• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

tektaşı da aldık, elime tutuşturdu.'şunu kasaya koy kaybolmasın ' dedi.
yüzük evde. ben işte. erkek ark işte. evlilik teklifi eden yok. nişan için alyans alalım diye tutturuyor. ben pırlantayı aldık da noldu duruyor evde desem deeeeee kimsenin duyduğu yok. :14:
karar verdim ben evlillik teklfi edicem :52: :52: :52: haftsonu evlillik teklifi etmeyi düşünüyorum bakalım kabul eder mi :52: :32::32:

sizce nasıl birşey yapsam :31: aaa kameraya çektirteyim bir arkadaşa sizlerle de paylaşırım :52:

yüzük evde. ben işte. erkek ark işte. evlilik teklifi eden yok. nişan için alyans alalım diye tutturuyor. ben pırlantayı aldık da noldu duruyor evde desem deeeeee kimsenin duyduğu yok. :14:
karar verdim ben evlillik teklfi edicem :52: :52: :52: haftsonu evlillik teklifi etmeyi düşünüyorum bakalım kabul eder mi :52: :32::32:

sizce nasıl birşey yapsam :31: aaa kameraya çektirteyim bir arkadaşa sizlerle de paylaşırım :52:

:))) değişik aslında hep erkek mi edecek yahu, aslında bu evlenme teklifinin altında değişik imalar da yatıyo ama ( sen yapamadın ben yaparım işte der gibi) gerçi erkekler pek anlamz imadan açık açık söylemeden,
yakın bir arkadaşım yapmıştı dediğin gibi, sıradan bir akşam arkadaşlarla toplanalım bir şeyler içelim dedi, hepimizi her zaman yaptığımız gibi hiçbirşey yokmuş gibi toplandık sohbet, muhabbet derken garson pastayı getirdi. Pastada yukarda kendi resimleri aşağıda da benimle evlenirmisin... yazıyodu. Çocuk şok olmuştu ama mutlu da olmuştu :4:

:))) değişik aslında hep erkek mi edecek yahu, aslında bu evlenme teklifinin altında değişik imalar da yatıyo ama ( sen yapamadın ben yaparım işte der gibi) gerçi erkekler pek anlamz imadan açık açık söylemeden,
yakın bir arkadaşım yapmıştı dediğin gibi, sıradan bir akşam arkadaşlarla toplanalım bir şeyler içelim dedi, hepimizi her zaman yaptığımız gibi hiçbirşey yokmuş gibi toplandık sohbet, muhabbet derken garson pastayı getirdi. Pastada yukarda kendi resimleri aşağıda da benimle evlenirmisin... yazıyodu. Çocuk şok olmuştu ama mutlu da olmuştu :4:

oyyy oyyy haftasonu yatılı misafirlerin gelmesi ile tüm planlarım alt üst oldu=(

ama iyi oldu sanırım.Evlilik teklifimi aldım sonunda :16: :16:
dün bir arkadaşımıza yemeğe gittik. onlarda yeni kavga etmişler yazıkkk=l ayakkabı istemiş kız, ay uğraşamam şimdi yarın çık kendin al demiş. al sana kavga sebebi...
neyse yemeğe gittik salata hazırlanacak bana durumu anlatıyor böyle böyle yaptı bana diye. bende gel kız birlkte alalım ayakkabıyı dedim. zaten böyle bir an arıyorlarmış=))))
biz 1 saaate kadar çarşıda dolaştık. eve geldik,zili çaldık ama ben hararetli hararetli birşeyler anlatıyorum, kapı açıldı, ben hiç içeri bakmıyrum.
baktım arkadaşn yüzü değişti. sonra kapıdan içeri baktım yerde mumlar güller falan. sonra döndüm ayyy senden özür dileyecek herhalde diyecem (aklıma ilk gelen şey arkadaşın kızdan özürdilemek için hazırladığı bir durumdu)
sonra orada zayıf birini gördüm. bu bizimki galiba yaaa dedimmm ve o an jetonum düştü :16::16::16:
içeri girmek için baya bi beklesem de içeri girdim. kollarını açmış beni bekliyor koridorda :16:
ayyyy meğer banaymış bu hazırlıklar. çok duygulandım. çok mutlu oldum. konuşamadım. sesim titredi.
teklifi etti. hayır dedim. hıhıııı HAyır dedim. ben böyle strese gelemem aşkımmm kaçalım dedim :9:
vee teklifimi çok şükür nişana 16 gün kala teklifimi aldım :16::16::9::9::16::16:

