• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

ben de geç aldım teklifi nasıl moralim bozulmustu.nişanlanmıstık hala teklif yoktu ki nişandan 1 hafta sonra geldi.biz nişandan sonra fazla beklemeyceğimiz düğün tarihimiz yakın oldugu için evimizi hazırlamıstık bi gün eve eksik eşyalar vardı onları götürmeye gittim biliodu gideceğimi.laptopunu getirmiş kapıdan ieri girdim salonun perdleri inmiş ortam los çiçekler falan kapıdan girer girmez gözlerimi kapadı.salona girdim gözlerim hala kapalı,bi müzik başladı gözlerimi açtım tam karsımda bir video hazırlamıs arka fondan müzik güzel yazılar akıyor videodan sonra birden videodan o cıktı kendini kaydetmiş aşkım benimle evlenir misin dedi mutlu oldum tabi ağlamıstım hiç glmicek sanıodum o teklif.ama daha erken olsaydı daha iyi olurmuydu eee tabii:)

bende gelecek hafta yani yılbaşında alıyorum teklifi :) çünkü hem ağzından kaçırdı hemde parmak ölçümü sordu :))) detayları seneye :P anlatırım :D

hadi yaaaaaaa ne güzeelll nekadar sanslisin ayrintilari burda anlat paylas bizimle olurmu :-D

Bizimki pek etcek gibi durmuyor -.- gecenlerde laf carptim telefonda hiiiic cevap bile vermiyor ancak gülüyor gicik :41:

Nişanımızdan 5 ay önce, klasik ama güzeldi, istenen kişiden alınca o teklifi, nasıl olduğunu görmüyor insan. her türlü mutlu oluyorr

Bende anlatim bariii :)

Beraberligimizin ilk senesiydi... Günesli sicak bir günde ormana gezmege gitmistik elinde bir gül vardi günes tam üzerimizdeydi gözleri piril piril parliyor elleri titriyordu :69: Sonra evlenme teklif etdi cebinden bir tek tas cikardi o anda icim kipir kipir oldu sarilip öptüm ve Evet dedim ve o yüzügümü takti :69: Su anda da iki aylik Nisanliyiz :) :nazar:

Cok güzeldi allah herkesse nasip etsin insallah :1:

Bende bugün saat 16:00 sıralarında bakırköyle muhteşem bir cafe&restaurant ta aldım evlilik teklifimi:)yavrucanım dün akşamdan beridir hazırlık yapıyormuş.normal bir buluşma gibi gittik oraya.sohbet ederken birden kocaman bir kristal gondol içinde çikolatalar ve bir kutu.Şaşkınım.Kutu yu açtım .Şok..'' ne bekliyordun ki yüzük mü ? ne meraklısın:)'' diye bir yazı..Yüzük yok ortada..Birden Zerrin özer in 'o yaz' parçası çalmayua başladı..Ve onca insanın ortasında din çöküp evlenme teklifi etti.Bende şaşkınlıktan evet diyemedim sarıldım sadece:)Şoku atlatınca evet diyebildim:)İşin ilginç yanı da yazık yüzüğü takmaya çalışıyor ve yüzük küçük geldi olmadı:)tabi o sırada suç ortakları cafe müdürü ve çalışanlar da gelip tebrik ettiler:)Çok mutluyum:)tek taşım parmağımda:)

cıks cıks cıks:20:içki içmek çok çok ayıp ve günah bişey haklısın.
genç insanlar, genç beyinlersizniz dimi? sizin gibiler yüzünden gelecekten ümidimizi kesmek üzereyiz...

Alkolün insan sağlığına ya da ruh sağlığına olumlu bir etkisi varsa söyleyin de biz de bilelim.
Uyuşturulmuş beyinler geleceğe daha yararlı oluyorlar herhalde? Hayret bir şey.

Yurt disinda okuyorduk ikimizde bir bahar gunuydu hava cok guzeldi beni bir deniz kiyisina cagirdi oranin cok guzel bir ismi vardi asiklarin bulusup basladigi yerdi.. Ellini siplatti kamyondan adamlar cikti ilk önce korkmustum sonra masa ve sandalyeler cikinca rahatladim adamlar teker teker cikartiyordu herseyi yemegimizi fln en sevdigim yemegi yaptirmisti ( manti ) ve en sevdigim icicegide unutmamisti ( visne suyu ) sonra brde kemanci vardi en guzel parcayi caliyordu o kadar buyulenmistim ki hic dusunemedim evlilik teklifini ben sanmistim ki sinav sonrasi romantizim ama oyle degilmis., saat ilerlemis gunes batimi gerceklesiyordu, hava hafif bir sekilde kararinca bana sag tarafina bakarmisin dedi, ve ne gorsem iyi koskoca isiklarla benimle evlenirmisiin * ismim* yazmisti.
Bense cevap verecegim yerde aglamaya basladim cunku daha alti aylik bir arkadasligimiz vardi ve ben beklemiyordum sonra sirkildim kendime geldim ve kabul ettim herkez alkislamaya basladi orda cok utanmistim :$ sonra jetonum dustu pirlanta denen yuzuk yoktu ortalikta bana ilk bir gul verdi gulun tikeni elime batti oda elimin aciyan yerini öpmek icin eliimi tuutu ve yuzugumu takti cok begenmistim zevkimi cok cabuk ogrenmisti

