Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kendini tutamamak böyle bişeymiş demekki daha okurken boncuk boncuk döküldü gözlerimden yaşlar ne güzel bir haber Allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tamamına erdirir inşallah bizler için de dua edin i bizde erelim bu mutluluğa.çok tebrik ederim şu anki mutluluğunuzu ssevincinizi tahmin bile edemem ben Rabbim yaşatsın bize o günleri inşallah.

yazacak bişeylerim yoktu uzun zamandır şu sıralar az da olsa yazacak bi kaç bişeyim var.vakıf ünv. hastanesinde celalettin peruyla tedaviye başladık biz geçen cuma tahlillerimizi göstericez bu cuma bi kaç test istedi sonra ilaç tedavisine başlıycaz inşallah sonu hayırlı olur biraz sabır lazım bu süreçte uzun bi yol var önümüzde belki 6 ay belki 2 sene belkide hiç ama bide bunu deneyelim dedik.öyle güzel karşıladıki hoca bizi mükemmel ilgilendi bu zamana kadar gittiğim bütün doktorlardan daha açıklayıcı ve umut vericiydi söyledikleri daha herşeyin bitmediğini gösterdi bize inşallah çaremiz dermanımız bu hocadır dua edin bize arkadaşlar.

canım bu sefer rabbimin izniyle hayırlısıyla 9 ay sonra meleğini inş kucağına alacaksın

canım daha dur bu günler iyi günlerin daha çok endişeleneceksin yavrun için her kontrol arası sana asır gibi gelecek her bekleyişin sonunda meleğinin büyüdüğünü görmek yüzünde güller açmasına sebep olacak rabbim her anının tadını mutlu sağlıklı yaşamanı sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin canım bu haftaların çok önemli hareketlerine çok dikkat et canım yavaş yavaş hareketler yap eğilip kalkma uzanma canım ilk haftalarda kendine ne kadar dikkat edersen bebeğin dahada sıkı tutunup yerleşir canım rabbim korusun meleğini sağlıkla al kucağına inş hep duamdasınız ve inş rabbim dualarımızı kabul eyler

burcu canım yeni çıktığın yolun sonunda rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin rabbim dermansız dert vermez inş bu doktordandır sizin dermanınızda canım hep olumlu düşün rabbim sonunda sevindirsin seni bükmesin boynunu inş

inş vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız cnm..teşk.ler verdiğin bilgiler için..

amin canım amin darısıda tez vakitte başınıza inş canım yardımcı olabildimse ne mutlu bana inş seninde rahme embriyolar daha sıkı tutunsun diye çizikler atar doktorunda tutunma şansı yükselir embriyonun çünkü benim meleğim doktorumun çizik attığı bebişin tutunması için yer yaptığı yere tutunmuştu

miragem tebrik ediyorum seni Rabbim ssağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah....

kızlar siz napıyorsunuz havinim iyisin inşallah bebiş nasıl bebiş:) kuzumun doğduğunda mutlaka resmini koyda görelim prensesi..
öpüyorum hepinizi ben sahurluk hazırlamaya gidiyorum şimdiden Hayırlı sahurlar olsun inşallah...

canım bebiş ellerinden öper iyidir tepişip duruyo işte inş rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eylesinde resimde koyarım canım

sanada hayırlı sahurlar

canım evet yaşım size bakışın kuçuk ama bu dert insanın içine bi girdimi yaş felan farketmiyor 2 senedir uğraşıyoruz ama yok ortada bişey dokulen paralar sadece çok dua edin bana herkez birbirini unutmasın şu mubarek gunlerde
evet mirageye hepimiz çok sevindik tutamadım kendimi çok garip ben hamile insanlardan nefret edertim ama burdaki kızlar hamile kaılnca çok mutlu oluyorum
eşimin yaşı 27 canım

evet canım haklısın ama yinede bana göre şanslısın yaşım 32 ve dolmak üzere...çocuk sahibi olmam için önümde topu topu 7 yılım ya var ya da yok...tatlım bu yüzden dedim....inşallah yanlış anlamadın...
Ahhh ahhh döktüğümüz paraların zaten haddi hesabı yok ...ben birde hiç devletin hastanesine gitmedim çünkü rapor çıkması için önce 3 aşılama diyolar.ben zaten 1 aşılamayı özelde yaptırdım ondan sonra bünyem alt üst oldu ...rahimimde miyomlar türeyiverdi. 2 kere özel yerlerde ameliyat oldum...1. kez ameliyat olduğum doktor miyomları temizleyememiş ondan 2. yide oldum.Allah ım o günlerimi unutamıyorum psikolojim bozulmuştu habire hergün heran ara kanamalarım kesilmek bilmiyordu...millet çocuk sahibi anne olurken ben rahimimi düzeltmeye çalışyordum...rahimim çok şükür düzeldi dedik tüp yaptırdık ama sonuç negatif---- Allah ım bu güzel ramazan ayının hikmetine her kim istiyor ve arıyorsa kucağını boş bırakmasın.
feriha bak olucak seninde bu kez mirage gibi içime doğuyo...göbeğin şişsin inşallahhhhh....

canım hiç belirtin olmadı mı?belirtilerini yazar mısın tatlım merak ettim....Allah ım korusunnnn seni ve bebişini...

