Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Amin güzel dilek lerin icin Allah razi olsun allahin izniyle Zamani vakti geldiginde sagliki sihatli kucagima alamayi nasip eder rabbim.

kızlar, bugün öyle acayip bir gün geçirdim ki. şimdi size de anlatıcam. sabah dükkana gittim, normalde 14:30da dükkanı teyzeme devrediyorum. saat 13:00de bir cesaret geldi.teyzemi beklemeden gittim eczaneye aldım testimi. sonra da gittim kan verdim. geç kaldığım için ancak yarın sabah çıkar dediler. peki dedim idrar testimle birlikte geldim eve. önce tansiyonumu ölçtüm :) sonraki durumumu değerlendirebileyim diye. düşünmeden de girdim tuvalete. damlattım damlaları ve daha damlatırken ikinci çizgiyi gördüm. keşke görme şansınız olsaydı o anımı. ağlamaktan bayılıyodum nerdeyse. uzun ağlayışım bittikten sonra, sanki üstümde bir kamyon vardı ve artık yok gibi hissediyordum.

feriha - duygu durumu olarak en çok kendimi sana benzettiğim için önce sana sonra diğer tüm bekleyenlerimize söylüyorum. bu hamilelik sorunsuz tamamına erecek mi bilmiyorum. ama herşeyin bir zamanı var. neye göre belirleniyor bilemiyoruz. ama sabır, azim ve inanç...bunları kaybetmemiz gerekiyor.

hayat öyle tuhaf ki, bir yandan buna sevinirken öbür yanda hastanedeki babamla konuşuyorum. dede olacak ama bunu görüp göremeyeceğini bilmediğinden kaygılı, ağlıyor.

nolur dualarınızı eksik etmeyin. sağlıklı gitsin bu hamilelik, sağlıklı doğsun bebiş ya da bebişler henüz bilmiyoruz. ben de sizler için, bu yola baş koymuşlar için dua edicem. salak gibiyim şu anda :))) kendime gelince daha mantıklı bişeyler söylerim herhalde.

devam eder mi etmez mi bilmem ama o takvimi yapcam ben bana ne :)))

:)) cnm teşekkürler.Allah sana da kolaylık versin inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ..

evet cnm bnde bi git-gel yaptım topiğe :)) haydi bakalım heyecanla senn test sonucnu bekliyoruz :)

cnm bilgi için teşekkürler.. aynen öyle dua edip isteyeceğiz başka çare yok elbet bizimde olacak birgün :))

Nasıl sevindim anlatamam.. o gebelik devam edecek :)))) veee sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle.. kan sonucun yarın sbah mı çıkar cnm..hadi şurda değeriimm ııımmmmm 385 yaz mesela :))))

canımmmmmmm ayyyyy çokk sevindimmm
sürekli bakıyodum senden haber varmı diyeeee.
ohh ne iyi yaptın idrar testini yapmakla
idrarda gördün yarında inşallah kan testiyle onaylanıcak hamişliğin.
Rabbim sonuna kadar sorunsuz bi şekilde götürsün hamileliğini sağlıklı bi şekilde evladını alırsın inşallah.
nerde evlat hasreti çeken varsa Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu:26:

bebişin 9 ay sennle olsun inşallah emi :)) yapışsın sana kene gibi

havinim nasıl kızın.. isim düşündünüz mü ? birde bu hiskopi de tam olarak ne işlem yapılıyor ?

teşekkürler kızlar... :)

evet kan testim yarın çıkacak. daha sevinmek için çok erken ama anın tadını çıkarmak istiyorum. iki çizgiyi gördüm bi kere. :))

evet kan testim yarın çıkacak. daha sevinmek için çok erken ama anın tadını çıkarmak istiyorum. iki çizgiyi gördüm bi kere. :))

çok tuhaf ya hiç tanımadığın birinin haberini heyecanla bekleyip mutluluğu ile mutlu olmak.
rabbim sana kucağına alıp anne olmayı babacığına da torunun elinden tutup parka götürmeyi nasip etsin inş. amiiiiiin :)

ay mirageee cooookk sevindim rabbim tamamini erdirsin su günleri slkintisiz bir sekilde atlatip allahin izniyle insallah meleklerini saglikli sihatli kucagini alirsin.aminnnnnn

vallaa ben halaya başlıyorumm banane erken falan deil idrar da cıktıysa tamamdır o iş :)

yaa bulamadım halayı sen kabul et :)

mirage canım mesajını o kadar heyecanla okudumki sevinçten gözyaşlarımada hakim olamadım rabbim bu günki yaşadığın mutluluğu her an her saniye dokuz ay bebeğini içinde hissederek devam ettirsin rabbim tamamına erdirdir rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip eylesin

dur ya bende halay çekeyim ilknurun kulakları çınlasın halaycı başımız oydu

bebişin 9 ay sennle olsun inşallah emi :)) yapışsın sana kene gibi

havinim nasıl kızın.. isim düşündünüz mü ? birde bu hiskopi de tam olarak ne işlem yapılıyor ?

