- 13 Kasım 2011
- 519
- 38
-
- Konu Sahibi fatmanur66
umarim hersey istedigin gibi olur...buranin hem cografik hemde beseri olarak soguklugu insani itiyor degilmi( benim yavrularim var.birde ailem..ailemi dagitamiyorum türkiyede yasayacagim diye.esim kesinlikle istemiyor zaten orada yasamayyi..tabi ona hava hoss.tom ailesi burada.üstelikte ayni sehirde...cani sikilinca cikip geziyor tozuyor...yapayalniz kalan benim...bu evlilikte hep birseylerle savasmak zorunda kalanda benim.artik dogrularim ve yanlislarim sekil degistiriyor..neyi dogru neyin yanlis oldugunu bilemiyorum...bekle yasa ve gör felsefesi...giden ömürden nasilsa ...
selam aysebeyazid,
bende kölndenim.Benim esimde trde doktora yapiyordu.Kölnde nerde kaliyorsun ?
canim biraz daha acar misin mümkünse ne tür bi proje bu?sevgili arkadaşlar Almanya da okul öncesi dil etkinliklerine yönelik bir projemiz var almanyadaki dernek yada üniversitelerden biriyle ortak çalışabiliriz ilgilenenler mümkünse bana ulaşsın .yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
sevgili arkadaşlar Almanya da okul öncesi dil etkinliklerine yönelik bir projemiz var almanyadaki dernek yada üniversitelerden biriyle ortak çalışabiliriz ilgilenenler mümkünse bana ulaşsın .yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
selam arkadaslar bende kölnde oturuyorum holweidede
selam arkadaslar bende kölnde oturuyorum holweidede
Holweide da oturanlar varmii ??