Evlilik stresi.. Ve takıntılarım yardım...

Merak etme hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç rahatsız olmaz.
Surat asmaktan daha cazibelidir kıllar

nasıl bi yorumdur bu yaaa

Ne guzel diyorsunuz kzlar ama bn nye hic rahat olamiyorum devamli brseyleri taknti yapmaya basladm evlenmeden diger tarafa gidicem nerseyse skntidan.
bende sabahları nefesim koktuğunda naparım eşime karşı diyordum hep sabah ezanı kalkar dişimi fırçalarım yada klakmazssam naneli sakız koyarım başucuma falan derdim sonuç hala takıntılıyım sabahları nefesimi vermemeye çalışrım ona doğru dikkat ederim off sıkıcı bi durum bence güvensizlikten

süpermiş yaa harikaa dizilerdeki hayat gerçek olmuş vay anasııı:))) peki gün boyu hayır işleriyle uğraşırken yorgun düşdüğünüzde oluyordur etkilemiyormu bu sizi acebeeee :))

süpermiş yaa harikaa dizilerdeki hayat gerçek olmuş vay anasııı:))) peki gün boyu hayır işleriyle uğraşırken yorgun düşdüğünüzde oluyordur etkilemiyormu bu sizi acebeeee :))
çok yorulursam, alt kattaki sıpa salonuna iniyorum, yada zamanım varsa bizzat uzak doğuya gidiyorum masaja canım.
tabi sizler bu keyfi bilemezsiniz..

çok yorulursam, alt kattaki sıpa salonuna iniyorum, yada zamanım varsa bizzat uzak doğuya gidiyorum masaja canım.
tabi sizler bu keyfi bilemezsiniz..

yok bilemiyoruz ondan soruyoruz yaa eee tabi siz gibi hatunlar olunca etrafta bize ne düşer dimi amaaa
çok hoşuma gitti yaa süper senide güldürsünler emiiii

Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?

Ben lazere gitmedim, gitmek istediğimde "sen oyuncak bebek misin, doğal olmak varken bu nedir?" cevabı aldım. Kasma boş ver onlardaki tüyleri görsen kendini öper okşarsın zaten

Erkekler kil tuy olaylarina cok takilmiyolar..bnde evlenmede. Once ccok kasiyodumm.snradan anladmki bosunaymis..adam her halini goruyo...hamilelignde ciplakken koca gobisinle goruyo..sende onun dogal olarak..kendini kasma rahat ol...

Ya takmayın kılı tüyü tüketim toplumunun ve kozmetik sektörünün baskısı bunlar

Adamın hiç de umrunda olmaz kılı tüyü

Ben takılırım bazen top sakal bıraksam yakışır mı vs diye güleriz kılmış tüymüş bunlar boş işler amaç kendinizi bir erkeğe beğendirmeye değil bir birey olmak olsun

Temizlik çerçevesinde kendinle ilgilenip bakımını yaptıktan sonra gerisi faso fiso. Emin ol erkeklerin çoğu için de önemli olan budur.

Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?
sen takarsan ve ona belli edersen o da takar.
sen takmıycan ona da çaktırmıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…