- 4 Haziran 2017
- 4
- -56
- 38
-
- Konu Sahibi ELFCNR5306
Buna ihanet deniyor..Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircemBen bekarım ama bir psikolog arkadaşım evliyken başkasını beğenmenin normal olduğunu söylemişti yani şöyle normal beğendin ama bu konuyu kafanda uzatmadan o kişiye yaklaşmadan takıntı yapmadan bitiriyorsan normal demişti
Ama beğenmek ve aşk çok farklı ve eşine ihanet oluyor bence
İyi halt ediyorsun aferin. Git boşa kocanı sonra ne yapıyorsan yap.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Karşınızdaki erkek sizin gibi düşünmüyor olabilir. Olayı yatağa getirmeye çalışıyor olabilir.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
İyi o halde boşanın sonra da kiminle görüşüyorsanız görüşün.. Üzüldüm eşinize. Fiziksel bir şey olmasada başkasına aşıksınız. Bu da duygusal aldatma bence.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Bu artık aldatma olmuş zaten, görüşmek istediğini falan evli bir kadına rahatça söyleyebiliyorçok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Aldatmak zaten tamamen fiziksel olarak yapılan bir eylem değil, 1,5 sene ne demek boşanın iki taraf olarak eşlerinizinde günahına girmeyinçok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Siz bu kafayla dayanması zorlaştı diyorsanız boşanın eşinizden sonra ne yapacaksanız yapın.çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Kocanı alenen aldatiyorsunçok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Mumkun tabiki. Ama bunun icin kendini disariya acik hale getirmek gerek. Ben 7 yillik iliski uzerine 7 yildir da evliyim. 14 yil boyunca kimseye gonlum kaymadi cunku gonlum zaten doluydu. Esime yeterince sevgim olmasaydi ve aransaydim bulurdum.. bu noktaya gelinceye kadar duygusal boslugu farkedip once iliskiyi yada evliligi bitirmekten yanayim. Obur turlusu karaktersizlik oluyor cunku..Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?