- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
-
- Konu Sahibi Prensescann
Cinsel ilgisizlik ve ereksiyon kaybıSorununuz ne ki? Biraz daha detaylandırsanız.. neden terapiye ihtiyaç duyuyorsunuz?
Elbette aldıkEreksiyon kaybi icin doktorunuz ne dedi? Terapiden once doktor tavsiyesi almissinizdir mutlaka
Anladim,insallah kolay neticelenir tedavi.Elbette aldık
Takviye verdi , testlerde vahim bi durum yok dedi, psikolojik olabilir dedi
Niye taş olasın ?O zaman taşa tutun beni
Ben ilk defa böyle bir terapi olduğunu duyuyorum taş olayım ben yaa
Niye taş olasın ?
Demek ki cinsel hayat tam gaz :)
E bazen ihtiyacımız olmadan ogrenemiyoruz bazı şeyleri :)Yok anacım Bekarlıktan bilmiyorum demek ki :)
Belki de boşanma öncesi son çıkış olabilir bu ,Tebrik ederim ,cinsel terapi özellikle erkekler için tabu haline getirildiği için büyük bir adım olmuş .bir arkadaşım bu terapi yönteminin yıllar evvel evliliğini kurtardigindan bahseder ara ara ..nasıl fiziksel hastalıklar için uzmana başvuruyor ve yadirgamiyorsak, ruhsal olanlar için de normal olanın bu olduğunu kabul edip tedaviyi onemsemeliyiz.yararını göreceğinize eminim .yalnız verilen ödevleri eksiksiz tamamlamaniz ve ayıpsız (yani utanmadan) ilerlemeniz gerekir .
Libidolu ve de komplekssiz biri ile evlen canım inşYok anacım Bekarlıktan bilmiyorum demek ki :)
Kesinlikle boşanma sebebi ,Gitmedim ama gidilmesi taraftariyim. Cinsel uyumsuzlugun mutsuzluk, dolayisiyla bosanma sebebi oldugunu dusunuyorum
Ben O haltı 2004 yılında yedim anacım boynuzlarım arş’a çıktı. Allah isteyenlere nasip etsin.Libidolu ve de komplekssiz biri ile evlen canım inş
Ama bence böyle -1 de başlamayın terapiye . Sayacı sıfırlama ya çalışın zihnen.Kesinlikle boşanma sebebi ,
Bunca çabamdan sonra isteğim de kalmadı eşime karşı artık , öfke ve umutsuzluk doluyum , gözümde penisi olmayan bir yük gibi
Ben bunun evliliğinize büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Boşa kürek olarak adlandirilamayacak kadar değerli ..Belki de boşanma öncesi son çıkış olabilir bu ,
O yüzden eşim ikna olmuş olabilir , biz aile terapisi diye başladık , psikolog bugün cinsel terapiye başlayacağını söyledi ,
Öyle mutsuz öyle çaresizim ki bu konuda , o arkadaşında sorun yaratan taraf da mu erkek imiş ?
Bugün giriş yaptık terapiye bi ödev verdi ama elbet zor yanş ben yedi yıllık evliyim , eşimle asla bu konuları kohuşmadık bu derece açık
Hatta dr da çıktıktan sonra içten içe cinnet gerdim boşa kürek olayı sarfı tüm benliğimi ... ama eve gelince eşim kadının söylediklerinden ikna olduğunu ve düzletmeye çalışacağını söyledi
Ben anlamıyorum dılarda milyonlarca sapıklık olayı varken bana nasıl böylesi isteksiz İnsan denk gelmiş aklımmalmıyor
Sorgulamaktan beynim yanıyor ,
Eşim bugün çocuklukla alakalı olduğundan dem vurdu biraz ve öyle saçma biley söyledi ki benim vajinamla alakalı , hiç bir bilgisi yolmuş ya !!! Hiçbir bilgisi neredeyse!!! Adamın vajinamdan haberi yok, deliklerden haberi yok yedi yıllık evliyiz biz
Kesinlikle boşanma sebebi ,
Bunca çabamdan sonra isteğim de kalmadı eşime karşı artık , öfke ve umutsuzluk doluyum , gözümde penisi olmayan bir yük gibi
Yedi yıldır bilfiil bu sorunla uğraşıyorum . Artık çok sinirli gergin yorgun ve mutsuzumNe yaşıyorsunuz , neler biriktirdiniz bilmiyorum ama hastalıkta sağlıktan diyoruz evlilik için.
Sizinle cinsel terapiste gelmeyi kabul eden bir erkek var karşınızda, bu çok zOr bir aşamadır erkek için.
Anlayışlı olmalısınız. Terapist sadece pencereyi açar size oradan bakacak sizlersiniz.
Bence cümleniz ağır. Hayat arkadasligina yakışmıyor.
Demek ki bir sevgi var ki ortada , kurtarma yoluna bakmışsınız. Öyleyse daha nazik olmalısınız.