• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

Bugün hayatımın en güzel günüydü değerli arkadaşlarım :) Evlilik teklifimi aldım :p İzmir Konakta Burağım elinde tektaş yüzükle benimle evlenirmisin dediiiiiiiiiiiiiiiii herkesin içinde bankta oturuyoduuuk:p Önce inanamadım ,sonra mutluluktan ağlamaya başladım veeeeeee eveet evlenirim dedimmm :) Darısı sizlerin başınaaa. Bu gece mutluluktan uyumayacağımmmm iyiki benimlesin seni çok seviyorum Damat bey :) Herkese böyle bir aşk nasip etsin Allahım ♥

cnmmm hayıırlı ugurlu olsun cok sevindim senin adına :) bnmknde hala tık yok anacım söledim de yani lafıda soktum yok yok yok :)))

Bugün hayatımın en güzel günüydü değerli arkadaşlarım :) Evlilik teklifimi aldım :p İzmir Konakta Burağım elinde tektaş yüzükle benimle evlenirmisin dediiiiiiiiiiiiiiiii herkesin içinde bankta oturuyoduuuk:p Önce inanamadım ,sonra mutluluktan ağlamaya başladım veeeeeee eveet evlenirim dedimmm :) Darısı sizlerin başınaaa. Bu gece mutluluktan uyumayacağımmmm iyiki benimlesin seni çok seviyorum Damat bey :) Herkese böyle bir aşk nasip etsin Allahım ♥

hayırlı uğurlu olsun canım. bende izmirdeyim. :)
izmirde aşk başkadır :)

cnmmm hayıırlı ugurlu olsun cok sevindim senin adına :) bnmknde hala tık yok anacım söledim de yani lafıda soktum yok yok yok :)))

Teşekkür ederim :) Bende söylemiştim hep nişana yakın yaparım dedi bende kestim umudumudumu ama gerçekten hiç beklemedigim bir anda oldu ben çok şaşrdım ve çok mutul oldum :) Darısı senin de başına :)

hayırlı uğurlu olsun canım. bende izmirdeyim. :)
izmirde aşk başkadır :)

Teşekkür ederimmm :) Zaten oturduğumuz bank bizim için özeldi özel bir anısı vardı evlilik teklifide orda olunca konak şimdi bnm için daha bi başka :)

kizlar, sevgilinizden evlilik teklifini nezaman aldiniz??? sizin laf sokmalarinizlami geldi aklina yoksa kendiligindenmi düsünmüss.. malum erkekler :)
yorumlarinizi bekliyorumm :teytey:

ben nısanlanalı bır ay oldu ama hala evlılık teklıfı almadım:) zten kendılıgınden gelısıyo olaylar ama ısterdım dogrusu..

şubat ayında aldım evlilik teklifini :16: sinema çıkışında bir çardağın altında etti muratım bana teklifi sonrada takıverdi teştaşı parmağımaa :21: tabi ben şoka girdim evet evet diye diye kaldım öyle :1: hatta ondan sonra yanlış dolmuşa bindirmişim teee dağın başına çıktı dolmuş salaklığıma güle güle öldümm :9: :9: :9:

şubat ayında aldım evlilik teklifini :16: sinema çıkışında bir çardağın altında etti muratım bana teklifi sonrada takıverdi teştaşı parmağımaa :21: tabi ben şoka girdim evet evet diye diye kaldım öyle :1: hatta ondan sonra yanlış dolmuşa bindirmişim teee dağın başına çıktı dolmuş salaklığıma güle güle öldümm :9: :9: :9:

Yanlış dolmuş güzelmiş :D ama gercektn insan şoka giriyor :D

ay bizim çok oldu ama ben de paylaşmak istiyorum :)

2007 yılının temmuz ayı idi sanırsam :) beraber ilgi duydugumuz bi alan olan web programlama

kursuna yazılmak için kursa gittik bilgi aldık orada işlemlerimiz yapılırken birdenbire evlenme teklif etmişti aşkusumm :69:...

