- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Umarm oyle olur bende bu eziyetten kurtulurum tabi tuylude sevmesinde
Evlilikte en onemli sey sex mi ya yok cilve yok kil tuy yok pozisyon bilgisi. Forumda kac tane bacagimda yarim cm kil var diye adam evi terk etti konusu gordun? Sen evlilik sorumlulugu alabilecek misin maddi manevi yukune hazir misin kocanla zihni uyumun var mi ailesiyle problem yasar misin evlat yetistirmeye hazir misin bunlari dusun kila tuye gelene kadarYaa cidden şu cilvenin dersi olsa keşke bnde gram yok
Hayır hiç konusmadm bu konularla alakalıHiç belli olmuyor bu erkek milletinin neden hoşlanacağı. Hiç konuşmuyor musunuz bunları?
Niye bu kadar ters yönden algılıyorsunz? Aklima takilan seyleri soruyorum.. Digerlerinin cevabi zaten bende var ya da ne bileyim konuşabilcegm birileri var ama bu tarz konulari yaknlarimla konuşamiyorum bu yuzden burdaki insanlarn yorumlari beni rahatlattgi icn yaziyorum.Evlilikte en onemli sey sex mi ya yok cilve yok kil tuy yok pozisyon bilgisi. Forumda kac tane bacagimda yarim cm kil var diye adam evi terk etti konusu gordun? Sen evlilik sorumlulugu alabilecek misin maddi manevi yukune hazir misin kocanla zihni uyumun var mi ailesiyle problem yasar misin evlat yetistirmeye hazir misin bunlari dusun kila tuye gelene kadar
Bir sey olur mu bilmiyorum ama bence hemenn acile git isini riske atmaArkadaşlar cok ozur dılerım konuyu daldım ama baska konu açamıyorum 5 tane 150mg bu profenid ıctım bır saatı gecıyor bısey olur mu sizce acıl yardım bı anlık sinirle ıctım
HahaahahahahahahEvlenınce hiçbirşeye takılmadığını göreceksin..
Neydi bu kızlarda tuylerden utanma hali..
Belki adam kıllı seviyor..
Bende cok takiyordum. Cok dikkat etmeye devam ediyorum.
Ama esler cok kil kafasinda degiller galiba
Nişanlı mısın, sadece sevgilin mi bilmiyorum ama evliliğe karar vermiş iki insan ciselliği neden konuşmaz malesef anlamam. Herkes evlilik öncesi cinsellik yaşasın demiyorum ama neden hoşlandığını bile bilmediğiniz bir adamla evlilik düşünmek ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum.Hayır hiç konusmadm bu konularla alakalı
Yeni evlisiniz sanrm :) ben braz fazla takntlym bu konuda.. Lazere gidene kadar çkan dönemde ne yapacgm onu bile dusunuyorm suan
dert etme canım taklmazlar pek aynisndan onlarda da var .d hem lazere gidyimussun sknti yokNiye bu kadar ters yönden algılıyorsunz? Aklima takilan seyleri soruyorum.. Digerlerinin cevabi zaten bende var ya da ne bileyim konuşabilcegm birileri var ama bu tarz konulari yaknlarimla konuşamiyorum bu yuzden burdaki insanlarn yorumlari beni rahatlattgi icn yaziyorum.
Evliyiz bile sadece düğünümz olmadı. :/ ben biraz kendimi geri çekiyorum bu konuda neden böyleyim bilmiyorum ama konuşamadım hiç bu konuları. Yani her konuda rahatım ama bu konuda konusamiyorum bu yuzden cokta tepki alyormNişanlı mısın, sadece sevgilin mi bilmiyorum ama evliliğe karar vermiş iki insan ciselliği neden konuşmaz malesef anlamam. Herkes evlilik öncesi cinsellik yaşasın demiyorum ama neden hoşlandığını bile bilmediğiniz bir adamla evlilik düşünmek ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum.
Sizin yaptgnz normal.. Malesef anormal olan benim durumum..Cidden sormadın mı bunu ona ? Ben mi fazla rahatım böyle konularda acaba
Bence sizin bu konuyu bu kadar sorun yapmanız da sizin konuşmuyor olmanızdan kaynaklı..Sizin yaptgnz normal.. Malesef anormal olan benim durumum..
Evliyiz bile sadece düğünümz olmadı. :/ ben biraz kendimi geri çekiyorum bu konuda neden böyleyim bilmiyorum ama konuşamadım hiç bu konuları. Yani her konuda rahatım ama bu konuda konusamiyorum bu yuzden cokta tepki alyorm
Sizin yaptgnz normal.. Malesef anormal olan benim durumum..
Evlenmişsiniz bir ömür geçireceksiniz ve adamın neden hoşlandığını bile bilmiyorsunuz. Ya da onunla mutlu olacak mısınız, sizi tatmin edebilecek mi, sadece kendini mi düşünecek yoksa sizi de önemseyecek mi, frekanslarını tutacak mı bilmiyorsunuz. Evlilik denen kurumun temeli cinsellikken bizim kadınımız bunu konuşmaktan bile çekiniyor. Sonra gelsin sorunlu evlilikler gitsin cinsl tatminsizlikler.
Konunuzla çok alakası yok biliyorum ama bana çok tuhaf geliyor malesef...