Evlilik öncesi gebelik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorumları okudum bazılarına hak verdim ama bazılarınız da çok kızmışsınız🥺.Siz kendinizde çocuk büyütme gücünü görüyor musunuz ? Bebeği gerçekten istiyor musunuz yoksa ailenizden veya cevrenizden ötürü hemen evlenelim olsun bitsin diye mi düşünüyorsunuz? Bunları düşünün.Gerçekten zorunluluk gibi değil de bebeği sevecek sarmalayacak bir sevginiz varsa içinizde , evlenin ve doğurun.Ama bebeği bir “hata” olarak görüyorsanız yapmanız gerekenin cevabını biliyorsunuz sanırım.

Aynen Förhıns sırf sperm üstüne sperm fantazisi yapmasınlar diye uydurmuş tıpta otorite kişilikler.
Dünyanın en basit operasyonunda bile çok istisnai durumları belirtirler. Çünkü böyle yapmak zorundalar.ama pratikte 10.000 kişiden birinde belki görülür yani.ama dediğim gibi belirtmek zorundalar.geniz ameliyatında bile neler neler yazıyor.dediğin de bu tarz birşey.

Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.

Ben 25 erkek arkadaşım 29 yaşında evlenmeyi düşünüyorduk fakat bu gebelik haberi bizi daha da hızlandırdı. Şuan 3-4 hafta gebeyim. Fakat ben ailemin bana vereceği tepkiden ve iş hayatımı da olumsuz etkileyeceğinden dolayı aldırmak istiyorum fakat erkek arkadaşım herşeyi halledeceğimizi yanımda olduğunu söylüyor. Kasımda nişan ve dini nikah yaparız
Ocakta birlikte tayin isteyebilmek için resmi nikah yaparız bunlar hafifletici neden olur diyor. Şubatta en geç martta karnım büyümeden düğün yaparız diye düşünüyor. Daha önceden 1 kere daha kürtaj geçmişimiz oldu şimdi yine aynı hatayı yapmayalım diyor. Bundan 2 ay önce amh fsh değerlerime baktırdığımda amh değerim düşük çıkmıştı doktor yumurtalık dondurmamı önermişti. Bunca şeyin arasında ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum ama çocuğu da bu şekilde doğurmak istemiyorum. Sizce bu süreç nasıl halledilir? Erkek arkadaşımın ailesi anlayışlı yardımcı olmaya hazırlar ben kendi ailemden korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız.

Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdiden.
Bence iki ay içinde evlenin. Kimseye birşey demeyin. İlerde de erken doğdu dersiniz.

Aileye söylemeden herşey usulüne uygun gibi göstermek amacı. Ve ocakta resmi nikah yaparsak memur oldugumuz icin tayin dönemini bahane olarak gösterebiliriz
Bence aralıkta yapın tayin dönemi geliyor dersiniz. Sizinle pek aynı durum değil ama bende hamileyim ve düğünüm olacak biz kendimizi zora sokmak istemedigimiz için düğünü yapmamıştık şuan 19 haftalık hamileyim ama nikahı ocakta nişanı daha öncesinde yaptık. Hatta hamile olduğum için duğün yapmayalım dedim ama eşim içinde kalsın istemiyorum ileride pişman olursan dedi ve yapıyoruz göbeğim baya bir çıktı o kadar ertelemek pek iyi olmaz hamileliğinizi saklayacak iseniz o tarihlerde belli olur. Ayrıca ailenizle paylasin bu durumu bilmek onların en büyük hakkı belki üzülürler ama haberlerinin olmaması onları daha çok üzer ve eşinizin ailesine karşı her zaman bu konuda kötü hissedersiniz. Aileniz arkanızda olursa ömür boyu içiniz daha rahat eder kimse ailen bilmiyordu biz şöyle yaptık diyemez

Ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum lafına ben çok takıldım yaptığınız şeyden önce zaten yeterince ailenizin yüzünü yere eğmişsiniz daha öncede bir kürtaj olmuşsunuz bir kere daha bir cana sağlık problemi yoksa kıymayın madem evleneceksiniz erkene alın erkek arkadaşınızın dediği gibi en mantıklı olanı bu...

