Evlilik stresi.. Ve takıntılarım yardım...

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?

Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?
ufak bir kıl tanesini hiçbir erkek takmaz, sen de takma
zaten kafaya takılacak bişey de değil...

Kadınlar mükemmel olmak zorunda değil , sürekli bakımlı ve güzel olamazsınız . Karşınızdaki de brad pitt değil . Rahat olun .

Lazer varsa zaten sorun yok yeterince temiz olur .

Ne guzel diyorsunuz kzlar ama bn nye hic rahat olamiyorum devamli brseyleri taknti yapmaya basladm evlenmeden diger tarafa gidicem nerseyse skntidan.

kasma kendini rahat ol iyi gun var kotu gun var, hastalik var saglik var.... bunlarda birbirinizin yaninda olacaksiniz ve sizi her halinize gorecek tabi sizde onu ve hicbir sikinti olmayacak uzulmee stres yapma neler yasayacaksiniz nelerrrr

Erkeklerin çoğu bazı bölgeleri tüylü seviyor. Biz boşuna kaymak gibi olalım diye uğraşırken onlar tüysüz vücudu çocuk vücuduna benzetip daha çok soğuyabiliuor haberİn olsun...

Erkeklerin çoğu bazı bölgeleri tüylü seviyor. Biz boşuna kaymak gibi olalım diye uğraşırken onlar tüysüz vücudu çocuk vücuduna benzetip daha çok soğuyabiliuor haberİn olsun...
Umarm oyle olur bende bu eziyetten kurtulurum tabi tuylude sevmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…