videoya da çekmişler sağolsunlar. ben çok olmasam da hatırası vvar=)
elime ulaşınca paylaşırım sizinle :34:

oyyy oyyy haftasonu yatılı misafirlerin gelmesi ile tüm planlarım alt üst oldu=(

ama iyi oldu sanırım.Evlilik teklifimi aldım sonunda :16: :16:
dün bir arkadaşımıza yemeğe gittik. onlarda yeni kavga etmişler yazıkkk=l ayakkabı istemiş kız, ay uğraşamam şimdi yarın çık kendin al demiş. al sana kavga sebebi...
neyse yemeğe gittik salata hazırlanacak bana durumu anlatıyor böyle böyle yaptı bana diye. bende gel kız birlkte alalım ayakkabıyı dedim. zaten böyle bir an arıyorlarmış=))))
biz 1 saaate kadar çarşıda dolaştık. eve geldik,zili çaldık ama ben hararetli hararetli birşeyler anlatıyorum, kapı açıldı, ben hiç içeri bakmıyrum.
baktım arkadaşn yüzü değişti. sonra kapıdan içeri baktım yerde mumlar güller falan. sonra döndüm ayyy senden özür dileyecek herhalde diyecem (aklıma ilk gelen şey arkadaşın kızdan özürdilemek için hazırladığı bir durumdu)
sonra orada zayıf birini gördüm. bu bizimki galiba yaaa dedimmm ve o an jetonum düştü :16::16::16:
içeri girmek için baya bi beklesem de içeri girdim. kollarını açmış beni bekliyor koridorda :16:
ayyyy meğer banaymış bu hazırlıklar. çok duygulandım. çok mutlu oldum. konuşamadım. sesim titredi.
teklifi etti. hayır dedim. hıhıııı HAyır dedim. ben böyle strese gelemem aşkımmm kaçalım dedim :9:
vee teklifimi çok şükür nişana 16 gün kala teklifimi aldım :16::16::9::9::16::16:

videoya da çekmişler sağolsunlar. ben çok olmasam da hatırası vvar=)
elime ulaşınca paylaşırım sizinle :34:

Çok güzelmiiş :nazar:

başından beri okuyorum konuyu çoğunuzun evlilik teklifine gözlerim doldu duygulandım. :16: teklif bekleyip de ümitsizliğe düşenlerin sonunda muradına ermesine de çok sevindim :13:
Allah hepinizi mutlu mesut etsin. darısı benim başıma artık. okul yeni bitti kpss ye girdim ama çalışmamıştım ne olur bilmiyorum. sevgilim yükseklisans 2.sınıfta. herhangi bir gelir kaynağımız birikimimiz yok bunun üstüne de öğrenim kredisi borçlarımız var ayrı ayrı :31: o nedenle daha çok beklerim gibi geliyo :18:

bugüne kadar 3 kere evlenme teklifi etti; ama onları saymıyo beyefendi
1. sinde 14 yaşındaydık, ''evlen benimle sebepsiz koşulsuz şartsız seviyosan evlenelim'' demişti :27:
2. sinde 17 yaşındaydık, bişeyden dolayı küsmüştüm ben buna, tam hatırlamıyorum sebebini, ağlıyodum, o da peçete aldı eline, sandım ki gözyaşlarımı silcek. sonra onu rulo yaptı doladı etti, yüzük parmağıma geçiriverdi :17: ''benimle evlenir misin?''
3. sünde 18 yaşındaydık, ''reşit olduk artık, neyi bekliyoruz demem gerekiyo ama şimdi de büyüdük sanırım, daha yıllarca beklemek zorunda olduğumuzu biliyorum, yine de şimdiden duymak istiyorum'' ''benimle evleniceksin dimi?'' '' deyip anahtarlığı yüzük parmağıma geçirmişti.