Dünyanın en basit operasyonunda bile çok istisnai durumları belirtirler. Çünkü böyle yapmak zorundalar.ama pratikte 10.000 kişiden birinde belki görülür yani.ama dediğim gibi belirtmek zorundalar.geniz ameliyatında bile neler neler yazıyor.dediğin de bu tarz birşey.
Ne güzel sonunda bilimsel banttan konuşmaya başladın işine gelen konu neticede. Ama hamilelik kaza kader. 😂 Sen yok musun sen🎃

Merhaba arkadaşlar lütfen öncelikle kınayacak olanlar yorum yapmasın evet bir yanlış yaptık lakin bu durumu düzeltmek için uğraşıyoruz.

Ben 25 erkek arkadaşım 29 yaşında evlenmeyi düşünüyorduk fakat bu gebelik haberi bizi daha da hızlandırdı. Şuan 3-4 hafta gebeyim. Fakat ben ailemin bana vereceği tepkiden ve iş hayatımı da olumsuz etkileyeceğinden dolayı aldırmak istiyorum fakat erkek arkadaşım herşeyi halledeceğimizi yanımda olduğunu söylüyor. Kasımda nişan ve dini nikah yaparız
Ocakta birlikte tayin isteyebilmek için resmi nikah yaparız bunlar hafifletici neden olur diyor. Şubatta en geç martta karnım büyümeden düğün yaparız diye düşünüyor. Daha önceden 1 kere daha kürtaj geçmişimiz oldu şimdi yine aynı hatayı yapmayalım diyor. Bundan 2 ay önce amh fsh değerlerime baktırdığımda amh değerim düşük çıkmıştı doktor yumurtalık dondurmamı önermişti. Bunca şeyin arasında ailemin yüzünü yere eğmek istemiyorum ama çocuğu da bu şekilde doğurmak istemiyorum. Sizce bu süreç nasıl halledilir? Erkek arkadaşımın ailesi anlayışlı yardımcı olmaya hazırlar ben kendi ailemden korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız.

Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdiden.
Tayin olayı dediğinize göre okumuş eylemiş insanlarsınız ... Doğum kontrol yöntemlerinden bilginiz yok mu ??

Erkek arkadaşınızın ailesine o kadar güvenmeyin ve bu durumu ailenizden saklamayın. Önce annenizle paylaşın, o bi çözüm yolu bulur zaten.

Akıl yaşta değilmiş, sayenizde görmüş olduk. Bir de ailesinden çekinen insanlar nasıl bu kadar rahat davranabiliyorlar? Çelişkiler..

Zamanında yediğin hurmalar diyorum.. hatanızı günahsız bir bebeğin canına kıyarak ört bas etmeyin . Hesabını veremezsiniz

bazı tavsiye veren üye arkadaşlara çok teşekkür ederim, fake olay uydurup burda tanımadığım insanlarla eğlenmek son tercihim. Ve olan olmuş artık ne cevap yazmamı bekliyorsunuz? Evet özür dileriz demeyi mi? Yoksa aaa korunmak nasıl aklımıza gelmedi demeyi mi? Geçmişi konuşarak şuan ki sorunumu çözebilir miyim? O yüzden ben okumam gereken mesajları okuyorum geri kalan herkes istediği savaşı verebilir.

Okuyup yargılamadan korunsaydınız gibi iş işten geçmiş yorum yapmayanlara teşekkür ederim şimdidenbir

Masum bir cana kıymayın. Sonra bedelini ağır ödeyebilirsiniz. Bütün kolaylıklar önünüze serilmişken bu bebeğin günahına girmeyin. İlerde bu sebeple de imtihan olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X