• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

5 yıllık beraberlikden sonra çarsıda dolasırken bizimki ceketini çıkarttı birne ne göreyim tşörtünde ikimizin foto baskısı ve kocaman yazılarla BENİMLE EVLENİRMİSİN artı tektaş çok hoşuma gitmişti :9::9::9:

Anlamadım ben. Evlenme teklifi normalde sözden nişandan önce mi alınıyo :27: evlenme teklifi almadan nasıl nişan tarihi belli oluyo

4 gün önce, hic beklemedigim bir anda dogum günümde..
Kuzenlerim ve arkadaslarım dogum günüm icin beni dısarı cıkardılar, degisik olur, iyi gelir falan diyerek celdiler aklımı, sevgilim de geldi. Kimsenin haberi yoktu, canlı müzik olan bir yere gittik. Pastam geldi, üfledim aradan biraz zaman gecti, benim ki bi paket uzattı. Hediyesini önceden vermisti ama herhalde yine ufak birsey aldı diye düsündüm.

Paketi actım icinde güzel bir kutu, kapagı actım bir sürü cicek, ve minik 6 tane zarf, onların altında bir kapak, kapagı kaldırdım siyah büzmeli bir torba, bu arada herkes beni izliyor. :27::52:
Ben saskın ne cıkıcak diye, kuzenler benden saskın ve heyecanlı, torbayı actım bir kutu tam kapagı kaldırdım ilanı ask ediyorum sarkısı calmaya basladı. Bir alkıs koptu hem cok mutlu oldum hemde cok utandım. :16::17:

Bana dogum günümle gelen en güzel hediye ve mutluluk oldu.
Bu arada henüz söz, nisan falan yok, zaten onlar olduktan sonra teklifin de bir anlamı olmuyor ki..?:44:

Son düzenleme:
Anlamadım ben. Evlenme teklifi normalde sözden nişandan önce mi alınıyo :27: evlenme teklifi almadan nasıl nişan tarihi belli oluyo

bizde oldu işte canım :27:
ilişkinin başından beri evlilik konuşulunca teklif etmedi benimki :25::25:
şakayla karışık sorunca da aklımda büyük bir fikir var ama çok para lazım nişan masrafları aradan çıkınca edeceğim dedi :53:

benimki de daha etmedi ama söz konuşuyoruz zaten pek görüşemiyoruz ancak eylülde görüşebiliriz o zaman da sözle beraber formalite icabı bi teklif olur herhalde

Geçen ay birlikte tatildeyken aldım evlilik teklifini ama birşey varki yüzüksüüüüzzz bi teklif oldu :19: ramazandan sonra ailesi bizimkilerle tanışmaya gelecek bakalım...

2,5 yıldır birlikteyiz ve bu ilişkiye hep özen gösterdik hep evlilik hayalini kurduk.Ailelerimiz tanıştı.Evlilik teklifim hala nerede diye düşünürken 04.08.2012'de teklifimi aldım.Çok güzel boğaza naazır bir restoranda denize sıfır bir yerdeydi :)) ben şirket için iftar yemeği düzenlendi sanıyordum bir gittimki masa da gül yaprakları filann... :16:

eşimin konfeksiyon mağazası var
beni orda görüp beğenmiş ve tanışmıştık
1 yıl kadar çıktık ciddiydik tabi ama hiç beklemediğim bianda
dükkanda müşterilerin içinde evlilik teklif etmişti
hala içim titrer
ne cesaret ama

Coook Hoss hemen erkek arkadasıma gonderdım lınkı gorsun feyz alsın ;) Bizimde böyle bi sitemiz var 14/02/2011de yapılmıs..Resımlerımızı ve ısımlerımız oldugu ıcın lınkı paylasamıyorum..
teşekkür ederim, inşallah erkek arkadaşın daha güzelini yapsın :34:

süperrr bayıldımmmmmm:nazar::nazar:
teşekkür ederimmm:17:

evlilikten umudum yok ki teklifinden umudum olsun...:5:

romantik teklif alan kızlar tebrik ederim sizinkiler türünün son örneği kıymetlerini bilin :9:

Son düzenleme:
2 hafta sonra tanışma-isteme-söz bir arada olucak fakat henüz evlilik teklifi yok. o güne kadar olmasınıda beklemiyorum çünkü sevdiceğim burda değil çok yoğun çalışıyor ve hiç vakti yok. acaba ben mi süpriz yapıp evlenme teklifi etsem :D zaten söylemiştim, beklerim beklerim sen teklif etmezsen ben ederim demiştim bu gidişle olucak gibi :D :D

Back