• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

naber cnm? :)
sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?
biz kısmetse eylül gibi düşünüyoruz

İyiyiz canım çok şükür. inşallah herkes sırayla yazar hamileliğini. Allah yardımcımız olsun.

boyacı canım nasılsın ve tedaviye başlamayı düşünüyonmu yakında canım özletme kendini arada selam yaz

hepiniz saolun kızlar iyiyim şükür.. bu arada gezdim tozdum yeni tedaviye başladım ancak dondurulmuşlarımı kullanmayacağım dr.um öyle önerdi taze yapıcaz dondurmalarımı biraz daha bekleticez :) yeniden yapacağım için herşey sil baştan birde bu kez histereskopi yapılacak ...ilk kontrole gttim şükür temiz ..şimdi adetin 21.günü kontrole gidicem 6 ağustosta o günde bişi çıkmazsa ilaçlara başlanacak işte ..bakalım hayırlısıyla ramazan ayında başladık inş.. hepimiz için hayırlısı olsun.. 6 sı da son gün ogün oruç tutamayacağım içinde üzgünüm ama ne yapayım adetn 21.günü o güne geliyor gitmezsem 1 ay daha erteleneck :( kararsızım işte..

canım hoş geldin özlettin valla kendini bu arada tedavin hayırlı olsun inş peş peşe doğururuz bebeklerimiz bende bayram sonu başlıcam tedaviye oruçta zor olcak gibi geldi bana ben de oldum histereskopi inş seninde hiç bir sorun çıkmaz bu arada eşin iğneye başlıcaktı demi yanlış hatırlamıyorsam

canım hoş geldin özlettin valla kendini bu arada tedavin hayırlı olsun inş peş peşe doğururuz bebeklerimiz bende bayram sonu başlıcam tedaviye oruçta zor olcak gibi geldi bana ben de oldum histereskopi inş seninde hiç bir sorun çıkmaz bu arada eşin iğneye başlıcaktı demi yanlış hatırlamıyorsam

h.b cnmm tşk. ederim senn de hayırlısı olsun inş.. ayy amiiinn inş doğururuz :))) ne yapıyorlar his.kopi de cnm ağrı acı duymuosun sonrasında dimi :)) çok korkuyorumda :)) cnm iğne vermedide dr ilaç verdi onu kullandı bakalım inş işe yaramıştır :)

h.b cnmm tşk. ederim senn de hayırlısı olsun inş.. ayy amiiinn inş doğururuz :))) ne yapıyorlar his.kopi de cnm ağrı acı duymuosun sonrasında dimi :)) çok korkuyorumda :)) cnm iğne vermedide dr ilaç verdi onu kullandı bakalım inş işe yaramıştır :)

Canım ben söyleyim :))) Histereskopi de yumurta toplama gibi anestezi altında yapıyorlar zaten. Uyandığında herşey bitmiş oluyor.Ben kendime geldiğimde nasıl durum iyi mi dediğimi hatırlıyorum :))) Rabbim bu hayırlı günlerin yüzü suyu hürmetine isteyen herkese anneliği nasip eder inşallah. amiinnnnn.

ı canım benim olmazki oyle yap tahlilini yan inş hamilesindir içime oyle doğuyor, ki dikkat etmelisin kendine tup bebek nazlı oluyor 3 ay dikkat istiyor kendimden biliyorum yoksada normal hayatına don biran once canım benim
herkez bana nasihat ediyor bende sana edeyim bende 4. denememi yapcam çok zor bi durumdayız bazen dalıp gidiyorum bizim için tedavi iğne vız gelir tırıs gider o tahlil kağıdı ele alınca herşey bitiyor demi en acı çektiğimiz zaman o an oluyor ama sen hamilesin bence yoksa regl olurdun tedaviden sonra hemen oluyoruz kız
hep dualarımdasın kendini daha fazla uzme de yaptır tahlili al gel pozitifi

aynen tahlil kağıdı korkulu rüya. hala bıraktığınız yerdeyim, yaptıramıyorum :)))))

kızlar süpersiniz topik boş kalmamışş..güzel haberlere çok sevindimm..inş bizlerde sırayla pozitifi yazarız buraya.. mirage sen 2 sinde de test gününde regl olmuştun die hatırlıyorum e bu sefer test gününde regl olmadığına göre ihtimalin yüksek..inş ..doğru mantık yürütmüşümdür de hamilesindir... darısı bizlerin başınaa..

kızlar hepinizi tek tek yazmayayımm inş iyisinizdir ?

naber kız boyacı? sen de benim gibi kaçak olmuşsun, aynı zamanda döndük galiba. dur bakalım, benim için direk kutlamaya geçmeyelim, önce tahlil. 2 aydır adet düzenim çok bozuktu. ama doğru hatırlıyorsun ilk denemede test günümde regl olmuştum daha teste gitmeden. ikincisinde testten 3 gün sonra regl olmuştum.

