cnım benim bence bi idrar testi bari yap varsada yoksada artık elimizden bişey gelmiyor bunları yaşamış biri olarak diyorum boyle daha zor değilmi tatlım ne sevindin ne üzüldun ne olduğunu bilmiyorsun
biz ne zaman düzelcez topluma çıkabilcez rahatca arkadaşlarımız la oturcaz allahım çıkış kapısı göster yarabbim biz kaçtıkca onlar üstümüze geliyor biz bebek görmek istemedikçe onlar habersiz hamile kaldık diye zırlıyorlar bazen o insanları boğasım geliyor yanımda bebek sevdikçe
tatlım benim içimden hep senin hamile olduğun geçiyor inş öyledir sende seneye sıpanı alır gidersin o iftara inşşşşşşşlaaaaaahhhhhh
Canım alemsin valla.Korkunun ecele faydası yok bu kadar eziyet çekmektense bence bir test yapsan daha iyi olmaz mı. Zaten yaşayacağın stres sonuç ne olursa olsun senin vücudunu etkiliyor zaten. Hamileysen bebeğine zarar, değilsen adetini geciktirir. Bence kendinle bu kadar inatlaşma ve eziyet etme.Bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul eder inş. Lütfen artık bir test yap.
mirage79 canım kusura bakma tekrar yeniden aranıza yeni katılıyorum bu yüzden takip edemedim 2. tüp denemeni mi yaptırdın yoksa kendiliğinden mi gebelik oluşma ihtimali mi var merak ettimde? bu arada toplumda dışlanmışlıktan bahsetmişsiniz yukarıda. şöyle bir söz var arkadaşlar çok severim ve herzaman aklımdadır.''YAŞADIKLARIM BENİM SINAVIMDI,BANA NASIL du DAVRANDIĞIN İSE SENİN SINAVINDI''çok güzel bir söz çocuğumuz olmuyor diye saçmasapan konuşanda var, içinden gülende, olgunlukla karşılayanda ama ben inanıyorum birgün yüce rabbim elbet kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla verecek.ne hikayeler var kuzenim erkek azospermi... 15 . yılı evliliklerinin eşi tüpbebek sonucu hamileliğinin 4. ayında şimdi. rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh...
mirage79 canım kusura bakma tekrar yeniden aranıza yeni katılıyorum bu yüzden takip edemedim 2. tüp denemeni mi yaptırdın yoksa kendiliğinden mi gebelik oluşma ihtimali mi var merak ettimde? bu arada toplumda dışlanmışlıktan bahsetmişsiniz yukarıda. şöyle bir söz var arkadaşlar çok severim ve herzaman aklımdadır.''YAŞADIKLARIM BENİM SINAVIMDI,BANA NASIL DAVRANDIĞIN İSE SENİN SINAVINDI''çok güzel bir söz çocuğumuz olmuyor diye saçmasapan konuşanda var, içinden gülende, olgunlukla karşılayanda ama ben inanıyorum birgün yüce rabbim elbet kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla verecek.ne hikayeler var kuzenim erkek azospermi... 15 . yılı evliliklerinin eşi tüpbebek sonucu hamileliğinin 4. ayında şimdi. rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh...
canım nasılsın varmı bi gelişme yapmadın mı daha tahlil
ezan saati dua ettim şekerim
gerçek adını bilmediğimden inş. mirage hamiledir diye biraz komik oldu ama olsun :)
mirage dan kastım kim Allah biliyor
aynıyım ferihacım. nasıl dayanıyorum testi yapmadan ben de bilmiyorum. bazen niyetleniyorum bir idrar testi alayım diye ama yok asla cesaretim yok. ne olacak böyle bilmiyorum.
kızlar süpersiniz topik boş kalmamışş..güzel haberlere çok sevindimm..inş bizlerde sırayla pozitifi yazarız buraya.. mirage sen 2 sinde de test gününde regl olmuştun die hatırlıyorum e bu sefer test gününde regl olmadığına göre ihtimalin yüksek..inş ..doğru mantık yürütmüşümdür de hamilesindir... darısı bizlerin başınaa..