zaten seviyorduk birbirimizi ve ciddiydik ve cidden böle bişey beklemiyordum şok olmuştum :) bişey diyememıştım ama

tabıı kı evet ti cevabım :) eve geldım annem kayıt kaça oldun fln dıo benım kafa leyla tabii kendıme gelememiştim bi türlü :)

2007 ekim ayın da da nişanlandık 2008 ağustos ta evlendik :) çok şükür Allah ım herkesin yuvasını huzur mutluluk ile

doldursun ınsallahh :) :16:

valla benimki beni kuyumcu kente bile götürdü. kaç tane yüzük denedim baktık ettik ama kaç ay oldu hala teklif meklif yok.. o kadar da heveslenmiştim. hatta lafını da soktum o kadar götürdün ama bişey çıkmadı gibisinden ima yaptım. edicem aşkım, edicem sevgilim diyor. tatlı diliyle kandırmaya çalışıyor hep.. halbuki benim hayallerim farklıydı isterdim de çıkmaya başladıktan en fazla bir iki ay sonra yüzüğü taksın 1 yıl içinde de evlenelim. ama nerdeee , ben erkek olsam giderim 1 karatlık tektaş alırım borç harç bulurum ve sevgilimin parmağına takarım..:)) ama benim beklentim düşük tabi 0,01 karata da razıyım yeter ki yüzük takayım. bir de bende takıntı alyansım ve tektaşım olmadığı için normal imitasyon veya herhangi çeşit bir yüzük de alıp takmıyorum parmağıma hiç... ne biliyim saçma bir inanç bu. ne zaman alyansım tektaşım olur o zaman takarım diyorum. parmaklarım bombboşşşş kızlarrrr:43:

daha etmedi ama yakındır bir kaç tüyo verdim evlenme teklif etmeden olmaz diye hani nasıl olsa evlenicez etmesemde olur demesin kii demez benim boncuğum ..... yani inşallah demez:31:

doğum günümde :) o günden bugüne 5 defa evlilik teklifi aldım çünkü ilkinde ikimizde alkollüydük ama herkesin ortasında diz çöktü ahh canım ya:38::38::38:

bende bir ben miyim diyordum kuyumcu kuyumcu dolaştırılan :)

ama suç bendeymiş, kendi kafasına göre alsa beğenmezmişim ..

e sizde anlamışsınızdır.. benim bu çok ince elemelerim yüzünden çook öyle sürprizli bir evlenme teklifi olmayacağı kesin..

aslında böyle yaptığım için pişmanım biraz ama napım..

teklif geldiğinde paylaşırım burda :38:

Doğum günümde evlenme teklifi aldım.Sabahın 5 inde diz çöktü önümde onun gözleri doldu ben başladım kahkaha atmaya biraz değiştik rolleri hayatımın en güzel anıydı :16:

Doğum günümde :16:

Aynen ben de.:16: Şöyle etmişti hatta : Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevc-i izdivacınıza talibim!..":1::1: Ben de cevabım müsbet demiştim.:1:O Türkçe Öğr.mezunu,ben de şu an 3.sınıftayım.:1:

Son düzenleme:
Nişanlımın bana yaptığı evlenme teklifi belki biçok kişi tarafından çok beğenilir ama benim hiç tarzım değildi:1:
Çok lüks bi restoranda ankarada çiçekçiden gelen bi koca buketin içinden kağıt çıktı o da ben onu okurken tek taşı bana çıkarttı:51:
Ama ben kendisinin bana söylemesini isterdim o kağıdı okumak yerine:50:
Tektaşı da beğenmemiştim sonra götürdü değiştirdi zaten:9:
Ay ben de çok kötüyüm şimdi düşününce yahuu:9:
Ama geldi geçti zaman ve biz şimdi nişanlıyız çok şükürr:16:

ben gecen sene aldim sinemada buyuk ekranda onca insan arasinda karanlikda gelen bir sesle bir siir havasinda...

Back