- 22 Mayıs 2019
- 208
- 308
-
- Konu Sahibi ELFCNR5306
Çok üzgünüm,hep de iyi eşler zaten bu haksızlığa uğruyor.Aldatmis olmamak için görüşmedim diyorsunuz ama aldatiyorsunuz bu bir gerçek.Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Eşinizin bilmeden içinde olduğu durum ve ilerde yaşayacağı hayal kırıklığını düşündükçe kalbim acıdıçok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Erkeklerdeki gibi bir mantık yakalanmadikca devam. Erkekler yakalanınca da pişkin oluyor Türkiye şartlarında bir kadın olarak bunu nasıl göze alıyorsun derler adama. Kaç kadın sadece sevgilisinden ayrıldı diye öldürüldü,yüzüne kezzap atıldı.. adam ne kadar sakin sessiz de olsa yapmayacağını garantisi yok. Daha dün halı çırpma kavgasında çocukların gözü önünde kadını ve kocasını öldürmüş alt komşu.Zaten kocası küfürbaz, ahlaksız, zampara vs vs bişey olsa konu sahibi ayaklarına paspas olurdu.
Benim en çok şaşırdığım kocası ile aynı yataga girerken, çocuklarına bakarken hiç mi vicdan yapmıyor??? Iki sevişip kenara atilicam diye çocuklarının hayatını mahvetmek üzere.
Insanın mutlaka ayağına dolanır, dolanmasa öbür tarafta karşısına çıkar ki bence en fenası bu.Erkeklerdeki gibi bir mantık yakalanmadikca devam. Erkekler yakalanınca da pişkin oluyor Türkiye şartlarında bir kadın olarak bunu nasıl göze alıyorsun derler adama. Kaç kadın sadece sevgilisinden ayrıldı diye öldürüldü,yüzüne kezzap atıldı.. adam ne kadar sakin sessiz de olsa yapmayacağını garantisi yok. Daha dün halı çırpma kavgasında çocukların gözü önünde kadını ve kocasını öldürmüş alt komşu.
Olabilir mi ? Tabiki amaç bu bi kaç kereden sonra hevesi geçer adamin kalır aşık olduğuylaKarşınızdaki erkek sizin gibi düşünmüyor olabilir. Olayı yatağa getirmeye çalışıyor olabilir.
bu yaptığınız şeyde aldatma, yalnız aldatmak demek illa aynı yatağa girmek demek değil ki düşüncesi ile bile aldatır insançok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
Bazi erkekler kadının çalışmasına şiddetle karşı çıkıyor ya. Bu b.klukları bildiği için çıkıyor. Ama içinde olanı engellesen de yapar. Kesin fabrika ortamında çalışıyorsunuz değil mi?Aynı yerde çalışıyoruz sürekli muhattabız aksiyon almakta tamamen elimde olmadan gelişti. İş sebebiyle olan yazışmalar işin rengini değiştirdi. Anlayacağınız Allah belamı vermiş benim.
İnşallah yakalanırsınız da eşiniz de kendi gibi sadakatli bir bayanı bulur ne diyelim . Aminİyi halt ediyorsun aferin. Git boşa kocanı sonra ne yapıyorsan yap.
Adam bunu kullanır dikkat edin cok pisman olursunuz..inanın değmez ha degecegini düşünüyorsaniz bosanin yolunuza bakınçok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem
nası yani?Bu kabul edilemez. Tek gecelik ilişki, açık ilişki swinger bile kabul edilebilir. Bu eşinize bağlı. Ama duygu gelişirse kabul edilemez.
Yani diyor ki eşlerin haberi olursa sorun olmaz açık ilişki kimse aldatılmamış olur, ama şuan birinin durumdan haberi yok bu daha kötü diyornası yani?
Ay herkes yapsın normali bu demiyorum. Kabul eden var diyorum.nası yani?
Yaa tek kişinin anlaması sadece.Yani diyor ki eşlerin haberi olursa sorun olmaz açık ilişki kimse aldatılmamış olur, ama şuan birinin durumdan haberi yok bu daha kötü diyor
Şimdi sizi linclemeye galirler. İşin özü şu insan evliyken tabi ki başkasına aşık olabilir sonuçta bu bir his, duygu, düşünce insan bunların hiçbirine engel olamaz ama eğer evliyse ileri gitmesine engel olur, olmak zorundadır.Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Sanal ortamda mi tanıştınız?çok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem