Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

inşallah Rabbim cümlemize nasip eder hepimizin yüzü güler :)

canım rabbim o kadar büyükki sen kapıları kapatmak üzereyken sana kapıları açar sen hiç bişeyi kafana takma doktorun dediklerini yapın rabbime tevekkül edip bol bol dua edişn inş sonu hayırlı olur bizde dualarımızla destek oluyoruz zaten rabbim tüm evlat hasretinye yanıp tutuşanlarada sanada canım tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bu yolda kimsenin seninde boynunu bükmesin inş

yoğun ve eğlenceli:)bi birini seviyom bi diğerini bni yalıyo melike acıktı:))çıktı bn

canım benim rabbim meleklerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylkesin anne babasıyla en güzel zamanları annesi hele 3. ayları dolsun dahada sevimli olacaklar her anları başka güzel

rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin inş gününde saatinde bende alırım meleğimi kucağıma bende senin gibi burdan yazarım canım rabbim herkese mis kokulu evlatlar hayırlı evlatlar nasip eylesin

kızlar nasılsınız.....keyifler yerinde olsun havinin dediği gibi rabbim bi kapıyı kapatırsa diğerini açmıştır zaten...Allahım bu güzel bereketli günlerin hürmetine bizede nasip edecek böyle sağlıklı sıhhatli bebişler inşallah....

canım benim kavuşmaya saatler kaldı demek rabbim meleğinle sağlıkla kavuştursun seni bizim yerimizede o cennet kokusunu çek içine canım rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin annesiyle babasıyla kızına

doğumdan sonra vaktin olunca yaz canım merakta bırakma bizi

canım sen nasılsın histereskopi ne zaman olacaksın hayırlısıyla sakın onu ihmal etme canım

rabbim hepimize ayrı imtihanlar sunuyo ama her acının sonunda tatlı olduğu gibi bu imtihanların sonuda sabretip rabbime yönelirsek güzel olacak rabbim her kulunuhn muradını geç yahutta tez muhakkak nasip eyler bu topikteki kader arkadaşlarımada inş tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler

Mirage
Tebrik ederim gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin
Boyacı
Canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın tatlı uğraş içerisindeyim Elhamdülillah darısı başına
Havin
Hayırlısıyla yavrunu kucağına al canım inşallah hamileliğin kolay geçiyordur
Kendinize iyi bakın selamlar

canım rabbim bu günümü aratmasın çok şükür sıkıntısız geçiyo günler inş meleğimde gelişip büyüyodur kilo alıyodur

senin prensesi öperim canım rabbim o tatlı uğraşınla sana ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu yıllar nasip eylesin

hkere canım nasılsın prenses nasıl büyüdümü bıraz

İyiyiZ canım bugünlerimize şükürler ediyorum rabbim herkese nasip etsin arada cepten takılıyorum uyutmaya çalışırken yoksa hiç vakit yok ama hiç şikayetçi değilim Elhamdülillah sen nasılsın

İyiyiZ canım bugünlerimize şükürler ediyorum rabbim herkese nasip etsin arada cepten takılıyorum uyutmaya çalışırken yoksa hiç vakit yok ama hiç şikayetçi değilim Elhamdülillah sen nasılsın

rabbim dahada iyi eylesin canım dua et inş bende hayırlısıyla kucağıma alayım meleğimi canım hiç meleklerden şikayet edilirmi rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin meleğine

ben iyiyim göbüşte meleğimi büyütüyom rabbim sağlıkla gelişip büyütsün meleğimi sağlıklada kucağıma alayım inş

hkere canım nasılsın prenses nasıl büyüdümü bıraz

DuaIarımın gözü yüksekte, Iakin haddimin boynu Hakkın karşısında eğiImekte. Rabbim; hakkımızda hayırIı oIan neyse ihsan eyIe… Amin. HayırIı günIer, günaydın.

