Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

çok teşekkür ederim şafacım. pişman değilim yine olsa yine beklerim :))) ama görmeliydin idrar testimin sonucunu gördüğümdeki halimi. duygu boşalması :)

Anlıyorum emin ol. Ben 9.gün sabah kalktım öylesine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sevinemedim tabi korkumdan ama içten içten de bir heyecan. Hatta testi yanımda işe getirdim arkadaşa gösteriyorum ben mi yoruyorum durumu falan diye. Akşam yatarken bir kasık ağrısı falan sabah bir kalktım çamaşırım kirlenmiş. Kahverengi baya yoğun ve çok bir kanama. Yine olmadı falan zırıl zırıl ağla tabi ben. Büroya geldim arkadaşla konuştuk dedi ki üstüne gören bir sürü insan var flan. Tüp bebek merkezindeki hemşiremi aradım kahverengi mi dedi evet deyince bir test yaptır dedi. Yakında bir hastane hemen gittim teste. Öğlen gittik ama umutsuzum tabi. Gittim daha çıkmamış test görevli kız laborantın yanına gitti istedi. arkadaş dedi ki dur ben alayım. Ben tabi heyecanlı oturdum koltuğa o zarfı aldı arkası dönüktü döndü bana bi baktı gözleri doldu dedim yok herhalde. Testi görünce kendimden geçtim tabi ben ağla ağla. elim ayağım titriyor görevliler geldi oturttu falan. teyzenin biri niye ağlıyor istemiyormuydu falan diyor :)) Konuşamıyorum heyecandan. arkadaş su getirmiş içeyim diye sıcık su Eşimi aradım hemen arıorum ama konuşamıyorum. Annemleri aradım babama babalar günü hediyemi vericem dedim haber verdim. Çok güzel bir duyguydu aklıma geldikçe keşke kameralar hazır olsaydı da o anımı kaydetseydi diyorum. aklımdan güvenlik kameralarını bile istemek geldi ay ne salağım

tatlım beni hatırlarmısın bılmem ocak topiğinden :)okuyunca inanılmaz sevındım..allah kucağınada aldırsın...o guzel sonucu görmek emek veren ve isteyen herkese nasip olsun...tebrık ederim:))))

evet bu yola erken başladım sizlere göre ama belki bende uzun senelerce uğraşacam belki yarın hamile olcam allah bilir sen ne zaman başlıcan tedaviye eırofertilde başlican belki aynı zamanda başlarız
ahhh ahhh o dökulen paralar allahım dokecek paramız varmış bu yolda napalım diyip yola devam ediyoruz
sen de herkez gibi zor bi sınavdan geçmişşin tatlım bu bizim sınavımız havin mirage kazandılar çektikleri acıları unuttular bile insanoğlu oyle işte
aminnn allahım tum isteyenlere nasip etsin inş bu sefer olsun artık allahım nolursun

kedi canım güzel dileklerin için sağol bende inş rabbimin izniyle gününde saatinde kucağıma alırım meleğimi

canım seni bebişler nasıl nasıl geçiyo günlerin

yoğun ve eğlenceli:)bi birini seviyom bi diğerini bni yalıyo melike acıktı:))çıktı bn

Ayyy inanamaıyorum yaa vallahi ağlamaklı oldum gözlerim doldu mirage çok mutlu ettin vallahi çok sevindim yaaa.Allahım sana bağışlasın inşalalhh yavrum benimm ne çok sevindin dimi eşin naptı nasıl verdin haberi?Allahımmm dualarımız kabul oldduuu

Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı isteyen her kesin başına inşallah (AMİN)

Kızlar bende yarın rabbimin izniğle meleğime kavuşucam inşallah.

Benim için de du edin sağlıkla kucağımıza alalım Meleğimi

Ne günler geçti burda yeri geldi çok mutlu olduk sevincimizi paylaştık Yeri geldi birbirimiz için göz yaşı döktük. Tanımadan görmeden birbirimizi Hepsi güzel günlerdi sizleri tanımasamda çok seviyorum. Hoşçakalın.

Cnm hadi hayırlısı sağ salim kucağına al inş.. şimdiden Allah analı babalı büyütsün ..geçmiş olsun :) cok zor ama olurda doğumda aklına gelirsek dua et bizler için :))

Son düzenleme:
nasılsın boyacı?bebişlere facebook/Lalecaglarkiso adresinden bakabilirsin kocaman oldular.Mirage bizi çook sevindirdi İnşallh sıra sizlerde.Sen de başla bence inşallh bu sefere

canım doğum var demek dediğin gibi ne günler geçirdik ya.Allahım hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla kavuş ,bol bol öp bebğini inşallh.burdaki arkadşlara da hep dua et ilk oa sarılışında,ilk emzirmende onlarada nasip etsin rabbim tez zamnda inşllh

nasılsın boyacı?bebişlere facebook/Lalecaglarkiso adresinden bakabilirsin kocaman oldular.Mirage bizi çook sevindirdi İnşallh sıra sizlerde.Sen de başla bence inşallh bu sefere

lalecim iim cnm sağol..tmm ekliyorum seni birazdan..maşallah ikisinede.. :) amin cnm inş.. bnde başladım zaten ama dondurmalarımla deil 2.hakkımıda taze kullanacağım bakalım nasip.. 6 ağustosta adet 21. günü kontrolüm var ondan sonra ilaçlara başlanacak heralde.. :)

ayyy canım aynı anda başlasak ne güzel olur aslında birbirimize destek olurduk.insan o zamanlarda destek arıyor kendine...gerçek anlamda kendini anlayan biriyle yapılan paylaşımlar daha farklı olurdu heralde...tatlım benim başlama zamanım ancak kasımdan sonra olur heralde çünkü eylül ayında araba nedeniyle 12bin kadar toplu ara ödeme kredim var maalesef...sen ne zaman başlıyacaksın tahminen?

facebok tan bebişlerin resimlerine baktım allahım nasıl şekerler yarabbim allah bizede tattırsın inş doya doya sev bi birini bi birini ohhh şanslısın valla

evet canım valla çok guzel olurdu evet bizi kim anlıcakki ablam hamile mesela bugun teyzeme gitceklermiş benide çağırdılar gittim gitmez olaydım surekli bebeğini anlatıyor içimde hareketlendi diyor tulumlar almış karşımda seviyoorr anlıcağın çok canım sıkıldı kardeş bunu yaparsa el ne yapsın benim yanıp tutuştuğumu bile bile yapıyor aman neyse alsın kucağınada sussun artık bunalttı beni
ben eylul gibi duşunuyorum ama hiç cesaretim yok ya benim içimde bi huzursuzluk var resmen pskolojım bozuldu iyce yatıp kalkıp tedavi zamanını düçünüyorum hadi buda olmazsa nasıl kaldırırım bilmiyorum 1 değil 2 değil 4. tedavim bu şu içimdeki sıkıntıyı bi atabilsem allahım

nerdesin canım ya çok merak ettim seni inş bi terslik yoktur valla senin için her yarım saate bi girip baktım haberdar et bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…