- Konu Sahibi fatmanur66
Merhaba arkadaslar bende Lippstadt tan yaziyorum 9:Herkeze selamlar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar,
Koln'de guzel ka$ alan bildiginiz birileri var mi?
Herkese merhaba, :119:
Ben Venüs. Türkiye'de üniversite okuyorum. Almanya'ya master yapmak için gelmeyi düşünüyorum. :124: Fakat Almanya'da okuyacağım bölgenin bina çöplüğü olmasını istemiyorum. Hem yeşillik içinde, hem modern hayatın devam ettiği, kültürel - sosyal etkinlikler için de uygun olacak, okurken çalışabileceğim bir yer arıyorum. :116: Nordrhein-Westfalen eyaleti nasıl bir yer? Bu bölgede bana tavsiye edebileceğiniz bir şehir var mı? :44:
Kizlar turkiyeye geleniniz yada gonderme imkani olan varmi yahu bir cewap verin lutfen
slm ben kölde yasamiyorum ama 1 saat uzakliktaki gelsenkirchendanim
Merhaba ben de Köln e yeni tasindim. Siz neresindesiniz? 32 yasindayim bebegim var 3 aylik. Hala Köln de misiniz?merhabalar ben kölnde oturuyorum 31 yasindayim ve 10 yildir yurt disindayim.kölnde oturan arkadaslar varmi
ben de kölndeyim. siz hala orad mısınızoh oh siz tanismissiniz bile ..
Bende kölndenim Neussada yakinim üstelik
merhaba hala köln de misinizselam fatmanur ben kölnde yasiyorum ve ilk defa kadinlar klübünde yaziyorum.18 senedir burdayim 4 cocuk annesiyim 1 oglum 3 kizim var elerinizden öperler.
hala orada mısınızBende köln de yasiyorum.
hala orada mısınızselam fatmanur ben kölündenim msn adresini özel mesajla yazarsan sevinirim. arzu edenler bana özel mesaj yazip msn adresi vere bilirler.
ben özel mesaj yazicaktim beceremedim kizlarsenağlama
hala orada mısınızMerhaba gurbetci arkadaslar.Bende maalesef gurbetciyim.Köln'deki arkadaslar bende Köln'deyim.Burada belki bir Köln bulusmasi yapabiliriz belki bir gün.Ne dersiniz?
hala orada mısınız?a.s.herkese merhaba hanimlar.
kizlar ben köln'den cagla umarim birbirimize yararli bilgiler vererek faydali oluruz.
hepinize iyi paylasimlar.:1hug::1hug:
hala kölnde misiniz?merhaba arkadaşlar aranıza kölnden katılıyorum . iki kızım var eşimden boşandım ve bir şekilde hayatıma devam etmeye çalışıyorum çocuklarımla ek iş olarak ağdacılık yapıyorum kölnden arkadaslara duyurulur kuafördekinin aksine cok daha uygun fiyata yapıyorum ilgilenen arkadaslar özel mesajla ulaşabilir .