kızlar hepinizi tek tek yazmayayımm inş iyisinizdir ?
kızlar süpersiniz topik boş kalmamışş..güzel haberlere çok sevindimm..inş bizlerde sırayla pozitifi yazarız buraya.. mirage sen 2 sinde de test gününde regl olmuştun die hatırlıyorum e bu sefer test gününde regl olmadığına göre ihtimalin yüksek..inş ..doğru mantık yürütmüşümdür de hamilesindir... darısı bizlerin başınaa..
mirage79 canım kusura bakma tekrar yeniden aranıza yeni katılıyorum bu yüzden takip edemedim 2. tüp denemeni mi yaptırdın yoksa kendiliğinden mi gebelik oluşma ihtimali mi var merak ettimde? bu arada toplumda dışlanmışlıktan bahsetmişsiniz yukarıda. şöyle bir söz var arkadaşlar çok severim ve herzaman aklımdadır.''YAŞADIKLARIM BENİM SINAVIMDI,BANA NASIL DAVRANDIĞIN İSE SENİN SINAVINDI''çok güzel bir söz çocuğumuz olmuyor diye saçmasapan konuşanda var, içinden gülende, olgunlukla karşılayanda ama ben inanıyorum birgün yüce rabbim elbet kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla verecek.ne hikayeler var kuzenim erkek azospermi... 15 . yılı evliliklerinin eşi tüpbebek sonucu hamileliğinin 4. ayında şimdi. rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh...
aynıyım ferihacım. nasıl dayanıyorum testi yapmadan ben de bilmiyorum. bazen niyetleniyorum bir idrar testi alayım diye ama yok asla cesaretim yok. ne olacak böyle bilmiyorum.
naber cnm? :)
sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?
biz kısmetse eylül gibi düşünüyoruz
iyi olmaya çalışıyorum canım burda sizi uzmek istemiyorum çunku hepiniz benim için çok kıymetlisiniz sizi görmuyorum tanımıyorum ama burdaki arkadaşlarımdan dahada çok seviyorum
benim tedavi işi ne olcak bilmiyorum eşim iş yerindeki patronlar kavga etmişler işleri ayrılacakmiş eşimde işten çıkmak zorunda anlıcan zor zamanlardan geçiyoruz ortada kaldık gibi bişey oldu tamda tedaviye başlıcaktık hakkımızda hayırlısı artık ne diceğimi bilmiyorum ama siz iyi olun bebişlerle o bile mutlu ediyor beni
canım eylülde başlamayı düşündüğün tedavin inş son tedavin olur bu sefer meleklerin sana inş sıkı sıkı tutunur
feriha canım böyle düşünme burda hepimizin üzüntüsü mutluğuğu ortak sen derdini kimseyle paylaşamıyon burda yazıyon bizde dilimiz döndüğünce elimiz yazdığınca derdine derman olmaya çalışıyoz kader arkadaşlarımızın canım sen yazki için ferahlasın seni kimse biz gibi anlamaz çünkü inş eşininde iş işi hayırlısıyla bozulmaz devam eder canım rabbim bunaltmasın seni ide hamile
canım bizim şer gördüklerimizde hayır hayır gördüklerimizde şer olabiliyo belki eşinin işinin böyle olmasında da bir hayır vardır tedavin geç olsun ama sonu rabbiminde izniyle bebişli olsun ben biliyon dondurulmuş tedavime başlamam yılan hikayesine dönmüştü tedavi iptal oldu tedavi uzadı bu süreçte en önemli kural bol dua ve sabretmek konuşanlarada kulağını tıkamak rabbim bu topikteki tüm kader arkadaşlarımı tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin hep duam bu inş rabbim dualarımızı kabul eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?