• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

bende 2 yıl önce aldım tam umudu kesmistim artık çünkü hiç bişi fark ettirmedi hiç beklemediğim bi gün göztepede sahilde arabayla giderken sadece yukarı bak dedi kafamı kaldırdığımda göztepe köprüsünde boydan boyaa kocaman bi pankart benimle evlenir misin ? ben şoookk kenara çekti arabayı torpidodan kutusunda hep istediğin tria mı çıkardı eveeett dedim de parmağıma taktıı çok güzel bi gündü 1o eylül de de düğünümüz varrr aşkımlaaa :16::16:

Darısı başıma inşallah. 4 yıllık birlikteliğim var güzel bir evlenme teklifini hakediyorum ama dimi :16: Sevgilime diyorum zaten düşün taşın güzel bir organizasyon yapıp evlenme teklif et diye :37: Bakalım inş en kısa zamanda bu teklifi alırım :31:

üniversitede tanıştık, ben 2. sınıftaydım, onun son senesiydi, kasım ayının yirmibirinci günü senden çok hoşlanıyorum dedi ve ilişkimiz başladı. ardından dört güzel sene geçti, 2011'de taksimde leb-i derya richmond'da güzel bir yıldönümü geçirelim diye 15 aydır iş için bulunduğu baküden üç günlüğüne gelmişti. onu görünce susamıyorum, günüm ne kadar monoton geçse de mutlaka anlatacak birşeyler bulurum, o monoton günü en ince ayrıntısına kadar anlatırım, ki ben bile sıkılırım, canım hiç üf demez, yine o gece de ben birşeyler anlatırken harıl harıl, masanın tam ortasına yüzük kutusunu koydu ve belki seneye veya sonra ama bu sene hiç beklemediğim o malum kelimeleri söyledi "benimle evlenir misin". hayatımda en çok şaşırdığım ve mutlu olduğum andı. yüzüğüm parmağıma olmamıştı, ama olsundu, ertesi gün parmağıma göre ayarlattık, o gün uçağına bindi ve tekrar gitti. uzun mesafe ilişki çok zor, hele ki bu kadar seviyorsan. inşallah ağustosta temelli dönüyor artık, ve ailesiyle istemeye gelecekler. çok güzel duygular bunlar, umarım hepiniz yaşarsınız.:16:

bende henüz ciddi evlenme teklifi almadım ama evleniceğimiz belli birşey bütün ailesiyle tanıştım. biz tanıştık daha ilk gün ben seninle evlenicem sen benim evleneceğim kadınsın diye tutturmuştu. ben istemiyordum o zamanlar :) sonra kandırdı tabi iyi ki de kandırmış :)) evliliği gelecek yıl düşünüyoruz o yüzden teklifi şimdi beklemiyorum ben. ama kendisinin hayalinde hep varmış nasıl edeceği çok merak ettim zorladım söylesin diye ama anlatmadı. muhtemelen bir yere götürecek ama başka ayrıntı yok. hee bir de o gün bana bugün özel bişiler giy dicekmiş :)) güzel olacağına dair hiçbir şüphem yok.

evlilik teklifi almayan arkadaşlar da evlenmeyecek diye bişey yok kimisi etmiyor işte :))

8 temmuzda nişanlanıcaz hala evlilik teklifi almadım.
ona kalsa seneler önceeeeeee ilk çıktığımız yıllarda bana çok hoş gümüş bir yüzük ile evlenme teklifi etmişti. işte o teklif bu tekliftir gidiyor :31:
hala umutla evlilik teklifimi bekliyorum:)
ayyy en komiği de aldığı pırlantayı da bana verdi kasaya koy çalınmasın dedi :52: teklif edeceği gün arayıp istese iyi olur :52: :52::52:

biz zaten 7 senedir çıkıyorduk artık zamanı gelmişti geçen sene doğum günümde şık bir restoranta götürdü ortamı ayarlamış müzisyenleri falan doğum günü pastamın üzerine tek taşı yerleştirmiş ve teklifini etti..Üstüne bide Eskişehirin yerel gazetesinide ayarlamış orda fotomuz haberimiz falan çıktı teklifi etti orada oturanlardan alkış kıyamet..:46:
Güzel bir akşam oldu :1: nişanlımın daha başka planları varmış ama hem zaman gerekiyodu hemde maddiyat bence buda çok güzel oldu:52:..Allah herkezi sevdiğine kavuşmayı nasib etsin...

