inşallah Rabbim cümlemize nasip eder hepimizin yüzü güler :)
yoğun ve eğlenceli:)bi birini seviyom bi diğerini bni yalıyo melike acıktı:))çıktı bn
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen her kesin başına inşallah (AMİN)
Kızlar bende yarın rabbimin izniğle meleğime kavuşucam inşallah.
Benim için de du edin sağlıkla kucağımıza alalım Meleğimi
Ne günler geçti burda yeri geldi çok mutlu olduk sevincimizi paylaştık Yeri geldi birbirimiz için göz yaşı döktük. Tanımadan görmeden birbirimizi Hepsi güzel günlerdi sizleri tanımasamda çok seviyorum. Hoşçakalın.
kızlar nasılsınız.....keyifler yerinde olsun havinin dediği gibi rabbim bi kapıyı kapatırsa diğerini açmıştır zaten...Allahım bu güzel bereketli günlerin hürmetine bizede nasip edecek böyle sağlıklı sıhhatli bebişler inşallah....
Mirage
Tebrik ederim gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin
Boyacı
Canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın tatlı uğraş içerisindeyim Elhamdülillah darısı başına
Havin
Hayırlısıyla yavrunu kucağına al canım inşallah hamileliğin kolay geçiyordur
Kendinize iyi bakın selamlar
hkere canım nasılsın prenses nasıl büyüdümü bıraz
İyiyiZ canım bugünlerimize şükürler ediyorum rabbim herkese nasip etsin arada cepten takılıyorum uyutmaya çalışırken yoksa hiç vakit yok ama hiç şikayetçi değilim Elhamdülillah sen nasılsın
hkere canım nasılsın prenses nasıl büyüdümü bıraz
mirage canım dünden beri okadar mutlu oldumki uyudum hep rüyalarıma girdin kan sonucun dahi rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin rabbim sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip meleğini kucağına almanı nasip eylesin inş
bu arada hamilelik takviminde hayırlı olsun bizde senin bebişi ordan takip edelim
Anlıyorum emin ol. Ben 9.gün sabah kalktım öylesine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sevinemedim tabi korkumdan ama içten içten de bir heyecan. Hatta testi yanımda işe getirdim arkadaşa gösteriyorum ben mi yoruyorum durumu falan diye. Akşam yatarken bir kasık ağrısı falan sabah bir kalktım çamaşırım kirlenmiş. Kahverengi baya yoğun ve çok bir kanama. Yine olmadı falan zırıl zırıl ağla tabi ben. Büroya geldim arkadaşla konuştuk dedi ki üstüne gören bir sürü insan var flan. Tüp bebek merkezindeki hemşiremi aradım kahverengi mi dedi evet deyince bir test yaptır dedi. Yakında bir hastane hemen gittim teste. Öğlen gittik ama umutsuzum tabi. Gittim daha çıkmamış test görevli kız laborantın yanına gitti istedi. arkadaş dedi ki dur ben alayım. Ben tabi heyecanlı oturdum koltuğa o zarfı aldı arkası dönüktü döndü bana bi baktı gözleri doldu dedim yok herhalde. Testi görünce kendimden geçtim tabi ben ağla ağla. elim ayağım titriyor görevliler geldi oturttu falan. teyzenin biri niye ağlıyor istemiyormuydu falan diyor :)) Konuşamıyorum heyecandan. arkadaş su getirmiş içeyim diye sıcık suEşimi aradım hemen arıorum ama konuşamıyorum. Annemleri aradım babama babalar günü hediyemi vericem dedim haber verdim. Çok güzel bir duyguydu aklıma geldikçe keşke kameralar hazır olsaydı da o anımı kaydetseydi diyorum. aklımdan güvenlik kameralarını bile istemek geldi ay ne salağım
tatlım beni hatırlarmısın bılmem ocak topiğinden :)okuyunca inanılmaz sevındım..allah kucağınada aldırsın...o guzel sonucu görmek emek veren ve isteyen herkese nasip olsun...tebrık ederim:))))
kan sonucun neredeeeeeee :))) çatladım burda :)))
evet bu yola erken başladım sizlere göre ama belki bende uzun senelerce uğraşacam belki yarın hamile olcam allah bilir sen ne zaman başlıcan tedaviye eırofertilde başlican belki aynı zamanda başlarız
ahhh ahhh o dökulen paralar allahım dokecek paramız varmış bu yolda napalım diyip yola devam ediyoruz
sen de herkez gibi zor bi sınavdan geçmişşin tatlım bu bizim sınavımız havin mirage kazandılar çektikleri acıları unuttular bile insanoğlu oyle işte
aminnn allahım tum isteyenlere nasip etsin inş bu sefer olsun artık allahım nolursun
yoğun ve eğlenceli:)bi birini seviyom bi diğerini bni yalıyo melike acıktı:))çıktı bn
Ayyy inanamaıyorum yaa vallahi ağlamaklı oldum gözlerim doldu mirage çok mutlu ettin vallahi çok sevindim yaaa.Allahım sana bağışlasın inşalalhh yavrum benimm ne çok sevindin dimi eşin naptı nasıl verdin haberi?Allahımmm dualarımız kabul oldduuu
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen her kesin başına inşallah (AMİN)
Kızlar bende yarın rabbimin izniğle meleğime kavuşucam inşallah.
