naber cnm? :)
sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?
biz kısmetse eylül gibi düşünüyoruz
İyiyiz canım çok şükür. inşallah herkes sırayla yazar hamileliğini. Allah yardımcımız olsun.
boyacı canım nasılsın ve tedaviye başlamayı düşünüyonmu yakında canım özletme kendini arada selam yaz
canım hoş geldin özlettin valla kendini bu arada tedavin hayırlı olsun inş peş peşe doğururuz bebeklerimiz bende bayram sonu başlıcam tedaviye oruçta zor olcak gibi geldi bana ben de oldum histereskopi inş seninde hiç bir sorun çıkmaz bu arada eşin iğneye başlıcaktı demi yanlış hatırlamıyorsam
h.b cnmm tşk. ederim senn de hayırlısı olsun inş.. ayy amiiinn inş doğururuz :))) ne yapıyorlar his.kopi de cnm ağrı acı duymuosun sonrasında dimi :)) çok korkuyorumda :)) cnm iğne vermedide dr ilaç verdi onu kullandı bakalım inş işe yaramıştır :)
ı canım benim olmazki oyle yap tahlilini yan inş hamilesindir içime oyle doğuyor, ki dikkat etmelisin kendine tup bebek nazlı oluyor 3 ay dikkat istiyor kendimden biliyorum yoksada normal hayatına don biran once canım benim
herkez bana nasihat ediyor bende sana edeyim bende 4. denememi yapcam çok zor bi durumdayız bazen dalıp gidiyorum bizim için tedavi iğne vız gelir tırıs gider o tahlil kağıdı ele alınca herşey bitiyor demi en acı çektiğimiz zaman o an oluyor ama sen hamilesin bence yoksa regl olurdun tedaviden sonra hemen oluyoruz kız
hep dualarımdasın kendini daha fazla uzme de yaptır tahlili al gel pozitifi
kızlar süpersiniz topik boş kalmamışş..güzel haberlere çok sevindimm..inş bizlerde sırayla pozitifi yazarız buraya.. mirage sen 2 sinde de test gününde regl olmuştun die hatırlıyorum e bu sefer test gününde regl olmadığına göre ihtimalin yüksek..inş ..doğru mantık yürütmüşümdür de hamilesindir... darısı bizlerin başınaa..
kızlar hepinizi tek tek yazmayayımm inş iyisinizdir ?
mirage canım sabrına hayran kaldım ben sabretsemde bu kadar sabredemezdim heralde rabbim inş bu sefer hayırlısıyla güzel haberler almanı nasip eylesin
kız yarın bir test yapaydın idi burda bizde yiğenimizi kutlardık
hepiniz saolun kızlar iyiyim şükür.. bu arada gezdim tozdum yeni tedaviye başladım ancak dondurulmuşlarımı kullanmayacağım dr.um öyle önerdi taze yapıcaz dondurmalarımı biraz daha bekleticez :) yeniden yapacağım için herşey sil baştan birde bu kez histereskopi yapılacak ...ilk kontrole gttim şükür temiz ..şimdi adetin 21.günü kontrole gidicem 6 ağustosta o günde bişi çıkmazsa ilaçlara başlanacak işte ..bakalım hayırlısıyla ramazan ayında başladık inş.. hepimiz için hayırlısı olsun.. 6 sı da son gün ogün oruç tutamayacağım içinde üzgünüm ama ne yapayım adetn 21.günü o güne geliyor gitmezsem 1 ay daha erteleneckkararsızım işte..
h.b cnmm tşk. ederim senn de hayırlısı olsun inş.. ayy amiiinn inş doğururuz :))) ne yapıyorlar his.kopi de cnm ağrı acı duymuosun sonrasında dimi :)) çok korkuyorumda :)) cnm iğne vermedide dr ilaç verdi onu kullandı bakalım inş işe yaramıştır :)
naber cnm? :)
sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?
biz kısmetse eylül gibi düşünüyoruz
merhaba canım sendemi eylulde başlıcan allah nasip ederse benimde eylule denk geliyor ama şimdiden içimde hüzün başladı sıkıntı sitres rabbim kucağımıza almayı nasip eder inş
günaydın kızlar,
hamile kalırsak transferden sonra kaçıncı gün kese görmeye gidiliyor, bilenler bilgi verebilir mi?
