Evlilik öncesi gebelik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğum kontrollerini kullanıp hamile kalma ihtimali düşük. Ama gerçekten düzgün uygulandığı zaman koruyor o yöntemler. Buraya korunuyorduk yazanların çoğu prezervatifi boşalma aşamasında takanlar,hapı günü gününe saati saatine atmayanlar veya geri çekilme ile korunuyorduk(!) diyenler oluyor. Ha hepsini düzgün yapıp hamile kalanlar yok mu? Tabi ki var ama üst üste bir kişide iki defa olma ihtimali düşük. Sonuç olarak düzgün kullanılmadığı zamanlar korunmuş olmuyorsunuz. Bir defa kürtaj olmuşsun. Çok dikkatli olman lazım. İnsanın bir dişi çürüyüp çektirse bile ağız bakımında artık daha dikkatli olur. Değil ki gebelik durumu yani.

Şu konuya düz korun demek yerine cahil insanlar için sizin gibi açıklama yapsalar keşke. Ülkemizde korunma yöntemleri öğretilmiyor. Ped kullanımı için bile kız erkek ayrı eğitim vermişlerdi bize.

Dürüst olun, bebeğin halkına girmeye lüzum yok. Üstelik yumurtalıklarınız da riskli seviyede demek ki, gebeliğin sağlıkla sonuçlanacağı da belli değil. Belki de düşecek

Keyfe keder 2 kere bıle bıle dogum kontrol gıbı kurtajı doktorlar bıle onermıyorken nasıl savunuyorsunuz pes

Kürtajın hangi durumlarda hak olup olmadığını bilmeden ne olacak amaaaaan diyenlere sesleniyorum , açık açık konuşacağım çünkü sinirlendim , ikinin ve *mının keyfine keder davranıp hamile kalabilme ihtimaline rağmen aman ne olacak kürtaj olurum diyenler ya bu işi yapmayacaksınız ya da yapınca her anlamda kürtaj düşünmeyeceksiniz ayrıca sağlık açısından sürekli kürtaj olmak zararlıdır büyük konuşmuyorum konuşmak istemiyorum , bazı şartlar olur ki insan kürtaja gitmek zorunda kalır ama keyfe keder çocuk aldırmanın günahını bile bile de amaaan diyenin ne kendine ne dinine saygısı yoktur . Rabbim hayırlı şeyler nasip etsin herkese .

Nişandan sonra hem dini hem resmi nikahı yapın. Resmi nikahı erken yapmanızın sebebini de tayin vs açıklayın. Sonra da çocuk olayını söyleyin. Zaten hem resmi hem dini nikâh olduğu için daha kolay olur açıklamanız.

Bu arada ben evlilik öncesi bu tür şeylere hoş bakan bir değilim ama hayat sizin hayatınız tavsiye istediğiniz için yazdım, aldırmak benim inanışımda büyük günah söyleme sebebim üstümde hak kalmasın, rabbim hakkınızda güzelini versin.

Cocugu bu sekilde dogurmak istemiyorum demissiniz. Anlamadim bu ne demek. Nasil dogurmak isterdiniz?

Korunmayi bilmediginize gore bir an once evlenin. Artik oyle istemem boyle istemem deme luksleriniz yok. Bir an once evlenin. Aileniz hayal kirikligina ugrayacaltir. Siz de artik o kadarcik sikinti cekeceksiniz. Bebek cok buyuk bir sorumluluk. Siz bu sekilde iyice zora sokmussunuz ama yapacak bir sey yok. Bu ikinci hataniz oldugu icin ben de aldirin diyemem - kurtaja asla karsi degilim. Ama cahilsiniz anlasilan. Hamile kalip kalip aldir nereye kadar.

Keyfe keder 2 kere bıle bıle dogum kontrol gıbı kurtajı doktorlar bıle onermıyorken nasıl savunuyorsunuz pes
sağlığı beni ilgilendirmez kendi şahsını bağlar bu kürtaj olma hakkını elinden almaz kadın hakkıdır bu. bunu savunmayanın da aklından süphe ederim. Tecavüz ile hamile kalan kadınlar ne yapıcak sizin kafada olunca doğuracak niye katil mi olsun değil mi ? size ne kadının bedeninden ister keyfe keder aldırır ister zorunlu ister etik nedenlerle ister ahlaki size mi düştü çocuğunun olmamasının cefası. ha bide hangi doktor önermiyo argumanınızı savunun hangi makalede hangi araştırmada var onu da paylaşın olur mu ?

Şu konuya düz korun demek yerine cahil insanlar için sizin gibi açıklama yapsalar keşke. Ülkemizde korunma yöntemleri öğretilmiyor. Ped kullanımı için bile kız erkek ayrı eğitim vermişlerdi bize.
Ped kullanımı için erkeklere ihtiyaç var mı ne öğrenecekler o esnada

Ped kullanımı için erkeklere ihtiyaç var mı ne öğrenecekler o esnada
O sırada erkeklere kondom hakkında bilgi veriyorlar bildiğim kadarıyla. Kadınlar hiçbir şekilde korunma eğitimi almıyor, en azından biz almadık. Erkeklerin ileride karısı ölebilir, kızına yardımcı olması gerekebilir. Fazladan bilgi göz çıkarmaz.

Bu dönemde de öğretilmiyor deme şimdi.15 yaşında kız mı bu? Googleye bir yaz.yarım saat oku bitti gitti yani.komik oluyor artık bu tarz yorumlar.

İkinci kürtaj sıkıntı çocuk istiyorsanız bence doğurun evlendikten sonra ailelere bi şekilde açıklanır her şey

Öyle birşey yok tabi ki.8,10 defa bile kürtaj olan kadınlar var.insanları hizaya getirmek için uydurulmuş şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…