- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
makyajsız, giyinmeden kahvaltıya inmeyiz, (inmeyiz buraya dikkat edin)
7/24 saçlar maşalı, şıkır şıkır giyinip dolaşırım evde.
eşim yatmadan önce bişeyler içerken ropdöşambır giyer sadece, haricinde mutlaka takım elbiselidir.
salonda herkes ayakkabıyla, ayak ayak üstüne atar, günün kritiğini yada hafta sonu için ufak bi yurt dışı planı yaparız. (asla yemekten sonra salonda yayılıp yatmak yoktur yani)
odamıza gideriz, saçlarımı tarar, saten geceliğimi giyer, premsesler gibi uzanırım yatağa, sabah da su gibi uyanırım.
benim kocam böyle seviyor.
kıl tüy işine girmedim hiç. o da ney öyle?
bende sabahları nefesim koktuğunda naparım eşime karşı diyordum hep sabah ezanı kalkar dişimi fırçalarım yada klakmazssam naneli sakız koyarım başucuma falan derdim sonuç hala takıntılıyım sabahları nefesimi vermemeye çalışrım ona doğru dikkat ederim off sıkıcı bi durum bence güvensizliktenNe guzel diyorsunuz kzlar ama bn nye hic rahat olamiyorum devamli brseyleri taknti yapmaya basladm evlenmeden diger tarafa gidicem nerseyse skntidan.
yok yok kıl kafassıda var onlarda sevmiyorlar kılı tüğüBende cok takiyordum. Cok dikkat etmeye devam ediyorum.
Ama esler cok kil kafasinda degiller galiba
süpermiş yaa harikaa dizilerdeki hayat gerçek olmuş vay anasııı:))) peki gün boyu hayır işleriyle uğraşırken yorgun düşdüğünüzde oluyordur etkilemiyormu bu sizi acebeeee :))makyajsız, giyinmeden kahvaltıya inmeyiz, (inmeyiz buraya dikkat edin)
7/24 saçlar maşalı, şıkır şıkır giyinip dolaşırım evde.
eşim yatmadan önce bişeyler içerken ropdöşambır giyer sadece, haricinde mutlaka takım elbiselidir.
salonda herkes ayakkabıyla, ayak ayak üstüne atar, günün kritiğini yada hafta sonu için ufak bi yurt dışı planı yaparız. (asla yemekten sonra salonda yayılıp yatmak yoktur yani)
odamıza gideriz, saçlarımı tarar, saten geceliğimi giyer, premsesler gibi uzanırım yatağa, sabah da su gibi uyanırım.
benim kocam böyle seviyor.
kıl tüy işine girmedim hiç. o da ney öyle?
çok yorulursam, alt kattaki sıpa salonuna iniyorum, yada zamanım varsa bizzat uzak doğuya gidiyorum masaja canım.süpermiş yaa harikaa dizilerdeki hayat gerçek olmuş vay anasııı:))) peki gün boyu hayır işleriyle uğraşırken yorgun düşdüğünüzde oluyordur etkilemiyormu bu sizi acebeeee :))
yok bilemiyoruz ondan soruyoruz yaa eee tabi siz gibi hatunlar olunca etrafta bize ne düşer dimi amaaaçok yorulursam, alt kattaki sıpa salonuna iniyorum, yada zamanım varsa bizzat uzak doğuya gidiyorum masaja canım.
tabi sizler bu keyfi bilemezsiniz..
biz gülmek için cem'i, beyaz'ı, şahan'ı falan ağırlıyoruz evimizde, parası neyse veriyoruz, gülüyoruz :)yok bilemiyoruz ondan soruyoruz yaa eee tabi siz gibi hatunlar olunca etrafta bize ne düşer dimi amaaa
çok hoşuma gitti yaa süper senide güldürsünler emiiii
ay ayıptır söylemesi derler ya boy değil işlev önemliGörüntüden ziyade icraat
Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?
benimkide laf yani siz zenginler parasını verip gülersiniz bende kalkmışım senide güldürsünler diyorum ayıp etmişim şimdi farkettim.:))biz gülmek için cem'i, beyaz'ı, şahan'ı falan ağırlıyoruz evimizde, parası neyse veriyoruz, gülüyoruz :)
neyse geyikten gitmeyelim :))benimkide laf yani siz zenginler parasını verip gülersiniz bende kalkmışım senide güldürsünler diyorum ayıp etmişim şimdi farkettim.:))
aslında hayatı tiye alacaksın böle gülüp eğlenip keyfine bakacaksın takmıcaksın.ne güzel oldu güldük.neyse geyikten gitmeyelim :))
teşekkür ederim size
sen takarsan ve ona belli edersen o da takar.Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?