- 6 Şubat 2010
- 1.462
- 2.127
Var tabi ,taocu seksBoşalmalı seks yaşayıp mı? Boşalmasızı da mı varmışHaa şimdi anladım seviş ama ileri gitme bari diyorsun.
Şu konuya düz korun demek yerine cahil insanlar için sizin gibi açıklama yapsalar keşke. Ülkemizde korunma yöntemleri öğretilmiyor. Ped kullanımı için bile kız erkek ayrı eğitim vermişlerdi bize.Doğum kontrollerini kullanıp hamile kalma ihtimali düşük. Ama gerçekten düzgün uygulandığı zaman koruyor o yöntemler. Buraya korunuyorduk yazanların çoğu prezervatifi boşalma aşamasında takanlar,hapı günü gününe saati saatine atmayanlar veya geri çekilme ile korunuyorduk(!) diyenler oluyor. Ha hepsini düzgün yapıp hamile kalanlar yok mu? Tabi ki var ama üst üste bir kişide iki defa olma ihtimali düşük. Sonuç olarak düzgün kullanılmadığı zamanlar korunmuş olmuyorsunuz. Bir defa kürtaj olmuşsun. Çok dikkatli olman lazım. İnsanın bir dişi çürüyüp çektirse bile ağız bakımında artık daha dikkatli olur. Değil ki gebelik durumu yani.
Dürüst olun, bebeğin halkına girmeye lüzum yok. Üstelik yumurtalıklarınız da riskli seviyede demek ki, gebeliğin sağlıkla sonuçlanacağı da belli değil. Belki de düşecekMerhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.
Ben 25 erkek arkadaşım 29 yaşında evlenmeyi düşünüyorduk fakat bu gebelik haberi bizi daha da hızlandırdı. Şuan 3-4 hafta gebeyim. Fakat ben ailemin bana vereceği tepkiden ve iş hayatımı da olumsuz etkileyeceğinden dolayı aldırmak istiyorum fakat erkek arkadaşım herşeyi halledeceğimizi yanımda olduğunu söylüyor. Kasımda nişan ve dini nikah yaparız
Ocakta birlikte tayin isteyebilmek için resmi nikah yaparız bunlar hafifletici neden olur diyor. Şubatta en geç martta karnım büyümeden düğün yaparız diye düşünüyor. Daha önceden 1 kere daha kürtaj geçmişimiz oldu şimdi yine aynı hatayı yapmayalım diyor. Bundan 2 ay önce amh fsh değerlerime baktırdığımda amh değerim düşük çıkmıştı doktor yumurtalık dondurmamı önermişti. Bunca şeyin arasında ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum ama çocuğu da bu şekilde doğurmak istemiyorum. Sizce bu süreç nasıl halledilir? Erkek arkadaşımın ailesi anlayışlı yardımcı olmaya hazırlar ben kendi ailemden korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız.
Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdiden.
Keyfe keder 2 kere bıle bıle dogum kontrol gıbı kurtajı doktorlar bıle onermıyorken nasıl savunuyorsunuz peskürtaj haktır kim ne derse desin cinayet vs diyemezsiniz ne tür durumlarda ihtiyaç duyuluyor hiçbir kadın istemediği bebeği doğurmak zorunda değil doğrurup allah rızkını verir mantığıyla süründürmek hiç hiç doğru değil size katılıyorum aysenimi hanım
Nişandan sonra hem dini hem resmi nikahı yapın. Resmi nikahı erken yapmanızın sebebini de tayin vs açıklayın. Sonra da çocuk olayını söyleyin. Zaten hem resmi hem dini nikâh olduğu için daha kolay olur açıklamanız.Hanımefendi herkes sizin gibi telefonda bilgisayarda oldukça zaman geçirmiyor. Ayrıca korunun diyenlere bu saatten sonra haklısından başka ne denilebilir? Yaptık bir hata kabul, çaresini düşünüyoruz. İmam nikahı konusunda ise ailelere nişandan sonra bu olay başımıza geldi diyip en azından dindar tarafı biraz olsun egale etmek niyetimiz.
sağlığı beni ilgilendirmez kendi şahsını bağlar bu kürtaj olma hakkını elinden almaz kadın hakkıdır bu. bunu savunmayanın da aklından süphe ederim. Tecavüz ile hamile kalan kadınlar ne yapıcak sizin kafada olunca doğuracak niye katil mi olsun değil mi ? size ne kadının bedeninden ister keyfe keder aldırır ister zorunlu ister etik nedenlerle ister ahlaki size mi düştü çocuğunun olmamasının cefası. ha bide hangi doktor önermiyo argumanınızı savunun hangi makalede hangi araştırmada var onu da paylaşın olur mu ?Keyfe keder 2 kere bıle bıle dogum kontrol gıbı kurtajı doktorlar bıle onermıyorken nasıl savunuyorsunuz pes
Ped kullanımı için erkeklere ihtiyaç var mı ne öğrenecekler o esnadaŞu konuya düz korun demek yerine cahil insanlar için sizin gibi açıklama yapsalar keşke. Ülkemizde korunma yöntemleri öğretilmiyor. Ped kullanımı için bile kız erkek ayrı eğitim vermişlerdi bize.
O sırada erkeklere kondom hakkında bilgi veriyorlar bildiğim kadarıyla. Kadınlar hiçbir şekilde korunma eğitimi almıyor, en azından biz almadık. Erkeklerin ileride karısı ölebilir, kızına yardımcı olması gerekebilir. Fazladan bilgi göz çıkarmaz.Ped kullanımı için erkeklere ihtiyaç var mı ne öğrenecekler o esnada
Bu dönemde de öğretilmiyor deme şimdi.15 yaşında kız mı bu? Googleye bir yaz.yarım saat oku bitti gitti yani.komik oluyor artık bu tarz yorumlar.Şu konuya düz korun demek yerine cahil insanlar için sizin gibi açıklama yapsalar keşke. Ülkemizde korunma yöntemleri öğretilmiyor. Ped kullanımı için bile kız erkek ayrı eğitim vermişlerdi bize.
Karşı olabilirsiniz de birşeycik de olduğu yok.7,8 defa kürtaj olan kadınlar var.Keyfe keder 2 kere bıle bıle dogum kontrol gıbı kurtajı doktorlar bıle onermıyorken nasıl savunuyorsunuz pes
Eee partnerleri olacak, eşleri olacak.kadın anatomisine hakim olmaları gerekiyor.Ped kullanımı için erkeklere ihtiyaç var mı ne öğrenecekler o esnada
Rahmin yapışır o kadar kürtaja. Daha açamazsın.Karşı olabilirsiniz de birşeycik de olduğu yok.7,8 defa kürtaj olan kadınlar var.
Öyle birşey yok tabi ki.8,10 defa bile kürtaj olan kadınlar var.insanları hizaya getirmek için uydurulmuş şeyler.sağlığı beni ilgilendirmez kendi şahsını bağlar bu kürtaj olma hakkını elinden almaz kadın hakkıdır bu. bunu savunmayanın da aklından süphe ederim. Tecavüz ile hamile kalan kadınlar ne yapıcak sizin kafada olunca doğuracak niye katil mi olsun değil mi ? size ne kadının bedeninden ister keyfe keder aldırır ister zorunlu ister etik nedenlerle ister ahlaki size mi düştü çocuğunun olmamasının cefası. ha bide hangi doktor önermiyo argumanınızı savunun hangi makalede hangi araştırmada var onu da paylaşın olur mu ?