Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha guzel soz aynn icraat daha onemli cnmGörüntüden ziyade icraat
evlendikten sonra anlarsın onu ya da birlikteyseniz bir şekilde belli eder hal ve hareketleriyle şimdiden ne desek boş sen kendin anlayacaksın..arkadşların dediği gibi erkekten erkeğe değişir..Evliyiz bile sadece düğünümz olmadı. :/ ben biraz kendimi geri çekiyorum bu konuda neden böyleyim bilmiyorum ama konuşamadım hiç bu konuları. Yani her konuda rahatım ama bu konuda konusamiyorum bu yuzden cokta tepki alyorm
hayır takmıyorlar tabikiKızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?
Evlilik demek evin içinde bihter gibi gezmek demek değildir.. unutun bunu
'' erkekler en çok neye dıkkat edıyor'' dıye bişi yok. onlarında bizim gibi karakterlerı farklı ve kişiden kişiye göre değişiyorKızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?
süper yorummEvlilik demek evin içinde bihter gibi gezmek demek değildir.. unutun bunu
Kızlar özellikle evli olan bayanlarr erkekler en çok neye dikkat ediyor bir bayanda? Lazere gidiyorum tüylerim için ama en ufak bitane kalsa bile bunu kafama takıyorum.. Eşler çok taklyor mu boyle şeylere?