artık 21 yaşındayız, seneye sözümüz var, bakalım ne zaman gelicek asıl evlilik teklifi :97:

evet her şeyi erkeklerden beklememek lazım, evlilik teklifini erkek edicek diye bi kural yok :21:
ben çıkma teklifi etmiştim :1: O, usulüne göre yapalım öyle olur mu deyip kendi çıkma teklifi etmişti :1:
sonra bi gün mesela çoğu şeyimiz ortaktır bizim, tişörtlerimiz, saatlerimiz, parfümlerimiz, kremlerimiz vs.. benzerdir. ortak paylaşırız
yüzük de paylaşmak isteyip yüzük takmıştım parmağına :17:

Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz erkek arkadaşımla. Annemler şehir dışına gittiler oda buraya geldi buluşmak için...

Sabah kahvaltıya gittik, onunla seyretmek istediğim bir film vardı vizyonda sonra sinemaya..

Çok acıktım dedim bişeyler yiyelim, sürekli beni oyalıyor tamam gidelim falan diye..

Seni biyere götürmek istiyorum dedi. Terminale gittik, anlamadım.

Ben hemen geliyorum birazcık bekler misin dedi.

Sonra bir geldi, giymiş takım elbiseyi, kol düğmeleri...

Bulunduğumuz yerde en şık restoranı ayarlamış yemeğe gittik.

İçeriye girdik Mehmet bey siz olmalısınız masanız hazır dediler.. :42:

Çok gösterişli bir masa hazırlamışlar, ilk kez böyle bir organizasyon olduğu için dediler sonradan onlarda özenmiş :21:

Tabii tüm gözler bizde. :17:

Masaya çiçek geldi birsürü gül.. Çok hoşuma gitti. :16:

Aradan zaman geçti yemeklerimizi yedik..

Sana özel tatlı siparişi vermiştim oldu mu merak ediyorum dedi...

Canım niye zahmet ettin zaten sevmiyorum tatlı biliyosun dedim

Kırma beni dedi, peki dedim.. :38:

Tatlımız hazırsa alabilir miyiz dedi.. Getirdiler büyük bir gümüş tabak üzeri kapalı..

Kapağını kaldırdı tabakta gül yaprakları ortasında tektaşım.. Öptü elimi, benimle evlenir misin dedi..

Ben ağlıyorum tabiki. Diğer garsonuda ayarlamış o da videoya çekiyor bizi..

Evet deme anım çok komik yalnız aklıma geldikçe gülüyorum.. :9:

Teyzem dediyse evde kalmışlar gibi ne o ağlamalar falan.... :9:

Aaaah canlarım, kara gözlümü çok seviyorum ben Rabbim ayırmasın eylülde nişanımız olucak inşallah.:nazar::nazar:

Daha güzelleri sizinde olsun...:16:

5 aydır nışanlıyım:nazar:

görev yerlerımızde memleketlerımızde uzak.. o yuzden yılda 2 defa gorsek şükredıyoruz..

düğünden once alacağım tekklifimi ve yazacağım buraya..

