Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim rabbim hayırlısıyla zamanında kucağına almanı nasip eylesin meleğini kızlar erken gelir derler senin kız gerçekten nazlı bakalım günü geldiğinde benimki ne yapacak rabbim yinede gününde kucağımıza almayı nasip eylesin evlatlarımızı sağlıkla canım bir daha yazdığında artık kızın yanında olur belki belli olmaz
Hoşgeldin cnm dönmene sevindim:)) Tedavin hayırlı olsun inşallah senin canım. Benim dışımda doğurmayan kalmadı topikte türk geçen hafta doğum yaptı. Ben beklemedeyim tık yok:)))
safk cok güzel yazmisin bu sözlerden baya ders cikarilir Allah razi olsun....
estağfirullah canım ne haddime ders vermek. Bu süreçte hepimiz çok üzülüyoruz yıpranıyoruz. Kendi üzüntümüz yetmiyormuş gibi bi de insanların iğneleyici laflarıyla muhatap oluyoruz. Üzülme demek saçma , üzülmek de işe yaramıyor. Sadece duygularımı yazdım. Zaten burdaki herkesin ortak noktası hep aynı olduğu için birbirimiz anlıyoruz.
ah canım yaa, ne biliim ben nasıl gidiyor :) herhangi bir test yapmadan hamile olup olmadığımı öğrenmemin bir yolu yok mu? inat ettim yapmıycam test. öyle bekliyorum. babam hastaneye yattı, gelcen mi diyor? yok diyorum bilmiyorum hamile olup olmadığımı şimdi hastaneye giremem diyorum. yani gerçekten bir cinnet bu galiba. neyi düşüneceğimi şaşırdım. gülüyorum ağlanacak halime. bugün reglden sonraki 31. gün. gecikip gecikmediğimi de anlamıyorum, çünkü seyahat sonrası regl düzenim çok bozulmuştu. bir kez 37 gün oldu, bir kez 34 gün. Allaha emanet bekliyorum olmamayı.
Canım sana şimdiden hayırlı doğumlar dilerim. Çok az kalmış yavruna kavuşmaya. Allah bana da nasip etse şu günleri. Doğuma giderken aklına gelirse benim için de dua et olur mu?
Mirage merhaba, ne haber? senden gelecek güzel haberleri bekliyorum. hala adetolmadıysan artık yaptı test.. hepimize umut ol. bu kadar zaman olmadıysa hamilesindir. progesteronu bıraktın mı devam mı?bırakıysan şimdiye olurdun çoktan.bugün 34. günün sanırım hadi bizi de sevindir sen de sevin artık. sevgiler...
İnşallah cnm. seninde güzel haberlerini duyucaz:) sürekli dualarımdasınız.
afras canım nasılsın ??
cok sükür safak iyim cok sükür toparlandim ben bu Kadar asamalardan sonra zor toparlanirim sanmistim kendimi cok mutlu ve huzurlu hissediyorum bana rabbim allahin izniyle safak rabbim saglikli sihatli melegini kucagina almayi nasip etsin bizlere dua atmeyi unutma rabbim insallah vakti ve Zamani geldiginde bizlerede nasip eder insalalhh aminnnn
canım sen nasılsın hayırlısıyla tedavine başlada o zaman bol bol paylaşımda bulunursun canım selam ver yeter canım özletme kendini
slm kızlar bende eylülde negatif alanlardanım.feriha42 konya da mısın?ben ilk tüp bebek denememi ankarada yaptırmıştım.şimdi aşimin işi nedeniyle konya ya taşındık.sende eger konyadaysan sana birşeyler soracaktım canım???
havinim perde olup olmadığını bilmiyorum yaptırmadığımız tek test o kaldı onu yaptırsam mı diyorum.haklısın hiç bir doktor perde var mı yok mu bakalım demedi.hayırlısı ramazandan sonra yaptırırım artık.aklımda soru işareti kalmaz.
bir gün daha bitmek üzere. idrar testine bile cesaretim yok hala. bugün arkadaşlarımız birlikte iftara gidiyorlar. aralarından biri yine doğurmak üzere olduğu için ben yine gidemiyorum.
inşallah canım sağolasın. Mutlu ol zaten en azından umudun var. Eşinle de aranda sorun yoksa gerisini salla zaten. Benim bir tandığım ablanın trafik kazasında rahmini almışlar düşün. Ve söyleyememişler kadına 4-5 yıl sonra öğrenmiş. en azından çabalıyrosun, varsa paran harcıyorsun ve bekliyorsun. Böyleleri de var canım benim. Rabbimin bir bildiği var. Sabredicez ne yapalım işte hayat böyle.
bir gün daha bitmek üzere. idrar testine bile cesaretim yok hala. bugün arkadaşlarımız birlikte iftara gidiyorlar. aralarından biri yine doğurmak üzere olduğu için ben yine gidemiyorum.