Mirage benim transferim oldu. Test gunum pazar. Sen hamilesin. Yaptir artik daaa:)
Uzuuuuun bir aradan sonra hepinize tekrardan merhabalar... :) ben yokken topici bırakmamışsınız sahip çıkmışsınız, çok sevindim. Ben kendime bebek konusundan bir süreliğine uzaklaşacağıma dair söz vermiştim, en azından elimden geldiği kadar. Bu yüzden buralarda yoktum. En son ne zaman ne yazdığımı bile hatırlamıyorum. Hiteroskopimin yapıldığını yazmıştım galiba. Sonrasında eşimle 1 hafta yurt dışına çıktık, herşeyden uzak olmak çok iyi geldi. Ama tabi dönünce kaldığın yerden devam ediyorsun. Babamın tedavisi şimdilik bitti. Pazartesi günü yeni film çekilecek ve ameliyata hazır olup olmadığı yeniden tetkik edilecek. Bu arada saçını falan kazıttı. Ben çok korkmuştum zaten iyice anormalleşen psikolojim iyice devrilecek diye ama Allah gücünü de veriyor çok tuhaf bir şekilde.
Tedavimle ilgili olarak ise, 17 haziranda başladım. Yarın test günüm olduğu için bugün peşin peşin ağlıyorum :)) Yarın testi yaptırmayacağıma karar verdim, çünkü beni çok strese sokuyor, resmen ömrüm kısalıyor o zarfı falan açma muhabbetiyle. Hamileysem nasıl olsa öğrenirim, gizli kalmaz. crionone jeli bırakmayacağım. umarım fazladan kullanmanın bir zararı olmaz.
Sizin haberlerinizi sayfaların arasında şöyle bir gezerek gördüm. Ayşegülüm başın sağ olsun. Antalyaya taşınmışsın, hayırlı olsun şans getirsin inşallah. Havinim, bebeğinle iyi olmanıza çok sevindim canım. Hak ettiğin bir mutluluğu yaşıyorsun. Afras kaybına çok üzüldüm canım. Allah sabır versin.
Kalan haberlerinizi de zaman içinde alırım, herhalde ki birçok hamile arkadaşımız doğum yapmıştır artık. merveyi merak ediyorum. Bebeği sağlıklı de mi?
Mirage benim transferim oldu. Test gunum pazar. Sen hamilesin. Yaptir artik daaa:)
:) sen bir de bana sor o sabrı. sabırdan değil o ödleklikten.
günaydın kızlar,
hamile kalırsak transferden sonra kaçıncı gün kese görmeye gidiliyor, bilenler bilgi verebilir mi?
Havinciğim sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallh.Güzel düşünen bir insansı Rabbim herişini kolaylaştırsın hç plan falan yapma Allah en güzel planı yaptı bana,sana da yapacaktır.
amin inş. cnm
rabbim tekrar hamile kalıp bu kez doğurmayı nasip eder inş.
hamilelerin duası da kabul olurmuş dualarını eksik etme inş.
evet canım bizi bizden başka kimse anlayamaz belki acımı huznumu belli etsem beni anlamaya çalışırlar ama ben hiç belli etmem
inş havinim eşimin işi bi duzene girsin bide bebeğimiz olsun başka ne istiyeyim hakkımızda hayırlısı
hepiniz saolun kızlar iyiyim şükür.. bu arada gezdim tozdum yeni tedaviye başladım ancak dondurulmuşlarımı kullanmayacağım dr.um öyle önerdi taze yapıcaz dondurmalarımı biraz daha bekleticez :) yeniden yapacağım için herşey sil baştan birde bu kez histereskopi yapılacak ...ilk kontrole gttim şükür temiz ..şimdi adetin 21.günü kontrole gidicem 6 ağustosta o günde bişi çıkmazsa ilaçlara başlanacak işte ..bakalım hayırlısıyla ramazan ayında başladık inş.. hepimiz için hayırlısı olsun.. 6 sı da son gün ogün oruç tutamayacağım içinde üzgünüm ama ne yapayım adetn 21.günü o güne geliyor gitmezsem 1 ay daha erteleneckkararsızım işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?