sabır ve merak içindeyım:1:

kıskanılası teklifler almışsınız arkadaşlar,Allah nazarlardan korusun ve tamamına erdirsin. tek taşımı sözlümle beraber aldık,çantana koy sen dedi,sonra ilk buluştuğumuz meydana doğru yürüttü beni,safım benim,yüzük çantamda dururken ayaküstü bi iki cümle kurdu böyle direkt gözlerime bakamadan,evlenme teklifi etti,çok zorlandığını hissettim nedense,acıdım ve eveti yapıştırdım :32::32:

kıskanılası teklifler almışsınız arkadaşlar,Allah nazarlardan korusun ve tamamına erdirsin. tek taşımı sözlümle beraber aldık,çantana koy sen dedi,sonra ilk buluştuğumuz meydana doğru yürüttü beni,safım benim,yüzük çantamda dururken ayaküstü bi iki cümle kurdu böyle direkt gözlerime bakamadan,evlenme teklifi etti,çok zorlandığını hissettim nedense,acıdım ve eveti yapıştırdım :32::32:

acıdım mıııı:1: naptın aplaaaaa:27: :1:

Ben evlenme teklifi hakkımı kaybettim sanırım..
Yüzüğü aldığını bir şekilde öğrenmiştim..
Ondan sonra beynini yedim ne zaman vercen diye..
Onlarda olduğum bir zaman da ya şimdi vericem yüzüğü,
ya da sabret kafamdaki şeyleri planlayım, güzel bir teklif yapayım dedi..
Ben merakıma yenildim..
Yüzüğü istedim ve 05/06/2012 tarihinden bu yana kuru bir evlenme teklifiyleyim..
Olsun bea, canımız sağolsun napalım artıkın..
Ağlayalım da iki gözden mi olalım.. :87:

Ben evlenme teklifi hakkımı kaybettim sanırım..
Yüzüğü aldığını bir şekilde öğrenmiştim..
Ondan sonra beynini yedim ne zaman vercen diye..
Onlarda olduğum bir zaman da ya şimdi vericem yüzüğü,
ya da sabret kafamdaki şeyleri planlayım, güzel bir teklif yapayım dedi..
Ben merakıma yenildim..
Yüzüğü istedim ve 05/06/2012 tarihinden bu yana kuru bir evlenme teklifiyleyim..
Olsun bea, canımız sağolsun napalım artıkın..
Ağlayalım da iki gözden mi olalım.. :87:

aa bu sözü beğendimmm...:9:
seni umutlandırmak istemem ama, daha başının etini yemeden bir şeyler planlamaya başladıysa önem veriyor demekki.
belki ufak bişey yapar gene de :34:

Tarihi ters yazmışım..
06/05/2012 olacaktı, hıdırellezdi o gün..
Üstüne geçen zaman düşünüldüğünde umutlanmamak en iyisi.. :)

:)) 4 yıllık bırlıktelıgın sonunda mezunıyet balosunun bıtımınde teklıf ettı :) 15 gun sonrada ısteme soz oldu:))

Benim bitanecik sevgilime cikmaya basladigimiz aylarda evlilik bile dedirtmiyordum, gecmisteki uzuntulerin etkisi altindaydim,umutlanmak tekrar kalbimin kirilmasi diye dusunuyordum.sonra astik bunlari, henuz sadece 6ay oldu,ama ben onu tanimiyorken bile o beni seviyormus.cok romantiktir,bana fazla yani:52:

Sonra evlilik hakkinda konusmalara basladi evimiz esyalarimiz hersey planli,ama onumuzde birtakim engeller var,ancak onumuzdeki yaz evlenebiliriz.
Sana oyle bir evlilik teklif edecegim ki, sok olacaksin diyor, ben de o kadar ugrasmana gerek yok diyorum,aaaaa olur mu bunlar cok onemli ayrintilar diyor:)) bizim iliskimiz biraz ters zaten, ilk konustugumuz, ilk bulustugumuz, ilk askim dedigim, ilk elimi tuttugu tarihi bile hatirlar,ben hicbirini bilmiyorum. O benim romantik prensim:) sanirim bu yaz teklif alacagim, aldigimda sizlerle paylasacagim.

Ama ben zor sasiririm onu da buraya yazayim:))) :1:

Back