mirage canım sabrına hayran kaldım ben sabretsemde bu kadar sabredemezdim heralde rabbim inş bu sefer hayırlısıyla güzel haberler almanı nasip eylesin

kız yarın bir test yapaydın idi burda bizde yiğenimizi kutlardık

:) sen bir de bana sor o sabrı. sabırdan değil o ödleklikten.

hepiniz saolun kızlar iyiyim şükür.. bu arada gezdim tozdum yeni tedaviye başladım ancak dondurulmuşlarımı kullanmayacağım dr.um öyle önerdi taze yapıcaz dondurmalarımı biraz daha bekleticez :) yeniden yapacağım için herşey sil baştan birde bu kez histereskopi yapılacak ...ilk kontrole gttim şükür temiz ..şimdi adetin 21.günü kontrole gidicem 6 ağustosta o günde bişi çıkmazsa ilaçlara başlanacak işte ..bakalım hayırlısıyla ramazan ayında başladık inş.. hepimiz için hayırlısı olsun.. 6 sı da son gün ogün oruç tutamayacağım içinde üzgünüm ama ne yapayım adetn 21.günü o güne geliyor gitmezsem 1 ay daha erteleneck :( kararsızım işte..

boyacim inşallah sıra bizlere gelmiştir artık da biz de önce göbişimize sonra kucağımıza alırız bebişlerimizi.

ay inş canım bebeklerimizi kucaklarımıza alırız bazen çok uzak geliyor bana hayali bile zor gibi bazende sanki kendiliğinden olacak gibi histereskopiden korkma anestezi altında yapıyorlar yarım saat 45 dakika suruyor heralde ağrı felanda hissetmiyorsun
canım benim eşim 3 ay ilaç kullandı ama hiç faydası olmadı şimdide iğne verdi inş faydasıı olur haftada 4 gun iğne yaptırıyor inş bu son tedavilerimiz olur ya duadan başka elden hiç bişey gelmiyor

yap artık şu tahlili kız nasıl dayanıyorsun anlamadım kendine eziyet ediyorsun bak
bugun senin için dua ettim inş bebeğin seninledirde bi huzur gelir şu topiğe

naber cnm? :)
sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?
biz kısmetse eylül gibi düşünüyoruz

merhaba canım sendemi eylulde başlıcan allah nasip ederse benimde eylule denk geliyor ama şimdiden içimde hüzün başladı sıkıntı sitres rabbim kucağımıza almayı nasip eder inş

merhaba canım sendemi eylulde başlıcan allah nasip ederse benimde eylule denk geliyor ama şimdiden içimde hüzün başladı sıkıntı sitres rabbim kucağımıza almayı nasip eder inş

inş. canım öyle planlıyoruz ama kısmet ne olur bilemeyiz.gün doğmadan neler doğar,
stress yapma herşey olacağına varır bol bol dua edelim inş. fıstık.:)

günaydın kızlar,

hamile kalırsak transferden sonra kaçıncı gün kese görmeye gidiliyor, bilenler bilgi verebilir mi?

günaydın kızlar,

hamile kalırsak transferden sonra kaçıncı gün kese görmeye gidiliyor, bilenler bilgi verebilir mi?

Canım benim 10 hazirandı 1 temmuzda keseyi görmeye gitmiştim. 10 temmuz da da kalp atışlarını duymuştum. inşallah rabbim herkese nasip eder bu güzelliği :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu gidişle bu bebek direk doğup askere gidicek yaşı icabı, sen hala acaba bu kez hamile miyim diyeceksin gibime geliyo :)
direnme mirage yap şu testi ;)

Uzuuuuun bir aradan sonra hepinize tekrardan merhabalar... :) ben yokken topici bırakmamışsınız sahip çıkmışsınız, çok sevindim. Ben kendime bebek konusundan bir süreliğine uzaklaşacağıma dair söz vermiştim, en azından elimden geldiği kadar. Bu yüzden buralarda yoktum. En son ne zaman ne yazdığımı bile hatırlamıyorum. Hiteroskopimin yapıldığını yazmıştım galiba. Sonrasında eşimle 1 hafta yurt dışına çıktık, herşeyden uzak olmak çok iyi geldi. Ama tabi dönünce kaldığın yerden devam ediyorsun. Babamın tedavisi şimdilik bitti. Pazartesi günü yeni film çekilecek ve ameliyata hazır olup olmadığı yeniden tetkik edilecek. Bu arada saçını falan kazıttı. Ben çok korkmuştum zaten iyice anormalleşen psikolojim iyice devrilecek diye ama Allah gücünü de veriyor çok tuhaf bir şekilde.

Tedavimle ilgili olarak ise, 17 haziranda başladım. Yarın test günüm olduğu için bugün peşin peşin ağlıyorum :)) Yarın testi yaptırmayacağıma karar verdim, çünkü beni çok strese sokuyor, resmen ömrüm kısalıyor o zarfı falan açma muhabbetiyle. Hamileysem nasıl olsa öğrenirim, gizli kalmaz. crionone jeli bırakmayacağım. umarım fazladan kullanmanın bir zararı olmaz.

