canım hiç unuturmuyum her daim duamdasınız rabbim bu sefer inş seninde hayırlı haberlerini almanı nasip eyleyecek
inşallah Rabbim cümlemize nasip eder hepimizin yüzü güler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hiç unuturmuyum her daim duamdasınız rabbim bu sefer inş seninde hayırlı haberlerini almanı nasip eyleyecek
çok teşekkür ederim şafacım. pişman değilim yine olsa yine beklerim :))) ama görmeliydin idrar testimin sonucunu gördüğümdeki halimi. duygu boşalması :)
evet canım haklısın ama yinede bana göre şanslısın yaşım 32 ve dolmak üzere...çocuk sahibi olmam için önümde topu topu 7 yılım ya var ya da yok...tatlım bu yüzden dedim....inşallah yanlış anlamadın...
Ahhh ahhh döktüğümüz paraların zaten haddi hesabı yok ...ben birde hiç devletin hastanesine gitmedim çünkü rapor çıkması için önce 3 aşılama diyolar.ben zaten 1 aşılamayı özelde yaptırdım ondan sonra bünyem alt üst oldu ...rahimimde miyomlar türeyiverdi. 2 kere özel yerlerde ameliyat oldum...1. kez ameliyat olduğum doktor miyomları temizleyememiş ondan 2. yide oldum.Allah ım o günlerimi unutamıyorum psikolojim bozulmuştu habire hergün heran ara kanamalarım kesilmek bilmiyordu...millet çocuk sahibi anne olurken ben rahimimi düzeltmeye çalışyordum...rahimim çok şükür düzeldi dedik tüp yaptırdık ama sonuç negatif---- Allah ım bu güzel ramazan ayının hikmetine her kim istiyor ve arıyorsa kucağını boş bırakmasın.
feriha bak olucak seninde bu kez mirage gibi içime doğuyo...göbeğin şişsin inşallahhhhh....
kedi canım güzel dileklerin için sağol bende inş rabbimin izniyle gününde saatinde kucağıma alırım meleğimi
canım seni bebişler nasıl nasıl geçiyo günlerin
bilmek isteyenler için bu defa farklı ne yaptığımı ve belirtilerimi de anlatayım o zaman...
* geçen seferden farklı olarak 3.gün embriyosu kondu, öncekiler 5.gün embriyosuydu, yani 5.gün embriyosu daha iyi tutunur tezi nerden çıkmış onu hiç anlayamadım.
* öncesinde histeroskopi yapıldı.
* tam 7 gün yattım, ötekilerde 2 gün yatıp kalmıştım. yemeğimi bile yatay halde yedim, sadece tuvalete kalktım.
* ananas yedim, ama öncekilerde de yemiştim, bir işe yaradığını düşünmüyorum.
* cep telefonumu kapattım 20 gün boyunca, internete de gitmedim, bilgisayar başına oturmadım 1 hafta.
* 41 tane hamile benim için ayet el kürsü okudu. bir de Meryem suresi okundu.
belirtiye gelirsek transferden sonraki ilk 7 gün hep kasık ağrısı ve göğüs ağrısı vardı. bacak ağrısı falan gibi şeyleri jel yapıyor, karıştırmamak lazım. ben regl olacağım zaman mutlaka kasık ağrım oluyor regle yakın, ama hamileysem kasık ağrım olmuyor. benim önceki hamileliğimde de böyle olmuştu. ama bu kıstas değil çünkü bazısının kasığı da ağrıyormuş. yani belirtiyle tahmin yürütmek olanaksız diyebilirim. zaten her belirtiyi jel de yapıyor.
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen her kesin başına inşallah (AMİN)
Kızlar bende yarın rabbimin izniğle meleğime kavuşucam inşallah.
Benim için de du edin sağlıkla kucağımıza alalım Meleğimi
Ne günler geçti burda yeri geldi çok mutlu olduk sevincimizi paylaştık Yeri geldi birbirimiz için göz yaşı döktük. Tanımadan görmeden birbirimizi Hepsi güzel günlerdi sizleri tanımasamda çok seviyorum. Hoşçakalın.
yoğun ve eğlenceli:)bi birini seviyom bi diğerini bni yalıyo melike acıktı:))çıktı bn
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen her kesin başına inşallah (AMİN)
Kızlar bende yarın rabbimin izniğle meleğime kavuşucam inşallah.
Benim için de du edin sağlıkla kucağımıza alalım Meleğimi
Ne günler geçti burda yeri geldi çok mutlu olduk sevincimizi paylaştık Yeri geldi birbirimiz için göz yaşı döktük. Tanımadan görmeden birbirimizi Hepsi güzel günlerdi sizleri tanımasamda çok seviyorum. Hoşçakalın.
nasılsın boyacı?bebişlere facebook/Lalecaglarkiso adresinden bakabilirsin kocaman oldular.Mirage bizi çook sevindirdi İnşallh sıra sizlerde.Sen de başla bence inşallh bu sefere
evet bu yola erken başladım sizlere göre ama belki bende uzun senelerce uğraşacam belki yarın hamile olcam allah bilir sen ne zaman başlıcan tedaviye eırofertilde başlican belki aynı zamanda başlarız
ahhh ahhh o dökulen paralar allahım dokecek paramız varmış bu yolda napalım diyip yola devam ediyoruz
sen de herkez gibi zor bi sınavdan geçmişşin tatlım bu bizim sınavımız havin mirage kazandılar çektikleri acıları unuttular bile insanoğlu oyle işte
aminnn allahım tum isteyenlere nasip etsin inş bu sefer olsun artık allahım nolursun
ayyy canım aynı anda başlasak ne güzel olur aslında birbirimize destek olurduk.insan o zamanlarda destek arıyor kendine...gerçek anlamda kendini anlayan biriyle yapılan paylaşımlar daha farklı olurdu heralde...tatlım benim başlama zamanım ancak kasımdan sonra olur heralde çünkü eylül ayında araba nedeniyle 12bin kadar toplu ara ödeme kredim var maalesef...sen ne zaman başlıyacaksın tahminen?