Benim için de du edin sağlıkla kucağımıza alalım Meleğimi
Ne günler geçti burda yeri geldi çok mutlu olduk sevincimizi paylaştık Yeri geldi birbirimiz için göz yaşı döktük. Tanımadan görmeden birbirimizi Hepsi güzel günlerdi sizleri tanımasamda çok seviyorum. Hoşçakalın.
Mirage
Tebrik ederim gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin
Boyacı
Canım teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın tatlı uğraş içerisindeyim Elhamdülillah darısı başına
Havin
Hayırlısıyla yavrunu kucağına al canım inşallah hamileliğin kolay geçiyordur
Kendinize iyi bakın selamlar
cnmmm yeni gördüm burayı iyimi cansın seeennninşallah havinim. hepimize şans getirsin inşallaaah.
canım yaa, teşekkür ederim haviniiiiiimmmm :))) spikerim beniiiim. havalardan falan bahset biraz :) özledim valla.
bu sıkıntıları yaşamak istemezdik tabi hiçbirimiz şafak ama normal yolla hamile kalan kadınların hiçbirinin bu yaşadığımız uç duyguyu da yaşadığını zannetmiyorum. hatta kendimden yola çıkarak da söyleyebilirim bunu. sorunumuz olduğunu öğrenmeden önce doğal yolla gebeliğim olmuştu benim. çift çizgiyi gördüğümde heyecanlanmıştım tabi ama şimdiki yaşadıklarımı yaşamamıştım. daha çok kıymet bilir olacağız belki de bilmiyorum ki.
hatırlamaz mıyım piticim tabi hatırlıyorum. teşekkür ederim iyi dileklerin için. darısı tez zamanda tüm bekleyenlerin başına inşallah.
ayyy kız kan sonucumu bu kadar merak edeceğinizi düşünmedim ne biliim. 11283 kan sonucum da tabi yaptırmam gereken tarihten 12 gün sonra yaptırdığımı da hesaba katın değerlendirirken :)
çektiğin acı doğurunca unutuluyormuş şekerim. baksan kaygı hali devam diyor. ilk adımı aşmış olmanın hafifliği var şu anda. ama ben daha önce de bunu yaşayıp kaybettiğim için temkinli seviniyorum elimden geldiğince. senin de olacak inan ki olacak.
ne komik ailesiniz siz öyle :)))) maşallah size. napıyosun fıstık zorlanıyo musun?
:))) teşekkür ederim kedicik. eşim pek şaşkın. kafasında 3 tel beyaz çıkmış, çocuklarım beni beyaz saçlı görcek diye hayıflanıyor :))))
çok teşekkür ederim yukscuuum. sen de hayırlısıyla sağlıkla doğumunu yap sevindir bizi. Allah beraberinde olsun, dualarımız seninle.
teşekkür ederim canım :))
cnmmm yeni gördüm burayı iyimi cansın seeennnkimyasal oldu cnm benim kısmet olduğu zamanda kısmetse 4.tedaviye bşlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?