- 3 Şubat 2021
- 2.630
- 8.236
- 36
-
- Konu Sahibi ELFCNR5306
Kimsenin linçlediği yok bu şekilde olsa, bir beğeniŞimdi sizi linclemeye galirler. İşin özü şu insan evliyken tabi ki başkasına aşık olabilir sonuçta bu bir his, duygu, düşünce insan bunların hiçbirine engel olamaz ama eğer evliyse ileri gitmesine engel olur, olmak zorundadır.
Çok da güzel engel olunuyor, bende hoşlanan biri vardı ben de çok hoşlandım bekarım çocuğum da yok evli olduğunu öğrenince soğudum, başkasına ait birine aşk beslemek nasıl engel olunamıyor, o zaman hepimiz konu komşunun kocasına falan hallenelimŞimdi sizi linclemeye galirler. İşin özü şu insan evliyken tabi ki başkasına aşık olabilir sonuçta bu bir his, duygu, düşünce insan bunların hiçbirine engel olamaz ama eğer evliyse ileri gitmesine engel olur, olmak zorundadır.
Evet engel olmaya çalışmamış konu sahibi dolayısı ile masum değil.Kimsenin linçlediği yok bu şekilde olsa, bir beğeni
Hoşlantı değil 1,5 senedir devam ediyormuş ee demekki engel olmaya çalışmıyor
Allah aşkina söylediğimden bunu mu anladinizÇok da güzel engel olunuyor, bende hoşlanan biri vardı ben de çok hoşlandım bekarım çocuğum da yok evli olduğunu öğrenince soğudum, başkasına ait birine aşk beslemek nasıl engel olunamıyor, o zaman hepimiz konu komşunun kocasına falan hallenelim
Yani diyor ki eşlerin haberi olursa sorun olmaz açık ilişki kimse aldatılmamış olur, ama şuan birinin durumdan haberi yok bu daha kötü diyor
Bu da aldatma kadar iğrenç benceYaa tek kişinin anlaması sadece.
duygu durum bozukluğu aşk değil tıbbı anlamı bipolarAllah aşkina söylediğimden bunu mu anladinizniyetiniz öyleyse hallenin tabi ben size ne diyim şimdi. Aşk bir duygu durum bozukluğudur kontrol dışı gelisebilir ama yanlış zaman ve yanlış mekansa engellenmeli, durdurulmalıdır.
Bence de iğrenç ama yorum yapan üyenin demek istediği şu ki başkasını kandırmak daha da iğrenç, gruba girin dememiş zatenBu da aldatma kadar iğrenç bence
Tıbbi olmadigini bende biliyorum tabi kiduygu durum bozukluğu aşk değil tıbbı anlamı bipolar
Bizi hayvanlardan ayıran bir özelliğimiz var akıl ve mantık, bazı insanlar bunu kullanmayıp dürtü ve hisle hareket ediyor, 15 yaşında çocuk olsa kandırıldı der polise git deriz, ama koskaca evli barklı çocuklu kadın mantık ve akıl kullanmak zorunda, olabilir insanlık halidir kullanamaz o zaman psikoloğa gitsin ama bu durumun normal olma ihtimali yokTıbbi olmadigini bende biliyorum tabi kitıbbi olmayan bilgilere göre aşk duygu durum bozukluğudur.
Askimizi yasadik oh dedik aşk varmış töğbe töğbeEvliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Mümkün değil bence. Net ahlaksızlıkEvliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Allah korusun böylelerinden. Bir kere insan kendine yakıştırmaz böyle bir durumu. Nasıl bakıyorsun çocuklarının yüzüne? Aldatmak fiziksel olmuyor sadece. 11 yıllık evliyim bir başkasına gözüm bile kaymadi kaymaz da. Evlilik böyle birşey, kalbin gözün eşinde olacak.Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
1,5 senedir duygusal bir durum olduğunuzu yazmışsınız. Düpedüz aldatıyorsunuz eşinizi. Aldatmak sadece cinsel birliktelik yaşamak değil, iletişim halinde olmak da aldatma oluyor bilmem farkında mısınız? Kendinizi eşinizin yerine koyun sizin başınıza gelse ne hissedersiniz? Hem duygusal olarak başkasıyla konuşayım, hem evde ki kocam dursun. Var mı böyle birşey? Madem eşinizi sevmiyorsunuz o zaman boşanın adam da kurtulsun sizden.Evliyken başkasına aşık olan var mı ? Bu mümkün mü ? Bu süreçte neler yaşadınız neler yaptınız ?
Biriyle farklı amaçla konuşmak onun hayalini kurmak ondan hoşlanmak bile bir aldatma biçimi zaten illa fiziksel temas gerekmiyor aldatmanın kelime anlamı cinsellik değilçok düzgün bi evliliğim çok iyi bi eşim 2 çocuğum var. 1,5 senedir devam eden duygusal bi durum. karşımdakida bana karşı bişyler hissediyor oda açıldı benden tek isteği bir kez görüşmek bişyler yeyip içmek, sevgili gibi spohbet edip yüzüme bakabilmek. bense şu ana kadar bu duurmu sadece duygusal yaşadım fiziki bi görüşmeye asla döndürmedim aldatmış olmamak için. ama artık dayanması zorlaştı. 2 tarafıda kafamda bitiremiyorum delircem