Son düzenleme:

canım yaa, teşekkür ederim haviniiiiiimmmm :))) spikerim beniiiim. havalardan falan bahset biraz :) özledim valla.

bu sıkıntıları yaşamak istemezdik tabi hiçbirimiz şafak ama normal yolla hamile kalan kadınların hiçbirinin bu yaşadığımız uç duyguyu da yaşadığını zannetmiyorum. hatta kendimden yola çıkarak da söyleyebilirim bunu. sorunumuz olduğunu öğrenmeden önce doğal yolla gebeliğim olmuştu benim. çift çizgiyi gördüğümde heyecanlanmıştım tabi ama şimdiki yaşadıklarımı yaşamamıştım. daha çok kıymet bilir olacağız belki de bilmiyorum ki.

tatlım beni hatırlarmısın bılmem ocak topiğinden :)okuyunca inanılmaz sevındım..allah kucağınada aldırsın...o guzel sonucu görmek emek veren ve isteyen herkese nasip olsun...tebrık ederim:))))

hatırlamaz mıyım piticim tabi hatırlıyorum. teşekkür ederim iyi dileklerin için. darısı tez zamanda tüm bekleyenlerin başına inşallah.

kan sonucun neredeeeeeee :))) çatladım burda :)))

ayyy kız kan sonucumu bu kadar merak edeceğinizi düşünmedim ne biliim. 11283 kan sonucum da tabi yaptırmam gereken tarihten 12 gün sonra yaptırdığımı da hesaba katın değerlendirirken :)

çektiğin acı doğurunca unutuluyormuş şekerim. baksan kaygı hali devam diyor. ilk adımı aşmış olmanın hafifliği var şu anda. ama ben daha önce de bunu yaşayıp kaybettiğim için temkinli seviniyorum elimden geldiğince. senin de olacak inan ki olacak.

yoğun ve eğlenceli:)bi birini seviyom bi diğerini bni yalıyo melike acıktı:))çıktı bn

ne komik ailesiniz siz öyle :)))) maşallah size. napıyosun fıstık zorlanıyo musun?

:))) teşekkür ederim kedicik. eşim pek şaşkın. kafasında 3 tel beyaz çıkmış, çocuklarım beni beyaz saçlı görcek diye hayıflanıyor :))))

çok teşekkür ederim yukscuuum. sen de hayırlısıyla sağlıkla doğumunu yap sevindir bizi. Allah beraberinde olsun, dualarımız seninle.

teşekkür ederim canım :))

canım benim Rabbim tamamına erdirsin hamileliğini bide belgeledin.ama içindeki korkularını at devam edermi etmezmi bunları at kafandan Rabim nasip ettiyse bu sefer inşallah devam edecektir bu güzel günlerin tadını çıkar hakkıyla yaşa :) inşallah ikizlerin yoldadır ikinci sürprizin olur inşallah :)

mirage canım o temkin hep olacak inanli ilk 3 ay her kontrolümde kalbimin çarpıntısından heyecandan endişeden nasıl kontrole gideceğim diye düşünürdüm her defasında acabalarla çünkü giderdim kontrole ondan sonra 15 gün ara 1 aya çıktı benim için günler asır oldu sanki bide kontrol günüm geldimi birgün öncesinde içten içe acabalar dolaşmaya başlıyo beyninde istesende istemesende bu endişeleri yaşıyosun hemde benim 5 aydan fazla midem bulandı her işaretim vardı bebekte sıkıntı olmadığına dair ama yinede endişelenmeden edemiyo insan daha doğmadan kabulleniyoruz ve korumaya alıyoruz anarahminde bile olsa sağlıklı sıhatli gelişip büyüsün ve yavrumuza bişey olmasın diye bakıyoruz rabbim hepimizin yavrularını bize bağışlasın şu mübarek günler hürmetine sağlıklı sıhatli gününde yavrularımızı kucağımıza alalım inş

canım sen randevu alıp doktora gitsen kese yahutta keseleri görürsün ama bıraz daha bekle kalp atışlarıyla rabbimin izniyle keseleri görürsün rabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla canım

cnmmm yeni gördüm burayı iyimi cansın seeennnkimyasal oldu cnm benim kısmet olduğu zamanda kısmetse 4.tedaviye bşlayacağım inşallah

yaaaaaaaa, ben hala hamilesin sanıyordum!!!....üzülme arkadaşım, yola devam. en azından tutunuyor, demek ki olacak sonunda. benimkinin de durumu belli değil. test sonucum olumlu ama daha kontrole gitmedim. pazartesi gidicem.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…