çok çok teşekkür ederim ferihacım. inan çok gönülden istiyorum bir an önce senin de bunu yaşamanı. artık sinirlerin bozuluyor yaş meselesini duymaktan biliyorum ama bak nereyi açıp okusan kadının yaşı yazıyor önce. bu avantaj bunu unutma ve dik dur, olacağına inan. öyle ki yaşı büyükler bile artık çatır çatır doğuruyor. baştan beri söylüyorum yine söyleyeceğim. senin çocuğun olacak, çok inanıyorum. sadece zamanı var demek. benim en yakın arkadaşım da tüp bebek tedavisini ramazan ayında yapmıştı, ikizleri var. :)

çok teşekkür ederim canım benim, darısı tez zamanda sizlerin de başına inşallah. ben bir kayıp yaşamış olduğum için benimki karamsarlık değil tedbirlilik aslında. sahip olup kaybedince çatıdan düşmüş gibi oluyorsun çünkü. İnşallah herşey yolunda gidecek bu sefer.

ayşegülüm darısı hemen senin başına olsun inşallahhh. yalnız ben bir noktada şunu belirtmeliyim. madem istanbula geliyorsun tedavi için, kesinlikle Bülent urmana gel. Amerikan hastanesinin baş hekimi...

burcucum darısı sizin başınıza tez zamanda. yeni bir umut ışığı yanmış size de, umarım herşey yolunda gider de siz de muradınıza erersiniz. Allah istedikten sonra imkansız diye bir şey yok biliyorsun.

demetim teşekkür ederim, darısı sana canım...

bilmek isteyenler için bu defa farklı ne yaptığımı ve belirtilerimi de anlatayım o zaman...

* geçen seferden farklı olarak 3.gün embriyosu kondu, öncekiler 5.gün embriyosuydu, yani 5.gün embriyosu daha iyi tutunur tezi nerden çıkmış onu hiç anlayamadım.
* öncesinde histeroskopi yapıldı.
* tam 7 gün yattım, ötekilerde 2 gün yatıp kalmıştım. yemeğimi bile yatay halde yedim, sadece tuvalete kalktım.
* ananas yedim, ama öncekilerde de yemiştim, bir işe yaradığını düşünmüyorum.
* cep telefonumu kapattım 20 gün boyunca, internete de gitmedim, bilgisayar başına oturmadım 1 hafta.
* 41 tane hamile benim için ayet el kürsü okudu. bir de Meryem suresi okundu.

belirtiye gelirsek transferden sonraki ilk 7 gün hep kasık ağrısı ve göğüs ağrısı vardı. bacak ağrısı falan gibi şeyleri jel yapıyor, karıştırmamak lazım. ben regl olacağım zaman mutlaka kasık ağrım oluyor regle yakın, ama hamileysem kasık ağrım olmuyor. benim önceki hamileliğimde de böyle olmuştu. ama bu kıstas değil çünkü bazısının kasığı da ağrıyormuş. yani belirtiyle tahmin yürütmek olanaksız diyebilirim. zaten her belirtiyi jel de yapıyor.

hayirli olsun meleklerin slkl slki tutunurlar insallah allahin izniyle annelerine.

Afras canım çok sağolasın.

Mirage en başından beri hamilesin dedim. Ahan da doğru bilmişim Vallaha da o kadar çok sevindim ki... pazar ben de güzel haber alırsam artık kese kalp takılırız burda

bebişin 9 ay sennle olsun inşallah emi :)) yapışsın sana kene gibi

havinim nasıl kızın.. isim düşündünüz mü ? birde bu hiskopi de tam olarak ne işlem yapılıyor ?

Sağolasın canım.. Allah razı olsun hepinizden

Canım allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Çok sevindim insan bu kadar beklermi yaaa :))) Kendine eziyet ettin neyse ki sonuç olumlu. Rabbim ol deyince oluyor. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli,hayırlı bir evladın olur inşallah. Dualar hepimiz için inşallah bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin allah. Korkunu anlıyorum ben de önceden olsun diye dua ediyordum şimdi de sağlıklı geçsin hamileliğim sağ salim kucağıma alayım diye dua ediyorum. Ürkekliğimiz normal yani. ÇOooooook sevindim emin ol

çok teşekkür ederim şafacım. pişman değilim yine olsa yine beklerim :))) ama görmeliydin idrar testimin sonucunu gördüğümdeki halimi. duygu boşalması :)

mirage canım dünden beri okadar mutlu oldumki uyudum hep rüyalarıma girdin kan sonucun dahi rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin rabbim sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip meleğini kucağına almanı nasip eylesin inş

bu arada hamilelik takviminde hayırlı olsun bizde senin bebişi ordan takip edelim

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum rabbim her daim gönlünüzden geçen duaları kabul buyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…