Son düzenleme:
geçen gece milanodaydık.. tüm gün gezip yorulduktan sonra uzanmıştık, gözlerim kapalı içim geçmiş.. aşkımın sesiyle kendime geldim "evlen benimle" dedi. gözümü bi açtım ki beni izliyor, gözleri dolmuş.. evlen benimle dedi ve kocaman sarıldı......... o kadar hissettim ki benimle bir ömür geçirmek istediğini... ertesi gün venedikte parmağıma taktı tek taşı :) yılbaşı gecesi :)

daha en az 3 yılımız olduğu için bu bi evlenme teklifi değildi tabiki, bukadarcıkla kurtulamaz beyfendi :9:

zaten evlilik konuşuyrduk arada sorunlar vss çıkmıştı ayrılmıştık neyse barıştık yalvarttım onu:) bigün yine terk ediodum onu içine dokunmuş heralde aradı gece nolur bırakma vsss.iyi tamam dedim neyse bu kesinleşene kadar teli kapatmadı.içimde sızlamadı değil yane ama napim huyum bu.yıl 2009 aylardan mayıs günlerden c.tesi.buluştuk bizim sürekli gittiğimiz canlı müzikli bir çaybahçesi vardı oraya gidecektik.bana dedi nereye gidiyoruz.dedim çaybahçesine.hayır ilişkimiz nereye gidiyor.ben o an beklemiyordum açıkçası afalladım kaldım bişi diemedim o devam etti oyalama beni evlenelim artık (sanki ben oyaladım ölesine) dedi.dizlerinin üzerinde aşağıdan yukarı çok güzel bakıyordu bebeğim.benimle evlenirmisin (klasik) dedi ben sadece sarılabildim:)))

Hmm bende anlatim aslinda cok romantik olmasada benim icin superdi yeni cikmaya baslamistik agvaya gittik arkadaslarimizla orda yuzuksuz cok kuru ama cok icten bi teklifti yuzuklu olani istanbula dondugumuzde ilk bulustugmuz cafede yapti. Deniz kenari bi cafe ve herkes taniodu bizi orda beni sahile dogru goturdu amelemisin falan diye cenem dustu benimde surekli bisiler soleyip dalga geciodum yeter artik sus bi dedi ;) sustum diz coktu buralar benim dogdugum yerler dedi anlam veremedim meger beni ilk orda tanidgi icinmis ;)))) ve yuzugu cikardi benimle evlenirmisn dedi evet tabikide evlenirim seninle demisim hic farkinda deilim :))) haftasonuda istemeye geldiler simdi nisanliyiz 3 ay sonra dugunumuz var. Gercekten insanin sevdigi adamdan evlenme teklifi almasi kadar guzel bir duygu yok.

1. yildönümümüzde yemege gitmistik. evlivikten de konusuyorduk zaten ailelerde tanismisti.
Lavaboya gitmem lazim diyip 2 kere kalkti, baya uzun bi zaman yok oldu :D
ikinci kez gittiginde bakinirken onu icerde garsonla konusurken gördüm, ilk senemiz diye de bekliyodum acikcasi :)
yemekler geldi yiyoruz falan, ala aala demekki yemekten sonra teklif etcek diyorum ben kendi kendime :)

sonra ana yemek geldi, kapakli tabaklarla. garson tam kapagi acicakti ki benimki yemege baslamadan önce bisiler demek istiyorum dedi, orda teklif etti iste haha :D
bende kabul ettim :)
sonra bana bi kutu uzatti al ac dedi. ala ala yüzügümü kendimmi takcam diyorum ben icimden, sinirlendim bide o an :D
actim kutuyu baktim ici bos, ona baktim saskin bi sekilde :D
garsonla güldüler sonra garson geldi kapagi acti, icinde yüzügüm vardi :)

cok güzel bi gün dü, bekledigim halde, sasirtmayi basardi yani :)

benim canım aşkım 14 temmuzda teklif etti :54:
Beni istemeye gelmeden 1 hafta öncesinde ilk buluştuğumuz yerde:16:
Düğünümde 14 temmuzda olucak Allah'ın izni ile :51:

Tanıştıktan sonra aradan bir kaç gün geçti bana dediki bir sayı söyle 1-30 arasında dedi seçtim. Haberin olsun dedi yarın alıyorum kimliğini günü alacağım demişti. :)) zor frenlemiştim..

o tarihte evlenmedik belki ama iyi canımın içiyle evlendim zamanı gelince :)))

biz teyze çocuklarıyız.ilk seni seviyorum dedi.ardından evlenme teklifi etti. bende şok oldum :D

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza gerçekten cok güzel bi forum. biz sevgilimle çıkmaya başlayalı 1 ay oldu ortak arkadaşlarımız tanıştırdı ve biz ilk tanıştırıldığımız andan itibaren evlilik konuştuk çünkü oda arkadaş ortamından boş muhabbetlerden kafelerden gezip tozmadan sıkılmış bende aynı şekildeydim. karakterlerimizi gizlemedik birbirimizden begendikte ikimizde istediğimiz gibiydik şimdi o ailesiyle konuştu sıra benim ailemle konusmamda :)) ama ne bi evlenme teklifi var ne bişey napmalıyım sizce:(

Bugün hayatımın en güzel günüydü değerli arkadaşlarım :) Evlilik teklifimi aldım :p İzmir Konakta Burağım elinde tektaş yüzükle benimle evlenirmisin dediiiiiiiiiiiiiiiii herkesin içinde bankta oturuyoduuuk:p Önce inanamadım ,sonra mutluluktan ağlamaya başladım veeeeeee eveet evlenirim dedimmm :) Darısı sizlerin başınaaa. Bu gece mutluluktan uyumayacağımmmm iyiki benimlesin seni çok seviyorum Damat bey :) Herkese böyle bir aşk nasip etsin Allahım ♥

Back