Evlilik stresi.. Ve takıntılarım yardım...

O kadar stres yapmayin lutfen. Bende cok takintiliydim evlenmeden. Her hafta kaslarımi aldirirdim. Kollarimi alirim ben. 1 gun arayla ciknlari alrdm falan ama evlenince daha bir rahatliyor insan.
He ama salmak demek degil bu. Mesela evlendim malum bolgeye lazere basladim . buna dikkat edilmeli bence. Ve evlendim amann da demeyin. Evde giyiminize bakiminiza dikkat edin.

makyajsız, giyinmeden kahvaltıya inmeyiz, (inmeyiz buraya dikkat edin)
7/24 saçlar maşalı, şıkır şıkır giyinip dolaşırım evde.
eşim yatmadan önce bişeyler içerken ropdöşambır giyer sadece, haricinde mutlaka takım elbiselidir.
salonda herkes ayakkabıyla, ayak ayak üstüne atar, günün kritiğini yada hafta sonu için ufak bi yurt dışı planı yaparız. (asla yemekten sonra salonda yayılıp yatmak yoktur yani)
odamıza gideriz, saçlarımı tarar, saten geceliğimi giyer, premsesler gibi uzanırım yatağa, sabah da su gibi uyanırım.
benim kocam böyle seviyor.
kıl tüy işine girmedim hiç. o da ney öyle?

evlendikten sonra anlarsın onu ya da birlikteyseniz bir şekilde belli eder hal ve hareketleriyle şimdiden ne desek boş sen kendin anlayacaksın..arkadşların dediği gibi erkekten erkeğe değişir..

bende lazer yaptırıyorumti tüm vucüt bittti gibi bişe.. eşim mesela koltuk altındaki koyuluktan rahatsızdı bi de normal ağda ya da makineyle alınca ister istemez koyu ve yoğun çıkıyor tam çıkma aşaması derken çok çirkin bir görüntü oluşuyor en azından bende öyleydi.ve bende hoşlanmadığını farkediyordum...lazerden sonra rengi açılıyor zaten 2 ayda 1 çıktığı için ve kol tüyü gibi çıktığı için görüntü rahatsız etmiyor koyuluk siyah kıl kökleri olmuyor olan tüyler de rahatsız etmiyor..

Senin gibiydim, biz evlilere itimat et gozleri bile görmüyor..

Ben de önceden kıl tüy olayını çok düşünür kafama takardim. Şimdi nedense üzerimde bir rahatlık var. Evlenince çok sorun olacağını sanmıyorum.
Yalnız bu konuda hassas erkekler de var, misal benim babam annesi ve yengesi anneme görücü giderken tembih etmiş kılı tüyü var mi bakın diye.. Allahtan annem gibi bir kadına denk gelmiş de, yılda sadece iki kez kıl tüy almaya gereksinim duyuyor, bacaklar zaten tamamen tüysüz..

Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?
hayır takmıyorlar tabiki
neden bu kadar kastınız
eşiniz yanında rahat olmanızı ister
ben ayda 1 epilasyon yaptırıyorum mesela
ee tabiki beni o halimle de görüyor.
kusarken de gördü
daha beter hallerimi de gördü
ben de onun tabi
ama birbirimizin gözünde çekiciliğimizi falan kaybetmedik.
bunlara bu kadar takmayın

Eşim aşırı bakımlı olsa ben de ona uyum sağlardım ama rahatım yani. Evleneceğin kişiye bağlı.

Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?
'' erkekler en çok neye dıkkat edıyor'' dıye bişi yok. onlarında bizim gibi karakterlerı farklı ve kişiden kişiye göre değişiyor

aynen senin gibi düşünür gerilirdim ben de. yaklaşık 1 aylık evliyim ve ne kadar boş bir stres olduğunu anlamış bulunuyorum. düğüne kadar eşinle bu konuları ayrıntılandırmanı öneririm. gerçekten faydasını görürsün. düğün yaklaşmışken cinselliği de konuşun geç olmadan bence. karşının beklenti ve düşüncelerini bilirsen kafan rahatlar şimdiden mutluluklar dilerim

Erkekten erkege degişir bnm kocam hicbirseyi dert etmez ama tüye karşı direnci düsük :) bende evlenmeden önce bitirmiştim lazeri zaten tek tük tüyüm var onlarıda yakaladımı uff basımın etini yiyor

Nasıl yani ne dicek ki erkeklerde daha fazla kıl var. Ayrıca bu dogal bir şey kadınların tüysüz yaratılmadığını bilmeli erkeklerde almak için ağda lazere katlandıgımızı bilmeli onlar 3 günde bir tras mı oluyo sanki

Kadın tüylü grzecekse benden farkı ne kaldı der kocam evet abartır böyle derken ama adam sevmiyo bıyıklarımıksın hemen görür kuaföre mi gideceksin bugun? Der anlarım evet kuaföre gidecegim derim. Geçen agda yaptırdım doguma falan gidersem die bacaklarımın arkasında kalmış mesela tek tel yoldu onları hiç sevmiyo tüy görmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…