Evlilik stresi.. Ve takıntılarım yardım...

Yaa cidden şu cilvenin dersi olsa keşke bnde gram yok
Evlilikte en onemli sey sex mi ya yok cilve yok kil tuy yok pozisyon bilgisi. Forumda kac tane bacagimda yarim cm kil var diye adam evi terk etti konusu gordun? Sen evlilik sorumlulugu alabilecek misin maddi manevi yukune hazir misin kocanla zihni uyumun var mi ailesiyle problem yasar misin evlat yetistirmeye hazir misin bunlari dusun kila tuye gelene kadar

Niye bu kadar ters yönden algılıyorsunz? Aklima takilan seyleri soruyorum.. Digerlerinin cevabi zaten bende var ya da ne bileyim konuşabilcegm birileri var ama bu tarz konulari yaknlarimla konuşamiyorum bu yuzden burdaki insanlarn yorumlari beni rahatlattgi icn yaziyorum.

Arkadaşlar cok ozur dılerım konuyu daldım ama baska konu açamıyorum 5 tane 150mg bu profenid ıctım bır saatı gecıyor bısey olur mu sizce acıl yardım bı anlık sinirle ıctım

Bende cok takiyordum. Cok dikkat etmeye devam ediyorum.

Ama esler cok kil kafasinda degiller galiba

Hayır hiç konusmadm bu konularla alakalı
Nişanlı mısın, sadece sevgilin mi bilmiyorum ama evliliğe karar vermiş iki insan ciselliği neden konuşmaz malesef anlamam. Herkes evlilik öncesi cinsellik yaşasın demiyorum ama neden hoşlandığını bile bilmediğiniz bir adamla evlilik düşünmek ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum.

in vino veritas 'nın dediği o çocuk vücuduna benzetme olayını ben de duymuştum birinden, bence bunu konuşmalısın. Yani bacağı falan muhakkak alman lazım, yine koltukaltı vs aynı şekilde ama genital bölgeyi, karşıdaki nasıl seviyorsa öyle şekillendirebilirsin bence. Konuşursanız eğer senin için daha iyi olur.

dert etme canım taklmazlar pek aynisndan onlarda da var .d hem lazere gidyimussun sknti yok

Evliyiz bile sadece düğünümz olmadı. :/ ben biraz kendimi geri çekiyorum bu konuda neden böyleyim bilmiyorum ama konuşamadım hiç bu konuları. Yani her konuda rahatım ama bu konuda konusamiyorum bu yuzden cokta tepki alyorm

Evlenmişsiniz bir ömür geçireceksiniz ve adamın neden hoşlandığını bile bilmiyorsunuz. Ya da onunla mutlu olacak mısınız, sizi tatmin edebilecek mi, sadece kendini mi düşünecek yoksa sizi de önemseyecek mi, frekanslarını tutacak mı bilmiyorsunuz. Evlilik denen kurumun temeli cinsellikken bizim kadınımız bunu konuşmaktan bile çekiniyor. Sonra gelsin sorunlu evlilikler gitsin cinsl tatminsizlikler.

Konunuzla çok alakası yok biliyorum ama bana çok tuhaf geliyor malesef...

Haklısınz fazlasyla.. Bu durumu duzeltmeye nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum ama brseyler yapmam lazm bunun farkndaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…