki tane embiyorm tutundu bırısı ıkıye bülünmüş üçüzlerim olucak inşallhh degrın kaç cıkmıstı senın benm test tarıhınden bi gün önce 300 çıkmıstıı Rabbım hayırlısı nı nasıp etsın rısklerıne ragmen devam edıyruzz kanamalrım oluyo sık sık ama miniklerim çok iyi çok şükür sanırım üçüde erkek olucak nasıp kısmet bakalımm

iki tane transfer edilmişti. hemen eskimek istiyorum ben de kendi şahsıma :) teşekkür ederim canım, darısı hemencik senin de başına olsun inşallah. mutluyum tabi, müthiş bir rahatlama geldi, gözlerin feri derler ya, anladım onun ne olduğunu inan. bir de babacığım iyi olsaydı, mutluluğum tam olacaktı. bir yandan aklım onda hep.

ay ay hemen de takvim yapılmış maşallah :emir_bebek:
Allah bize de nasip etsin inş.en taze hamile olarak dualarında bizleri de unutma miragecım :)

evet canım valla çok guzel olurdu evet bizi kim anlıcakki ablam hamile mesela bugun teyzeme gitceklermiş benide çağırdılar gittim gitmez olaydım surekli bebeğini anlatıyor içimde hareketlendi diyor tulumlar almış karşımda seviyoorr anlıcağın çok canım sıkıldı kardeş bunu yaparsa el ne yapsın benim yanıp tutuştuğumu bile bile yapıyor aman neyse alsın kucağınada sussun artık bunalttı beni
ben eylul gibi duşunuyorum ama hiç cesaretim yok ya benim içimde bi huzursuzluk var resmen pskolojım bozuldu iyce yatıp kalkıp tedavi zamanını düçünüyorum hadi buda olmazsa nasıl kaldırırım bilmiyorum 1 değil 2 değil 4. tedavim bu şu içimdeki sıkıntıyı bi atabilsem allahım

canım benim kıyamam sana ...ablanı kafana takma verende Allah alanda Allah...RABBİM inşallah hepimize hayırlı evlat versin.her tedavi başlangıcı bir stres...bazen el bile kardeşten daha can geliyor insana... seni en iyi biz anlarız... sana tek tavsiyem( bende bu güzel ramazan ayının yüzü suyu hürmetine yapıyorum) rabime gönülden o yanındaymış gibi ona bol bol dua et...kuran biliyorsan oku bilmiyorsan Türkçesinden oku...böyle zamanlarda beni en çok rahatlatan şey kuran-ı kerim ve dua...bi arkadaşımın fsh ı yüksetti...eşinin spermi düşüktü şimdi 9 aylık oldu bebeği....bana dediği tek şey kandil gecesi çok dua ettim ama çok içten etmişim Allah kabul etti dedi....seninde inşallah hayırlısıyla bu kez olacak...düşmeden sapasağlam kucağına alacaksın.ben çok inanıyorum senin adına...

selam güzeller bugün duanıza ihtiyacım var hem meleğimi göreceğim için heyecanlıyım bide şeker yüklemesi yapılacak onun içinde bıraz endişeliyim inş sonucu güzel çıkar dua edin canlar meleğimde inş büyümüştür güzel güzelde kilo alıyordur

miragee nerelerdesın yaa :) guzel haberlerle gelmişsin tebrik ederım çokk sevındım inşallah saglıkla devam eder..

benımde iki tane embiyorm tutundu bırısı ıkıye bülünmüş üçüzlerim olucak inşallhh degrın kaç cıkmıstı senın benm test tarıhınden bi gün önce 300 çıkmıstıı Rabbım hayırlısı nı nasıp etsın rısklerıne ragmen devam edıyruzz kanamalrım oluyo sık sık ama miniklerim çok iyi çok şükür sanırım üçüde erkek olucak nasıp kısmet bakalımm

ezgi canım seni çok merak etmiştim iyi olmana bebişlerinde iyi olmasına sevindim rabbim sağlıkla üç kuzunuda kucağına almanı nasip eylesin

Back