Bizimde 5 yıllık bir beraberliğimiz var. İlişkimizin 2. yılında öğrenci bütçesiyle altın tria bi yüzük almıştı Aşkım benim :16:
Sürpriz konusunda üstüne yok bunu bildiğim için evlilik teklifinde de güzel bi organizasyon bekliyordum ama memleketlerimiz farklı birbirimizden uzaktık e bi de askere gidince hangi ara yapıcakki teklif diye çokta beklenti içine girmek istemiyodum. Geçtiğimiz ay acemi birliği bitince 2-3 günlük bi tatil planlamış benimki :) Tam da doğum günüme denk geliyodu. Belekte çok güzel bi oteldi :) Neyse yüzdük eğlendik derken odamıza çekildik. Benim saç baş dağınık :9: Dur bi dk. bişi konuşmam lazım senle sonra girersin duşa dedi. Ben anladım ama ya sonra falan diyorum :9: neyse baya eveledi geveledi önce. Dur bu anı ölümsüzleştirmem lazım dedim bi fotosunu çektim :) Çok güzel bi konuşma yaptı askerlikte değerimi ne kadar çok anladığını en kızdığı hallerimi bile özlediğinden falan bahsetti. sonra bi sandık almış. içinden iki biblo çıkardı. biri yaşlı bi amca diğeri yaşlı bi teyze. Birde bebek patiklerini çıkardı. İşte Sen böyle , ben böyle olana kadar .... ve bu minik patikleri bebeğimize birlikte giydirelim falan gibi güzel cümleler kurdu. ben tabi hala beceremiyorum o nasıl kurduysa o anda :1:
Daha önce bi film izlemiştik birlikte çocuk yüzük kutusunu cıkarıyo ama içi boş su an bunu doldurabilecek gücüm yok ama en yakın zamanda doldurucam tarzı bi sahne vardı. Aşkımda dedi hatırlarsan bi film izlemiştik biraz ona benzicek belki şu an yaşadığın bu sahne ama benim içinde aynı şey geçerli diye boş yüzük kutusunu verdi. Tabi ben bi yandan ağlıyorum bi yandan gülüyorum :D Sonra birden Tek taşımı çıkardı ve Mutlu SooooN :38:

Tabi sonradan açıklamasınıda yaptı daha farklı planlarım vardı ama zaman buna müsait değildi diye :D Nasıl olsa önümüzde uzun bi zaman var artık sırayla yapar :1: hehe

Bu da fotosu :16:

$100_2191.jpg

Bizimde 5 yıllık bir beraberliğimiz var. İlişkimizin 2. yılında öğrenci bütçesiyle altın tria bi yüzük almıştı Aşkım benim :16:
Sürpriz konusunda üstüne yok bunu bildiğim için evlilik teklifinde de güzel bi organizasyon bekliyordum ama memleketlerimiz farklı birbirimizden uzaktık e bi de askere gidince hangi ara yapıcakki teklif diye çokta beklenti içine girmek istemiyodum. Geçtiğimiz ay acemi birliği bitince 2-3 günlük bi tatil planlamış benimki :) Tam da doğum günüme denk geliyodu. Belekte çok güzel bi oteldi :) Neyse yüzdük eğlendik derken odamıza çekildik. Benim saç baş dağınık :9: Dur bi dk. bişi konuşmam lazım senle sonra girersin duşa dedi. Ben anladım ama ya sonra falan diyorum :9: neyse baya eveledi geveledi önce. Dur bu anı ölümsüzleştirmem lazım dedim bi fotosunu çektim :) Çok güzel bi konuşma yaptı askerlikte değerimi ne kadar çok anladığını en kızdığı hallerimi bile özlediğinden falan bahsetti. sonra bi sandık almış. içinden iki biblo çıkardı. biri yaşlı bi amca diğeri yaşlı bi teyze. Birde bebek patiklerini çıkardı. İşte Sen böyle , ben böyle olana kadar .... ve bu minik patikleri bebeğimize birlikte giydirelim falan gibi güzel cümleler kurdu. ben tabi hala beceremiyorum o nasıl kurduysa o anda :1:
Daha önce bi film izlemiştik birlikte çocuk yüzük kutusunu cıkarıyo ama içi boş su an bunu doldurabilecek gücüm yok ama en yakın zamanda doldurucam tarzı bi sahne vardı. Aşkımda dedi hatırlarsan bi film izlemiştik biraz ona benzicek belki şu an yaşadığın bu sahne ama benim içinde aynı şey geçerli diye boş yüzük kutusunu verdi. Tabi ben bi yandan ağlıyorum bi yandan gülüyorum :D Sonra birden Tek taşımı çıkardı ve Mutlu SooooN :38:

