Evlilikte cinsel terapi alan var mı ?

Ben O haltı 2004 yılında yedim anacım boynuzlarım arş’a çıktı. Allah isteyenlere nasip etsin.
Senin içinde bu adını yeni duyduğum terapi çözüm olsun inşaallah :KK200:
Bi de işin bu tarafı var , libidolu biri ile evlenirsin aldatır başka kadınlara bakar vs vs ,
Ben eşimş kıskanmam mesela , cinsellik yaşamakta ciddi zorlanan bir eş kıskanılmıyor ,
Başka biri ile olduğunu düşünüyorum mesela , yok kıskanmıyorum , o kadının yerinde olmak istemediğim hissi ile doluyorum sadece

Bi de işin bu tarafı var , libidolu biri ile evlenirsin aldatır başka kadınlara bakar vs vs ,
Ben eşimş kıskanmam mesela , cinsellik yaşamakta ciddi zorlanan bir eş kıskanılmıyor ,
Başka biri ile olduğunu düşünüyorum mesela , yok kıskanmıyorum , o kadının yerinde olmak istemediğim hissi ile doluyorum sadece

:)))))))))))))

Evlendiğimizden beri , dr araştır , psikolog araştır , neden erekte olmaz , erekte hali neden biter araştır , nasıl çekicinılurum araştır , nasıl isteksiz görünürüm araştır , nasıl ıslanmam , nasıl ona istekli göğrnmem araştır araştır araştır , artık tükendim nefret doluyum , tiksiniyorum , diğer artı taraflarını düşünmeye çalışsam da bu yorgunluk beni bitirdi tükendim , ailesi ile ilgili konularda yapıcı olmaya çalış ,
Tükendim , özellikle de vinsellik konusunda sürekli aklıma geliriyle yaşadığım zorluklar ve ben zıvanadan çıkıyorum çıktım , Allah’ım yardım et

Yedi yıldır bilfiil bu sorunla uğraşıyorum . Artık çok sinirli gergin yorgun ve mutsuzum
Terapist gelmeyi kabuk etti evet ama yedi yıldır kendinin gitmesi gerekiyordu diye düşünüyorum ,
Ben öyle çok uğraştun yalvardım , dr buldum başka aile terapistlerine gittik ama cinsel terapi olayını çözmedi , gitmedi ,
Ben erkek olsam ta da kadın olarak cinsel bir sorunun olsa ben giderdim eşim bunca sıkıntı çekiyırsa , dün gittik ama bu sabah öyle sinirli mutsuz kalktım ki,
Bu ara yine parası hiç yok, terapi parası da benden
İnan en en en şakın halimle yaklaşmaya çalışsam da içim barut küpü

Siz karı kocasınız ,paranın seni beni mi var ?

Haklı olabilirsiniz ancak madem böyle bir yola girdiniz , gerginliginizi atmalısınız.

Terapisten önce bu yansır ilişkiye.

Evlendiğimizden beri , dr araştır , psikolog araştır , neden erekte olmaz , erekte hali neden biter araştır , nasıl çekicinılurum araştır , nasıl isteksiz görünürüm araştır , nasıl ıslanmam , nasıl ona istekli göğrnmem araştır araştır araştır , artık tükendim nefret doluyum , tiksiniyorum , diğer artı taraflarını düşünmeye çalışsam da bu yorgunluk beni bitirdi tükendim , ailesi ile ilgili konularda yapıcı olmaya çalış ,
Tükendim , özellikle de vinsellik konusunda sürekli aklıma geliriyle yaşadığım zorluklar ve ben zıvanadan çıkıyorum çıktım , Allah’ım yardım et
Cinsel iliski sikligi az diye anlamistim ben erekte mi olmuyor hic? Rahatsizligi var mi ki?
Ay deniz derya var yanlarinda esinle yasasana iste mis gibi cinselligi, bu adamlari anlamak da zor.

Siz karı kocasınız ,paranın seni beni mi var ?

Haklı olabilirsiniz ancak madem böyle bir yola girdiniz , gerginliginizi atmalısınız.

Terapisten önce bu yansır ilişkiye.
Çok uğraştım ondan dolayı çok çok gerginim , zaten bireysel terapi alıyorum
Paradan kastım şu : herşey için ben maddi manevi çok emek veriyorum , ciddi tükenmişlik durumum var

Cinsel iliski sikligi az diye anlamistim ben erekte mi olmuyor hic? Rahatsizligi var mi ki?
Ay deniz derya var yanlarinda esinle yasasana iste mis gibi cinselligi, bu adamlari anlamak da zor.
Hem az , hem de erekte kısmı sorun , erekte olarak başlıyor fakat bir kaç dakika içinde sönüyor

Sorunu cozmek icin hic bir cabasi yoksa ayrilin bitsin. Sizinki de can. Hayatınız geçiyor. Gençken bu iş olur. Yaslandiginizda zaten olmayacak ki. Ne yapacaksınız oyle kocayi. Ömrünüzü çürütmeyin bu adam ile. Kadinlara ilgi duymuyor olabilir.

Bu gerginliginizi ona hissettiriyorsaniz, bu konudan onur kırıcı söz ettiyseniz ona, bundan dolayı olabilir fizyolojik değilse.
Çok kırıcı olduğumu düşünmüyorum , çözelim canım diyorum , güzle güzel anlatıyorum ama benle çözülecek bi durum değil artık, şimdi terapiste başladık ya çöecez güzel olacak falan diyor ama işte bendeki kemikleşmiş bi umut kaybı artık, yapısı böyle
Terapist libidoyu mu arttıracak ki bilemiyorum ... erekte sorunu çözülse ona da razıydım

Allah sabır versin zor bir durum. Umarim terapi ise yarar,sizde ümitsizliğe kapilmayin. Dr gerekeni yapacaktır ilaç vs onun içindeki sorunu da bulur. Sizde kendiniz ayrıca gidiyormussunuz bilirsiniz Dr un nasıl faydalı oldugunu.
Belki farklı yonelimide varsa terapide ortaya çıkacaktır. Tedavi sonrası kararınızı verirsiniz tamam mı devam mı diye.

Sertlesme için ilaç (Viag..) kullanabilir. Libidoyu arttırıci gıdalar tüketir. Bir erkek yapmak isterse bir yolunu bulur. Eşiniz yapmak istemiyor, kendine dert etmiyor. Saglikli bir erkek sorunu yoksa 2-3 günde bir ister. Hergun isteyen bile var.

Sertlesme için ilaç (Viag..) kullanabilir. Libidoyu arttırıci gıdalar tüketir. Bir erkek yapmak isterse bir yolunu bulur. Eşiniz yapmak istemiyor, kendine dert etmiyor. Saglikli bir erkek sorunu yoksa 2-3 günde bir ister. Hergun isteyen bile var.
Eve t ben zorlayınca ancak kullanıyor o tarz şeyler , zorlamasam Yok

X