cnım benim bence bi idrar testi bari yap varsada yoksada artık elimizden bişey gelmiyor bunları yaşamış biri olarak diyorum boyle daha zor değilmi tatlım ne sevindin ne üzüldun ne olduğunu bilmiyorsun
biz ne zaman düzelcez topluma çıkabilcez rahatca arkadaşlarımız la oturcaz allahım çıkış kapısı göster yarabbim biz kaçtıkca onlar üstümüze geliyor biz bebek görmek istemedikçe onlar habersiz hamile kaldık diye zırlıyorlar bazen o insanları boğasım geliyor yanımda bebek sevdikçe
tatlım benim içimden hep senin hamile olduğun geçiyor inş öyledir sende seneye sıpanı alır gidersin o iftara inşşşşşşşlaaaaaahhhhhh
her şekilde zor ferihacım. biz ancak sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla doğurunca normale dönebileceğiz feriha. bazısı olgun karşılayabiliyor durumu ama sen ve ben onlardan değiliz belli ki.
Canım alemsin valla.Korkunun ecele faydası yok bu kadar eziyet çekmektense bence bir test yapsan daha iyi olmaz mı. Zaten yaşayacağın stres sonuç ne olursa olsun senin vücudunu etkiliyor zaten. Hamileysen bebeğine zarar, değilsen adetini geciktirir. Bence kendinle bu kadar inatlaşma ve eziyet etme.Bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul eder inş. Lütfen artık bir test yap.
:))) daha iyi olur tabi yapabilsem :)) çok haklısın, beyin gücümle de reglimi geciktiriyor olabilirim. ama şimdi araya hafta sonu girdi, idrar testi yaptırdığımda sonuç ne çıkarsa çıksın arkasından kan testi de yaptırmam gerekecek. onun için pazartesiyi bekleyeyim de kan testini yaptırana kadar dokuz doğurmayayım.