Sizin haberlerinizi sayfaların arasında şöyle bir gezerek gördüm. Ayşegülüm başın sağ olsun. Antalyaya taşınmışsın, hayırlı olsun şans getirsin inşallah. Havinim, bebeğinle iyi olmanıza çok sevindim canım. Hak ettiğin bir mutluluğu yaşıyorsun. Afras kaybına çok üzüldüm canım. Allah sabır versin.

Kalan haberlerinizi de zaman içinde alırım, herhalde ki birçok hamile arkadaşımız doğum yapmıştır artık. merveyi merak ediyorum. Bebeği sağlıklı de mi?

Canım benim bende herkes gibi seni merak ediyordum.Baban içi ve senin içi rabbim en iyi olanı versin inşallh.Tekrar tedaviye başlaman çok güzel hayırlısı Allahtan inşallh.Topiğe artık dönmelisin.

Ayşegülcüğüm senin için de hayırlısı tebdli mekanda ferahlık vardır,umarım bu değişim senin için çok iyi olur bekliyoruz hayırlı haberlerini

Havinciğim sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallh.Güzel düşünen bir insansı Rabbim herişini kolaylaştırsın hç plan falan yapma Allah en güzel planı yaptı bana,sana da yapacaktır.

Afrascığım çok geçmiş olsun canım,en azından tutuan bir bebk olmuş benim o bile olamamıştı .Bebeklerim olunca şunu anladım ki rabbim en en iyi zamanda vermiş daha önce verseydi çook zorlanıcaktım,çok sıkıntılarım olacaktı ama şuan çok mutluyum geç oldu ama Rabbim en güzel zamanda nasip etti.Sizzin içinde öyle olsun inşallh

Mirage benim transferim oldu. Test gunum pazar. Sen hamilesin. Yaptir artik daaa:)

akasya canım transferin hayırlı olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inş rabbim bu sefer sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip eylesin şu mübarek günler hürmetine daha fazla arattırmasın inş

:) sen bir de bana sor o sabrı. sabırdan değil o ödleklikten.

canım bekleyebiliyonya bu sabır bence diğerinden değil bende çok sabırlıyımdır ama böyle konularda hiç bekleyemem ne olacaksa olsun sonuca bakayım derim canım inş bu sefer meleğin seninle sende hayırlısıyla test yapaydın iyiydi

günaydın kızlar,

canım sen bıraz daha beklersen hayırlısıyla cinsiyeti öğrenmeye gideceksin:))

ben testten 1hafta sonra gitmiştim keseyi görmeye

Havinciğim sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallh.Güzel düşünen bir insansı Rabbim herişini kolaylaştırsın hç plan falan yapma Allah en güzel planı yaptı bana,sana da yapacaktır.

kedi canım güzel dileklerin için sağol bende inş rabbimin izniyle gününde saatinde kucağıma alırım meleğimi

canım seni bebişler nasıl nasıl geçiyo günlerin

amin inş. cnm
rabbim tekrar hamile kalıp bu kez doğurmayı nasip eder inş.
hamilelerin duası da kabul olurmuş dualarını eksik etme inş.

canım benim inş bu sefer rabbim güldürür yüzünü hep duamdasınız her gece topiğime özel dua ediyorum rabbim duası kabul olunanlardan eyler bizi inş şu mübarek günler hürmetine

evet canım bizi bizden başka kimse anlayamaz belki acımı huznumu belli etsem beni anlamaya çalışırlar ama ben hiç belli etmem
inş havinim eşimin işi bi duzene girsin bide bebeğimiz olsun başka ne istiyeyim hakkımızda hayırlısı

canım sana bişey söyleyimmmi ben tüp bebek tedavisine başlıyacağım dediğimde arkadaşıma beni anlamak yerine ne demişti biliyonmu aygazmı olcak yoksa ipragazmı sen anlatsanda kendileri yaşamadığı için seni asla anlamıyorlar ben her türlü bu konularda tecribe kazandım kendin yaşıyon hep yeri geliyo eşin bile anlamakta zorlalıyo seni rabbim bu zor süreçte herkese sabır selamet versin hayırlısıyla tedaviler sonunda bebişlerimize kavuşuruz inş

canım rabbim hayırlı kapılarını açsın eşinin işi hayırlısıyla düzene girsin inş rabbim başlıyacağın tedavinide son tedavin eylesin bebeğin seni hiç bırakmasın inş

canım benim tedavim şimdiden hayırlı olsun rabbim bu sefer tamamına erdirsin inş rabbim fazla bunatmadan bebeğine kavuştursun seni canım

canım 2 defa histereskopi olmuş biri olarak söyleyeyim hiç korkma uyuyup uyanacaksın herşey bitmiş olcak

Back