- 8 Mart 2019
- 6.780
- 31.709
- 39
-
- Konu Sahibi ELFCNR5306
Aynı is yerinde çalışıyorlarmış , ikisinde ultra romantik olduğu için şimdilik sevismemisler. Amaçları kanlicada yoğurt yiyip birbirlerinin gözlerine uzun uzun bakmak.Hiç yüz yüze görüşmemiş mi anlamadım? Netten mi bulmuşlar birbirlerini?
Aynı işyerinde mesai arkadaşı access, her an yüz yüzeler ama gözlerden uzak başbaşa görüşmüyorlarmış.Hiç yüz yüze görüşmemiş mi anlamadım? Netten mi bulmuşlar birbirlerini?
Ben çocuk ve eş olayını anlatmadan ,konu içeriğindeki iki cümle için akilvari bir şekilde olabilir ama karşı taraf hissetmeden ayrıl falan dedim ,sonra baktım hanımefendi 2 çocuklu eşi de ideal eş kıvamında bi geldiler soldan soldan...Aynı is yerinde çalışıyorlarmış , ikisinde ultra romantik olduğu için şimdilik sevismemisler. Amaçları kanlicada yoğurt yiyip birbirlerinin gözlerine uzun uzun bakmak.
Onun bile tadı eskisi gibi değil, neredeee bıçakla kesilen kanlıca yoğurdu neredeee şimdiki kanlıca yoğurdu, insan da yoğurt gibi oldu maya bozuldu tövbe estağfurullahAmaçları kanlicada yoğurt yiyip birbirlerinin gözlerine uzun uzun bakmak.
Zaten kocası küfürbaz, ahlaksız, zampara vs vs bişey olsa konu sahibi ayaklarına paspas olurdu.Ben çocuk ve eş olayını anlatmadan ,konu içeriğindeki iki cümle için akilvari bir şekilde olabilir ama karşı taraf hissetmeden ayrıl falan dedim ,sonra baktım hanımefendi 2 çocuklu eşi de ideal eş kıvamında bi geldiler soldan soldan...
Vücut bulsun evetAynı işyerinde mesai arkadaşı access, her an yüz yüzeler ama gözlerden uzak başbaşa görüşmüyorlarmış.
Flörtleşme vücut bulsun adı konsun istiyor adam.
Aynı yerde çalışıyoruz sürekli muhattabız aksiyon almakta tamamen elimde olmadan gelişti. İş sebebiyle olan yazışmalar işin rengini değiştirdi. Anlayacağınız Allah belamı vermiş benim.
Kanlıca’nın yoğurdu da bi başkadır, dikkatli yemezsen pudra şekeri gırtlağına kaçar, gözün pörtler yerinden, nerden geldiğini anlamazsın,Aynı is yerinde çalışıyorlarmış , ikisinde ultra romantik olduğu için şimdilik sevismemisler. Amaçları kanlicada yoğurt yiyip birbirlerinin gözlerine uzun uzun bakmak.
Size bi sır vericem. Adam yatmak istiyor. Sadece yatmak. Daha fazlası değil. Erkekler kadınlar gibi değil. Eşini aldatan kadınla ciddi düşünmezler. Güvenmezler.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Üye sırra kadem bastıSize bi sır vericem.
Yaşayıp görmek istiyorsa..Üye sırra kadem bastı
Elif Caner'cim şimdi o herif seni aklında kaç pozisyona sokuyor bilsen ağlarsın. Hala duygu diyor clcmgmmhlhlhbu arada bu durum tamamen duygusal bel altı olduğuna emin olanlar var yazışmalarda. Dışardan görünen bu olabilir ama asla değil. ikimizde çok çaresiz bi durumdayız ama kendimi hazırlayıp işten ayrılcam ve tamamen irtibatımı kesicem. Ben bu durumun vicdan azabını fazlasıyla yaşıyorum. ama gönlümün kayması inanın elimde değil. böyle bi durumu düşmanıma bile dilemem. yorumlar için teşekkür ederim.
İnsanlar uzun süreli beraberliklerinde duygusal değişimler yaşayabilirler, 20 yaşındayken aşık olup evlendiğiniz insanı 30 yaşından sonra sevmediğinizi fark edebilirsiniz, aşk da hayatınız boyunca bir sefer yaşadığınız bir duygu değildir, birkaç kere aşık olabilirsiniz fakat sadakat duygusunu bir kenara bırakarak evliyken, nişanlıyken, sevgiliyken başkasıyla birlikte olamazsınız, aldatmış olmak için illa cinsellik olması gerekmiyor veya buluşmak, işyerinde her gün birbiriyle flört etmeleri de aldatma.Yaşayıp görmek istiyorsa..