• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

Benim olayım spontane gelişti. Tanışmamızın üzerinden fazla geçmeden "evlenelim ya biz" olduk, ailesi aradı gelelim diye, gelmişken nişan da aradan çıksın dedik... Sürprizlere gelemediğimden, klostrofobim panik atağım ve bilimum ruh hastalıklarım tavan yapar. O nedenle teklif mi var aramızda diye gülüşür geçeriz. O çok istedi çocuklarımıza anlatacak bik bik bik bir şeyimiz olsun diye de ben paşaaam atı alan üsküdarı geçti, ben seni kabul ettim, nişan tarihini verdim bile nabeeer dedim. Kız kulesi diyecek oldu, plan yapmasını bile istemedim hoşlanmıyorum, kasılıyorum bu tarz şeylerde zorla değil ya. Ben böyle daha rahatım ya, hiç resmi olayların insanı değilim valla, bu gidişle gidip kot tişörtle evlenicem, o olacak :9:

Benim olayım spontane gelişti. Tanışmamızın üzerinden fazla geçmeden "evlenelim ya biz" olduk, ailesi aradı gelelim diye, gelmişken nişan da aradan çıksın dedik... Sürprizlere gelemediğimden, klostrofobim panik atağım ve bilimum ruh hastalıklarım tavan yapar. O nedenle teklif mi var aramızda diye gülüşür geçeriz. O çok istedi çocuklarımıza anlatacak bik bik bik bir şeyimiz olsun diye de ben paşaaam atı alan üsküdarı geçti, ben seni kabul ettim, nişan tarihini verdim bile nabeeer dedim. Kız kulesi diyecek oldu, plan yapmasını bile istemedim hoşlanmıyorum, kasılıyorum bu tarz şeylerde zorla değil ya. Ben böyle daha rahatım ya, hiç resmi olayların insanı değilim valla, bu gidişle gidip kot tişörtle evlenicem, o olacak :9:

O kadar laf carpmama rağmen sozden önce yıllardır hayalini kurduğum süpriz teklifi alamadan evlilik yoluna girdik.. İcimde kalmasın diye yine alttan alttan soktum lafımı :D meğer sözden önce edecekmiş ama unutmuş üzüldüm dedi :banghead: daha evlenmedik ederiz elbet bi teklif desede yine soktum lafımı geçti canım geçti diye napim demeyeyim de içim de mi kalsın :D

bende henüz almadım ama yani içim hep farklı bir teklif almaktan yana ama böyle istiyorum bekliyorum ya beklentim yüksek olunca karşıma çıkandan mutlu olmam diye korkuyorum,beklenti içinde olmayan insanlara hayranım en büyük eksiksliğim ya da kötü huyum bu benim:17:

kızlar üzülmeyin ya bizimde isteme ile söz nişan hepsi birer hafta arayla oldu çok sıkışık olunca nişanlım sözlendikten sonra evlenme teklif etti. İlk annenin babanın rızasını aldık bakalım şimdi kız evlenmek istiyor mu dedi hatta :) hoş yüzük takılmıştı ama evlenme teklifine uygun olsun diye gümüş bi yüzük daha almış:1: ama gerçekten ima etmedende olmuyor sankim:32::69::97:

İlişkimizin 6. Ayında etti teklifi. Önceleri lafını çok ettik. Tektaşsız olmaz felan :) bana hep çok şaşıracaksın teklif ettiğimde derdi. Dediğini de yaptı. Teklif etmeden bi hafta önce akşam vakti arkadasımla telefonda konusuyorum diye sen beni aldatıyosun dedi bana. Kendimi ifade etmeme de izin vermedi. Sonra en yakın arkadasımla bir olup oyun yapmışlar bana. Son bi kez buluşup bu işi bitirelim dedi. O buluşmaya gitmeyecektim. Arkadasımın ısrarıyla gittim. Oda işin içinde ya :). Orada etti teklifi. ama cidden çok şaşırttı beni. Ayrılacağımızı düşünüyodum çünki.

Biz 5 yıldır beraberiz henüz teklif etmedi askerde şuan zaten 2.5 ayımız kaldı Allah nasip ederse gelnce isteme olcak .
Ben ona sürekli diyorum ama askere gderken özellikle ' baak güzel bişey bul yoksa evet demem ' diye bakalım nasl olcak merak içindeyim
:D

bende artık 2 yıllık ilişki sonrasında bekliyorum. hep zaten derdi öyle bir teklif edeceğim ki şaşıcaksın diye böyle yapınca beklentimi yüksek tutuyor. askerden geldi 2 ay oldu artık zamanı diye düşünüyorum birşeyler de çakıyorum bakalım göreceğiz. bana kalsa normal bir teklif olurdu ama nabiim çıtayı o yükseltti

2 hafta önce (04/08/2014) aldım evlilik teklifimi, ilişkimizin 13. ayında :KK36:

askerden geldikten 1 hafta sonra hemen romantik sürprizli bir evlenme teklifi yaptı kuzucuuum :KK36:

geçtiğimiz Cumartesi (23.08.2014) günü çoookkk romantik birşekilde teklifi aldım yazlıkta bol kutlamalı ve süprizli çok güzeldiii :KK15:

Evliligimin 3.yılında artık o kadar lafa rağmen anca dank etti kafaya +7 aylik hamileydim sevgililer gununde güzeldi ama ne kadar geç olsada:))))

Almadım henüz. Alır mıyım acaba? Gerçi benimki odunların şahı olduğu için pek umudum yok, ama çıkmadık candan umut kesilmez derler.

ağustos sonu evlilik düşünüyoruz şu an askerde ne xaman tklif eder bilmiyorum ama şimdiden beklemeye başladım :( :D

Mutluysan evlilik teklifi olmasa da olur :) yine de içinde kalmasın cnm

Back