canım kızım büyüyo rabbimin izniyle kızım her tekme vurduğunda ilk aklıma siz geliyosunuz ve rabbim eylül topiğindeki tüm kader arkadaşlarımada bu duyguyu tez vakitte yaşat diye dua ediyorum rabbim hepimize sırayla bu güzel duyguları yaşatıp kucağımıza almayı nasip eylesin inş isim olarak şimdilik değişmezse sena düşünüyoz canım eşim çok istedi benimde sevdiğim bir isim zaten

canım histereskopide rahim inceleniyo bebek neden tutunmadı diye benim doktorum incelemişti ve rahimde perde çıkmıştı onu temizlemişti birde ebmriyolarım daha iyi tutunsun diye çizikler atmıştı histereskopiden sonra 2 gün az kasık ağrım olmuştu 3 günde az az kanamam

inş vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız cnm..teşk.ler verdiğin bilgiler için..

çok teşekkür ederim canımm. sen de bana ver aynı haberden tez zamanda.

ay mirageee cooookk sevindim rabbim tamamini erdirsin su günleri slkintisiz bir sekilde atlatip allahin izniyle insallah meleklerini saglikli sihatli kucagini alirsin.aminnnnnn

insallah canım, amiiiin. darısı tüm bekleyenlerin başına.

vallaa ben halaya başlıyorumm banane erken falan deil idrar da cıktıysa tamamdır o iş :)

yaa bulamadım halayı sen kabul et :)

kabulümdür boyacım :)))

tey tey teyyyy :))))

havinim çoook teşekkür ederim. inşallah sağlıklı gider dee sevincimiz yeniden kursağımızda kalmaz.

daha ilk günden endişe kumkumalığına başladık kocamla. bir çay bahçesi var burda oraya gidelim biraz dedik akşam. benim de jelin saati gelmişti. tuvalete girdim. çamaşır suyu kokuyordu. acele acele gördüm işimi, çıkmaya yakın öyle bir yoğunlaştı ki amonyakla mı karıştırmış adam ne halt ettiyse kendimi kapısından zor attım. burnumdan zor çıktı kokusu açık havada bile. şimdi dertleniyoruz bişey olur mu die.

canım nasıl sevindiğimi bilemesin göz yaşlarıma hakim olamıyorum bu nasıl bişey ya allahım dualarımızı kabul etti
bende sana kandimi çok benzettiğim için günlerdir bi hüzün içindeyim günlerdir senin için dua ettim
şimdi hiç bekleyesim felan gelmedi bayram sonunu belki bu ay başlarım bende
canım benim 9 ay yavrun seni hiç bırakmasın kucağına alıp o milletin acızlandığı uykusuz geceleri göresin emiiii

canım nasıl sevindim senin adına anlatamam gözlerimden şuanda yaşlar süzülüyor ...kendim çift çizgiyi görmüşüm gibi...çok ama çok sevindim...lütfen bu saaten sonra olumsuz düşünme hiçbirzaman.rabbim kucağına sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin.rabbim çok büyük şükürler olsun...kucağına alacağın günü düşün hep ne olur...missss gibi süt kokulu bebeğini düşün inan şu anda tutamıyorum gözyaşlarımı...mirageeeeeeeee

canım benim bu habere nasıl bi sevinç nidası atılır bilemedim....okuyunca ayyyyyyy demişim sesli olarak eşim noldu dedi..miragede hamile deyince o bile duygulandı rabbim bu mübarek günlerde sevindirdi sizi...allahıma çok şükür çifte bayram yapacaksınız...çok şükür rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşalla gözün aydın...))))))))))))))))))))

kızlar sizlerden tanıdığım bi öğrenci adına yardım talep ediyorum ..anne ve babası ayrı bi üni öğrencisi..yaz okuluna kalmış ve yurt parasını ve sınav parasını ödeyememiş...biz burdan elimizden geleni yaptık ...ama dahası lazım sizlerden ricam 5/10 neye gücünüz yetiyorsa yapabilirseniz belki bi sadaka bin hayır verir bizlere...buraya yazmadan önce çok düşündüm ama düşünceniz ne olursa saygı duyarım...çok zor durumda olduğunu bilmenizi istedim.afyon kocatepe üni..de öğrenci ve zor şartlarda okuluna devam ediyor hiç biyerden burs alamamış şansı doğuştan belliymiş annesi başkası ile evli ve neyaparsa yapsın yetişemiyor...babası sadece peydahlamış ortalarda yok...allah rızası için yardım edelim......
öğrencinin adı: mine akyüz
hesap no:40001930979
işbankası /afyon
yardım etmek isteyenler buraya yazarsa bende kızcağıza bilgi verip sevindireceğim şimdiden teşekkürederim allah herkezden razı olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…