Tabi sonradan açıklamasınıda yaptı daha farklı planlarım vardı ama zaman buna müsait değildi diye :D Nasıl olsa önümüzde uzun bi zaman var artık sırayla yapar :1: hehe

Eki Görüntüle 437433

Allah tamamına erdirsin :) Kıymetimiz askerde anlaşıılyor demekki

Eki Görüntüle 437433

Çok güzel,Allah aşkınızı daim etsin :)
bizimki askerliğini çoktan yapmış ya,tühh :P

Kızlar biz erkek arkadaşımla aynı taraflarıyız,tanıştırılarak çıkmaya başladık.. Aylardır da evlenme hayalleri kuruyo,çok istiyo seviyo biliyorum ama evlenme teklifi etmedi yani yanımdayken etmedi.. Telefon da ve msjla bi kaç kez sordu benimle evlenir misin aşkım diye. Planlar kurmaya başladık isteme nişan için şu an maddi olarak hazırlanmaya çalışıyo.. Ama ben yanımdayken de ciddi olarak sormasını istiyorum,öyle bi anımız olmasın mı yani.. Yanımdayken etmesi gerekmez mi?

Kızlar biz erkek arkadaşımla aynı taraflarıyız,tanıştırılarak çıkmaya başladık.. Aylardır da evlenme hayalleri kuruyo,çok istiyo seviyo biliyorum ama evlenme teklifi etmedi yani yanımdayken etmedi.. Telefon da ve msjla bi kaç kez sordu benimle evlenir misin aşkım diye. Planlar kurmaya başladık isteme nişan için şu an maddi olarak hazırlanmaya çalışıyo.. Ama ben yanımdayken de ciddi olarak sormasını istiyorum,öyle bi anımız olmasın mı yani.. Yanımdayken etmesi gerekmez mi?

öncelikle Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. yanındayken tabiki evlenme teklifi etmesi lazım canım :) ki o da planlar yapıyordur,tasalanma :)

Mucizelere inanmazken mucize gibi girdi hayatıma biricik sevgilim, ilk başlarda hep evlilikten bahsediyordu ama ben hep zaman var acele etmiyelim diyordum,Aşık olduğumu anlayınca da ne zaman evlenme teklif edicek diye bekler oldum.7.ayımızda da beni güzel bir balık restoranına götürdü,mekan çok güzeldi,öğlen saatleri hava da biraz puslu olunca kimsecikler yuoktu,sanki kapatmış gibi olmuştu.Yemeğimizi yedik ve daha sonrasında bana önce bir zarf vermek istediğini söyledi.İçinde davetiye tarzı bir şey vardı,özel birşeyler yazmış.Ve tabi sonrasında pırlantamı çıkardı ve malum soruyu sordu:) Gözyaşlarıyla sarılarak evet dedim tabiki de:)
Mucizem o benim :17: $IMG0013A.jpg

Valla ne laf soktum, ne ima ettim, ne de konusu geçti.. O kendisi düşünmüş.. 3 hafta falan önce piknikteyken konusunu açtı.. Öylesine sorar gibi yaptı.. E cevabınıda aldı geçenki konuşmada 1 ay sonrasında sözümüz olsun dedi.. Hayırlısı :16:

Son düzenleme:
:) galiba bu akşam alıcam bi teklif gibi geliyo 6 yıl önce 3 sene çıkıp ayrıldığım sevgilimden :)

Back